|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.4.2015 10:51:05   
mony213
Uh sem jezna...lih kar zbrisala celo sporočilo preden sem poslala user posted image

Hvala vsem user posted image

Mi2 sva bila ta cikel bolj lena in nisem pričakovala, da bo kaj. Testkala sem 19./20. dan od slončkanja popoldan s first sign je pokazal čisto čisto malo črtico...naslednje jutro pa malo močnejšo. In ker nisem mogla čakat sem popoldan lulala še na CB user posted image

Danes sem komaj priklicala ginekologinjo...v MB je tak problem, da se javijo na telefon...naročila me je 21.4. Takrat bi naj bila v 9.tednu. Ne vem če bom dočakala!

Tak bi rada domačim povedala za vikend, ker bomo ravno skupaj...pa moj ni za akcijo. Vem, da je prehitro, ampak ne vem če bom lahko tiho user posted image

Držim pesti za chocolatko, da slišiš svojo pikico!

Lep sončen pozdrav vsem! user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6276
2.4.2015 12:40:14   
hribovkati
Evo, punce, zdej pa vse vem kaj se dogaja z mano; noseča sem user posted image . Drug teden se uz, ker se danes ni vse videlo, ker se na začetku nosečnosti.
Sem prašala tudi ginekologinjo, zakaj mi test ni pokazal nič, in je rekla, da je bila možna oploditev kasneje in zato test ni pokazal.
Vesela sem pa full. Včeraj sem začela spet s sluzbo po 1 letu, danes pa zvedla za nosečnost.... jupi....

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6277
2.4.2015 12:47:47   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: hribovkati

Evo, punce, zdej pa vse vem kaj se dogaja z mano; noseča sem user posted image . Drug teden se uz, ker se danes ni vse videlo, ker se na začetku nosečnosti.
Sem prašala tudi ginekologinjo, zakaj mi test ni pokazal nič, in je rekla, da je bila možna oploditev kasneje in zato test ni pokazal.
Vesela sem pa full. Včeraj sem začela spet s sluzbo po 1 letu, danes pa zvedla za nosečnost.... jupi....

Mony in hribovkati iskrene čestitke, le hitro se nam pridužita tudi pri novemberkah! tale marec je res ploden mesec user posted image

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 6278
2.4.2015 12:52:46   
MauMow

Super. Čestitke!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6279
2.4.2015 12:53:16   
MauMow
Ampak sedaj pa res skoraj nas ni več bodočih nosečk. Vse ste že noseče user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6280
2.4.2015 13:41:22   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

maumow kdaj potujeta domov, mislim v Slo? Lepo se imejta in nadaljujta s sproščanjem user posted image .

Za prvomajske. Počakam še da se tvoja pikica rodi potem pa grem malo v SLO user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6281
2.4.2015 16:29:02   
asyka
Čestitke hribovka in Mony. Torej se bomo družile pri decemberkah. Mi bomo očitno takrat se pomnožili:D

Danes sem tako utrujena, da bi lahko stoje spala. Me pa še vedno daje filing da bo menstruacija. Ampak niso to krči, ampak samo tak čuden občutek. Pa križ me boli za znoret user posted image Včeraj se mi je še v nogo širilo, tako da mi očitno spet nekaj na živec pritiska.

Drugače pa se super počutim. Če bi le tako ostalo hihi. Takoj podpišem :D

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6282
2.4.2015 17:40:45   
Melanie1
mony in hribovkati - tudi od mene iskrene čestitke, vse dobro, prečudovito nosečnost in zdravega otročka obema. user posted image

MauMow - a se ti da posodobiti naš seznamček? Plis... user posted image

Šibam... Pomivanje oken...

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6283
2.4.2015 17:45:42   
MauMow
Bom jutri osvezila nas seznamcek.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6284
2.4.2015 19:01:30   
..noname..
aaaaaa NORO, kar 2 novi nosečki...ta mesec je odličeeeeen, res sem vesela da gre tako lepo naprejuser posted image user posted image
Kmalu nas bo res malo bodočih nosečkuser posted image

(odgovor članu mony213)
Neposredna povezava do sporočila: 6285
2.4.2015 19:18:51   
chocolatecake
hribovkati To je pa najlepši možni scenarij! Bravo in iskrene čestitke! Pa pridruži se nam pri novembrkah, saj boš novembrka ne? Ali že decembrka?
Očitno je bilo ta mesec res nekaj " v zraku". Začeli sva midve s polhek2, potem pa kar serijsko.
Da bi bilo le še naprej tako uspešno in bi sledile tudi ostale, predvsem perla in maumow in vse tiste, ki že dolgo čakate.
Jaz se borim s slabostmi, poležavam in že odštevam urice do pregleda.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6286
3.4.2015 7:53:02   
Janchek81
No jaz sem danes ponovila test in je negativen ...
Vse skupej mi je res že tko čudno ... včerj sem imela dopust ... sva z mojim preživela en lep dan, ker je tamala na počitnicah pri mojih .. zdej ne vem, ali je blo vse v moji glavi in vse me je begalo glede bolečine v jajčnikih, slabost občasno zjutraj, pritisk v spodnjem delu trebuha ... user posted image maybe sm podzavestno imela v glavi, da sm res user posted image
Zdj sva se z mojim odločila, da odklopiva še te 3 dni in če je še vedno ne bo opraviva v ponedeljek ali torek test - tisti bi mogel pa že 100% pokazati stanje user posted image
Lahko, da ima prste vmes polna luna, ki bo jutri user posted image in jo v nedeljo dobim user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 3.4.2015 7:54:33 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6287
3.4.2015 8:37:55   
Žabinčica
Dober dan, da vas še tukaj malo pozdravim user posted image .

Pa vidim da je treba ponovno čestitat vsem novim nosečkam user posted image . Na tej temi pa je res v zadnje čase poplava pluskov user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mony213
Danes sem komaj priklicala ginekologinjo...v MB je tak problem, da se javijo na telefon...naročila me je 21.4. Takrat bi naj bila v 9.tednu. Ne vem če bom dočakala!

O, še ena štajerka user posted image . Punce me se bomo res mogle za kakšno kavico in kasneje vozičkanje zmenit. Jaz tudi že celi teden kličem, gin., priklicala sem ga šele včeraj user posted image .

Drugače se je tudi meni, podobno kot mony, komaj uspelo naročit na pregled. 22.4, takrat bom proti koncu 9.tedna. Drugače sem vredu, samo čisto brez energije, kar sploh ni niti malo meni podobno.

Kako ste drugače, se že pripravljate na praznike?

(odgovor članu mony213)
Neposredna povezava do sporočila: 6288
3.4.2015 9:00:29   
hribovkati
Janchek 81: Meni je menstruacija zamulala ze več kot 14 dni, test je bil pa negativen in sem bila 100% prepričana, da nisem noseča in da je kaj drugega narobe. Včeraj na pregledu mi je pa povedala, da je bla zanositev kasneje in da mi zato test ni pokazal plusa.
user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6289
3.4.2015 9:01:24   
Janchek81

Janchek 81: Meni je menstruacija zamulala ze več kot 14 dni, test je bil pa negativen in sem bila 100% prepričana, da nisem noseča in da je kaj drugega narobe. Včeraj na pregledu mi je pa povedala, da je bla zanositev kasneje in da mi zato test ni pokazal plusa.
user posted image

Kater test si pa delala, če smem vprašat?

Neposredna povezava do sporočila: 6290
3.4.2015 9:01:54   
hribovkati
ma tist ta poceni iz dm-ja

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6291
3.4.2015 9:04:14   
Janchek81

ma tist ta poceni iz dm-ja

Hm..jaz sem nardila zdj 2 testa, u sredo enga in dons ... in to unga baby check mini, k dobiš 2 za 3€ ... sam ne vem več ... sm čist zbegana ... zdj me 2 dni niso jajčniki nč bolel, dons ( pred eno uro ) so me pa že spet začel .. pomoje, da jo bom dobila in res nism user posted image zbegana sem vseen kva je z jajčniki, da so me od 23.3. - 31.3. bolel - sploh od sobote ( 28.3 ) do tega pondeljka user posted image to zmešano moje telo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6292
3.4.2015 9:14:33   
MauMow

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

Anonimna user posted image , 2user posted image

alexsis, 26, Osrednjeslovenska, 1user posted image

Anjjaa, ??user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

ela23, 1user posted image

flay, 30, Podravska, 1user posted image

Janchek81, 33, LJ, 1user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

leilani, 28, Primorska, 0 user posted image

Lumpa91, user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

~pikapoka~, 1user posted image

She1, ??user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

tajazan,user posted image

tasyjka, 42, 2user posted image

tia12 , user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Lunica0, 1user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image
user posted image _pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image
user posted image Neza007, 28, Kamnik, 0user posted image
user posted image polhek2, 28, Ljubljana, 1user posted image
user posted image Žabinčica, 36, Podravska, 2 user posted image
user posted image hribovkati
user posted image asyka
user posted image mony123

SKUPAJ NAS JE : 45

user posted image NOSEČK: 22

MAMICE: Bluegirl 26, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

< Sporočilo je popravil MauMow -- 3.4.2015 9:16:13 >

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 6293
3.4.2015 9:15:19   
MauMow
Če katera ve za katero ki je mogoče rodila,.... Naj pove da popravimo seznam.user posted image

Tolk je nosečih da sem komaj popravila seznam user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6294
3.4.2015 9:33:47   
asyka
Žabinčica jaz sem tudi takšna koma :S Po 2 urah službe bi lahko stoje zaspala. Čist kamot. Včeraj sem prišla domov in sem od 5 dalje preživela v postelji. Še dobro da nimam nobenih user posted image . Zjutraj se tudi težko vstanem. Me pa drži pokonci, da je tole zadnje tri dni dela v trgovini potem pa nova služba, ki bo bolj okolju prijazna user posted image Tako, da samo še do torka zdržim pa je. user posted image

Nisem vedela, da je v MB tak problem glede G. Jaz sem se sicer res kar iz prve odločila za Ptuj. Ne vem zakaj mi je bolj pasalo tako. Pa sem imela kar srečo. Bom pa pomoje mogla tako še 1 teden kasneje it, ker dvomim, da se bo 15ga že kaj videlo.

Uživajte v petku. jaz pa se grem počasi spravit do službe.

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6295
3.4.2015 9:40:43   
~pikapoka~
OOOO koliko novih nosečk, bravo punce user posted image user posted image čestitke vsaki posebej, čimmanj slabosti vam želim in pa eno zdravo bolhico na koncu user posted image
Vas je pa res veliko zdaj presedlalo v nosečke, malo nas ostaja. Jaz vas sicer redno spremljam, ampak pisala sem pa zdaj bolj malo...Ta mesec greva tudi midva ponovno v akcijo in mislim da bova mogla biti bolj pridna user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6296
3.4.2015 9:56:45   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Žabinčica jaz sem tudi takšna koma :S Po 2 urah službe bi lahko stoje zaspala. Čist kamot. Včeraj sem prišla domov in sem od 5 dalje preživela v postelji. Še dobro da nimam nobenih user posted image . Zjutraj se tudi težko vstanem. Me pa drži pokonci, da je tole zadnje tri dni dela v trgovini potem pa nova služba, ki bo bolj okolju prijazna user posted image Tako, da samo še do torka zdržim pa je. user posted image

Nisem vedela, da je v MB tak problem glede G. Jaz sem se sicer res kar iz prve odločila za Ptuj. Ne vem zakaj mi je bolj pasalo tako. Pa sem imela kar srečo. Bom pa pomoje mogla tako še 1 teden kasneje it, ker dvomim, da se bo 15ga že kaj videlo.

Uživajte v petku. jaz pa se grem počasi spravit do službe.

Jaz sem včeraj šla po otroka v vrtec, potem pa kar ležat. Ona dva sta se nekaj igrala v njeni sobi, jaz sem pa zraven v spalnici skoraj zadremala user posted image .

Saj ni tak problem z gin... samo priklicat jih je problem user posted image , pa potem na vrsto prit, ko si že naročen user posted image . Jaz imam mojega že od SŠ in sem se ga kar navadila, zato sem še v tem zd, drugače bi verjetno se že kam (najbrž privat) prestavila...Pa tudi on sam po sebi je zaenkrat bil res vedno ok, nikoli ni nič kompliciral, pa tak na easy je, to mi je tudi všeč... Kaj ti imaš Lukmana? Dobra si da se ti da vozit...meni ne bi bilo. Razmišljaš da bi potem tudi na Ptuju rodila?

MauMow, hvala za seznam. Sicer mislim da so do Tare že kar vse rodile (ker so bile približno po pdp-jih gor na pisane, pa Katte mislim da je bila januarka ali februarka se mi zdi). Zdaj pa se hitro še vas par drugih prestavi na drugo polvico pa je user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 3.4.2015 10:00:14 >

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6297
3.4.2015 10:05:50   
hribovkati
Pri meni se je april začel noro, s 1. aprilom se podpisala pogodbo za zaposlitev, z 2. pa zvedela da sem noseča

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6298
3.4.2015 10:20:40   
Tara9

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ampak sedaj pa res skoraj nas ni več bodočih nosečk. Vse ste že noseče user posted image

Sej se krogec vrti, evo jaz bom spet kmalu spadala med bodoče nosečke user posted image , itak smo pa zmenjene da zamenjamo vloge user posted image . Seznaček je super, pred mano mislim, da so res že vse rodile. Me je kar malo zvilo, vidim, da sem jaz prva na vrsti user posted image .

hribovkati iskrene čestitke, res ste neustavljive ta mesec, edino pravilno. Naj se tak trend nadaljuje, sem prav vesela, da se je pomlad tako plodno začela.

Nosečke upam, da vas utrujenosti hitro minejo, sicer pa se pustite razvajat in počivajte kolikor vam paše.

Mene je ponoči začelo nekaj šraufat po trebuhu in sem mislila, da imam popadke user posted image . Do jutra se je umirilo, tako da ne vem, bomo videli ali se kaj dogaja, al je lažni alarm user posted image .

Šibam po opravkih. Še enkrat vsem želim lepe praznike.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6299
3.4.2015 10:22:42   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ne ga bikast, sj nas je še nekaj ki bomo skupej stopile in čakale na user posted image ... obenem pa se podpirale in navijale ena za drugo user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.