|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
13.3.2015 11:27:00   
jesse16
Sladkorčica ti kar uživaj v nosečnosti, boš videla kako hitro po porodu boš dobila službo. Zdaj pa uživaj in se ne obremenjuj.  Jaz sem v prvo tudi bila zaposlena za določen čas, pa je hitro uspelo v drugo pa sva rekla bova prvo vse uredila  ( hiša, služba.... ) pa sva rabila 4 leta in dva postopka IVF, da se je zgodil čudež in se je na koncu prijelo naravno user posted image

Bijoux jaz sem nosečniške hlače elegantne, podaljšan model kupila v trgovini Žu Žur v Celju in sem full razočarana nad materialom, se je full začelo muckati.  Po parih pranjih so full nikakve. Pa so bile drage ko pes.  Ampak ker mam dolge noge ne morem kupovati hlače v H&M, ker imajo samo klasične modele.
Majčke sem kupila pa v C&A čist klasične samo na oddelku za močnejše, sem najdla lepe tunike ampak imajo 3/4 rokav, pa niso bile drage.
Za izven službe mam pa kr legice  ( sem dala elestiko ven pa vrvico not) pa majčke navadne, ki so v C&A po 7 eur, sicer so bolj oprijete,  ampak sem ponosna na bušija in me ne moti user posted image

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.3.2015 11:40:27   
sladkorčica
Jesse16 imaš prav zdaj res uživam v nosečnosti. Glede porodniške se mi bo pa tako Fajon izteklo tako da sem finančno brezskrbno.
Jaz sem si v čeri kupila nosečniške pajkice pa majčko v Mani. Glih neki ne rabim ker sem pač doma ve ki hodite v službo je pa druga stvar. Kavbojke sem dobila od bratove zene drugo pa ne rabim. Razen mal me zvija kaj bom oblekla ko bom konec aprila kršena botra našim dvojčkoma? Kupila sem si v New Yorkerju tako lepa temno modro z belim pikami prosojno majčko pri pasu je pa elastika. Sam se hlače bo treba. Sem pa najdla ene fine hlače v h&m črne pa tanjši material sam kaj ko so vse cifre pobrane. Drug teden grem v lj pa bom šla še tam pogledat. Uglajen res ne mislim nič komplicirat kr to bo res sam do avgusta pol pa spet vse po starem.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 927
13.3.2015 17:47:34   
Bijoux
Sladkorčica, če ti kaj pomaga, samo H&M na Rudniku v LJ ima nosečniška oblačila (da ne boš iskala). Je pa res, da so številke kar pobrane..sicer baje vsak dan dobivajo robo, ampak nikoli ne vejo, kaj bo prišlo, ker jim iz Avstrije iz skladišča pošiljajo kar imajo na zalogi.
Jaz sem šla danes še enkrat pogledat in tokrat našla številko hlač, ki sem jih rabila. Imela sem še nekaj iz prve nosečnosti, ampak sem že takrat precej znucala hlače, tako da je bil zdaj res čas za nove. Sigurno je pa večji problem, ko hodimo v službo, vsaj nekaj malega izbire pa moraš imeti ane :)

Za bolj elegantna oblačila sem jaz v prvi nosečnosti šla kar v trgovino Popek v LJ. Zato vem, da imajo draga oblačila, samo se imela zagovor diplome in sem mogla kupiti malo bolj konkretno. Tokrat me k sreči nič takega ne čaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 928
13.3.2015 17:56:55   
sladkorčica
Hvala za info ravno tja sem namenjena. Ja baje res skoz dobivajo robo sam nikoli ne vejo kaj. Če imaš službo vas čist zastopim pač morate bit urejene in tako je prav. Sam ni mi jasno zakaj so nosečniška oblačila tako drage sploh hlače. Sam neki pa moramo imet primernega že zaradi tega ker je treba k zdravniku pa jaz recimo sem sedaj imela velik opravkov ker sem ostala brez sluzbe pa ne morem kar nekaj nase navlečt kljub temu da smo sreče nosečke smo rade urejeneuser posted image .

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 929
14.3.2015 11:45:43   
misa30
Živjo punce,

da se pridružim debati glede nosečniških oblačil. Ta teden sem bila v H&M v Supernovi, Rudnik v lovu za hlačami/jeans. Izbire res ni bilo veliko, nekaj je bilo znižanega tako da sem našla poletno oblekico in jopico. Hlač pa res ni bilo veliko na izbiro, pa še to brez številk 38/40. Dobivajo pa robo 1x tedensko. Sem pa našla veliko več izbire v C&A v BTCju (v C&A Rudniku je manj izbire kot v BTC). Imajo kar nekaj hlač - navadne črne, jeans, poletne lanene in v vseh številkah. Sem si takoj nabavila dvoje in mislim da bo zaenkrat dovolj. K sreči sem v službi lahko tudi v jeansu in pajkicah, zaenkrat pa so mi še prav krila za bolj poslovni izgled. Poleti bom pa bolj v oblekicah.
Kile se mi pa zaenkrat še ne nabirajo, pridelala sem eno, ampak se bo hitro zgodilo da jih bom imela naekrat kar nekaj več. Nimam pa povečanega apetita in sem prav vesela.
Polhek2, sem prav vesela za vaju, da si spet v veselem pričakovanju in želim ti da bo tokrat vse tako kot mora biti.

Uživajte tale sončni vikend.

< Sporočilo je popravil misa30 -- 14.3.2015 11:47:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 930
14.3.2015 14:33:34   
Anonimen
misa30 : jaz imam namen v petek v boj za nosečniške kavbojke, ker imam ravno pregled v lj sem pa drugače iz gorenjske in me zanima če mi potem bolj priporočas c&a btc kot pa trgovine na Rudniku.
Ker sem imela namen jt v h&M, C&A in pa leclerc na Rudnik. Problem je pa da imam rizično nosečnost in ne bi rada hodila ceu dan po trgovinah , rabim pa samo ene kavbojke. Koliko pa si dala za za hlače in kakšne si vzela - jeans, visok ali nizek pas?

lepo se imejte

(odgovor članu misa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
14.3.2015 16:33:26   
misa30
Anonimna, sem našla kar hlač ki sem jih vzela link http://www.c-and-a.com/at/de/shop/damen/umstandsmode/alle-produkte/umstands-jeans-144904-1.html in http://www.c-and-a.com/at/de/shop/damen/umstandsmode/alle-produkte/umstandshose-144085-1.html. Gledala sem še ene črne, bolj elegantne, pa sem se odločila da jih ne rabim. V HM na Rudniku nisem sploh nobenih hlač probala, ker ni bilo številke, na hitro sem šla še v CA in imajo približno polovico ponudbe od tiste v BTCju. Druge nosečniške trgovine pa ni v Supernovi kakor vem. Te pa čist razumem glede iskanja po trgovinah, tudi jaz nisem (več) navdušena obiskovalka nakupovalnih centrov user posted image No saj jeans so imeli tako v HM in CA v Supernovi, boš že kaj našla zase. Pa v HM tedensko dobivajo robo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
14.3.2015 16:39:57   
misa30
Anonimna, bo najlažje kar z linkom - tole sem kupila http://www.c-and-a.com/at/de/shop/damen/umstandsmode/hosen/umstandshose-144085-1.html in http://www.c-and-a.com/at/de/shop/damen/umstandsmode/jeans/umstands-jeans-144904-1.html. So imel pa pri vseh modelih res vse možne številke. Pa še ene bolj elegantne črne hlače sem imela v izibri, ampak sem se odločila da jih ne rabim. V Supernovi ima CA po moji oceni približno polovico manj robe kot v BTC, v HM pa sploh nisem nobenih hlač našla zase, so pa rekli da tedensko dobivajo novo robo. Sicer so imeli jeans v obeh trgovinah, tako da boš že kaj našla zase. Te čist razumem da nočeš cel dan prebit v trgovini, še posebno če imaš rizično. Jaz se počutim odlično, ampak me tudi bolj težko spraviš v trgovino, sploh pa po nove hlače user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
14.3.2015 18:39:36   
sladkorčica
V h&m sem si šla že večkrat ogledat jeans Kavbojke pa ne vem. Sem v dvomih ker so kar precej debel material. Sicer mi je kolegica ene posodila pa se kar ne morem v njih spravit . Meni so bolj v oko padle črne hlače pa bolj tanek material pa nimajo številk. Sem do trgovske stopila pa mi ni znala nic povedat če se kaj dobijo robe. Po eni strani bi si kaj kupila po drugi strani se pa bojim da bo denar vrzen stran , ker punce imamo srefi poletja rok in bodo kmau oblekce prav prisle......user posted image user posted image

(odgovor članu misa30)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.3.2015 14:03:38   
Bijoux
Misa30 hvala še za to info glede hlač v C&A. Tri leta nazaj, ko sem kupovala nosečniška oblačila, sem bila nad C&A zelo razočarana kar se tiče materialov in kvalitete, da o krojih niti ne govorim. Bom šla pa ob priliki spet pogledat.

Sladkorčica, seveda, če so ti zdaj še kakšne druge hlače prav, potem ti ni treba v neke silne nakupe saj bo res kmalu čas oblekic. Moj trebušček pa mi že od decembra dalje ne dovoli imeti normalnih hlač, se mi je tako hitro napihnil user posted image

No, ko katera odkrije kakšne super oblekice za čez pajkice ali pa samo poletne oblekice, naj sporoči user posted image Sama delam v šoli, tako da ravno črne uglajene hlače niso obvezne, moramo pa vseeno biti urejene ane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 935
15.3.2015 17:04:00   
Čebelca Špela
Hej. No da vam javim vceraj sem bila v h&m na rudniku pa so imeli kar pestro izbiro nosecniskih kavbojk - sem si mogla ene vzeti :-) res pa da jst ze od januarja tezko oblecem kavbojke odprej jih ne zapnem imam ze jat velik trebuscek. user posted image
Ste ze kaj nakupovale, imate kaj nakupljeno ze? Katere vozicke gledate predvsem kje, pa posteljice? Lepo se imejte...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 936
16.3.2015 14:20:14   
ribica112
Živjo punce!

Se je katera uspela ˝dokopati˝ do prijave na FB?! user posted image Jaz sem pisala že pred kakšnim mesecem Rozi_ pa še vedno nič...
Ima še katera druga možnost, da me doda v skupino?

želim vam lep začetek tedna ;)

(odgovor članu Čebelca Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 937
16.3.2015 19:05:20   
JozicaH
ribica112, daj poskusi ji še enkrat poslati ZS. Sem prepričana, da bo uredila.

(odgovor članu ribica112)
Neposredna povezava do sporočila: 938
16.3.2015 19:16:54   
lostan
Živijo punce,evo jaz pa sem imela danes četrti pregled..je vse ok,edino malo sem imela pritisk povišan

Jutri pa imam pri dr.Strahovi morfologijo, komaj čakam user posted image
Kako ste pa ostale?ste že imele morfologijo? Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 939
16.3.2015 21:38:06   
Bijoux
Lostan, tudi jaz sem imela na zadnjem pregledu povišan pritisk...150/70 in si moram zdaj vsak dan 3x zmerit in spremljat..samo je zaenkrat ok, ne preseže 120....če te bo skrbelo, si meri, da ne boš v skrbeh. Včasih temu pravijo sindrom bele halje, da nas je strah zdravnikov user posted image

O srečka, že kar morfologijo user posted image Jaz jo imam šele 3. 4. in potem čez slab teden še pri Strahovi. In že kooooomaaaaj čakam. Moj pa tudi, ker naju grozno firbec matra, kakšnega spola bo malo detece user posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 940
17.3.2015 8:07:25   
sladkorčica
Ja imaš čisto prav glede sindroma bele halje. Jaz sem presnji teden imela kontrolo glede krvnega sladkorja. Ampak sem res imela zdaj skoz okej a presnji teden ko sem imela pa diabetologa sem ga imela pa že na tešče prevecuser posted image .

Jaz imam Morfologijo šele 2.4 in se tudi jaz veselim in komaj čakam kaj bodo povedali glede spola, če bo res tisto kar je napovedala na nuhalni.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 941
17.3.2015 9:32:16   
lucky_lady
Pozdravljene Avgustovke,sama se vam pridružujem prvič,rok imam pa 7.8. user posted image malo sem brala vaše poste in vidim da ste ravno pri temi o nosečniških oblačilih. Za srečke iz gorenjskega konca naj priporočim trgovino Name it v Lescah nasproti železniške postaje,Že 2 meseca imajo -50% na vsa nosečniška oblačila,tko da sem si jih že nekaj nakupila po zelo ugodnih cenahuser posted image ravno včeraj spomladansko jakno ki je stala 27eur,juhu,glede na to da so vsa oblačila zelo draga imajo zdaj super cene;) imajo pa večino oblek znamke mamalicious,ki imajo zelo kvalitetna in lepa oblačila. poglejte mal na netuuser posted image
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 942
17.3.2015 10:05:46   
jesse16
Živijo srečke nosečke
Vidim da že iemate morfologijo, jaz jo imam 24.3. komi čakam. Da vidim če mi bo potrdila da je fantek.  Počuim se v redu, sam noge mi otekajo, mam zvečer čisto boge.
Sem se odločila da če mi potrdi da je fantek, bom sobico končno pospravila pa vse punčkaste cotke dala prijateljicam. Mam jih full, ampak do sedaj jih nisem hotla dat naprej, ker nikoli ne veš. Se pa v 7 letih tega ogromno nabere.

Kako ste kaj drugače? Končno se začenajajo lepi dnevi, se bomo lahka sprehajale po sončku.

(odgovor članu lucky_lady)
Neposredna povezava do sporočila: 943
17.3.2015 13:47:55   
Čebelca Špela
Jaz imam pa 8.4 morfologijo - tudi komaj cakam :-) , drugace ze cutite svoje soncke? Moj zabica me ze maloo nezno brca kaksen noro dober obcutek :-).

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 944
17.3.2015 15:23:40   
sladkorčica
Tudi jaz že od prejšnjega tedna čutim nežne brcike sploh zvečer ko se u posteljo uležem čutim eno brbotanje. Še mi je pa že zgodilo da sem čez dan pogrešala sem se samo na sedežno da sem se umirila se dete premikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 945
17.3.2015 21:27:25   
lostan
Živijo punce, evo,pa smo dali tudi morfologijo skozi..vse je v redu,mala veselo miga,ja res bo punčka user posted image user posted image sem prav srečna, da je vse videt ok user posted image sedaj pa zasluženo spanje,včeraj od vznemirjenja skoraj nisem nič spala

Lepo bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 946
18.3.2015 8:04:14   
Čebelca Špela
Ja super da je bilo vse okna morfologiji user posted image user posted image jaz bom pa mogla se mal pocakat imam 8.4. uzivajteeee

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.3.2015 11:12:38   
LeyaPrive
Zdravo punce, še ena nova avgustovka tukaj. PDP je predviden 14.8., za spol se bomo pa pustili presenetiti. Upam, da bo ostalo še kaj prostora v porodnišnici.

Mali/-a se že kakšne 2 tedna pridno premetava po trebuhu, tako, da lahko zganjam manj panike. Do sedaj sem se namreč "prešvercala" mimo vseh možnih simptomov :) Tudi trebuh se še kar skriva, čeprav sem pridelala kakšno kg preveč, samo ne vem, kje so se izgubile. Tudi rezlutati testov so ok, hemoglobina imam za izvoz -138.

Neposredna povezava do sporočila: 948
18.3.2015 11:47:23   
Anonimen
oj.

jaz pa že malo za vozičke gledam in se ne morm odločit med BEXA in BABY BOOM , ali ima katera izkušnje s katerim od teh 2?

lep sončen dan vam želim

(odgovor članu LeyaPrive)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
18.3.2015 12:01:22   
lostan
Kaj pa chicco trio? Kaj poznate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?