|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
18.3.2015 12:17:27   
sladkorčica
Anonimna jst ne poznam nobenega od teh firm.

L ostane mislim da je ta chico trikolesnik zelo podoben temu ki sm ga jst kupila peg perego gt3 modularec

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 951
18.3.2015 14:35:40   
jesse16
Lostan super za morfologijo.  Se mi zdi da je to res eden izmed najlepših pregledov v nosečnosti.
Jaz sem pa na polovici nosečnosti, sem v 20 T.

Glede vozičkov, ja poznam samo PegPrego in Qunny tako da žal ne znam pomagati

Kako lep dan je zunaj, komi čakam da bo konec službe in da grem domov.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 952
18.3.2015 15:13:22   
sladkorčica
Jesse16 tudi jaz že od ste vam dneve do morfologije pa se mi tako vleče kot jara kača. Tebi pa želim čimprej konec službe da se ulovis kakšen sončen žarek. Lep sončen dan vsem nosečkamuser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 953
18.3.2015 20:29:18   
Pikaloka
Pozdravljene punce! Ce katera zeli v FB skupino, naj mi pise na zs ;)
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 954
18.3.2015 20:38:08   
sladkorčica
Pika poka kaj se je odprla nova skupina na fb ?user posted image

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
18.3.2015 20:39:32   
sladkorčica
Oprosti slabo prebrala pikalokauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 956
19.3.2015 12:54:24   
jesse16
Živijo
joj je lepo zunaj, sem se ravo malo sprehodial do trgovine po malico.
Pa spet sem kupila nekaj semen, men bo mogu moj še en vrt narediti, toliko semen že imam doma user posted image . Bo pa luštno ko bo enkrat vsa zelenjava domača doma user posted image .
Kako ste kaj ostale?
Vas kaj pomladna utrujenost daje ?
Sladkorčica jaz mam morfologijo v torek in se mi tudi vleče kot jara kača, groza. Sploh noče biti tedna konec.

Aja kar se brcik tiče, jaz jih čutim že od 14 T, sedaj je pa že tako močen da jit tudi že moj čuti in pa mala, noro dober občutek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 957
19.3.2015 14:29:37   
sladkorčica
Jesse16 jaz sem letos čisto zgorela s tem sajenjem raznih rožic. 5 sort mam že posejanih kar nekaj jih pa se čaka na pravi čas. Ja pač ker sem doma nekako si moram popestrit dan . Potem pa kar naprej hodim gledat ali je že kaj prišlo ven ali neuser posted image
Pač sem ljubitelj rožic do sedaj nisem nikoli semen sadili ker če si v službi ni časa greš v cvetličarn o kupiš sadike in to je to. Me pa skrbi kaj bo s tem rožicam ko rodim? Bo treba partnerja navadi ker se bojim da ko pridem domov bo vse okoliščine prevrnjenouser posted image
.
Na Morfologijo pa nočem več razmišljat mislim da mi bo prej minilo.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 958
19.3.2015 15:32:17   
strukla
joj punce mene moj ginekolog vedno naroci kasnej kot vse ostale. Tko da sm zdej v 19. tednu, morfologijo mam pa sele 14.4. user posted image
drugac pa sm zacela tud jst cutit premikanje, ampak se cuti kot neke vrste scipanje al pa kot da bi mela tam mejhno misico ki se rahlo krci.
Za vozicke ne morm dost pomagat, vem pa za chiccote da punce z njimi niso prevec zadovoline. Midva sva kupla babydesign dotty in nama je res vsec. Bomo vidl kako se bo obnesel v praksi.
Pa midva si tud zdej urejava neko moznosti vrta, in sicer oddajajo pred nasim blokom zemljo za vrticke, ampak lastnica zemlje res komplicira. Tko da upam da bo kej iz tega. Mela bom pa paradiznike, zelisca, feferoncke pa solato. Pa verjetno strocji fizol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
21.3.2015 12:04:44   
Pikaloka
Ja sladkorcica, ker so se vse ostale zaprle za nove clanice...oz od rozi sprejme samo rrjevke....mi vzamemo vse prijazne nosecke :) :P

IZVIRNO SPOROČILO: sladkorčica

Pika poka kaj se je odprla nova skupina na fb ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 960
21.3.2015 12:25:09   
sladkorčica
Se mi je zdelo da je neki takega. Kar naj bo zaprta fb skupina me nič ne gane

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 961
23.3.2015 8:38:08   
jesse16
Dobro jutro srečke nosečke.
Jaz imam pa jutri pregled ob pol devetih user posted image user posted image user posted image user posted image  KONČNOOO.
Kako lep vikend je bil, skoz sem nek iv vrtu delala,imam že full posejanega. Danes sem pa še rožice kupila, da jih bom posadila v lončke da bo lepo.
Sem imela pa v petek full bolečine v mehurju, pa ko sem morala na wc, sem mislila že dežurnemu ampak sem potem spila 4 l minimalno in je bilo potem bojše.

Kako ste kaj ve??
Strukla ti imaš pa res pozno pregled.
Joj jaz mam kr precej velik vrt pa mi vedno zamnjka prostora, mam vso možno zelenjavo, še tisto k je ne jemo user posted image

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 962
23.3.2015 8:44:07   
sladkorčica
Jutro se z moje straniuser posted image
Jaz sem pa nora na rože. Vse mogoče semena sem na kupila in samo sejem. Zaenkrat je vse zunaj tako da komi čakam da gre v cvetlična korita.
Jesse16 ti si srečka ko maš že jutri. Jaz pa drugi četrtek ravno pred prazniki bodo lepe noviceuser posted image .
Lep dan vsem nosečkam.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 963
23.3.2015 9:37:09   
jesse16
Sladkorčica jaz vsako leto v Lidlu ali pa Hoferju kupim sadike rož. Glih dans so jih imeli Lidlu in polj pa v lončke.  Sejem rožic ne, ker mi nikol nič ven ne pride.
Mi zelenjava polj uspeva. Komi čakam solatko, pa letos sem prvič dala kr 4 vrste buč. Mi je full všeč če mam vse doma pa še bolj dober je, polj pa probavam razne juhe pa zelnjavne jedi,......
a ti si pa skoz na bolniški?

Neposredna povezava do sporočila: 964
23.3.2015 9:37:59   
Maribal
Evo mene iz morfologije. Lepo je bilo gledat kako odpira usta in zeha. Ginekolog je potrdil da bo punčka :-) Imamo tudi že voziček. Kupila bova rabljenega od sosede, ki ga je imela za punčko, ki je zdej stara 2 leti. Je pa voziček JANE in zelo ohranjen. Tak da sva zelo vesela, da nama je to tako ratalo. Zdej pa zopet čakamo na naslednji pregled....

Neposredna povezava do sporočila: 965
23.3.2015 10:07:44   
jesse16
Maribel super za morfologijo. Jaz pa še en dan. Tudi komi čakam da vidim če je še kr fantek user posted image

(odgovor članu Maribal)
Neposredna povezava do sporočila: 966
23.3.2015 10:11:10   
sladkorčica
Jesse16 jst sm pa žal ostala brez žleze zaradi nosečnosti. Pač takoj ko sem zvedela da sem noseča sem šla na bolniško zaradi strahu in problemov 2 ss po skorajšnjem odhodu na umetno. Sam pač tako je vedela sem v kaj se spuščam in mi to vsekakor več pomeni. Upam da bom šla nazaj po porodniški.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 967
23.3.2015 10:13:26   
sladkorčica
Zdaj vidim da sem neki čudn tipkala.
Jesse16 ostala sem brez službe. user posted image .
Zato sem doma.

Neposredna povezava do sporočila: 968
23.3.2015 10:19:53   
jesse16
Joj zdaj se spomnim, saj si že pisala. Itak bojš da si doma kot pa da bi bilo kaj narobe. Službo boš pa tudi našla ko se vrneš iz porodniške.
Sam da je otroček zdrav pa vse gre.

Sicer pa lahko zdaj veliko doma narediš in pripraviš stvari.... Jaz še kr nisem nič,  gledam pa cotke, pa previjalne torbe..... Joj kak so to majnhe cotke, jaz sem to že vse pozabila.
Nekak si skoz govorim počakam še tale pregled in če bo spet rekla da je fantek polj pa začnem pripravljat. Bomo videli kaj bo jutri. Samo da bo vse v redu. Je pa pravi razgrajač, včeraj je cel dan brcal, pa se premetaval, očitno je bil poln energije ni nič spal, je pomagal navijati za naše orle in Tincouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 969
23.3.2015 10:46:53   
sladkorčica
To vsekakor nebom reskirala že tako sem konec decembra malo krvavela pa hvala bogu ni bilo nič narobe. Tako da zdaj uživam nosečnost. Po drugi strani sem pa večina zdaj doma in res pogrešam službo sodelavke...Ko si doma ni več tistega družabnega življenja ratas kot volk samotar.
No jaz se tolažim da bo to trajal samo do avgusta potem se bo vse zasukalo v kontra smer.
Za dojenčka Nisem zaenkrat še nič kaj dosti pripravljala. Čakam drugi četrtek da vidimo kateri spol je potem bom pa začela.
No voz pa previjalno imava pa nekaj osnovne kozmetike sem tudi že nabavila oblekice pa se čakajo. Ne vem kaj me bremza sam res bi rada bila prepričana za spol.kak so tebi na nuhalni napovedali?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 970
23.3.2015 10:51:05   
jesse16
Meni je na nuhalni rekla da je fantek in poem na pregledu konec februarja tudi da je fantek.
Kaj pa tebi

Neposredna povezava do sporočila: 971
23.3.2015 11:03:45   
sladkorčica
Na nuhalni da je fantek potem itak ni sm več imela uz.
Zato me pa Firbec matra če bo to res. Pa nebi kupovala oblačila sam nevtralne barve ker če bo punci mora bit kaj roza al pa obratno ane?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 972
23.3.2015 12:43:01   
jesse16
Sladkorčica to pa itak da mora biti barvno uskalajeno user posted image  Jaz sem si izbrala že kompletek za domov za fantka, ampak kupit ga pa še ne upam.

Neposredna povezava do sporočila: 973
23.3.2015 12:53:16   
debka
čau punce,

vam pišem še ena avgustovka. ekrat sem se sicer že oglasila, ampak anonimna, ker je bilo še kmalu. vas pa redno berem :)
rok imam 19.8., je pa to moja druga nosečnost, doma imamo že eno priiidkaanoo 15 mesečnico.:) ne vemo še kaj pričakujemo, ker imam morfologijo šele 7.4. in že komaj čakam da končno vprašam za spoool :)
želim vam lepe sončne dni in se tipkamo/beremo:)

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 974
23.3.2015 14:28:24   
sladkorčica
Jesse16 jaz si tudi ogledujem komplete za domov pa tudi ne upam se kupituser posted image . Saj drugače ne dajem zdaj neki obsedeno barvno usklajenost sam to bi pa res rada vedela . Vse ostale oblekice bom dobila od partnerja sestra vse za mene spara, kar bo pa folijo bom pa kupila. Itak ene nogavičke sm kupila v h&m v belo turkizno modri barvi pa komplete imajo pol za zraven sam ne vem. Tako kot ti praviš ne upam kupitiuser posted image user posted image

(odgovor članu debka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?