|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
8.4.2015 12:41:24   
Janchek81
Jaz sem se mal na off dala, da ne bluzim tuki neki v tri dni user posted image
Sicer je še vedno nism dobila,....me pa dons nekej spodej špika, tko, da upam, da se ulije zdj zdj, ker me tole čakanje ubija ... al pa da je ni in da mi pol test pokaže user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6326
8.4.2015 12:42:34   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sicer je še vedno nism dobila,....me pa dons nekej spodej špika, tko, da upam, da se ulije zdj zdj, ker me tole čakanje ubija ... al pa da je ni in da mi pol test pokaže user posted image

Tebe pa tole že orng zeza. Če je ne bo do petka pojdi na krvnega - ta bo sigurno povedal kaj se dogaja! Držim pesti za plusek

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6327
8.4.2015 12:44:18   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Tebe pa tole že orng zeza. Če je ne bo do petka pojdi na krvnega - ta bo sigurno povedal kaj se dogaja! Držim pesti za plusek

Ja sej tko je namen ... ubija me tole čakanje, ker tok mi pa še ni zamujala in se pol sprašujem sam kva zaboga se dogaja ... če je do petka ne bo grem v Adria lab z mojim zutri ... sam sj pravm, me pa spodej dons kr špika in upam, da se nej ulije ... bolš bi blo tko, kokr pa da grem v petek na krvnega in bi pokazal, da nism noseča ... GROZA res ....prou smešn je že no user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6328
8.4.2015 12:45:26   
MauMow

Ja sej tko je namen ... ubija me tole čakanje, ker tok mi pa še ni zamujala in se pol sprašujem sam kva zaboga se dogaja ... če je do petka ne bo grem v Adria lab z mojim zutri ... sam sj pravm, me pa spodej dons kr špika in upam, da se nej ulije ... bolš bi blo tko, kokr pa da grem v petek na krvnega in bi pokazal, da nism noseča ... GROZA res ....prou smešn je že no user posted image user posted image

Pol mam js res srečo da več kot nekje 35 dni ne poteka cikel. Da vedno pride tetica točno!

Neposredna povezava do sporočila: 6329
8.4.2015 12:46:29   
Janchek81
MauMow ma blagor teb, da maš vsaj normalne cikluse ... jaz sem samo v decembru mela na 32.dan pa še to sm mela prej izcedke .. dons je pa že 33. dan user posted image user posted image sj pravm, prou smešn je vse skupej ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6330
8.4.2015 12:47:41   
MauMow

MauMow ma blagor teb, da maš vsaj normalne cikluse ... jaz sem samo v decembru mela na 32.dan pa še to sm mela prej izcedke .. dons je pa že 33. dan user posted image user posted image sj pravm, prou smešn je vse skupej ... user posted image

Ja tudi jaz imam običajno izcedke, no edino 2x do sedaj nisem imela pa se je kr ulila pol. Ampak vse je vedno bilo do 35 dneva sigurno.

Neposredna povezava do sporočila: 6331
8.4.2015 12:49:54   
Janchek81

Ja tudi jaz imam običajno izcedke, no edino 2x do sedaj nisem imela pa se je kr ulila pol. Ampak vse je vedno bilo do 35 dneva sigurno.

No sj v petek bo pr men 35. dan ... edin, da me zaj*** ( ne morm več lepo napisat user posted image ) in grem zutri dat kri, plačam in pridem na šiht in se mi ulije .. parodija ane user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6332
8.4.2015 12:51:04   
MauMow

No sj v petek bo pr men 35. dan ... edin, da me zaj*** ( ne morm več lepo napisat user posted image ) in grem zutri dat kri, plačam in pridem na šiht in se mi ulije .. parodija ane user posted image

Ne ne sme user posted image Sicer pa ko delamo na bebiju je itak vse zmešano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6333
8.4.2015 13:18:08   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MD kako kaže z delom, si začela al se še pripravljaš?

Živjo.

Sem še vedno doma. Čakam, da dobijo rezultate zdravniškega pregleda. Mi je v kadrovski povedala, da ga ponavadi čakajo nekako en teden.

Sem pa imela danes na njivi možakarja iz sosednje vasi, ker mi jo je preoral in povečal. Tako da letos je moja njivica postala že skoraj njivauser posted image , samo ne vem, kdo bo sadil in pleluser posted image user posted image .

Upam, da bom imela kaj pomoči od strani mojih dveh podmladkov.

Drugače pa imam vsak dan nekaj in dnevi kar letijo mimo. Še malo pa bo spet vikend. Računam, da drugi teden verjetno že začnem z službo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6334
8.4.2015 14:47:09   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Evo me, še sem tukaj. user posted image Pa ne me kregati, ampak res mi časovno ne potegne.

Tara- ja, ta teden zaključujem s službo. Pregled pa sem imela danes. Dojenčica je v redu in še vedno bajsek. user posted image Ocenjena teža 3kg. Štiri tedne pred rokom. In to je razlog, da me je danes napotila k diabetologu z namenom, da mi dajo tisto aparaturo za merjenje sladkorja v krvi. Zanimalo jo je predvsem, kaj se dogaja z mojim sladkorjem po jedi. Ker na tešče so mi preverili in je vse bp. Na diabetološki pa sem potem dobila napotnico za 75 g OGTT. Moji G se je kar zmešalo. Da ta test sem že delala in je bil v redu. Na koncu me je samo vprašala, če bom zmogla spiti toliko sladkorja. To mi ni problem. Ne maram pa tistega trikratnega pikanja z injekcijo. user posted image Tako da v sredo grem še enkrat na ta test. Ma, brez veze. Ne bi nič rekla, če ne bi že prej rodila težjega otročka. Leta 2003 pač ni bilo takšnega komliciranja. user posted image Še moji G se je videlo, da ji je žal, da me je sploh kam pošiljala. Miomček je ostal na istih merah. Torej 3,5cm x 4cm. Dobra novica. Pa še najnovejša novica, ki me je skoraj na rit vrgla. Če se misli bebica še naprej tako rediti, mi sprožijo porod v 38. tednu. To je čez dva tedna. Jaz nimam še nič pripravljeno... user posted image

Drugo je vse v redu. Do sedaj sem se zredila za 12 kg. Pritisk, kri in voda bp. In to bi bilo o pregledu vse. V službo sem prišla ob pol dvanajstih, lačna kot volk. Itak, da sem prvo šla v menzo nekaj pojest. user posted image

Čokoladica - čestitke za srčka. Med nama, niti nisem pričakovala kaj drugega. Sprosti se in uživaj v nosečnosti. Si zaslužiš. user posted image

Janchek - a si potem ta teden naredila še kakšen test?

Neposredna povezava do sporočila: 6335
8.4.2015 15:02:21   
Tara9
melanie od česa pa je odvisno to da ti sprožijo porod. Mislim meni je rekla, da mi ga sigurno ne bodo želeli, pa je moja bebica še večja bajsika kot tvoja, saj je 3 tedne pred rokom namerjena cca 3,5 kg. Kaj so take razlike med porodnišnicami? No mogoče me pa jutri vseeno presenetijo in me zadržijo, glede na to, da počasi končujem 39. teden. Drugače pa bravo za super izvide. Glede OGTT-ja ti pa nisem fouš, tisto pikanje je mučno, ampak sej bo, še malo pa bo konec vsega. Zgleda, da greva po podobni poti, tudi jaz sem 2x te muke čez dajala user posted image .

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6336
8.4.2015 15:06:13   
MauMow
Melanie1 in Tara9 očitno bom pred dopustom dočakala kar obe punčici. Super komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 8.4.2015 15:07:25 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6337
8.4.2015 15:10:27   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Dober dan! user posted image

Janchek - a si potem ta teden naredila še kakšen test?

Ja, v pondelk sm nardila pa se je obarvala zelo rahla - skorej nevidna črtica ... sam to sem ob dnevni svetlobi si jo vidu, drgač je nis vidu user posted image Ma vseen računam na user posted image sm kr mal odklopla in čakam do petka ... al pa maybe še clo do pondelka user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6338
8.4.2015 15:14:34   
Melanie1

melanie od česa pa je odvisno to da ti sprožijo porod. Mislim meni je rekla, da mi ga sigurno ne bodo želeli, pa je moja bebica še večja bajsika kot tvoja, saj je 3 tedne pred rokom namerjena cca 3,5 kg.

Pojma nimam. Meni je moja G rekla, da me me ne bo pustila, da gre otrok čez mere in se potem mučim na porodu. Ampak ona je itak predstojnica ginekološko-porodnega oddelka. In če se tako odloči, ji verjetno nihče ne oporeka. Tako, da bomo videli. Od zdaj bom imela preglede vsak teden. Torej naslednjo sredo spet.

Čeprav si v resnici ne želim sproženega poroda. Sem že zadnjič rodila brez svojih popadkov. To resnično noro boooooli... user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6339
8.4.2015 15:16:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

melanie od česa pa je odvisno to da ti sprožijo porod. Mislim meni je rekla, da mi ga sigurno ne bodo želeli, pa je moja bebica še večja bajsika kot tvoja, saj je 3 tedne pred rokom namerjena cca 3,5 kg.

Pojma nimam. Meni je moja G rekla, da me me ne bo pustila, da gre otrok čez mere in se potem mučim na porodu. Ampak ona je itak predstojnica ginekološko-porodnega oddelka. In če se tako odloči, ji verjetno nihče ne oporeka. Tako, da bomo videli. Od zdaj bom imela preglede vsak teden. Torej naslednjo sredo spet.

Čeprav si v resnici ne želim sproženega poroda. Sem že zadnjič rodila brez svojih popadkov. To resnično noro boooooli... user posted image

Mene so tud našopal z umetnimi ... AUCH ... sploh se ne smem spomnit poroda user posted image čeprou na vse zadnje, ko se spomnem določenih odlomkov so bli smešni k sm na sred poroda vsa omotična hotla uidt iz porodne user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6340
9.4.2015 11:48:11   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Danes sem dobila kuverto, v kateri so izvidi zdravniškega pregleda. Pregled sem uspešno opravila, tako da čakam klic, kdaj se naj zglasim na uvajanju za službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še kar ne dojemam, če bi bil kdo doma, bi mu rekla, naj me uščipneuser posted image

A imamo že kakšno mamico?

Neposredna povezava do sporočila: 6341
9.4.2015 11:50:04   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Pozdravljene.

Danes sem dobila kuverto, v kateri so izvidi zdravniškega pregleda. Pregled sem uspešno opravila, tako da čakam klic, kdaj se naj zglasim na uvajanju za službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še kar ne dojemam, če bi bil kdo doma, bi mu rekla, naj me uščipneuser posted image

A imamo že kakšno mamico?

Čestitke .. super ... user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6342
9.4.2015 12:18:15   
..noname..
jeeeeeeeej, super novica za začetek dnevauser posted image user posted image Čakanje je obrodilo sadoveuser posted image
Jaz še vedno čakam na odgovor.....

Neposredna povezava do sporočila: 6343
9.4.2015 12:34:22   
MauMow
MD super - čestitke!

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6344
9.4.2015 12:41:12   
mamica deklicam
Hvala user posted image

Končno se mi obeta služba za ravno tako področje, na katerem sem pred 9 leti diplomirala. No sedaj ne bom mogla več rečt, da sem zastonj hodila na faks in se toliko prematrala, da sem do tistega "pildka" prišla.

Madonca, saj je bil res že čas, da se tudi meni sreča nasmehne in ne samo takim, ki imajo veze in poznanstvauser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6345
9.4.2015 15:05:51   
Janchek81
Za danes lahko napišem samo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6346
9.4.2015 15:06:39   
MauMow

Za danes lahko napišem samo user posted image user posted image user posted image

Zakaj???

Neposredna povezava do sporočila: 6347
9.4.2015 15:07:51   
Janchek81
Zato, ker mam tega čakanja povn kufer ...
k sm že sama seb prou odveč ... včerj so me jajčniki FUL bolel, res sm mislla 'evo, pa bo prišla' ... dons zutri še mal .. zdj že spet NIČ ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6348
9.4.2015 15:08:57   
MauMow

Zato, ker mam tega čakanja povn kufer ...
k sm že sama seb prou odveč ... včerj so me jajčniki FUL bolel, res sm mislla 'evo, pa bo prišla' ... dons zutri še mal .. zdj že spet NIČ ...

Js mislim da ti ena pikica dela preglavice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6349
9.4.2015 15:10:27   
Janchek81
MauMow tok čudno se vse dogaja, da joj no ... pa prou včerj sm mela PMS k mi je šlo že vse na živce ... in sm res rekla 'evo jo, bo najkasneje jutri ( danes ) zjutraj prišla' .. še Lekadol sm vzela, ker me je tok ščipal močno ... pol pa kr NIČ .... in sm že prou tečna ... sama seb grem na živce, da zaboga ne poznam svojga telesa ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?