|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
18.2.2015 18:51:23   
metuljcica1
Tudi jaz imam majhen trebuscek. Razen po vecerih me napihne. Jaz se med prejsnjima dvema pregledoma nisem kaj zredila, zdaj imam pa obcutek, da bi se lahko kaksen kg, vendar ne vem, se moram stehtat. Glede hrane pa sploh ne kompliciram, jem kar mi pase.

(odgovor članu deklica30)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.2.2015 10:18:15   
Maribal
Živijo vsem!
Tudi jaz se vam pridružujem na forumu. PDP imam 9.8.2015 in zdaj ko so minile slabosti in se mi trebušček že malenkost pozna je misel na otročka bolj pristen. user posted image

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.2.2015 10:24:40   
jesse16
Živijo user posted image
kako ste?
Deklica30 super da je vse ok.  Glede spola pa ga mali/a očitno noče pokazati, vama presenečenje pripravlja user posted image
No jaz sem pa spet en voziček najdla https://www.babycenter.si/izdelek/97271/vozicek-travel-3-v-1-moder.
Metuljcica1 men noben ne verjame da mam rok komi avgusta, ker je vsak komentira ooo vi bote pa kamlu zibali user posted image , tako velikega bušija že imam.  je pa super ko maš velikega bušija, lahk postaviš  krožnik na njega  in veselo malicaš - ne rabiš nobene miziceuser posted image .
Danes bo spet fenomenalen dan, jaz pa cel dan noter zaprtauser posted image , ko pridem domov iz službe pa ni več sončka.

Uživajte in božajte bušije 

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 853
21.2.2015 17:10:45   
Čebelca Špela
Hej punce kako ste? Danes je en tak zaspan dan jaz ze cel popoldan dremam :-), povejte mi je ze katera narocena na morfologijo? Tista ki je ze mamica kako to izgleda? Uzivajteuser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 854
21.2.2015 19:39:37   
marelcaspelca
Jaz imam morfologijo 25. 3. Bi mogla imet 18ega, pa imam s hčerko že en pregled takrat.
To je en navaden pregled z ultrazvokom, samo da izmeri kosti in vse pogleda, če ima tako, kot bi moralo biti.... Moj G mi je pri morfologiji spotama še eno slikco v 3d naredil user posted image sem bla čist blažena user posted image

(odgovor članu Čebelca Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.2.2015 20:26:11   
Tamara81
Pozdravljene,

evo, še ena avgustovka, ki vas je že večkrat prebirala, pa se do danes še ni spravila k "registraciji".
Najprej nekaj podatkov, če me boste dodale na seznam:
PDP: 28. 8. 2015 (vendar bo prej zaradi planiranega CR)
št. otrok doma: 2
spol: bo presenečenje oz. ne bova vprašala
kraj: Domžale.
Za mano sta 2 nosečnosti in 2 CR, v nobeni pa mi ni bilo tako slabo kot v tej user posted image . K temu pa je morda pripomoglo tudi to, da so mi v 10. tednu odkrili pljučnico zaradi česar sem bila tudi na Hikoncilu. Pa kaj čem jamrat, za enkrat (ob prvem UZ in na nuhalni) z dojenčkom vse izgleda OK user posted image .
10. 4. imam morfologijo in Čebelca Špela tako kot piše marelcaspelca gre za UZ pregled na katerem se da (poleg podatkov o tem, kako se dojenček razvija - ali je vse OK) dobit zelo dobre (tudi 3D) "fotke" dojenčka in pokukat v njegovo mednožje - za tiste, ki to želite (kasneje je včasih (se mi zdi) že problem zaradi premalo prostora v trebuščku).
Deklica 30 - ali prav razumem, da si se zredila šele 1 kg? Blagor tebi, jaz sem jih dobila že kakšnih 5 ali še več user posted image - tako kot v 2. nosečnosti, v 1. pa je šlo tudi pri meni to vse skupaj počasneje. Gre pa potem (po mojih izkušnjah) itak vse (relativno hitro) dol user posted image

Ima morda katera izkušnjo (pri CR) z epiduralno anastezijo (ne analgezijo)? V kateri porodnišnici?

Vsem želim, da se vam stvari (nosečnost in porod) iztečejo kot si želite.

< Sporočilo je popravil Tamara81 -- 21.2.2015 20:29:27 >

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.2.2015 20:37:32   
Tiaša
Živjo, Tamara! Dobrodošla med avgustovkami :D Jaz sem tudi iz Domžal oziroma iz Vira! Je pa to moja prva user posted image in sem se tud jaz že zredila ene 3 kg. Opazila sem, da imam mal več špehca na trebuhu in malo bolj zalita stegna - a to gre potem dol po porodu? Upam, da res :D Če ne, bomo pa laufale z vozički okrog.

(odgovor članu Tamara81)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.2.2015 20:56:43   
Tamara81
Tiaša,

hvala za dobrodošlico. Ja, sem opazila, da si iz Domžal user posted image . Potem sva si pa še bližje (jaz sem iz Jarš) in se morda res kdaj srečava za Bistrico še s trebuščki al pa potem z vozički.

Kolikor sem brala je precej kg. sicer tudi iz naslova povečanega št. litrov krvi, maternice, plodovnice, večjih prsi, kasneje tudi zaradi zastajanja vode, no nekaj g. (oz. na koncu kg.) ima tudi dojenček user posted image . Jaz čutim in opazim, da se mi sicer tudi dela zaloga (ki jo omenjaš) na bokih, zadnjici in stegnih, ampak se (zaenkrat) ne sekiram, ker sem imela po obeh nosečnostih (po enem letu, morda pa že prej - ne vem, ker se ne tehtam) manj kg. kot pred njo user posted image Morda zato tudi z vsako več kg. dobim. Je pa res, da sem imela pri obeh dosedanjih otrocih to srečo, da nam je dojenje totalno steklo in sem ju polno in dolgo dojila (pa še skrbeli sta za nočno in dnevno rekreacijo). No, pa geni verjetno tudi imajo nekaj pri tem - moja mami je tudi drobna...

Uživajte v nosečnosti (še posebej tiste, ki pričakujete prvega, ker se boste verjetno v naslednjih nosečnostih težje toliko posvetile sebi, partnerju in sami nosečnosti) - je za izkoristit to obdobje (pride le nekajkrat - pa še to za tiste, ki imamo to srečo).

(odgovor članu Tiaša)
Neposredna povezava do sporočila: 858
22.2.2015 6:32:38   
Čebelca Špela
živjo Tamara dobrodosla med nami :-) , tudi jaz zelim vsem da bi nosecnost in porod potekalo po nasih "zamislih". Hvala vam za obrazlozitev o morfologiji samo drzimo pesti, da no vse ok. Javi te se kaj, uzivajteuser posted image user posted image

(odgovor članu Tamara81)
Neposredna povezava do sporočila: 859
22.2.2015 9:10:03   
jesse16
Dobro jutro
Dobrodošla Tamara.
No pa je šel sonček, mi imamo dež user posted image

Kako ste kaj?
Mi smo zaenkrat še v redu, sam vsake tolk časa čutim v bušiji kot bi ribica plavala user posted image user posted image .

Lepo nedeljo
božajte bušije

< Sporočilo je popravil jesse16 -- 22.2.2015 9:13:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 860
22.2.2015 9:49:40   
Čebelca Špela
Tudi pri nam ni soncka je dez. Joj jaz pa se nimam obcutka, da bi kaj cutila... v katerem tednu pa ste prvic zacutile? user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 861
22.2.2015 13:58:48   
jesse16
Kako dolgočasno vreme je. Komi čakam pomladni sonček.

Čebela Špela jaz že kr neki časa čutim malega, v drugo prej čutiš, prvič mislim da sem jo čutila okoli 20 tedna.

Neposredna povezava do sporočila: 862
22.2.2015 14:19:24   
deklica30
Jaz sem se zredila 1 kg v boke al kva je to, vn mi jih nekam čudno tiši. Ali je možno da če nosiš bolj zadaj da se ti to v bokih pozna, ima ktera že s tem kaj izkušenj? Trebuha še nič nimam, lahk še nosim vse stare hlače. Drgač sem pa že začutla tako žgečkanje od znotraj, res prav posebno. Morfologijo imam 19.3. Grem pa v torek Pušenjaku da UZ, da mi pogleda za spol, ker ne vem in me firbec preveč matra in ne bom zdržala do morfologije.user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 863
22.2.2015 15:55:40   
Čebelca Špela
Jesse hvala za odgovor - morda je res to ker sem 1.noseca jutri zacnem z 16tednom upam da tudi jaz kamlu zacutim imam pa 16.3 pregled za morfologijo pa mi je sestra rekla da bo pol sele cez tri tedne ko bom v 22tednu no ze vejo kako ina kaj. Uzivajte nedeljo jaz ze cel pop., pocivam sem tako zaspana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deklica30)
Neposredna povezava do sporočila: 864
22.2.2015 20:07:24   
Tamara81
Pozdravljene,
glede občutenja dojenčka - kar ne morem verjeti kako te stvari pozabiš, sem morala it prav pogledat v "Album spominov". Prvo hčerko sem začutila konec 19. tedna (kar se sklada s tem, kar je moji tašči govorila njena mama - da dojenčka začutiš na polovici nosečnosti). Vendar pa nisem čutila "metuljčkov" kot jih opisujete nekatere, pač pa bolj "brce" oz. kot bi mi trzale mišice (tako da je brce takrat občutil tudi očka). Drugo hčerko pa sem presenetljivo kmalu čutila - že na začetku 13. tedna (v naslednjem tednu pa jo je čutil že tudi partner), kar se je kmalu zdelo tudi ginekologinji, res pa je, da je bila ona precej bolj živahna v trebuhu kot prva. Če se prav spomnim, mi je ginekologinja na NS omenila, da običajno tiste, ki so že rodile začutijo otročka okrog 16. tedna. Tam še nisem, zaenkrat pa tega dojenčka tudi še ne čutim.
Uživajte (kljub bolj kislemu vremenu).

Neposredna povezava do sporočila: 865
23.2.2015 11:26:20   
jesse16
user posted image user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.7.2015, Roži_, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
3.8.2015 ;lostan;user posted image user posted image user posted image user posted image ,  user posted image ;Celje
4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
4.8.2015, Kara*,user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image , user posted image ,
6.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
6.8.2015, nusalja, user posted image , user posted image , Maribor
7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Vanja R, user posted image , user posted image
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted imageuser posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted imageuser posted image , Ljubljana
9.8.2015, j3l3na,  user posted image , user posted image
11.08.2015, Bijoux , user posted image user posted image , user posted image , user posted image
14.8.2015, barbaramat, user posted image , user posted image , dolenjska
17.8.2015, metuljcica, user posted imageuser posted image , Koroška
17.8.2015, bucka55, user posted image , user posted image , Zasavje
18.8.2015, tanja_r, user posted image , user posted image , Ljubljana
19.8.2015,Ribica112,  user posted image , user posted image , Zasavje
19.8.2015, Anna00, user posted image user posted image , user posted image
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
20.8.2015, jeanitte, user posted image user posted image user posted image , user posted image , Koroška
21.8.2015, misa30, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
27.8.2015, Billie, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
28. 8. 2015 , Tamara31, user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image , user posted image , Domžale
30.8.2015, anonimk22, user posted image , user posted image ,

PRIČAKUJEMO:    
4 user posted image          
6 user posted image
20 user posted image

(odgovor članu Tamara81)
Neposredna povezava do sporočila: 866
23.2.2015 11:30:10   
jesse16
Živijo user posted image
Kako ste kaj?
Evo seznamček, smo pridne nas je že 30 user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes skoz lačnaaaaaaaaaa, pojedla sem že zajterk, pa malico ( sadje), pa celo čokolado, pa še kr mi kruli v želodcu. Sploh se ne morem najsti.
Drugače se pa počutim v redu, joj še 1 teden pa imam pregled končnooooo.

Uživajte in božajte bušije.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 867
23.2.2015 12:17:51   
majakk3
No, pa se spet oglašam jaz user posted image
Meni se je danes začel 14. teden in se mi zdi, da sem kar precej že doživela to nosečnost ...
Popoldne imam kontrolo v diabetološki ambulanti - previsok sladkor. Že dober teden sem na dieti - se kr držim, sladkor je padel user posted image
Preden grem, vzamem zadnji antibiotik - od otrok sem dobila streptokokno angino in vnetje ušes - sledilo je 10 dni Ospen-a.
V stranskih učinkih piše : slabost, bruhanje, driska - vse dobila, kot da mi že prej ne bi bilo dost slabo...
Tako, da sem v bistvu že verjetno več kot 1 mesec na toastu in siru - mi že skoz ušesa gleda ven.
Vsa zelenjava in sadje bolj kot ne odpade - mi je preveč slabo.
Pred 1. tednom sem bila na nuhalni - vse OK, kar je precejšnje olajšanje, glede na to, da imamo downov sindrom v družini (oz. neko obliko prizadetosti).
Jesse16, lahko me dodaš na seznam : 31.08.2015, majakk, tretja nosečnost, dva otroka že imam, spol se še ni videl, sem pa iz Krškega
glede fb skupine bi se tudi pridružila - zakaj ne objavite ime skupine na fb - pa se pol čist enostavno pošlje samo sporočilo v skupino in se tam odobri user posted image
bodite fajn in lepo čuvajte bušije

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 868
23.2.2015 12:45:00   
jesse16
user posted image user posted image user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.7.2015, Roži_, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
3.8.2015 ;lostan;user posted image user posted image user posted image user posted image ,  user posted image ;Celje
4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
4.8.2015, Kara*,user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image , user posted image ,
6.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
6.8.2015, nusalja, user posted image , user posted image , Maribor
7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Vanja R, user posted image , user posted image
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted imageuser posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted imageuser posted image , Ljubljana
9.8.2015, j3l3na,  user posted image , user posted image
11.08.2015, Bijoux , user posted image user posted image , user posted image , user posted image
14.8.2015, barbaramat, user posted image , user posted image , dolenjska
17.8.2015, metuljcica, user posted imageuser posted image , Koroška
17.8.2015, bucka55, user posted image , user posted image , Zasavje
18.8.2015, tanja_r, user posted image , user posted image , Ljubljana
19.8.2015,Ribica112,  user posted image , user posted image , Zasavje
19.8.2015, Anna00, user posted image user posted image , user posted image
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
20.8.2015, jeanitte, user posted image user posted image user posted image , user posted image , Koroška
21.8.2015, misa30, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
27.8.2015, Billie, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
28. 8. 2015 , Tamara31, user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image , user posted image , Domžale
30.8.2015, anonimk22, user posted image , user posted image ,
31.8.2015, majakk3, user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image , user posted image , Krško

PRIČAKUJEMO:    
4 user posted image          
6 user posted image
21 user posted image

(odgovor članu majakk3)
Neposredna povezava do sporočila: 869
23.2.2015 12:46:11   
jesse16
Živijo
evo majakk3, sem te dodala.
a  iz Krškega si, jaz pa v Krškem delam user posted image .
Iz katerega dela Krškega pa si?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 870
23.2.2015 15:02:31   
anita_88
Pozdravljene. Evo tudi jst se vam pridružujem user posted image user posted image
Rok imam 18.8.2015.
Doma imamo že enega fanta tako da je moja druga nosečnost, in pa tako kot pri vas slabša nosečnost od prve (vedno mi je slabo)user posted image
še malo pa bomo dale skoz.

LP user posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 871
24.2.2015 8:42:42   
Maribal
Živijo,

tudi jaz imam morfologijo 16.3. in že nestrpno čakam, ker mi je ginekolog rekel, da se bo takrat pa že bolj za ziher videl spol :-) Drgač bi se pa jaz tudi pridružila FB skupini, pa sem že poslala zasebca Roži_ pred nekaj časa, pa še ni nič...tako da če dodaja še katera druga, naj se javi pa pošljem zasebca.

(odgovor članu anita_88)
Neposredna povezava do sporočila: 872
24.2.2015 9:57:40   
jesse16
Živijo
Dobrodošla Anita.
jaz sem imela pa včeraj pregled user posted image , sem šla po recept pa mi je še kar pregled naredila. Je bila hčera zraven in si je G vzela čas in so malčka čisto pregledale user posted image user posted image . Zgleda vse ok, veliki smo za 17T, veselo brca in se kobaca.
Zdaj pa mala okoli navdušeno razlaga da je videla lulčka user posted image user posted image user posted image
Me je pa G tudi prestrašila saj nosim zelo nizko in mi prepovedala delati domača opravila, tako da v službo zaenkrat še lahko hodim, kako dolgo še pa ne vem. Naslednji pregled imam 24.3.2015, ko bom imela morfologijo, prej morem dati kri in vodo, imela sem pa nazadnje v vodi neke bakterije amak nič groznega.

Lostan kje se skrivaš? Si v redu?
Kako ste kaj ostale?

Uživajte

(odgovor članu Maribal)
Neposredna povezava do sporočila: 873
24.2.2015 10:03:21   
lostan
Jesse16, evo mene tukaj..spremljam vse user posted image lepo rastemo in se debelimo, haha.. Trebuh je res zelo velik,nihče ne verjame da je šele 19 tednovuser posted image drugače sem pa vesela,da je viroza mimo user posted image

user posted image mala je zelo živahnauser posted image upam,da ste tudi ostale v redu..uživajte v user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.2.2015 10:38:59   
majakk3
jesse 16, jaz sem doma na Vidmu. Še nekaj časa bo trajalo, preden se preselimo v svojo hišo - jeseni smo jo šele dali pod streho. Kje pa ti delaš?
Jaz tudi zdaj že dva večera zaporedoma čutim neko premikanje - sicer sem vse tri čutila prej, kot pravijo - prva je bila ekstra živa (ampak res ekstra),
drugi je bil močan (in je še zdaj), zdaj se mi pa res zdi malo zgodaj (s tem da to so kar močni občutki - tiste ribice so bile že prej).
Lepo se imejte!

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?