|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
3.4.2015 10:27:16   
MauMow

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

Anonimna user posted image , 2user posted image

alexsis, 26, Osrednjeslovenska, 1user posted image

Anjjaa, ??user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

ela23, 1user posted image

flay, 30, Podravska, 1user posted image

Janchek81, 33, LJ, 1user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

leilani, 28, Primorska, 0 user posted image

Lumpa91, user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

~pikapoka~, 1user posted image

She1, ??user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

tajazan,user posted image

tasyjka, 42, 2user posted image

tia12 , user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image
user posted image _pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image
user posted image Neza007, 28, Kamnik, 0user posted image
user posted image polhek2, 28, Ljubljana, 1user posted image
user posted image Žabinčica, 36, Podravska, 2 user posted image
user posted image hribovkati
user posted image asyka
user posted image mony123

SKUPAJ NAS JE : 39

user posted image NOSEČK: 16

MAMICE: Bluegirl, ela23 , ta*mala,*misi*, Lunica0, Savanah, Tinncyka, Wishes, Katte

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6301
3.4.2015 10:28:10   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Mene je ponoči začelo nekaj šraufat po trebuhu in sem mislila, da imam popadke user posted image . Do jutra se je umirilo, tako da ne vem, bomo videli ali se kaj dogaja, al je lažni alarm user posted image .

Šibam po opravkih. Še enkrat vsem želim lepe praznike.

Vauv še malo pa bo Tara. Komaj čakamo tamalo user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6302
3.4.2015 10:28:43   
Bluegirl
Uau, razturate, punce!! :) Iskrene čestitke vsem! ;) Po pravici povedano sploh ne sledim več, katera je noseča, kar je super ;) Vsem želim lepo nosečnost in (kar je najbolj važno) zdrave otročke.

Za vse ostale pa močno držim pesti. In seveda nobena ne bo ostala sama na tej temi. Kot pravi Tara, se nekatere kmalu vrnemo v ponovne boje ;) Tara, tebi pa srečno! Vem, da se sliši klišejsko, a vse, kar je važno, je to, da bosta obe zdravi. CR gor dol in 100 drugih stvari ni pomembno. Sem sama spoznala, ko je bil mali zataknjen na medeničnem dnu. Še kake minute dlje, pa sploh nočem pomislit, kako bi se lahko končalo.

Prijetne praznike vam želim :)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6303
3.4.2015 11:54:24   
MauMow

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MauMow, 27, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

user posted image chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image
user posted image asyka

MAMICE: Bluegirl, ela23 , ta*mala,*misi*, Lunica0, Savanah, Tinncyka, Wishes, Katte

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6304
3.4.2015 18:48:49   
chocolatecake
Da samo na hitro poročam user posted image .
Pregled opravljen, srček veselo tiktaka, mali čokoladek pa malo prehiteva za svojo starost, tako, da sem očitno noseča kakšen teden več in sem že v 9. tednu.
Sem presrečna, šele zdaj sem "zadihala s polnimi pljuči".

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6305
3.4.2015 18:58:56   
MauMow
Cokoladka iskrene čestitke. Kako sem vesela da je vse v redu. Sedaj pa se sprosti in uživajuser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6306
3.4.2015 19:40:54   
asyka
Žabinčica Ja Lukmana imam. Upam, da bo ok. Še nisem bila pri njemu, ampak proti moji prejšnji je pomoje težko najti slabšega. Imam željo roditi na Ptuju, ja. Če bo uspelo hehe.

Chokolatka Vesela za srček in malega črvička, ki pridno rasteuser posted image user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6307
4.4.2015 22:17:10   
chocolatecake
Hvala punce user posted image . Sem zelo zelo vesela user posted image .
MauMow super seznamček, ob priliki, ko boš kaj spreminjala, me pa prosim postaraj za eno leto.
Kako ste kaj preživele praznike? Jaz sem imela malo zatišja, kar se slabosti tiče za kakšen dan, zdaj se mi pa maščuje.
Imam eno vprašanje, tukaj vas je veliko mamic in tistih, ki še boste, pa me zanima, kam ste šle na nuhalno?
Je šla katera v Dravlje? In kako je bila kaj zadovoljna?

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6308
5.4.2015 6:51:44   
MauMow

MauMow, 27, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

user posted image chocolatecake, 24, NM, 0 user posted image
user posted image asyka

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6309
5.4.2015 20:03:57   
Tara9
Ojla, vas na brzino pozdravim. Uživate v podaljšanem vikendu? Jaz sem že dva dni tako lena, da je groza, grem sama sebi na živce. Danes sva z dragim pol dneva preživela v spalnici ob gledanju filmov, nič od nič se nama ne da user posted image . Drugače pa sem še v enem kosu, občasno me nekaj špika, ampak še nič konkretnega. Trebušček je čisto nizko, tako da upam, da bo kmalu akcija.

Čokoladka bravo za srčka, sem prebrala že v petek in se veselila zate. Itak sem pa vedela, da bo vse super. Upam, da končno uživaš user posted image . Glede Dravelj, jaz sem bila tam na nuhalni in tudi na morfologiji in sem bila zelo zadovoljna. Res da je bilo kar drago vse skupaj, ampak so se mi vsaj posvetili veliko bolj kot moja G, tako da je bila super izkušnja.

Nič, šibam kar nazaj v spalnico. Uživajte še naprejuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6310
6.4.2015 9:08:57   
chocolatecake
Hvala Tara9 zdaj sem pa že jaz čisto nestrpna zate user posted image .
Jaz bom šla najbrž tudi v Dravlje, mi je pa zanimivo, da praviš, da je kar drago.
Če primerjam cene z tistimi z našega konca je nuhalna pri nas 10 evrov dražja, dvojni hormonski test pa prav tako, tako, da so v bistvu 20 evrov cenejši.
Bom še za bencin in pijačo " not prinesla". Ali pa za dodatni DVD user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6311
6.4.2015 9:13:49   
MauMow
Tara9 jaz počakam na tvojo punco potem pa grem na dopust user posted image .

Tudi midva sva čist u izi bla cel vikend. Prav pasalo je. Uživajte še naprej!

Čokoladka super da se stvari tako super odvijajo. Ful, res ful vesela za tebe!

Neposredna povezava do sporočila: 6312
6.4.2015 9:50:57   
Tara9

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Tara9 jaz počakam na tvojo punco potem pa grem na dopust user posted image .

Pred prvomajskimi bi pa res morala bit, zdaj je res že vsak dan težek user posted image . Sem danes prvič sanjala porod, tako da zgleda da psiha dela na polno.

Čokoladka sem se smotano izrazila glede cene nuhalne user posted image . Sem bolj mislila na celotni izkopiček, ki sem ga tam pustila, nuhalna in morfologija. Morfologija ti itak priprada pri tvoji, jaz sem si jo pa raje še ekstra privoščila, ker je bila po redni poti tako brzinska, da nisva nič od nič videla ne izvedela. DRugače pa so bili zame ti pregledi in CD-ji vredni vsega denarja, ker je bila res lepa izkušnja pa še spominček.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6313
6.4.2015 13:09:16   
chocolatecake
MauMow Hvala ti user posted image ! Res sem presrečna, da je vse OK in komaj čakam na nuhalno. Danes sem se odjavila od prvega posveta za umetno oploditev v maju in se namesto tega prijavila na nuhalno, ki bo verjetno približno ob istem času in se spet zavedla kakšno neznansko srečo imam, da se mi je zgodil tak čudež.
Misliš dopust - dopust? Ali dopust od ringaraje?
Tara9 Aha, zdaj pa razumem. user posted image Mi ni bilo nič jasno, ko so pa vendar cene povsod skoraj enake, oz so Dravlje še med cenejšimi. Prav imaš glede denarja, dodatno potrdilo, da je vse OK in lepi spomini v obliki slikic so definitivno vredni kakšnega evra več.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6314
6.4.2015 13:40:50   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

MauMow Hvala ti user posted image ! Res sem presrečna, da je vse OK in komaj čakam na nuhalno. Danes sem se odjavila od prvega posveta za umetno oploditev v maju in se namesto tega prijavila na nuhalno, ki bo verjetno približno ob istem času in se spet zavedla kakšno neznansko srečo imam, da se mi je zgodil tak čudež.
Misliš dopust - dopust? Ali dopust od ringaraje?

To more biti prav super občutek ne? Ko se na nuhalno prijaviš user posted image

Ne ne ne dopust od ringaraje ampak samo dopust v domačih koncih. Mogoče ne bom tako aktivna bom pa vseeno redno probala prebirati. Sicer pa bo kaj kmalu tudi konec dopusta in bo treba spet nazaj v realnost.

Neposredna povezava do sporočila: 6315
6.4.2015 20:25:25   
..noname..
Punce zdravouser posted image
Da se vam malo javim...vikend je bil super, prekraaaatek user posted image
Sem izvedela, da je ena kolegica noseča in sem spet super noro veselauser posted image

MD kdaj začneš delat? Jaz mam jutr en razgovor...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6316
7.4.2015 9:02:36   
perla*
Daaaaaaan! user posted image

Preživela sem 4 dnevni post od foruma. Moram rečt, da je prov pasalo, prazna glava. In da se ga bom zdej večkrat lotila. Spontano sem prišla do tega kot MawMow....naslednji cikel odmislim vse, dam na off, ne delam O testov, ne gledam koledarja, ne računam, ne pijem nobenih čajev, ne jemljem nobenih dodatkov....da se zamotim se bom vrgla v šport in delo. user posted image
Prazniki ok minili družinsko, rojstni dnevi, spomladansko čiščenje...brez športa, moram sedaj nadoknadit, čeprav imam teden že čisto zaseden in ne vem kdaj? Mogoče vstanem kakšen dan že ob 5h in grem na hrib user posted image sicer pa pilates. Juhu!

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6317
7.4.2015 9:18:42   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Preživela sem 4 dnevni post od foruma. Moram rečt, da je prov pasalo, prazna glava. In da se ga bom zdej večkrat lotila. Spontano sem prišla do tega kot MawMow....naslednji cikel odmislim vse, dam na off, ne delam O testov, ne gledam koledarja, ne računam, ne pijem nobenih čajev, ne jemljem nobenih dodatkov....da se zamotim se bom vrgla v šport in delo. user posted image

A veš jaz sem tudi bolj na off.. Je res da me je cel vikend zvijalo ko pri norcih. Enkrat vmes je bila O ali pa šele pride. Ampak ker nič ne delam ker sva u izi je prav super. Pač telo mi vseeno pove da se dogaja ampak ok, se vseeno da lepo u izi vse sprejet, ker tako ne vem kdaj jo dejansko mam. In kljub mojim znakom nisva prav nič kaj se terala... user posted image Ker prav nočem tega ampak samo sprostitev, ker čene bom imela pol v glavi kaj pa če bo ali pa ne....

Upam da ste preživele lepe praznike. Midva sva bila čist u izi po dolgem času.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6318
7.4.2015 9:34:40   
perla*
MawMow tvoj recept definitivno bo deloval, tudi pri meni! user posted image Je res lažje, ko je glava prazna in dihaš s polnimi pljuči! Si mi dala spodbudo, da sem tudi jaz začela tako. Mesec uživanja in posvečanja sebi bo! Ker vsega drugega imam itak poln kufer. Uživaj! user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6319
7.4.2015 9:38:54   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: perla*

MawMow tvoj recept definitivno bo deloval, tudi pri meni! user posted image Je res lažje, ko je glava prazna in dihaš s polnimi pljuči! Si mi dala spodbudo, da sem tudi jaz začela tako. Mesec uživanja in posvečanja sebi bo! Ker vsega drugega imam itak poln kufer. Uživaj! user posted image

Defenitivno. user posted image In ko se sebi bolj posvetim je veliko bolje - tudi dragi opazil ker sem skos vesela in taka sproščena. user posted image

Edino prebava me nekaj zafrkava zadnje dni.... Pa ni od hrane ker čisto isto jem kot vedno.... Pa to mene ko mam tak super redno prebavo.. Ma ja bo že - če ne bo pa Donat user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 7.4.2015 9:40:27 >

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6320
7.4.2015 10:06:15   
Marčevka2010
Pozdravljene punce! Me ni bilo nekaj časa, malo odklopa, pa bolna sem bila. Sedaj spet delam in malo na RR visim.

Čokoladka sem zelo vesela, da srček bije in je vse OK. Da bi bilo vse vredu še naprej! Kdaj imaš nuhalno?

Mony in hribovkati iskrene čestitke za nosečnost!user posted image Srečno do konca!

Jaz se bom sedaj malo distancirala od O testov, M je bila prejšnji ponedeljek, je bila en dan kasneje kot običajno, ampak sem vedela, da ni nič, ker med O nisva imela ravno maratona, ker je bil moj na meji, da zboli. Bomo videli kako bo, malo bo treba odklopit. Mi je tudi g rekel na je nuporabljam testov in naj ne delava otroka, ker se potem človek samo napsihira in zato potem ne rata.

MD še naprej držim pesti, ampak vem, da je služba tvoja. user posted image

Tara9 ti pa že odštevaš, kajne? Ne se obremenjevati z merami, če bo treba na CR bo pač treba. Bolje, kot, da se matraš prav dolgo in te šele potem dajo. Niso pa te mere 100%. Naša je bila tudi manjša kot so namerili.

MauMov midve morava sedaj malo na off dat, bo prej plus, boš videla.user posted image Super, da si dobre volje, le tako naprej. Ker sekirancija in slaba volja samo slabo na telo vplivata.
Mi bomo sedaj imeli noro, selitev v roku 2-3 mesecev, še vse poštimat v hiši. Jao, ne vem kako bomo vse speljali v času.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6321
7.4.2015 22:04:10   
chocolatecake
Marčevka2010Hvala! Danes sem bila spet pri zdravniku zaradi blažjega vnetja in sem spet videla utripati srček in sem res presrečna. Datum nuhalne je pa 4. maj, takrat bom v začetku 13. tedna.
MauMow in perla* vama pa od srce privoščim, da končno uživata na off. Vsak, ki se toliko časa trudi za kakršenkoli cilj, si slej, kot prej zasluži tudi temu primerno dopusta. Ne glede na cilj! Bodita malo sebične in mislita samo na lasten užitek, sta si pošteno zaslužile tale občutek "zraka polnih pljuč".
Če se bosta "vrgle" v šport, pa nujno sprobajta metabolični efekt, meni je zakon in sem kar malo nesrečna, ker mi je bilo rečeno "naj bom bolj v izi".

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6322
7.4.2015 22:05:48   
..noname..
čokoladka fuul fajnuser posted image tok sm vesela zate...vse lep napreduje in to je najlepše....uživaj vsak trenutek

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6323
8.4.2015 12:38:08   
Tara9
Ojla,

vidim, da se vse nekaj na off dajete in vas ni nič tukaj user posted image . Ma sej vas čisto podpiram in razumem, ampak vas pa pogrešam, kar je je. Drugače pa se strinjam, da daste možgančke na pašo, kolikor se le da in se posvetite sebi in dragim. Pa kapa dol, če vam to odlično uspeva, ker vem, da je težko. Tako da naj vam bo, upam, da bo kmalu akcija in mi RR ne bo več manjkal, ker ne bo časa user posted image .

MD kako kaže z delom, si začela al se še pripravljaš?

Melanie spet si nam izginila. Ta teden zaključuješ s službo a ne? Predvidevam, da si zato bolj tiha. Javi se kaj. Si imela kakšen pregled v kratkem, kako je punčica?

Marčevka hvala za spodbudne besede. Sem se že čisto pomirila in ne paničarim glede CR ne ničesar. Kakorkoli bo bo. Najbolj važno je to, da bova obe ok in da čim hitreje v roke dobim svoj mali zakladek, sem postala zdaj že grozno neučakana.

Jaz bluzim doma, komaj čakam novo zanimacijo, ker me to brezdelje ubija. Dragi dela, tako da sem pol dneva sama in je kar malo dolgčas. Jutri greva v porodnišnico, poročam če se kaj dogaja, čeprav mislim, da moja pikica uživa v trebuhu user posted image .

Lep dan želim

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6324
8.4.2015 12:40:29   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Jaz bluzim doma, komaj čakam novo zanimacijo, ker me to brezdelje ubija. Dragi dela, tako da sem pol dneva sama in je kar malo dolgčas. Jutri greva v porodnišnico, poročam če se kaj dogaja, čeprav mislim, da moja pikica uživa v trebuhu user posted image .

Lep dan želim

Aha potem smo v nizkem štartu user posted image Čakamo poročanje.

Ja punce so malo pobegnile. Mi imamo noro sončka in okoli 15 stopinj. Končno spet prava pomlad. In se prav paše hoditi martinčkat!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ime za punčko
tinula

katero ime od naštetih vam najbolje zveni (priimek imamo kratek in "trd" s črko r)

vita (45%)

katarina (31%)

katjuša (12%)

petja (11%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!