Tara9
|
Punce hvala za spodbudne besede, prav zato imam rada ta forum .Sem prespala in sem danes veliko bolje. Jaz vedno najprej burno reagiram, sem preveč čustvena, potem, ko prespim vidim, da stvari niso tako slabe. Naj bo naravni porod, ali pa carski, najpomembneje je, da je dojenčica zdrava. Sigurno nam bo prinesla toliko veselja, da na koncu ne bo pomembno kako je ven prišla, samo da bo vse ok. Čokoladka tudi moj favorit pred zanositvijo je bila Alina . Ampak ja, ko si pa enkrat dejansko noseč, je stvar veliko težja, je presneto težka odločitev, se prej nisem niti zavedala. Mimogrede, glede spola sva prvi namig dobila že na nuhalni, potrditev pa na morfologiji. Meni je bilo sicer popolnoma vseeno, ampak sem bila tak firbec, da sem morala vedet Janchek kaj pa če res počakaš do ponedeljka? Čeprav ja, lahko je bit pameten, točno vem kako je v tem momentu . Priznam, da sem sama veliko testov uničila čisto za brezveze, tako da je lahko zdaj solit pamet. Vsekakor pa srečno. Melanie sem ti pozabila odgovorit, da so pregledi oziroma CTG po 37. tednu res vsak teden, vsaj pri moji je tako, predvidevam, da je tudi pri tvoji, glede na to, da je super.
|