chocolatecake
|
Da se še jaz malo javim. Imela sem grozne težave z zobobolom in nisem mogla jest, kar je še poslabšalo moje slabosti. Danes sem malo boljše in se mi zdi, da res počasi prihajam k sebi. Je pa fajn, da imam par kg preveč, ker kar pridno hujšam. Včasih se splača imeti malo zaloge . hribovakati poročaj nam kako je bilo na pregledu, držim pesti, da je vse OK. MD Srečno na pregledu in v novi službi. Jaz sem prepričana, da je služba že tvoja, kot je rekla Melanie, samo pozitivno še naprej! Kot sem že rekla, jaz bi te zaposlila! Glede diete pa rajši ne pretiravaj, počasi in z majhnimi spremembami se daleč pride. Vsi preveliki šoki, pa niso preveč dobri za telo. Janchek81 Držim pesti še naprej, dokler ne pride je še upanje. Tudi izcedki so lahko znak zgodnje . Glede testkov pa najprej sigurno pokaže babycheck mini ali pa tisti s plodnost.si. Vsi ostali pa malo kasneje. So pa vsi zanesljivi, meni osebno je bil CB še najmanj tako, da škoda denarja za CB. Sploh če pogosto testkaš, tako kot sem jaz. Melanie1 in Tara9 Glede imen. Meni osebno sta vajina RR nicka zelo lepi imeni za dojenčici. Mi je všeč, da ima otrok malo bolj redko ime, a da še vedno nekako spada v naše okolje in je večini ljudi znano. Sploh Melani (e) mi je zelo všeč. Jaz sem imela že vse izbrano od nevem kdaj, pa mi je potem edino fantovsko ime "ukradla" kolegica, za punčko sem bila 100%, da bom imela Alino. Zdaj, ko sem dejansko noseča, se mi pa kar nobeno ime ne zdi dovolj lepo, tudi tisto od kolegicinega sina ne več . Bom pa verjetno že na nuhalno vprašala za spol, če se bo kaj videlo in se takoj po tem začela bolj konkretno posvečati izbiri. Mimogrede kdaj sta vidve izvedeli za spol? Obema želim veliko veliko sreče na vajin dan D (sploh tebi Tara9, ker boš verjetno res kmalu na vrsti), naj bo naravno ali z carskim rezom, samo, da bo vse OK in veliko zdravja želim vama in vajinima dojenčicama. asyka Jaz sem tudi imela občutek, da bo zdaj - zdaj prišla menstruacija, tako čudno me je špikalo, pa je potem nekje konec 6. tedna skoraj povsem ponehalo, baje je tudi to normalno. Kdaj se nam boš pridružila pri novembrkah? Si še novembrka ali boš že decembrka?
|