|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
31.3.2015 11:46:33   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

sm tud jaz prej hotla komentirat od kje njej sonce .... ja pri njih je lahko ... pr nam tud trenutno sonček sije ... ampak umes pa rosi .. je prou lepo za pogledat user posted image

Potemtakem ste sigurno uživali še v mavrici... user posted image

Nisem je vidla, kr mam tko razgled, da nč skor ne vidm, ubistvu v eno steno gledam user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6226
31.3.2015 12:06:11   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MD kdaj pa začneš z delom, sem malo pozabila? Naslednji teden že?

še nimam pojma, kdaj začnem. Grem danes v podjetje po papirje za zdravniški pregled in nato do svoje zdravnice po kartoteko.

Bom videla, če mi bo kaj več povedala. Verjetno bom drug teden še doma, nato pa začnem. Samo to je samo moje ugibanje. Sigurno prej počakajo na izvide pregleda. Me prav zanima, kaj bodo vse pregledali. nazadnje sem bila davnega januarja 2003. Itak vem, da mi bodo "ugotovili", da sem zelo pretežka. Kot da moja tehtnica tega ne pokažeuser posted image . A jaz pravim, bolje da sem v teh treh letih ostala na istem, ker jaz ko sem živčna jem in se posledično redim. Tako se nisem zredila kljub vsem stresom ampak celo malenkost oklestila.

Ja tista moja dieta je bila samo tri dni, potem sem zaključila ker bi kmalu skupaj padla. Se nikakor nisem mogla prisiliti, da bi jedla več zelnje juhe ali sadja/zelenjave in je bilo prehudo. Sem se pa kljub temu malo sčistila in se bolje počutim. pa tehtnica je manj kazala in je enako sedaj. Sedaj pa v nove bojeuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6227
31.3.2015 14:32:54   
Melanie1
tara - a danes imaš pregled? Noro. Poročaj... Pa zdaj boš verjetno imela tedenske preglede. Ali kako že? Sem že malček pozabila. user posted image

perla - ej, poznam par, ki je bil kar precej razočaran nad dejstvom, da nikakor ne more spočeti otročka. In sta se že praktično sprijaznila, da ga tudi verjetno ne bosta imela nikoli. Sta si pa nabavila psičko, da imata vsaj nekoga, za katerega bosta skrbela. Končni rezultat je bil takšen, da sta na koncu obe samički postali breji, to je pasja in človečja. OK, vsaka s svojim samcem. Da ne bo pomote. user posted image Seveda sta tudi obe dočakali svojega mladička. No, psička malo prej in številčno malo več. user posted image

Kupita si psičko!!!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6228
31.3.2015 16:12:55   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1
perla - ej, poznam par, ki je bil kar precej razočaran nad dejstvom, da nikakor ne more spočeti otročka. In sta se že praktično sprijaznila, da ga tudi verjetno ne bosta imela nikoli. Sta si pa nabavila psičko, da imata vsaj nekoga, za katerega bosta skrbela. Končni rezultat je bil takšen, da sta na koncu obe samički postali breji, to je pasja in človečja. OK, vsaka s svojim samcem. Da ne bo pomote. user posted image Seveda sta tudi obe dočakali svojega mladička. No, psička malo prej in številčno malo več. user posted image

Kupita si psičko!!!

Perla res kuža pomaga. Midva sva lani začetek leta si umislila kužka. Doma jih imamo a tukaj daleč stran sva pogrešala. In ta najin kuža je sedaj tako kot otroček. Res živali čutijo ko imaš probleme in ti pomagajo. Pa še bodimo odkriti velikokrat sploh ne gremo na sprehod, čeprav si želimo No kuža te prisili - hočeš ali nočeš.user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6229
31.3.2015 18:19:17   
Tara9
Tudi jaz se strinjam, da so kužki zakon, te zamoti, prisili v zdravo življenje (sprehodi itd.), pa še tako fajn bitja so. Midva sva najinga celo malo preveč scrklala, tako da je kot mali otroček, ampak se imamo prav fajn user posted image .

Mimogrede, jaz sem iz pregleda. Moja dojenčica je dobesedno velikanka, težka 3,5kg 3 tedne pred rokom, obseg glavice 34cm, obseg trbuha 35cm in še nič ne kaže, da bi se ji kam mudilo. Dobila sem napotnico za UZ v porodnišnici, me je G poslala po drugo mnenje, ker se boji, da ne bo šlo naravno, glede na to da je prvi porod. Malo sem raztresena danes in kar malo slabe volje. Sej vem, da je najbolj važno, da bova obe živi in zdravi, ampak sem si tako želela naravnega poroda user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6230
31.3.2015 18:54:02   
polhek2

Tudi jaz se strinjam, da so kužki zakon, te zamoti, prisili v zdravo življenje (sprehodi itd.), pa še tako fajn bitja so. Midva sva najinga celo malo preveč scrklala, tako da je kot mali otroček, ampak se imamo prav fajn user posted image .

Mimogrede, jaz sem iz pregleda. Moja dojenčica je dobesedno velikanka, težka 3,5kg 3 tedne pred rokom, obseg glavice 34cm, obseg trbuha 35cm in še nič ne kaže, da bi se ji kam mudilo. Dobila sem napotnico za UZ v porodnišnici, me je G poslala po drugo mnenje, ker se boji, da ne bo šlo naravno, glede na to da je prvi porod. Malo sem raztresena danes in kar malo slabe volje. Sej vem, da je najbolj važno, da bova obe živi in zdravi, ampak sem si tako želela naravnega poroda user posted image

TAra naj te potolažim... mene ni poslala na UZ imam 150cm, no malček manj celo... rojevala 12 ur, na koncu so rekli da bi bilo edino humano CR... zaupaj zdravnikom, vedo kaj delajo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6231
31.3.2015 20:14:06   
..noname..
Tara to je pa res velika punca...sicer pa pomembno je da je zdrava....kakršnakoli že bo bo čudovitauser posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6232
1.4.2015 7:37:01   
Janchek81
No evo ... mi ni dalo miru in sem danes zjutraj naredila test nosečnosti ( baby check ) čeprav sem 27. dan po user posted image in je test pokazu negativno ....

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6233
1.4.2015 8:00:30   
MauMow
Tara9 držim pesti da bo PB. Je pa res bolje da te pogledajo. Kolegica imela podobno - mali obromen, pa prvi porod, pa ji ni nobenega UZ delal in je rojevala že 8 ur in so ugotovili da ima tamali že bulo na glavi ker je tk velik da ne more čez. Potem pa je sledil urgentni CR. Tako da super za tvojo G ki te tako dobro pogleda.

Janechek81 počakaj še nekaj dni. Če ne bo nič potem še enkrat test!

Neposredna povezava do sporočila: 6234
1.4.2015 8:03:09   
Janchek81
Sj sm razmišlala, če je do petka en dobim k bi biu 29. dan, da bi še v petek nardila ... a je katera delala test z baby check? Jst sm zdj prvič ... sicer gor piše, da so več kot 99% zanesljivi testi in da če predčasno delaš, da odčitaš rezučtat do 10minut ... pa je še vedno kazal NI NOSEČNOSTI ....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6235
1.4.2015 8:06:18   
MauMow

Sj sm razmišlala, če je do petka en dobim k bi biu 29. dan, da bi še v petek nardila ... a je katera delala test z baby check? Jst sm zdj prvič ... sicer gor piše, da so več kot 99% zanesljivi testi in da če predčasno delaš, da odčitaš rezučtat do 10minut ... pa je še vedno kazal NI NOSEČNOSTI ....

Jaz samo to vem ko sem bila noseča mi je to pokazal najbolj poceni test - sploh ne vem katera znamka. Naslednji dan pa še CB potrdil. Tako da jaz bi počakala še mogoče vsaj do ponedeljka, da bo res ziher!

Neposredna povezava do sporočila: 6236
1.4.2015 8:09:35   
Janchek81
No jst sm včerj kupla baby check, 2 komada 3€ user posted image sam je pa res, da je dons 27. dan .... zdj Pušenjak je pisal, da naj bi test pokazu pravilno 14. dan po ovulaciji ... nej bi kao ovulirala 20ga - če je blo to to, lahko, da je blo prej, lahko kasnej ... tko, da ... v petek k bo 29. dan bi pa pomoje mogu test pokazat pravilno no ... matr sm firbčna in zmedena ... mal me skrbi tale bolečina jajčnikou k je trajala več kot en teden ... in me skrbi, da ne bi blo karkol druzga narobe - kakšno vnetje al pa kj ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6237
1.4.2015 8:32:39   
asyka
Jaz sem testkala z nekim ful poceni. Potrdila pa se vceraj s CB in je pokazal da smo ze 5 teden dosegli. Glede na to, da je tak pokazal sem malo pomirjena, ker to pomeni dda plosek raste in se zato hormon povecuje. Imam pa skoz neke bolecine. Ne bi jim mogla rect krci ampak tak kot da se bo user posted image zdaj zdaj ulila. Pa kriz me boli. Sploh vceraj ko sem imela 8 urni delavnik v ttgovini za sabo. Se sreca da bo nova sluzba sede potekala.

Janche jaz drzim pesti dokler ne pride baraba...

Md fuul sem vesela zate da se je koncno sluzba pokazala :)

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 6238
1.4.2015 8:33:58   
Tara9
Janchek meni je ta test pokazal plusek 14 dni po O, črtica je bila tudi takrat še bolj rahla, ampak vidna, potem pa vsak dan bolj konkretna. Držim pestke za petek user posted image .

No, jaz sem danes govorila še s porodnišnico in se moram 9. 4. javiti na sprejemu in bomo videli kako in kaj dalje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 6239
1.4.2015 8:36:11   
Janchek81

Janchek meni je ta test pokazal plusek 14 dni po O, črtica je bila tudi takrat še bolj rahla, ampak vidna, potem pa vsak dan bolj konkretna. Držim pestke za petek user posted image .

No, jaz sem danes govorila še s porodnišnico in se moram 9. 4. javiti na sprejemu in bomo videli kako in kaj dalje user posted image .

Ja sam jst ne vem točn kdaj nej bi bla ovulacija ... tm piše ( na menstruacija.si ), da je biu 20. in 21.3., tko, da po tem lahko sklepam, da sm res nardila prezgodj test ... sam pol bo v petek tud prezgodj, če je bla O npr 21., ker bo šele 13. dan po O ... res sm že počas zmedena no user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6240
1.4.2015 8:39:36   
MauMow

Ja sam jst ne vem točn kdaj nej bi bla ovulacija ... tm piše ( na menstruacija.si ), da je biu 20. in 21.3., tko, da po tem lahko sklepam, da sm res nardila prezgodj test ... sam pol bo v petek tud prezgodj, če je bla O npr 21., ker bo šele 13. dan po O ... res sm že počas zmedena no user posted image

Jaz sem nazadnje vedela kdaj je bla O in je test bil + 13 dan po O.

Tara9 super. Mogoče pa tvoja tamala kmalu pride!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6241
1.4.2015 8:42:04   
Janchek81
No bom vidla pol v petek kaj bo pokazu, če seveda tečke še ne bi blo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6242
1.4.2015 10:27:31   
asyka
Uf ravno se dogovorila za pregled. Sem si menjala G in ne morem verjet, da sem bila v prvem klicu novemu G uspešna. Me je sicer malo presenetilo, da si G sam izbira koga bo vzel in koga ne, je najprej nekaj jamral potem pa vprašal koga imam sedaj in ko sem mu povedala je rekel naj kar pridem 10.4 pa sem potem jaz prosila, če lahko malo kasneje, ker se mi je zdelo prehitro tako da imam pregled 15.4. In sem super vesela. Zdaj pa ko sem mojo staro G poklicala pa sem še bolj 100% da sem se prav odločila, ker je bila tako osorna pa tečna da bog. In itak ji ne zaupam ama 0%. Pa še groba je ful. Za tega sem pa samo pozitivno prebrala po netu in sem super vesela.

Zdaj pa se počasi zrihtat in v Celje k zobozdravniku user posted image pa še deževalo bo očitno in sovražim vožnjo po dežju.

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 6243
1.4.2015 11:50:14   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Pri nas je tudi oblačno z občasnimi plohami. Smo pa včeraj preživeli s sončkom, čeprav je popoldne noro pihalo.

Tara - bravo za dojenčico. Naj bo zdrava, vse drugo se bo že uredilo. Glede poroda, ne bodi žalostna, če ne bo šlo brez carskega reza. Saj veš, da tudi sama ne vem, kako se bo pri meni izšlo. Zaradi mioma, ki je tik pod glavico in bi lahko resno motil porod, sploh v primeru, če bo pri nas tudi velikanka. Ampak se ne bom obremenjevala s tem. Absolutno zaupam svoji G in če bo rekla, da raje carski, se bom strinjala. Drugače sem že rodila-4 kilsko štručko, ampak takrat nisem imela mioma.

Janchek - lahko je še prezgodaj. Vsekakor ponovi v parih dneh.

Ufff, gužva...

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6244
1.4.2015 11:58:23   
Janchek81
Melanie1 ja lahko je prezgodaj ... lahko pa da nism user posted image user posted image tud zdj k sm šla na wc sm mela en tak močn izcedek - sicer čist prozoren ... tko, da lahko, da se pripravlja na user posted image sam zanimivo mi je in se sprašujem res kaj je pomenil tole bolenje jajčnikov 1 teden zapovrstjo user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6245
1.4.2015 12:52:43   
Janchek81
a katera ve kok stane nosečniški test ( krvni test ) v Adria labu?

Neposredna povezava do sporočila: 6246
1.4.2015 12:54:01   
chocolatecake
Da se še jaz malo javim.
Imela sem grozne težave z zobobolom in nisem mogla jest, kar je še poslabšalo moje slabosti. Danes sem malo boljše in se mi zdi, da res počasi prihajam k sebi. Je pa fajn, da imam par kg preveč, ker kar pridno hujšam. Včasih se splača imeti malo zaloge user posted image .

hribovakati poročaj nam kako je bilo na pregledu, držim pesti, da je vse OK.

MD Srečno na pregledu in v novi službi. Jaz sem prepričana, da je služba že tvoja, kot je rekla Melanie, samo pozitivno še naprej! Kot sem že rekla, jaz bi te zaposlila! Glede diete pa rajši ne pretiravaj, počasi in z majhnimi spremembami se daleč pride. Vsi preveliki šoki, pa niso preveč dobri za telo.

Janchek81 Držim pesti še naprej, dokler ne pride user posted image je še upanje. Tudi izcedki so lahko znak zgodnje user posted image . Glede testkov pa najprej sigurno pokaže babycheck mini ali pa tisti s plodnost.si. Vsi ostali pa malo kasneje. So pa vsi zanesljivi, meni osebno je bil CB še najmanj tako, da škoda denarja za CB. Sploh če pogosto testkaš, tako kot sem jaz.

Melanie1 in Tara9 Glede imen. Meni osebno sta vajina RR nicka zelo lepi imeni za dojenčici. Mi je všeč, da ima otrok malo bolj redko ime, a da še vedno nekako spada v naše okolje in je večini ljudi znano. Sploh Melani (e) mi je zelo všeč. Jaz sem imela že vse izbrano od nevem kdaj, pa mi je potem edino fantovsko ime "ukradla" kolegica, za punčko sem bila 100%, da bom imela Alino. Zdaj, ko sem dejansko noseča, se mi pa kar nobeno ime ne zdi dovolj lepo, tudi tisto od kolegicinega sina ne več user posted image . Bom pa verjetno že na nuhalno vprašala za spol, če se bo kaj videlo in se takoj po tem začela bolj konkretno posvečati izbiri.
Mimogrede kdaj sta vidve izvedeli za spol?
Obema želim veliko veliko sreče na vajin dan D (sploh tebi Tara9, ker boš verjetno res kmalu na vrsti), naj bo naravno ali z carskim rezom, samo, da bo vse OK in veliko zdravja želim vama in vajinima dojenčicama.
asyka Jaz sem tudi imela občutek, da bo zdaj - zdaj prišla menstruacija, tako čudno me je špikalo, pa je potem nekje konec 6. tedna skoraj povsem ponehalo, baje je tudi to normalno. Kdaj se nam boš pridružila pri novembrkah? Si še novembrka ali boš že decembrka?

Neposredna povezava do sporočila: 6247
1.4.2015 12:55:14   
chocolatecake
Janchek81
13,50 EUR je bilo pred tremi tedni. user posted image
Srečno!

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6248
1.4.2015 12:57:46   
Janchek81
chocolatecake nč pogosto ne testkam - to je bilo zdj po treh letih prvič.. no pol če je ta med najboloj zanesljivimi sem še bolj prepričana v to, da NISM user posted image .... sej pravm ... vedno bolj se določene stvari sprašujem ... ampak ok ... pustmo ... če je do petka ne bo, bom v petek naredila zjutraj še en test ... Pušenjaku sem pisala in mi je napisal, da je najbolje, da naredim test naslednji teden v ponedljek, da bo najbolj zagotovo pokazu - pa če je še tako poceni user posted image ker če sm mela O 20. al pa 21. pomeni, da bo v petek 13. dan in bo lahko tudi pokazal še vedno negativno ... BOMO vidli no ... vedno manj mam občutek, da sm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6249
1.4.2015 12:58:54   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Janchek81
13,50 EUR je bilo pred tremi tedni. user posted image
Srečno!

A še vedno pošiljajo po pošti ali lahko prideš čez par ur iskat test? Jaz sem bila namreč 4 leta nazaj user posted image in mi je takoj rekel, da naj ne čakam, ker mi bojo poslali po pošti ...

Neposredna povezava do sporočila: 6250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.