|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
6.3.2015 20:43:24   
sladkorčica
No potem še ena ki ve kaj je to migrena. Nekaj časa sem trpela potem pa ni šlo več brez tabletov . Sem imela malo strahu in slabe vesti samo kaj ko nisem mogla več prebavljati bolečin. V lekarni mi je rekla da bolje da vzamem 2 lekadola takoj ko začutim bolečino to je še najboljša obramba. No pa mene je ravno nekje v 13 tednu najhuje, baje takrat že lahko vzameš kaj proti bolečinam. Jaz sem vse živo prodala od grenke kave pol sem se limono not stisnila pol pa na školjko ker je bil grozen okus. Nič ni pomagalo . user posted image . No sedaj so malo bolj blagi glavoboli ampak se zmeri vzamem kakšen lekadol. Ravno ta teden sem zjutraj bruhala 2 krat in cel dan sem bila taka zanič . Eno sta no never kaj naj naredim. Slišala sem da akupunktura pomaga. A ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 901
7.3.2015 8:33:36   
strukla
Sladkorcica, tud jst sem mela pogoste migrene v prvem trimesecju, zdej sm v 18. Tednu pa je nekoliko bolje (trkam na les). Si mogoce probala etericna olja? Bazilika zelo pomaga.

Drugac pa proti strijam uporabljam to bio olje ki ga tko promovirajo. sama sem imela sicer namen mazat izlljucno z arganovim oljem, pa mi je mami zdej to prnesla. Naj bi mel pa neko ucinkovino, ki dopusca da se olja in vlazilci dobr vpijejo in izkoristijo. Bomo vidl user posted image

jesse, sej te vozicki so mi res vsi precenjeni. Ampak bi ti pa res svetovala, da vsaj lupinco kupita boljso. Ker v avtu je zelo pomembno da je dobr fiksirano not dete. Ze vec zensk, ki jih poznam, je kasneje letelo po maxi cosi alpa peg perego.
no midva sva drugac tud ze izbrala user posted image in sicer baby design dotty, to je vbistvu nadgrajena verzija lupota. Je pa poljski, in ker imam dobro prijateljco na poljskem mi ga bo tam narocila se ceneje tko da dobiva vozicek s kosaro in sportnim delom za 380€. Lupino dobiva pa na posodo od brata in svakinje. Pa sva oba res zadovoljna, ima velike napihljive gume, podaljsan sencnik in dobro je izdelan. Res super!!

< Sporočilo je popravil strukla -- 7.3.2015 8:46:46 >

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
7.3.2015 9:16:51   
sladkorčica
Strukla bom se pozanimala o tem eteričnim olju bazilike. Zdaj uporabljam od just 31 olje.
Glede vozička je pa tako. Vsak ve koliko je finančno zmožen se pa sigurno pozna cenejši pa dražji. Jaz sem naredila celo raziskavo. Po raznih forumih v trgovini mah ni da ni. In res uni mal cenejši vozi so imeli take čudne lupinice pa tudi itak sm hotela tak voziček da se vse pripne na voz. Sva se pa odločala med jane in peg
perego gt3. No ta je potem zmagal.user posted image . Je pa bil zelo drag. Sam kaj cm varnost mi je prva. Pa tudi zaradi tega mi je bil všeč ker ima ročno zavoro.

Midva sva tudi previjalno nabavila ostalo pa se čaka ker bom vse dobila .

No jaz uporabljam kar navadno mandljevo olje od Afrodita. Imam dobre izkušnje je pa res tudi odvisno kakšno strukturo kože imaš. Ena kolegica si je nabavila zelo drago olje no nazadnje ji je pa en teden pred porodom tako hudo koža razpokana da nobena žavba ne pomaga. No sedaj zaenkrat še mažem kar z mlekom za telo od dove. Če se z oljem namažem imam vse mastno jih če je pa oljeuser posted image .

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 903
7.3.2015 9:45:12   
misa30
Živjo punce,
pa le še ni čisto zamrl tale naš forum user posted image
vidim da ste vse že zelo pridne in imate že izbrane ali pa že kupljene vozičke. Pridne. Midva pa še kar čakava, no sedaj bova šla počasi pogledat za vozičke, da si ga vsaj izbereva. Všeč nama je maxicosi mura, ker imata prijatelja zelo dobre izkušnje z njim. Je pa kar drag, ampak ker bo to najin prvi otrok ga bova lahko še pokoristila za drugega. Pred NS niti nisva hotela preveč razmišljat o tem kaj potrebujeva, po NS sva šla na potovanje in evo sem že v 17. tednu. Hitro gre vse skupaj user posted image
Berem, da vas mučijo migrene. Tudi mene je dva ali tri tedne mučil glavobol ampak se je dalo shajati brez tablet. K sreči, ker me je skrbelo da bom spet dobila migrene ki sem jih imela pred leti in sem se jih uspešno rešila z akupunkturo. Sladkorčica, akupunktura je meni pomagala, če ne bi sama poizkusila ne bi verjela. Slišala sem da ti tvoj zdravnik lahko napiše napotnico, izvajajo jo na zdravstvo v kliničnem centru lj ali pa greš h komu privat. Če te zanima mi piši na ZS pa ti da lahko kontakt od ene gospe iz lj.

Neposredna povezava do sporočila: 904
7.3.2015 10:07:24   
sladkorčica
Misa30 danes po dolgem času me ne boli glava. Če me spet napade te kontaktiram da mi razložiš kaj več. Aha nisem vedela da to splošni zdravnik to predpisuje. Zdaj mi je žal da zadnjič nisem šla k svoji zdravnici. Upam da je konec s temi migrena mi ki mi grenijo nosecnostuser posted image . Sem mislila da se jih bom ravno v nosečnosti znebila pa sem se krepko zmotila saj so šele sedaj bile hudo izrazite. Kako je kaj z vašimi kilogramski? Kok ste se kaj zredile?

(odgovor članu misa30)
Neposredna povezava do sporočila: 905
7.3.2015 19:30:49   
jesse16
Živijo

upam da vas ti glavoboli hitro minejo.
Štrukla se povsem strinjam s tabo glede jajčke, jaz jo imam od PP in je super z vsemi varnostnimi standrdi, kot mora biti. Ta mi že na pogled ne deluje varna. Meni se je šlo samo za voziček, ki pa je v redu in robusten, bomo videli.

Uf kilogrami po moje jih je že kr neki, se izogibam tehtnice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 906
8.3.2015 9:57:10   
sladkorčica
Jaz sem se zredila za dobrih 5 kg pa sem bila presnji teden pri svoji gin na redni kontroli in mi je sestra rekla da sem se preveč zredila če se ne držim diete zaradi sladkorja. Haloo sem kar debelo pogledala kaj je zdaj to? Če sem imela malo povišan sladkor bi mogla pa skoraj stradat? Mislim da tej zdravniki komplicirajo kar mal preveč. Pa neglede na to da je skoraj polovica nosečnosti mimo pa 5 kg več, ne vem a je vam to normalno al am sam jst tako čudna? Lepo sončno nedeljo želim vsem noseckam

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 907
9.3.2015 19:57:55   
jesse16
Živjo
pa je le konec ponedeljka user posted image
Kako ste kaj??
Jaz sem kr ponosna nase, mislim da se nisem zredila preveč, glede na to da sem še kadit nehala.
Sicer pa če mi bo kdo kaj rekel bom povedala da jih sama nosimuser posted image .

Uživajte

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.3.2015 7:57:16   
strukla
joj jst sm ze zacela z ene 5kil prevec, tko da bom pomoje cela bunka do konca nosecnosti user posted image drugac mi pa mami, babi in vsi ze govorijo da sm kr bajsasta. Sam pri nas smo glede videza bolj neobremenjeni tko da me to nc ne gane hehe. poznam pa kr neki takih ki bi take opazke dosmrtno zamerle user posted image
drugac pa sva nardila ze celo studijo teh lupinic in sva odkrila da najboljse razmerje med ceno pa kvaliteto nudi peg perego primo viaggio, zapela ga bova pa kr s pasom.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 909
10.3.2015 8:46:35   
jesse16
Strukla ti si ista kot jaz.
Jaz sem že pri mali naredila kompletno študijo lupinc in potem avtosedežov.
Tudi takrat je bila najboljša PP primo viaggio in je res super jajčka.
Sedeži so bili varnostno najbojši po nemških testih Recaro, kar se je tudi pokazalo pri prometni ko nas je vse v avtu zategnilo in nabilo, mala pa ni bilo popolnoma nič. Nič je ni premaknilo niti se ji ni poznalo da bi jo paseki kaj zategnili. Mislim super sedeži.

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 910
10.3.2015 8:53:45   
sladkorčica
Živijo
Saj jaz se ne obremenjujem z kilcami to se drugi. Mislim da to najbolj same vemo kok se lahko z redimo.
Glede lupinice je od pp res že po videzu dobro in kvalitetna in predvsem da nudi varnost od rojstva naprej. Zato sva se pa odločila za nakup tega vozička. Sem si ogledovala tudi druge pa so tako čudno narejene da že na pogled ni za nikamor.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 911
11.3.2015 10:46:13   
Maribal
Pozdravljene.
Tudi jaz sem zredila za nekje 5 kg. Se pa trudim da se ne bi več veliko zredila ampak je to zeloooo težko. Tudi midva gledava vozičke. Peg perego G3 nam je najbližje ampak naju bremza cena. 800 € se mi zdi kr velik za voziček, glede na to da so tudi za 400 € videti dobro. Je pa res da PP najverjetneje zdrži več otrok in sem sigurna da je boljše kvalitete. No bova še malo spremljala Najverjetneje bo na koncu tako da ne bova več imela energije za zbirat in primerjat in bova nabavla kr PP.

Neposredna povezava do sporočila: 912
11.3.2015 18:08:57   
sladkorčica
Hej avgustovke kje ste vse?
Maribal mislim da vama nebi bilo žal za nakup pp gt3. Svetujem ti da se učliniš v pikapolonica kjer imaš 10 % popusta na vse vsak torek. To se pa že neki pozna na tak znesek ane?
Glede kill jaz vlada da je res manj si na kopljejo kg med nosečnostjo bolj za nas.
Danes sem imela kontrolo za krvni sladkor in je vse ok mi niso nič težil zaradi tega ker mi nimajo za kaj. Moja dobra prijateljica se je med nosečnostjo zredila za 34 kg pa ji ni noben nič user posted image težil.
Sam men je najbolj pritisk dvignila ura sestra ko je vzvišeno rekla če se ne držim diete kot da sem slon. Vsaka zase ve sam mislim da ravno nosečnic se nebi bilo treba sekirat zaradi kg ker mamo maj eno bitjece pod srcem ane punce?

(odgovor članu Maribal)
Neposredna povezava do sporočila: 913
12.3.2015 8:36:18   
jesse16
Živijo
evo jaz sem tudi tukaj.
Jaz se zaradi kg sploh nič ne sekiram, jem kar mi paše in to je  to.

Maribel ne bo ti žal če boš odločila za PP, sploh če imaš še namen imeti kakšnega otroka. Po moje bi naš PP še enega zdržal če bi ga pospravili, tako so se pa otroci igrali z njim in so ga dokonca uničili.
Res je super voziček.

Kje ste pa ostale??
Kako ste kaj??
A že kaj vrtičkate?

Neposredna povezava do sporočila: 914
12.3.2015 10:01:59   
Anaina
Zdravo punce.
Tudi jaz sem se tukaj. Glede kg sem jih pa jaz 6 izgubila. Ampak ni krize, ker sem jih imela kar nekaj odvec. Sedaj sem jih pocasi zacela pridobivat nazaj. Pa da ne boste mislile, da sem namerno hujsala. Enostavno nisem imela apetita. Ampak zdaj je ok. Se jemljete folno? Jaz jo zdaj sem pa zacela se omega 3 jest in vsako jutro spijem pesin sok.
Kupovale ste ze kaj?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 915
12.3.2015 10:10:19   
lostan
Živijo, punce user posted image evo,Tut mene tu.. Uh,ja moji kilogrami so šli tudi v višave, haha.. user posted image samo se ne sekiram kaj dosti, sam da bo pupika v redu user posted image .folne ne jemljem več,sem pa tja kak magnesol.. Držite se,pa se beremouser posted image user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 916
12.3.2015 14:51:25   
jesse16
Oj nosečke
sem pri novembrkah videla da je Polhek2 noseča ( v decembru in januarju je še z nami čvekala ) sem bila full vesela ko sem videla močno stiskam pesti da bo sedaj vse v redu.

Jaz razen vozička nisem kupila še nič, gledam vsak dan cotke flaške pa take stvari za dušo. 
Vse ostalo imam itak doma ampak bo to treba vse pospravit in pripravit, še iščem kandidate ki bodo to naredili user posted image  se noben ne javi.
Prvič je bilo to velik obolj zanimivo ker je bilo vse novo.

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 917
12.3.2015 15:03:07   
polhek2
jesse15 iiiii kako lepo je prebrati lepe želje in da se te nekdo spomniuser posted image

Res je, takoj ko je bilo dovoljeno nama je uspelo naštimati novo pikicouser posted image zdaj pa smao pogumno do novembra, vsem vam pa naj meseci do avgusta minejo čimlepše, vas še vedno prebiram občasnouser posted image

uživajte in pobožajte svoje bušijeuser posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 918
12.3.2015 15:33:39   
strukla
Ooo ful lepo, tud jst sm vesela zate polhka user posted image

Jesse sej te bo pomoje prjel un sindrom gnezdenja kaksn mesec alpa dva pred porodom user posted image razen ce to velja sam za prvo nosecnost.
midva greva dans po postlco v pikapolonico ker so marca znizane 20%. Ostalo bo pa se mal pocakal. Mava pa ze vse izbrano. A ma se kera problem s prostorom? Jst sm se odlocla kr za prenosno previjalno na kolesckih ki ma vgrajeno tud banjico. Pa jo bom mela naceloma v dnevni, ko se bomo previjal bom pa odkolesckala v kopalnico. jesse ti mas vec izkusenj, a se ti zdi to prakticno? user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 919
12.3.2015 15:35:08   
lostan
Polhek, tudi jaz vama želim iz srca,da se konča kar najlepše.. user posted image bravo,res!user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 920
12.3.2015 16:10:37   
Maribal
Jaz bom s kupovanjem počakala do materinske šole. Mogoče nam pa tam povejo kaj novega, ker je to prvi za naju in še nimava izkušenj, pol pa greva v akcijo. Ampak bom prej še vas kaj vprašala kaj je potrebno in sestro, da ne bom brezveznih stvari domov vlekla. V materinsko šolo misliva it v maju. Kako pa ostale? Drugače bom pa precej stvari dobila od sestre.

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 921
13.3.2015 8:27:44   
jesse16
Strukla močno upam da me bo res zagrabil sindrom gnezdenja. Veš mam problem ker mamo eno prazno sobico, smo že pred leti rekli to bo pa otroška če bomo  še imeli kakšnega otročka. In itak ko imaš eno prazno sobo v njo spravljaš vso kramo ( vso otroško opremo, vse cote....) in je zdaj tam obupno, ampak se bom mogla spravit in pospravit stvari itak več kot pol je neuporabne krame.

Kar se pa otroške opreme tiče je pa tako, meni je v prvo full prav prišla deska za previjanje, ki jo lahko daš na pralni stroj ali na posteljico.  Previjalno komada je super z predali, lahko full veliko stvari notri spraviš.
Kar se pa previjalne na kolesih tiče pa ne vem.
Vam pa predlagam da si naredite seznam, kaj morate kupiti in se tega striktno držite, kajti smo polne hormonov in prodajalci znajo to tako fino izkoristit da je joj. In potem prideš domov z enim kupom neuporabnih stvari, ki pa niso preveč poceni.

Uživajte in božajte bušije

(odgovor članu Maribal)
Neposredna povezava do sporočila: 922
13.3.2015 8:30:14   
jesse16
user posted image user posted image user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.7.2015, Roži_, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
3.8.2015 ;lostan;user posted image user posted image user posted image user posted image ,  user posted image ;Celje
4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
4.8.2015, Kara*,user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image , user posted image ,
6.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
6.8.2015, nusalja, user posted image , user posted image , Maribor
7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Vanja R, user posted image , user posted image
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted imageuser posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted imageuser posted image , Ljubljana
9.8.2015, j3l3na,  user posted image , user posted image
11.08.2015, Bijoux , user posted image user posted image , user posted image , user posted image
14.8.2015, barbaramat, user posted image , user posted image , dolenjska
17.8.2015, metuljcica, user posted imageuser posted image , Koroška
17.8.2015, bucka55, user posted image , user posted image , Zasavje
18.8.2015, tanja_r, user posted image , user posted image , Ljubljana
19.8.2015,Ribica112,  user posted image , user posted image , Zasavje
19.8.2015, Anna00, user posted image user posted image , user posted image
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
20.8.2015, jeanitte, user posted image user posted image user posted image , user posted image , Koroška
21.8.2015, misa30, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
27.8.2015, Billie, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
28. 8. 2015 , Tamara31, user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image , user posted image , Domžale
30.8.2015, anonimk22, user posted image , user posted image ,
31.8.2015, majakk3, user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image , user posted image , Krško

PRIČAKUJEMO:    
4 user posted image          
6 user posted image
21 user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.3.2015 9:34:39   
Bijoux
Živijo!

No, pa se še jaz malo oglasim user posted image
Mi smo rešili dilemo z vozičkom in se odločili kar za recaro..zdaj pa raziskujeva, kje se ga bo dalo najbolj ugodno kupiti.

Tudi meni se že konkretno pozna, nihče ne verjame, da imam rok šele avgusta...ker je trebušček res že tako zrastel...po kg sem dobila ene 4kg, s tem da sem imela še od prvega poroda ene 8kg viška user posted image Bo po tem otročku treba kar resno vzeti stvari v roke..ampak to se bomo potem ubadali s tem.

Vam razpoloženje kaj raste, ko so tako lepi dnevi? Meni se zdi, da mi da sonček prav posebno energijo user posted image
Komaj čakam morfologijo, ki jo imam 3. 4. in seveda ne bom zdržala, da ne bi vprašala za spol. Predvsem zato, da vidim, a bomo mogli vse cotike nove kupovat (ker imamo prve fantovske) ali pa bomo samo dokupovali user posted image

Kaj pa zase mamice, kje kaj kupujete oblačila?

Jaz imam velike probleme s tem...pa ne vem, ali sem samo jaz tako zbirčna ali pa res ni izbire...rada bi, da so cenovno dostopne in meni se že popek in mothercare zdita draga...potem pa iščem stvari v H&M, ki pa ima malo izbire in še v LJ je samo en tak, ki ima nosečniška oblačila.
Sem zdaj naročila preko spletne strani next, pa tudi nisem najbolj zadovoljna..predvsem zato, ker sem se držala njihovih meritev, pa so mi hlače prekratke user posted image
Za otročka sem bila vedno super zadovoljna z nextovimi stvarmi.

Lep sončkast dan vam želim user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 924
13.3.2015 9:40:19   
sladkorčica
Živijo punce. Danes bo lep sončen danuser posted image Juhu končno konec z zimo.
Jaz v trgovinah res ponujajo veliko stvari in se je težko upreti vsem tem stvarem. Jaz se kar bremzam tako da zaenkrat nisem kaj dosti zapravljal ampak bo pa treba. Joj mene pa spanec matra. Ne morem spat oziroma zvečer sem tako zaspana da komaj pridem do postelje spim kot top zjutraj se pa že ob 6h zbudim in je konec. Očitno se pripravljam na tak ritem. Pa ne morem čisto nič sem že vse prodala da sem čez dan kolikor tok dejavna je pa res da sem doma ker sem žal ostala brez sluzbeuser posted image . Ampak kaj hočemo včasih se v življenju znajdemo v precepu kaj nam je bolj pomembno služba ali družina. Jaz sem se odločila za slednje kajti po 2 ss in po velikih preiskavah na kliniki za neplodnost po skoraj v odhodu na umetno oploditev se je zgodil čudež. Meni je to bolj pomembno kajti leta tecejo nič ne rečejo služba bo pa že prišla.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?