|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
2.2.2015 8:56:00   
jesse16
user posted image user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.7.2015, Roži_, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
3.8.2015 ;lostan;user posted image user posted image user posted image user posted image ,  user posted image ;Celje
4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
4.8.2015, Kara*,user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image , user posted image ,
6.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
6.8.2015, nusalja, user posted image , user posted image , Maribor
7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Vanja R, user posted image , user posted image
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted imageuser posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted imageuser posted image , Ljubljana
11.08.2015, Bijoux , user posted image user posted image , user posted image , user posted image
16.8.2015, Anna00, user posted image user posted image , user posted image
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
27.8.2015, Billie, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
30.8.2015, anonimk22, user posted image , user posted image ,

PRIČAKUJEMO:  
2 user posted image        
5 user posted image
14 user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 726
2.2.2015 9:57:25   
nusalja
Ocitno bo res treba narediti se eno facebook stran. Skoda,da se nobena ne javi,ki jo je ze odprla. Jesse16 a ti ves katera je bila? Si ze malo dalje zukaj na ringaraji.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 727
2.2.2015 10:03:14   
špela007
Pozdravček, jaz pa naj bi v sredo stopila v 16.teden in me resnično zanima, če je možno, da sem včeraj zvečer začutila svojega malija kako se premika. Bila sem pod tušem in sem resnično čutila, kako se je premaknil v meni, morda je malo spominjalo na prebavo ampak ni bilo to to. Ko sem se ulegla v posteljo sem še čutila malo mrdanja in skoraj prepričana sem da sem začutila svojega otročkauser posted image
Sicer se mi je zdelo malo hitro ampak ko sem pogledala malo na inetrnet dejansko že lahko čutiš premike od 15. tedna naprej- se vam zdi mogoče ali sem nora? No drugače sem pa zelo suha, menda je tudi vitkost vpliv na touser posted image
Se že kateri dogaja kaj podobnega? No sicer malo prehitevam ker imam po novem rok 30.7 in sem mogoče malo pred vami, a večina vas že ima zakladke domauser posted image

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.2.2015 11:05:59   
Roži_
Punce drage,. Jaz se opravičujem, ampak ne visim 24 ur na RR in tudi ko berem poste verjetno katero spregledam, ki se želi skupini pridružit. Se opravičujem, če sem nekoga zaradi tega tako močno prizadelauser posted image
Če pa se ne želite pridružiti naši skupini, obstaja tudi baje še ena, to pa vas morajo druge napotit.
Lep dan želim vsem skupajuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 729
2.2.2015 11:06:45   
rea24
HOJLA
Pa je spet ponedeljek in smo že pridni. Jst sm sicer mislnla, da bom zbolela, ker sem bla učeri kot cunja. Sem se morala dvakrat uležt pa mal počit. Ampak dons je uredu zaenkrat.
Za FB skupino pišite Rozi_. Mene je brez težav dodala, sem ji pa poslaal zasebno sporočilo tukaj.
Glede brcik je možno, da si jih čutla, jst sm jih v prvo v 16-17. tednu, boš vidla če se bo danes spet. Men se občasno sicer že tudi zdi, ampak mislim, da je prebava :). Sem pa 15.teden.

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 730
2.2.2015 11:08:27   
jesse16
Mislim da na FB dodaja Roži_, jaz nisem na FB, kolikor mi je znano ji pošljete ZS pa vaju bo dodala.

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 731
2.2.2015 11:09:02   
Roži_
Če se katera slučajno odloči za skupino naj mi napiše ZS user posted image
Tiste ki pa ste vsak dan na RR, bi prosila, če katera lahko pove punci, ki bi si želela pridružit naj mi pošlje ZS , hvala user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 732
2.2.2015 11:10:21   
Roži_
Jesse hvalauser posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 733
2.2.2015 11:19:24   
nusalja
Rozi_ super, da si se javila :)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 734
2.2.2015 12:26:01   
hasimirka
živjo nosečke, dobrodošle nove!

Roži_ sem ti poslala zasebno sporočilo, da me dodaš na FB. hvala!

lepo da ste v redu. jaz sem tudi kar ok. jutri me čaka naslednji pregled pri moji G.

aja, glede UZ. res je lepo videt naše pikce, sem pa slišala, da prepogosti UZ "za vsak slučaj" niso nujno ok. ni dokazano, da bi UZ imel škodljive vplive na otroka, vendar sem slišala, da če ni nujno, da je bolje, da se UZ ne dela. moja G. jih ne dela na vsakem pregledu, od nje dobim prav napotnico, in me z UZ pregleda drugje. od ene punce sem slišala, da bi lahko povzročali avtizem. nočem strašit tukaj na forumu, mogoče bolj kot debata. so tudi dokaj nova stvar, naši starši jih še niso imeli. tako da jaz se jih bom probala kar najbolj izogibat, verjetno pa jih bom potrebovala še kar nekaj, imam zaenkrat nizko ležečo posteljico, pa tudi laser sem imela na materničnem vratu, kar je tveganje, da mat.vrat ne bo ok.

glede opreme in oblek, jaz sem malo "vraževerna" (ne vem če je to pravi izraz), ampak še vedno nočem iti v nakupe za dojenčka. bom probala odlagat, kolikor se bo dalo. samo da me kak prezgodnji porod ne preseneti :) sicer sva pa lucky, ker bova ogromno stvari dobila od obeh bratov, ki sta zaključila z otroki :) razmišljam sicer že, kaj rabimo, si delam spisek, in pogovarjava se o tem, kje bo kaj...
punce, kje boste imele previjalno, oz. tiste izkušene, kje jo imate? jaz razmišljam o pralnem stroju v kopalnici, vsaj za začetek, ker se hitro ogreje in je voda zraven. ni pa veliko prostora. v spalnici je ne bi imela, ker je bolj mrzla, dodatne sobe (razen dnevne) pa nimamo.
ali imate kakšen neobvezen, ampak za vas nepogrešljiv kos, ki bi ga priporočale? midva razmišljava, da bi kupila airex veliko blazino (200x100) za na tla. veliko staršev jo je pohvalilo. aja, pa bacek ewan, prijateljica je rekla, da ji je rešil življenje user posted image

lepo bodite!

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 735
2.2.2015 13:31:41   
JozicaH
Pozdravljene, nove in "stare" sonosečke :)

Jaz sem vsak dan bolje... slabosti ni več, utrujenost ni več tako kritična, res os se začeli lepo tedni, meseci nosečnosti. Strah je minil, ko me pograbijo kaki dvomi, poslušam ču-ču srček z AS in sem spet nasmejana, brez skrbi. Ravno včeraj sva delala z dragim finančni plan, kaj bo treba postorit po stanovanju, kaj še potrebujemo na dojenčka in sva ugotovila, da ne rabimo res ničesar. Vse imava od prej. Edino previjalno blazino za na pralni stroj bom kupila novo, ker ta je začela počasi razpadati. (tako da, hasmirka, nam se pralni stroj oz. previjalna na njem obnese, še pri skoraj 3 letnici, da gor sedi in ji lažje dosežem ušeska za spucat, nos, nohte strižt... Men je super, ker je v kopalnici toplo, voda blizu, umazane cote... idealno)
Ostalo imava, kupila pa ne bom nič od tega, kar sem prvič, ful ene "kozmetike" taka in onaka mila, kremice, olja... kar rabim olja za kožo, mam itak zase in za hči, milo ima tudi hči otroško in to bo dovolj. Edino kupila bom potem zase olje za masažo presredka pa materinske vložke masmi, ker so se v prejšnjo nosečnosti oz. po porodu izkazale za zlata vredne.
Cotk imamo še in še, nekaj še dobimo, nekaj jih bom pobarvala (ker imam kar nekaj rozastih od prej), lupinica, voziček, banjica... vse imamo, zibka, posteljica za kasneje imamo... ne mislim pa kupovat nikakršnih pripomočkov, ker se mi zdi potratno, kupiš, če vidiš, da ne gre drugače. naša je spala le v temi, tišini, še mene ni smelo biti zraven, kaj šele kak vrtiljak, pesmice...

No, meni je nepogrešnjiv kos že zdaj tista blazina za dojenje, s pomočjo katere sploh lahko spim, potem pa sem jo uporabljala in za dojenje, in za podlagat dojenčka, kaj zavarovat (recimo da se ne prevali iz postelje... in potem, ko se plazi je neka varna in mehka ovira :) meni res uporabno. Zdaj imamo kar dve :)

Kupila pa sem do zdaj že dve mini dudici, tako za dušo, in v nedeljo sta šla moja dva v Mercator, ko je bil popust na MAM izdelke in sta vzela dve flaški. Če jih ne bomo srugače rabili vsaj za kak čaj ali vodo... Cotk mislim da me ne bo premamilo, ker imamo oz. bomo meli res cotk za dva, mogoče raje kako igračo, pa še to na začetku niti nima smisla, pa še od prej jih iammo kar veliko, pa kaka darila bojo... Pa kake potiskane tetra pleničke bom mogoče kupila...

Kako ste pa ve kaj z nakupi? Ste že kaj kupile, tiste, ki seveda niste vraževerne ;) (no, jaz sem vraževerna pri postavitvi zibelke, moj jo mora postaviti šele na dan prihoda domov, da ni prazna ponoči... user posted image )

(odgovor članu hasimirka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
2.2.2015 13:48:25   
hasimirka
zanimivo, JozicaH, hvala za post.

o masaži presredka sem nekaj že slišala, a to se začne pred porodom masirat, kdaj in s čim? kako pa je z vložki, zakaj si rekla, da so bili zlata vredni? jst si mislim, ker še nisem rodila - vložki pač user posted image
blazino za dojenje, tisto tadolgo bubo, imam že za spat (sicer se velikokrat na tleh znajde). ja, baje je uporabna, najbrž še bolj kasneje. imam tudi na posodo :)
o angelsounds pa še razmišljam, da bi si kupila na bolhi. nisem čisto prepričana... tukaj vse govorite, da je super, ko slišiš srčka... pomoje pa zna biti kdaj tut panika, če ga ne zaslišiš in nepotrebne skrbi...

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 737
2.2.2015 14:30:20   
JozicaH
:) malenkost. Imam pa od bebejou taveliko https://www.babycenter.si/izdelek/12612/previjalna-podloga-new-yellow in je zdržala 2,5 leti z manjšimi popravili kake luknjice za robu. super je, ker je velika...

AS če nisi prepričana, ga raje ne kupi. Jaz sem ga dobila, prehaja od nosečke do nosečke v krogu "FB prijateljic" in ga imam na izposojo, sama ga ne bi kupila. Je pa lušno. Ampak sem se odločila ne paničarit, če ga ne bom kdaj ujela...

Vložki od Masmi so res veliki, vpojni, eko bombaž, fantastični, ker se ti prve dni res uliva tam spodaj. Vir vložke rabiš dat vsaj dva, da zdrži vsaj nekaj časa. Tud tiste, ki so jih meli 2,5 lete nazaj v Ljubljanski porodnišnici, si moral dati dva oz. tako so tudi rekle sestre... Roza vir imajo nitke in se zatikajo za šive če si šivan... Ti pa so res fantastični. Tudi ko sem imela sprožen splav, so me rešile na poti domov... Res jih priporočam.

Presredek pa naj bi se začel masirat tam v 34. tednu, vsak dan, na netu najdeš ogromno informacij, ena od proizvajalk tega olja je Weleda, imaš pa tudi druge. Keglove vaje baje da ne pomagajo pri presredku, pomagajo pa neki počepi, bom ob priliki našla in prilepila link... itak mamo še cajt ;)

mah, vem, koliko pomenijo taki nasveti iz prve roke, ker mene so bila sama ušesa, ko mi je kaka kolegica dajala nasvete oz. svetovala, kaj je ok in kaj ne. In zdaj samo dajem to naprej :)

Neposredna povezava do sporočila: 738
2.2.2015 14:44:24   
hasimirka
super, hvala! user posted image
sem si zapisala za vložke. nisem vedela, da je tolk krvavo tole...
glede previjalne. a na stroju imaš samo to podlogo, brez lesenega okvirja? so dovolj visoke stranice? kako potem to pritrdiš na stroj? tudi dimenzije me begajo, moj stroj je 50x60cm...

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 739
2.2.2015 15:30:31   
Anna00
Samo, da popravim: rok imam 19.8. Mislim, da sem na seznamu napisana za 16.8. :)

Neposredna povezava do sporočila: 740
2.2.2015 16:15:53   
tanja_r
Živjo nosečke =)

eto pa se vam pridružim še jaz...

Ker je moja prva nosečnost sem vas prvo lepo sam prebirala (kšne dneve so bili vaši komentarji zlata vredni), sedaj sem se pa odločila, da se vam kar pridružim.

Decembra in v prvi polivici januarja so me dajale take slabosti, da sem par dni po novem leto pristala na urgenci na infuziji... stanje se je sedaj malo umirilo... kakšna hrana še vedno ne ostane v želodčku in tudi utrujena sem še vedno zelo hitro ampak na splošno se pa izboljšuje :)

V sredo imam nuhalno pri Strahovi in že komaj čakam :)

Po izračunu glede na prvi dan zadnje menstuacije naj bi imela rok na 22.8. vendar po ultrazvoku kaže na 16.8. tako da bomo videli kdaj se bo odločil/a priti ven :) v materinski knjižici je ostalo 22.8.

Ali ima še katera kar občutek katerega splola bo čeprav G tega še ni potrdila? =)

Lahko še mene dodate na seznamček:

22.8.2015, tanja_r, user posted image , user posted image , Ljubljana

Bi pa prosila tudi, če me dodate še na FACEBOOK

Lep pozdravček vsem! :)
Tanja

*tanja*

(odgovor članu Anna00)
Neposredna povezava do sporočila: 741
2.2.2015 16:20:51   
Marčevka2010

IZVIRNO SPOROČILO: JozicaH

Vložki od Masmi so res veliki, vpojni, eko bombaž, fantastični, ker se ti prve dni res uliva tam spodaj. Vir vložke rabiš dat vsaj dva, da zdrži vsaj nekaj časa. Tud tiste, ki so jih meli 2,5 lete nazaj v Ljubljanski porodnišnici, si moral dati dva oz. tako so tudi rekle sestre... Roza vir imajo nitke in se zatikajo za šive če si šivan... Ti pa so res fantastični. Tudi ko sem imela sprožen splav, so me rešile na poti domov... Res jih priporočam.

Se malo vštulim: Masmi vložki so zakon. Sem imela 2 paketa v porodnišnici s sabo in ni primerjave z Vir 80. Res imajo navito ceno, ampak so super. Nič ne puščajo, se ne zvijajo, dovolj veliki. Tako, da se splača dati nekaj € več, vsaj za prve dni, ko je čišča močna. Se splača gledat kdaj imajo v DM-ju kupon za 50 točk za -30% na vložke in takrat nabavit. Do avgusta bo ta popust ziher. Jaz jih res lahko samo pohvalim.user posted image

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 742
2.2.2015 16:49:11   
MiniOlivia
tanja_r Pozdravljena! Jst sm pri prvi čutila, da bo punčka in je bila, tokrat pa sem čutila, da bo fantek in sva na nuhalni zvedela, da je. Tako, da verjamem v to 100%! Nekateri imamo preprosto zelo izurjen šesti čut, jst verjamem ... user posted image

špela007 Kar se brcik tiče je bilo pri moji prvi nosečnosti tako, da je dolgo trajalo, da sem začutila pravo brco, ali premik otročka, na začetku sem čutila rahlo žgečkanje, kot da te nekdo res narahlo oplazi, le da odznotraj user posted image In evo, jst sm to začutila danes, nisem še popolnoma prepričana, a občutek je popolnoma isti. Za pravi premik/brco pa mislim, da bo še prezgodaj. Se pa to ponavadi začuti zvečer, ko se telo popolnoma umiri, ko ležiš in si sproščena.

Men je zdej to obdobje super, ko ni več slabosti, utrujenosti (razen glava me še občasno boli), ... ampak vseeno pa je tako čudno ko ti ni slabo, otročka še ne čutiš ... kot da ni nič. No, saj potem se pogledam v ogledalo in vidim - user posted image user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 743
2.2.2015 19:43:00   
nusalja
Jaz sem pri hceri prve "premike" cutila v 14. tednu, to pomeni, kot neke metuljcke. zdaj pa se mi tudi zdi, da tu in tam cutim podobno in se skor prepricana, da je to otrocek. seveda, to se niso brce ali kaj, ampak mogoce kaki premiki in potem cutis bolj to tekocino okoli al kaj vem.

a res so ti vlozki tolk dobri?? to pa nisem vedela. bom tokrat te nabavila. jaz sem imela prvic cisco 5,5 tednov. tam po enih 2 tednih se je umirlo ono litje...drugace pa je prve dni res kr hudo. sm mogla met najmanj 2-3 vlozke noter. ampak, saj to se umiri kr hitro. pol pa pac ko menzes. edino vonj ima zloooo neprijeten.

kaj se tice presredka je res tako. lahko pa pijete tudi malinin caj. se na netu najde prav navodila kdaj in kako se zacne piti. ta mehca maternicni vrat in baje pomaga pri porodu. jaz nic tega nisem imela, ker sem ze od 30 tedna vedela, da bom imela CR.

kaj se tice stvari res nic nekupujte. od kozmetike rabi otrok le naravno milo (weleda men osebno najboljsa), pa se to ne vedno, kaksne palcke za uho, ce cistite popek in noska; mandljevo olje (mi smo ga dobili v P) in to je to. nobenih drugih zaub...edino kaj sm jaz sla ob prvem prehladu kupiti je bil aspirator za nosek. ampak to se vse da kasneje.

mi smo imeli previjalno v dnevni, ker v kopalnici ni bilo prostora. pac malo kombiniras. se zdaj jo imamo v uporabi, ker sluzi kot omara za tamalo. midva sma vzela rabljeno od lip poljcane in je ne bi zamenjala za nic. ima fajn siroko previjalno mizo in 3 globoke predale.

kaj se tice AIREX blazine je ena boljsih nalozb nasploh. sicer je ne rabis takoj, ampak fajn je tam okoli 4 meseca, ko otroka dalj casa zacnes puscati na tleh. ce imate moznost probajte najti kaksno rabljeno. res se splaca. se jaz sem telovadila na njej. uporabljajo jo vsepovsod kjer delajo z otroci.

se opravicujem za dolg post :)

(odgovor članu MiniOlivia)
Neposredna povezava do sporočila: 744
3.2.2015 8:09:54   
jesse16
user posted image user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.7.2015, Roži_, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
3.8.2015 ;lostan;user posted image user posted image user posted image user posted image ,  user posted image ;Celje
4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
4.8.2015, Kara*,user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image , user posted image ,
6.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
6.8.2015, nusalja, user posted image , user posted image , Maribor
7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Vanja R, user posted image , user posted image
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted imageuser posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted imageuser posted image , Ljubljana
11.08.2015, Bijoux , user posted image user posted image , user posted image , user posted image
19.8.2015, Anna00, user posted image user posted image , user posted image
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
22.8.2015, tanja_r, user posted image , user posted image , Ljubljana
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
27.8.2015, Billie, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
30.8.2015, anonimk22, user posted image , user posted image ,

PRIČAKUJEMO:  
2 user posted image        
5 user posted image
15 user posted image

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 745
3.2.2015 8:13:48   
jesse16
Dobro jutro
super za nasvete, jaz bom sicer drugič rodila ampak prvič slišim za te vložke. Zakon, jih bom nabavila.
Kako ste kaj?

Jaz sem šla pa včeraj med malico malo v Pikapolonico in Baby center gledat vozičke, joj je hud voziček od Maxi Cosi , Mura, trikolesnik, full je lepi.
Je bilo se fino sprehajat in gledat pajaceke in vse ostalo za male bebice.
Ej kako je to vse malo, jaz sem to že vse pozabila user posted image , sploh ne vem če bom še znala bebico v roke prijeti user posted image .

Lepo se imejte in božajte bušije

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 746
3.2.2015 9:56:50   
JozicaH
hasimirka ...mi mamo en tak čist navaden pralni stroj, 60x60, pogrnjena je najprej neka gumjasta mreža (je mela mami že prej, da ni isto pregrinjalo, ki ga je mela na pralnem stroju, drselo dol. Mi smo dali čez to podlago za previjanje in tud ne drsi. Gleda pa seveda čez, ampak je fajn, ker ni čist do stene zaradi cevi zadaj in radiatorja na strani in tako mi svtari ne padajo za pralni stroj :) nad pralnim strojem imamo stensko omaro, kjer so bile in bojo spet pleničke, sprotna oblačila, da je vse pri roki. Edino kar ni fajn je, da ni naravne svetlobe, tako da za nageca kravce past bo treba v dnevno :)
Če boš že dala delat desko za gor, jo fajn fiksiraj, deska še prej dol pade kot podloga, sploh ob kaki centrifugi. Jaz deske ne bi upala met, razen če kera pozna kako pametno varianto, mogoče da se prišraufa na steno, kak cm nad pralnim strojem in je zato fiksna.

Masmi vložki so pa zato tako super, ker so bistveno večji, debelejši, bolj vpojni, posledično jih ne porabiš toliko (ne menjaš na 15 min, kot ko ti tistega malega zalije prekinprek, ko se vstaneš), res vredni svojega denarja. Pa ne dobim kakih sredstev za reklamo user posted image sem samo zelo zadovoljna mamica.

In tudi jaz se popolnoma strinjam z nusalja, tako mali dojenčki (pa tudi kasneje) ne rabijo nobene ekstra kozmetike. S tem nas samo filajo na vsakem koraku trgovci in proizvajalci s testerji, darilci, taka kremica, ona kremica, pa za ritko preventiva, pa ob izpuščajih, za obraz, za telo, za obraz za mrzlo vreme, pa olje, za zjutraj, za zvečer, kopel, tekoče milo, šampon... Res brez veze in zelo nezdravo za tako nežno otroško kožo, sploh ob vseh teh sestavinah, ki jih po večini vsebujejo ti izdelki.Da ne govorim o denarju, ki se ga zapravi za to.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 747
3.2.2015 12:12:00   
metuljcica1
Hoj!

Prosim, ce me todate na seznam. Prva nosecnost, prvi otrok, PDP 17.8., ne vemo se kaj bo, prihajam s koroske.

Na pregledu mi danes ni naredila UZ. Naslednji pregled imam cez 4T. Mislite da tudi takrat ne bo opravila UZ? NS imam pa drug teden.

Uzivajte! user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 748
3.2.2015 14:18:58   
strukla
najverjetneje ne, ker sta v normalni nosecnosti predvidena dva,potrditveni in morfologija. vse ostalo nima diagnosticnega smisla, razen to da je vsaki nosecki lustno mal vidt svoj plod. drugac pa nima smisla vsakic ultrazvok delat :)
vidim pa da nekatere ginekologinje vseeno delajo ultrazvok na kontrolnih pregledih.

Jst mam tud reden pregled 4.3., nuhalno pa ta petek user posted image

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 749
3.2.2015 15:50:05   
lostan
Punce živijo, mene pa zanima kje se da kupit te super vložke?mogoče katera ve za ceno?
Počutje je kr ok,smo v 15 tednu,samo utrujenost je kr še prisotna.. Drugače pa se mi zdi da imam že ogromen trebuh user posted image pa bo že.. Lepo bodite,božajte buši user posted image

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?