|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
24.2.2015 14:10:35   
jesse16
Živijo
majakk delam v novem trgovskem centru, tle k je baby center. 
Vsak dan skor grem malo pogledat v baby center.

Lostan me veseli da je vse ok,  bušiji pa itak da lepo rastejo, saj morajo user posted image

(odgovor članu majakk3)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.2.2015 0:40:05   
Tamči83
Pozdrav vsem skupaj,
sem se prišla pofočkat, z drugo nosečnostjo in PDP 25.8.2015.
to je moja druga nosečnost, doma imam malega razbojnika, 2l starega fantiča. Sem pa iz okolice Nove Gorice.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 877
26.2.2015 11:23:09   
Bijoux
Zdravo!

Se že kar nekaj časa nisem oglasila...sem v 16t in začutila sem prve brcike user posted image o, kako je to lušno user posted image
Pri sinu sem jih začutila kar pozno, zato je to sedaj res prijetno presenečenje.

Punce, zanima me, če ste že kaj gledale za vozičke. Ima mogoče katera izkušnje ali ogledan voziček Recaro Babyzen? Ali morda prijatelje, ki so ga imeli/ga imajo? Res bi rada slišala izkušnje iz prve/druge roke.
Vem, da je voziček višjega cenovnega razreda, vendar sva imela s prejšnjim vozičkom tako slabo izkušnjo, da ga zdaj namenoma menjava in želiva res trikrat preveriti zadevo..poleg tega sva imela prvega otročka eno leto na nevrofizioterapijah (ne zaradi vozička, samo voziček nama zadeve ni olajšal) in se zavedava kako zelo pomembno je imeti kvaliteten voziček v vseh pogledih (kar pa ni nujno tudi najdražji - da me ne bo katera narobe razumela). In zdaj iščeva nekaj takega, kar bi bilo dobro tako iz najinega praktičnega vidika kot iz vidika otroka...počasi se mi zdi to že kar misija nemogoče..torej kakšrnokoli mnenje, nasvet..zelo dobrodošel user posted image

(odgovor članu Tamči83)
Neposredna povezava do sporočila: 878
26.2.2015 12:31:45   
mića
pozdravljene
lahko tudi mene dodate na seznam PDP imam 16.8. baje bo fantek zaenkrat vse ok se pa nisem prej javila zaradi slabih izkušenj iz preteklosti je pa to moja 5 nosečnost in prvi otrokuser posted image
lep dan
aja stara sem pa 32 letuser posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 879
26.2.2015 18:26:01   
strukla
Pozdravljene punce user posted image

Bijoux, jst s tem vozickom na zalost nimam izkusenj, lahko ti pa povem, da sta brat in svakinja zelo zadovoljna z Joolz Quadro, izredno kvaliteten vozicek. Sama se bom sicer ozirala po cenovno ugodnejsih vozickih, tam nekje do 400€ za kosaro in sportni del. Razmisljam tudi, da bi vzela Chicolino voziček, ker nanj prek DM-a dobim se 30% popust. Zanima pa me, kateri voziček je ta s katerim pri vas niste bili zadovoljni? Da se ga ognemo, ce slucajno nanj naletimo :)

Lep pozdrav!

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 880
27.2.2015 10:57:51   
Bijoux
Imela sva voziček Tako Captiva. Vizualno res lep, tudi cenovno ugoden..mislim, da sva za cel komplet (košara, športni del, lupinica, previjalna torba, dežna prevleka, komarnik) dala 400 €. Kar naju je pritegnilo k nakupu, je bilo to, da je štirikolesnik z vsemi kolesi napihljivimi, kar se je izkazalo za zelo pozitivno na vseh terenih. Poleg tega izgled in vse te lastnosti, kot to da se športni del čisto poleži, ima vmesne stopnje naklona, obrača se v obe smeri..uglavnem na pogled je zgledal super voziček.

Problem pa je bil najprej ta, da ogrodje ni bilo ravno najbolje zasnovano in so se kolesa zatikala, poleg tega je malega dostikrat treslo, ker nikoli gume niso bile čisto enako napumpane (če sva jih nesla uvozniku, jih on tam ni mogel napumpati, torej nama je preostala misija bencinska črpalka, kar pa se je na zadnjih kolesih lepo dalo, na sprednjih manjših pa ne).

Druga stvar, voziček je bil težek in tudi ko je bil zložen, nikakor ni bil majhen. Lahko bi sicer vsakič odstranila kolesa, ampak bodimo realni, koliko mamic se rado ubada s tem, da vsakič vzameš kolesa dol in potem daješ nazaj gor? Res je, da z enoprostorcem z njim ne bi imela težav, vendar kljub temu vseeno nimava najmanjšega avta (hyundai i30), pa je voziček zasedel praktično cel prtljažnik - takrat smo nekako zvozili, z dvema otrokoma bo to precej težje, ker vseeno moraš nekam dati prtljago user posted image

Torej...če odmislim samo velikost in težo vozička, sva bila s košaro kar zadovoljna. Največji problemi pa so prišli, ko smo ga dali v športni del. Naš mali škratek je hipoton (zdaj se mu že skoraj nič več ne pozna), ampak to je za sabo "privleklo" tudi to, da se je samostojno usedel šele pri 10 mesecih. Pri približno 4 mesecih je prerastel košaro in takrat sva ga mogla dati v športni del. Se pravi, sva 6 mesecev samo klela in preklinjala športni del user posted image Res, da se je dal čisto poležati, ampak otrok ni hotel dolgo biti v tem položaju. Bil je radoveden in hotel je videti ven. Čisto pokonci ga seveda nisva smela dati, na vseh vmesnih naklonih pa ni imel nikakršne opore hrbta ob straneh in tudi obložiti se ga nikakor ni dalo, torej so bile vse vmesne stopnje neuporabne.

Poleg tega, se trakov za privezati otroka ni dalo prav prilagoditi..do neke mere že, ampak na tisti prilagoditvi, ki je bila za proizvajalca za najmanjše otroke, bi našega lahko klonirali in dva skupaj privezali (pa je po vseh povprečnih vrednostih naš fant med večjimi). Zato sva potem ročno vezala in krajšala pasove, da je bil mali pripet in varen v vozičku.

No, ko se je enkrat mali končno usedel samostojno, je bil voziček veliko bolj uporaben, ostalo nama je samo še ročno vezanje pasov in težava s prostorom v prtljažniku.

Naj omenim, da nosilke pa zaradi obravnave v razvojni nismo smeli imeti oz. nam je bila odsvetovana. Torej si lahko predstavljate nelagodje, ko kupiš voziček, potem pa ob uporabi ugotoviš, da negativne lastnosti vseeno premagajo pozitivne in da se ga želiš čim prej znebiti.

Čudi me, da so nekatere mamice zelo zadovoljne s tem vozičkom in da je najina izkušnja tako slaba. V glavnem, jaz ga ne priporočam, ker vseeno verjamem, da je 400 € veliko in da bi tudi za ta denar moral dobiti soliden voziček..predvsem tak, ki bi se mu dalo normalno prilagoditi pasove za varnost otroka.

Sem se razpisala user posted image Upam, da bo moj zapis kateri pomagal pri izbiri vozička, če ne, pa samo preskočite user posted image

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 881
28.2.2015 16:35:36   
jesse16
Živijo
Kako ste kaj?
Se vse skrivate.

Mi smo ok. Malo smo se potepali in uživali med zvončki. Malega čutim že vsak dan user posted image user posted image prov luštno je.
Za voziček smo se pa mi odločili za baby center bc ride.

Uživajte

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 882
1.3.2015 21:46:45   
j3l3na

IZVIRNO SPOROČILO: majakk3

jesse 16, jaz sem doma na Vidmu. Še nekaj časa bo trajalo, preden se preselimo v svojo hišo - jeseni smo jo šele dali pod streho. Kje pa ti delaš?
Jaz tudi zdaj že dva večera zaporedoma čutim neko premikanje - sicer sem vse tri čutila prej, kot pravijo - prva je bila ekstra živa (ampak res ekstra),
drugi je bil močan (in je še zdaj), zdaj se mi pa res zdi malo zgodaj (s tem da to so kar močni občutki - tiste ribice so bile že prej).
Lepo se imejte!

Hej majakk in jesse16 me prav veseli, da nisem edina s posavja :) sicer trenutno zivim v lj ampak se tocno cez 1 mesec selim nazaj v domace kraje :) a boste sle v brezice rodit?

(odgovor članu majakk3)
Neposredna povezava do sporočila: 883
2.3.2015 15:24:19   
jesse16
Živijo
joj kam bom šla roditi še ne vem. Imam tri opcije Brežice, Trbovlje in Celje.
Glede na to da sem prvič rodila v Celju bi sedaj tudi.
Bom videla koliko časa bom imela user posted image user posted image  bo od tega odvisno v kater konc me bo moj peljal roditi.

Joj tale tema pa zamira. Škoda je tko luštno malo počvekat.

(odgovor članu j3l3na)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.3.2015 17:19:12   
lostan
Jesse16, jaz vas tudi še spremljam user posted image mi tudi počasi izbiramo voziček.. Nekako najbolj mi je všeč Chicco 3 v 1.Ima katera izkušnje z Chicco vozički? Sedaj se že približuje morfologija,jo komaj čakamo user posted image

user posted image kako ste kaj ve,punce?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 885
2.3.2015 18:26:58   
Kara*
Pa dajte punce, pridte na FB, tam se full čveka. Saj se na rabite z imenom pa priimkom gor prijavit, lahko imate pač nick (2 besedi) in sploh nihče ne ve, da ste gor ... Jaz vas še pridem pogledat sem in tja. user posted image

Jaz imam mofro čez cca 3 tedne in že KOMAJ ČAKAM, upam, da se otrok pokaže, ne tako kot pri prvi, ko se je skrivala 100 let user posted image
Stvari imam še pa od prejšnjih dveh vse, tako da neki bom sicer kupila malega, ampak čakam, da vidmo spol. Voziček bom imela izposojenega Quinnyja, če bi pa kupovala novega, pa bi ali Quinnyja, Maxi Cosija ali Jane.

Rodila bom v Lj, tudi prvič in drugič sem in imam obakrat lepi izkušnji, tako v porodni kot na oddelku.

Brcike čutim pa od 15. tedna dalje, se pozna, da sem 3. user posted image in potem človek malo bolje ve, kdaj je tisto pravo user posted image

Lepo bodite in čuvajte bušije!

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.3.2015 21:12:33   
lostan
Ja,saj pridem na fb..čakam da me roži potrdi user posted image

(odgovor članu Kara*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.3.2015 14:25:01   
Anaina
Zdravo punce.
Tudi jaz sem se tukaj. user posted image Po krvavitvah v13t je zdaj zaenkrat vse ok. Sem pa na bolniski. Trenutno sem v 19t pricakujemo pa fantka.
Jaz FB nimam, tako da bom cvekala samo tukaj, ce bo se katera. komaj ze cakam na morfologijo, ki bo cez 14 dni.
Drugace pa me zanima ce se je se kateri izmed vas povecal izcedek oz beli tok. Je brez vonja in belo prozorne barve. G me je pregledala in pravi da ni vnetje in da je to
pogost pojav v nosecnosti. Kako ste kaj ostale?
user posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.3.2015 14:54:32   
lostan
Oj,ja tut jaz imam obilo belega toka,baje je to normalno..važno, da nima vonja in da te ne peče.. Ja,jaz tudi komaj čakam morfologijo, jo imamo 17.3. user posted image lepo bodite user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.3.2015 15:01:24   
jesse16
Oj nosečke
končno se je še katera druga oglasila in ne vedno jaz user posted image user posted image . Sem full vesela.
Bel tok, jaz ga imam tudi ogromno ampak drugače je vse ok.
Morfologijo imam 24.3. komi čakam.
Jutri gremo pa po voziček user posted image user posted image . Ga je mala izbrala.

Kako se drugače počutite?
Ananina super da je vse ok, in da nimaš več krvavitev.

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.3.2015 15:08:57   
Anaina
jesse moje pocutje je drugace kar ok razen cas gre malo bolj pocasi zdaj ko sem dom. Pa malo me edino boli kriz. G je rekla, da je to od tega ker nizko nosim. Morfologijo pa imam jaz 23.3. in ze res komaj cakam. Kaksen vozicek ste vzeli?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.3.2015 15:12:04   
sladkorčica
Pozdravljene avgustovke. Ena čisto nova se vam oglaša. Rok imam 14.8 2015.zaradi slabih izkušenj sem res hotela počakat da je vse ok.spremljam vas že od začetka in vidim da ste čedalje manj aktivneuser posted image .no upam da niste čisto vse ušle na ob. Jaz bom kar tukaj dokler bo skupinica aktivna

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 892
6.3.2015 15:20:16   
jesse16
Dobrodošla sladkorčica .

Ananina  vzeli bomo baby center BC ride vse v kompletu 250 EUR.  Enega otroka bo že zdržal user posted image
Ti verjamem da ti je dolgčas, jaz sem bila prvič doma na bolniški zaradi išjasa.  Groza. 
A vi ste že izbrali kak voziček?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
6.3.2015 15:30:05   
sladkorčica
Pri nas smo tudi že kar neki časa nazaj nabavili peg perego gt3. Voziček je res top je modularni. Ima vse zlo kvalitetno edino je pa res da je malo bolj težak ampak to nebo problem ker ne živimo v blokuuser posted image .
Morfologijo imam 2.4. Na nuhalna je bilo vse okej. Se mi pa že kar lepo pozna hi hi. Drugače so slabosti mimo čeprav se vsakodnevno še zmeraj ubadam z temi migrenam. To je zlo grozno ker ne smem drugega kot lekadoluser posted image .user posted image . Stara sem pa 32. Imela sem povišan krvni sladkor tako da moram delat vsak dan 4 krat meritve. Drug teden pa kontrola

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.3.2015 15:35:10   
Anaina
Tudi midva sva vozicek ze izbrala. In sicer Maxi cosi Mura 4. user posted image Je zelo lepo vodljiv in gre res po vsakem terenu.

Neposredna povezava do sporočila: 895
6.3.2015 15:37:28   
jesse16
Sladkorčica PP voziček je svetovn, jaz sem ga v prvo imela in polj še vsi nečaki in nečakinje ( 4 otroke je dal skoz), polj so ga pa otroci imeli za igranje in sedaj ni več uporaben user posted image  
Glede na to da mora ta samo enega zdržati, mi je škoda neke velike denarje dati za voziček, če bo pa še kaj podoben sestrci po pa itak v uporabi samo do 1 leta user posted image
Super za nuhalno, pa saj bodo tudi migrene minile in sladkorna, ko se ti otroček nasmeje je vredno vsega, samo da srečno pridemo do konca in bodo naši sončki zdravi.
Sicer so meni zaradi hudih bolečin dali občasno tudi ketonal ali naklofen inekcijo in baje ne vpliva nič na otročka, pri nas HB očitno res ni.

Neposredna povezava do sporočila: 896
6.3.2015 15:48:54   
sladkorčica
Joj ko bi res to minilo sam kaj ko mene to že od prej matra vsake tok časa ko sem imela hud napad sem šla zdravniku po injekcije pa je bilo saj če nebo bolj bom mogla spet k zdravniku ker imam hude napade z bruhanjemuser posted image . Ja v ta peg perego sva se zaljubila in sva ga tudi nabavila in mislim da mi bo odslužil se pa še. user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.3.2015 16:24:37   
jesse16
Sladkorčica men so takrat rekli da naredim otroku več škode z tem da trpim tako hude bolečine, kot če vzamem inekcijo ketonala. Ja pa to bilo pred 8 leti, tako da ne vem kakšna je pa sedaj miselnost.
Sem tudi gledala Maxi cosi Mura 4 je full lepi in po moje bo tudi zdražal vsaj 2 otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 898
6.3.2015 17:23:43   
sladkorčica
Najbrž imaš čisto prav ker te migrene niso navadni glavoboli, je dosti huje. Še dobro da imam od just a olje 31 da se mal namažem mi paše ta hladilni učinek pa lekadoli pa nekak preguram kakšen danuser posted image . Je pa res da ma na migreno tudi zelo velik vpliv hrana in kislina , ker nam pa naši dojenčki že počasi pritiskajo na želodec se pa še bolj to dela. Ah pustimo to temo. Saj bo bolje. Povejte kakšne kremi če uporabljate v boju proti strijam ?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.3.2015 19:54:33   
lostan
Punce,jaz sem imela pa v začetku nosečnosti,tam nek do 15 tedna blazno močne migrene, prej pa ene 8 let nič user posted image res,sem zaradi njih šla enkrat izredno k ginekologinji..Pa mi je tudi samo lekadol predpisala..še tega sem se izogibala,saj veste, prvi tedni so sploh vprašljivi glede zdravil..sedaj,v 20 tednu so se mi mali umirili, upam,da jih ne bo več..je pa res to zelo hudo..držite se naj glavoboli čimprej minejo..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?