|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
1.4.2015 13:24:02   
chocolatecake
Meni so izvid dobri 2 uri po testiranju sporočili po telefonu, v treh urah sem imela izvid že na mailu.
Jaz nevem točno kako naj štejem dni, ampak sumim, da sem user posted image videla šele na 14., ali 15. ali celo 16. dan po tistem user posted image oz dvema za katera sklepam, da sta zakrivila tole nosečnost.
Prvi dan se je videlo samo na babycheck mini, first sign je pokazal skoraj nevidno črtico, takoj naslednji dan pa je bila beta že 72.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6251
1.4.2015 13:25:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Meni so izvid dobri 2 uri po testiranju sporočili po telefonu, v treh urah sem imela izvid že na mailu.
Jaz nevem točno kako naj štejem dni, ampak sumim, da sem user posted image videla šele na 14., ali 15. ali celo 16. dan po tistem user posted image oz dvema za katera sklepam, da sta zakrivila tole nosečnost.
Prvi dan se je videlo samo na babycheck mini, first sign je pokazal skoraj nevidno črtico, takoj naslednji dan pa je bila beta že 72.

Hm .. jutr bo pr men 12. dan po O - če je bla 21.3. ... a se pol sploh splača, da grem na odvzem krvi? A bo sploh kj pokazal?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6252
1.4.2015 13:38:19   
perla*
Janchek81, ta mesec pa ti zmagaš in dobiš prvo nagrado za neučakanost! user posted image uf, joj, dones imaš pa res svoj dan dvomov, no! Pa sej ne veš kdaj si imela O? Tudi če si jo imela že 14. dan, nisi danesše 14 dni po O. Pomoje čisto prehitevaš. Mi je pa lažje govort drugim, sama sem pa ista. Na Adrialab bi šla najraje vsak mesec user posted image in se sama sebi zdim trčena! Zakaj si to delamo? Vem, najtežji je ustit času čas. Zaposliti se moramo, zgleda mamo še zmeri preveč cajta.

Jst sem danes pred živčnim zlomom. Tipično je prišel en mozolj, kot vsak mesec pred M. In mini-mini obarvan izcedek. Vem, da dokler se ne vlije lahko fantaziram, ampak.... Sem pa 25. dan. Pomoje je res najbols da si psa umislim. Da pomagam enmu revcku iz zavetisca.
Še malo pa bom začela stvari v steno metat! Tolk sem jezna, ker zgleda spet ni ratal!

Neposredna povezava do sporočila: 6253
1.4.2015 13:38:45   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Hm .. jutr bo pr men 12. dan po O - če je bla 21.3. ... a se pol sploh splača, da grem na odvzem krvi? A bo sploh kj pokazal?

Počakaj do ponedeljka, takrat bo sigurno pokazalo!

Neposredna povezava do sporočila: 6254
1.4.2015 13:41:24   
Janchek81
perla* ja rada bi takoj vedla, da določene stvari pač začnem mal merkat ane ... ne gre niti za tako neučakanost, ampak bolj za skrb, če bi bla noseča jst pa še take zganjam, da joj user posted image

MauMow v pondelk mi ni treba it v adria lab, ker bo že test pokazu kako in kaj user posted image ker bi pa že blo 32. dan od ZM ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6255
1.4.2015 13:41:31   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Janchek81, ta mesec pa ti zmagaš in dobiš prvo nagrado za neučakanost! user posted image uf, joj, dones imaš pa res svoj dan dvomov, no! Pa sej ne veš kdaj si imela O? Tudi če si jo imela že 14. dan, nisi danesše 14 dni po O. Pomoje čisto prehitevaš. Mi je pa lažje govort drugim, sama sem pa ista. Na Adrialab bi šla najraje vsak mesec user posted image in se sama sebi zdim trčena! Zakaj si to delamo? Vem, najtežji je ustit času čas. Zaposliti se moramo, zgleda mamo še zmeri preveč cajta.

Jst sem danes pred živčnim zlomom. Tipično je prišel en mozolj, kot vsak mesec pred M. In mini-mini obarvan izcedek. Vem, da dokler se ne vlije lahko fantaziram, ampak.... Sem pa 25. dan. Pomoje je res najbols da si psa umislim. Da pomagam enmu revcku iz zavetisca.
Še malo pa bom začela stvari v steno metat! Tolk sem jezna, ker zgleda spet ni ratal!

Perla kupi ali posvoji psa in daj par mesecev na izi - tako sem se jaz odločila. Mogoče bova potem lažje začele spet na polno user posted image user posted image . Vem kako je ko gledaš znakce. Jaz sem nehala zdej ko mam pavzo. Pa se raje drugim stvarem posvečam in bo bolje. Pa še pasje mladičke bomo imeli doma, zato bom mela kar malo daljši dopust v SLO. user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6256
1.4.2015 13:43:19   
Janchek81

Mela sm O enkrat 20. al pa 21. dan ... kar pomen, da je dons 11. dan po O ane ... user posted image ja preveč se sprašujem kaj se dogaja z mojim telesom, ker tole je čist čudn ... en teden me jajčniki bolijo, pol sm vsa napeta tm spodej ... pol mi pokaže test negativno ... kva je bedno tole čakat in se sprašvat user posted image user posted image ja zdj bi zihr dobila že Nobelovo nagrado ane ... user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6257
1.4.2015 13:45:26   
MauMow

Mela sm O enkrat 20. al pa 21. dan ... kar pomen, da je dons 11. dan po O ane ... user posted image ja preveč se sprašujem kaj se dogaja z mojim telesom, ker tole je čist čudn ... en teden me jajčniki bolijo, pol sm vsa napeta tm spodej ... pol mi pokaže test negativno ... kva je bedno tole čakat in se sprašvat user posted image user posted image ja zdj bi zihr dobila že Nobelovo nagrado ane ... user posted image

Jaz bi jo lahko že ene 5 mesecev zapored dobila ker sem skos spremljala kaj se dogaja... Se dejansko kr bolje počutim ker vem da pred koncem poletja ne bova začela spet orng. mal bolj u izi. In se ne sprašujem al me špika zarad O ali vnetja... Samo na koledar si pogledam kdaj bo M in to je to (sicer se pa napove z izcedkom)

Neposredna povezava do sporočila: 6258
1.4.2015 13:45:39   
Tara9
Punce hvala za spodbudne besede, prav zato imam rada ta forum user posted image .Sem prespala in sem danes veliko bolje. Jaz vedno najprej burno reagiram, sem preveč čustvena, potem, ko prespim vidim, da stvari niso tako slabe. Naj bo naravni porod, ali pa carski, najpomembneje je, da je dojenčica zdrava. Sigurno nam bo prinesla toliko veselja, da na koncu ne bo pomembno kako je ven prišla, samo da bo vse ok.

Čokoladka tudi moj favorit pred zanositvijo je bila Alina user posted image . Ampak ja, ko si pa enkrat dejansko noseč, je stvar veliko težja, je presneto težka odločitev, se prej nisem niti zavedala. Mimogrede, glede spola sva prvi namig dobila že na nuhalni, potrditev pa na morfologiji. Meni je bilo sicer popolnoma vseeno, ampak sem bila tak firbec, da sem morala vedet user posted image

Janchek kaj pa če res počakaš do ponedeljka? Čeprav ja, lahko je bit pameten, točno vem kako je v tem momentu user posted image . Priznam, da sem sama veliko testov uničila čisto za brezveze, tako da je lahko zdaj solit pamet. Vsekakor pa srečno.

Melanie sem ti pozabila odgovorit, da so pregledi oziroma CTG po 37. tednu res vsak teden, vsaj pri moji je tako, predvidevam, da je tudi pri tvoji, glede na to, da je super.

Neposredna povezava do sporočila: 6259
1.4.2015 13:49:10   
Janchek81
Ma do pondelka ( tega ) sploh nism pomislla na user posted image ampak pač, da me bolijo jajčniki, ker pač jo bom dobila ane .. pol včerj me niso bolel nč ... dons me mal bolijo spet ... pa en beli tok izcedek se je usul prej na wcju in toj to ... mah ja ... bom probala zdržat no user posted image čud me pa to, da mam zdj vse tko pobrklan .. itak mi je blo čudn, ker je prvi mesec k sva začela delat na user posted image in da bi že takoj ratalo user posted image mal mi je tko, scary varianta, spooky no user posted image tko, da ... rada bi pa vseen vedla, pa mislm, da bom mogla kr lepo počakat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6260
1.4.2015 13:51:11   
Tara9
Kako ste me pa zdaj nasmejale user posted image , prav face ste vse po vrsti. Najhuje je, da se v vsem tem tudi sama najdem, sem zganjala čisto iste fore. Znakci, testi, izcedki, ni da ni, bi najraje po O vsak dan en test naredila, čeprav sem vedela za rezultat. Ampak punce, trud se bo obrestoval user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6261
1.4.2015 13:54:16   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Perla kupi ali posvoji psa in daj par mesecev na izi - tako sem se jaz odločila. Mogoče bova potem lažje začele spet na polno user posted image user posted image . Vem kako je ko gledaš znakce. Jaz sem nehala zdej ko mam pavzo. Pa se raje drugim stvarem posvečam in bo bolje. Pa še pasje mladičke bomo imeli doma, zato bom mela kar malo daljši dopust v SLO. user posted image

Draga MawMow ne morem, enostavno ne morem! Midva sva že toliko skozi dala. Upam, da tebi ne bo treba. Mene spet baše to, da je možno, da bo jeseni spet šel službeno in ga ogromno ne bo. Zato mislim it maja na IVF. Če slucajno spet ne bi ratal, da grem avgusta še enkrat pred jesen. Too much vsega. Najbolj da se v pijačo vržem user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6262
1.4.2015 13:55:48   
perla*

perla* ja rada bi takoj vedla, da določene stvari pač začnem mal merkat ane ... ne gre niti za tako neučakanost, ampak bolj za skrb, če bi bla noseča jst pa še take zganjam, da joj user posted image

MauMow v pondelk mi ni treba it v adria lab, ker bo že test pokazu kako in kaj user posted image ker bi pa že blo 32. dan od ZM ... user posted image

Mal merkat določene stvari bi itak že zdej lahko, ker svoje telo pripravljaš na novo stanje kot je nosečnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6263
1.4.2015 13:57:59   
perla*
...

< Sporočilo je popravil perla* -- 1.4.2015 13:58:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 6264
1.4.2015 13:58:23   
Janchek81

Mal merkat določene stvari bi itak že zdej lahko, ker svoje telo pripravljaš na novo stanje kot je nosečnost user posted image

to se pa nikol nism kej merkala, ker sem vedno bolj na spontan način delala na user posted image ... tko, da če je bla kakšna fešta sem valda tud jaz posegla po alkotu .. sicer se ga nisem opijala ( da ne bo pomote ) sam vseen ane ... in zdj bojo prazniki + praznovanje RD mojga dedija ... in valda bi po en stran rada vedla ...
DRugače pa na splošno dovolj zdravo živim - razen kajenja user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6265
1.4.2015 14:00:11   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Kako ste me pa zdaj nasmejale user posted image , prav face ste vse po vrsti. Najhuje je, da se v vsem tem tudi sama najdem, sem zganjala čisto iste fore. Znakci, testi, izcedki, ni da ni, bi najraje po O vsak dan en test naredila, čeprav sem vedela za rezultat. Ampak punce, trud se bo obrestoval user posted image

To ni več trud, to je že mučenje! user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6266
1.4.2015 14:00:12   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Draga MawMow ne morem, enostavno ne morem! Midva sva že toliko skozi dala. Upam, da tebi ne bo treba. Mene spet baše to, da je možno, da bo jeseni spet šel službeno in ga ogromno ne bo. Zato mislim it maja na IVF. Če slucajno spet ne bi ratal, da grem avgusta še enkrat pred jesen. Too much vsega. Najbolj da se v pijačo vržem user posted image

Aja seveda vrjamem. Midva greva tako konec poletja do zdravnikov, na prve posvete in teste. Držim pesti da ti bo uspelo tako ali drugače. Na koncu je tako važen samo rezultat user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 1.4.2015 14:01:03 >

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6267
1.4.2015 17:08:26   
perla*
O joooj moj noče kužka! user posted image user posted image jst se pa že skor vse zmenila v zavetišču! user posted image
PMS imam zgleda močn k sv...a! user posted image sem šla v MC donalds jest user posted image pa pomoje bom šla še v tolažilni soping...vsaj do DMja...user posted image čist na glavooooo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6268
1.4.2015 17:27:11   
chocolatecake
perla* Kaj pa muca? Ne pride v poštev?
Držim pesti, da si tvoj premisli user posted image .

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6269
1.4.2015 17:52:30   
mony213
Punce jaz se vam pridružujem! Kar ne morem še verjet! Delala first sign včeraj in danes CB in je pokazalo nosečnost 2-3tedne :) Čist happy, še nisem čisto dojela.

Žal nimam časa reagirat na vse poste, ker ste velike klepetulje...čestitke vsem novim nosečkam! Čokolatka fuuul vesela zate! ;)

Se pridružim debati, ko pridem k sebi ;)

Neposredna povezava do sporočila: 6270
1.4.2015 18:30:54   
perla*

perla* Kaj pa muca? Ne pride v poštev?
Držim pesti, da si tvoj premisli user posted image .

Čokoladka, do muckov mi pa ni :-(
Sej ce bos se mal vzstrajala mi mejbi rata.
Kako si ti? Sta ze povedala drugim? :-)

Neposredna povezava do sporočila: 6271
1.4.2015 18:52:01   
perla*
Mony potem nisi bodoča nosečka, ampak nosečka. user posted image cestitke!!

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6272
1.4.2015 19:09:23   
chocolatecake
Hvala mony213! Iskrene čestitke tudi tebi, pa prelepo nosečnost in čudovitega, zdravega user posted image ti želim.
perla* Škoda, jaz vedno navijam za mucke, ker sem čisto "mačja oseba". user posted image Imam doma enega čudovitega najdenčka, ki mi vedno znova izkazuje hvaležnost. Ti, kar vztrajaj, živalice so zakon, tiste, ki mijavkajo in tiste, ki lajajo in vse ostale user posted image , če se boš odločila za zavetiščarja pa je vse skupaj še toliko lepše. Moški so sicer "trd oreh", kar se tega tiče, ampak me že vemo kako se tre orehe, a ne? user posted image Na koncu je vedno tako, da je najbolj zaljubljen v žival ravno tisti, ki je imel na začetku največ proti. user posted image
Povedala sva mojim in njegovim staršem skoraj takoj, pa par najbližjih prijateljev ve.
Ostali širši družini imava namen povedat za veliko noč, ker imamo takrat navado, da se zberemo. V petek imam še en pregled in če bo vse OK, bova najbrž v soboto, kar vsem povedala.
Takrat bom noseča skoraj 8. tednov, mogoče malo zgodaj, ampak sva mnenja, da se je treba veseliti in srečo deliti z drugimi.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6273
2.4.2015 8:35:23   
MauMow
mony123 iskrene čestitke!

Chocolatecake poročaj kako bo šlo v petek!

Neposredna povezava do sporočila: 6274
2.4.2015 10:36:04   
Tara9
Kje ste čvekice, kam ste zbežale danes?

Jaz čakam, da sonček še malo ogreje ozračje in jo mahnem na en sprehod. Sem 2 dni lenarila, tako da je danes dosti user posted image . Drugače pa spet pucam bajto pred prazniki, ampak imam že poln kufer, se mi zdi, da karkoli naredim je čez 2 dni isto user posted image .

perla jaz navijam, da se tvoj dragi vseeno ohladi in pristane na kužka. Pri nas je bilo obratno, sem bolj jaz štrajkaala, ampak me je prepričal. Danes se mi zdi to ena najboljših odločitev. Obožujem našega cucka, ki mi je ravnokar nasmetil sveže pometene stopnice user posted image . Živalice so res zakon.

mony iskrene čestitke za plusek. Lepo nosečnost želim.

maumow kdaj potujeta domov, mislim v Slo? Lepo se imejta in nadaljujta s sproščanjem user posted image .

Nič, pošiljam pozdravčke prav vsem, če ne prej, se slišimo po praznikih. Ahhh, da ne pozabim, tebi čokoladka pa srečno jutri, naj te tikatakanje malega pikeca čim bolj osreči.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.