|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
5.2.2015 11:03:54   
JozicaH
lostan, uf, tudi jaz imam .. dvojni prehlad al kako bi rekla. na polno zamašen nos, lije iz njega, kihanje, utrujenost... vročine sicer nimam, a ... bogve, kaj še pride. Se pa predoziram s C-vitaminom, ki pomaga... (iz DM-ja mam askorbinsko kislino, poceni in že parkrat nas je rešila). Hči je po 3 dneh hudega prehlada (z rahlo vročino) danes že super duper. Pa ob vzglavje zvečer narezano čebulo (ki jo zjutraj potem obvezno vrži stran), veže nase "bacile". pa seveda veliko tekočine, čaja, medu, sadja, zelenjave. Če pa ne bo šlo na bolje seveda zdravniku, pa, ja, paracetamol (lekadol) je še najmanj škodljiv od tablet. A samo, če imaš vročino nad 38,5... Moj nasvet.

In lepo bodite v tem sneženju, upam, da ste kje na varnem in toplem :)

(odgovor članu hasimirka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
5.2.2015 11:06:30   
lostan
Punce, hvala za nasvete, krasne ste!user posted image bom vse sprobala, sam da bo boljš user posted image

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 777
5.2.2015 12:36:21   
Billie
joj lostan držimo pesti da bo čimprej boljše. Samo lekadol lahko jemljemo v nosečnosti :/ lahko pa pošlješ dragega v lekarno da malo povpraša kaj lahko in ti še kaj kupi. sicer pa tudi mazilo iz materine dušice pomaga, sama si namažem po prsih in je boljše. pa čimveč počivaj naj te dragi malo razvaja user posted image user posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 778
5.2.2015 12:46:55   
špela007
Tako pa se tudi jaz pridružujem bolnim nosečkam. Očitno sem tudi
Jaz nekaj fasala,boleče grlo,smrkanje,bruhanje,vsaj vročina zaenkrat
Ni nad 37stopinj. Grem pa jutri zdravniku,ker me res skrbi.
Decembra sem bila zaradi gripe in dehidracije 3 dni v bolnišnici
In sedaj prehlad zame ni več le prehlad.
Vso srečo,upam da vse čimprej ozdravimo.
cartajte bušije!

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 779
5.2.2015 14:12:29   
lostan
Ja nič, punce, sem se odločila, da grem do zdravnice.. Bomo videli kaj je..držite pesti user posted image

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 780
5.2.2015 15:52:59   
špela007
Iostan mislim da si se pravilno odločila, sama sem mnenja da se med nosečnostjo ne smemo prepustiti naklučju. Ko sem bila decembra v bolnici sem šele drugi dan (ko so ugotovili da mi vročina res ne pade- imela sem nad 38) dali en Lekadol, pa še to z težkim srcem. Nič med nosečnostjo ni nedolžno, sicer jaz sem bila takrat v 7.tednu ko je vse še bolj občutljivo, a vseeno, zakaj pa jih imamo zdravnike, če ne zato da nam dajo čim pametnejše nasvete. Pravijo da niti vročina niti Lekadol nista ok za nosečnost, vsaj v začetku ne, šele nato nekje po 5.mesecu baje zdravijo tudi z antibiotiki..... Tako da jaz jutri tudi zdravnikuuser posted image
Upam, da si ok uredila in da ni kaj več od prehlada....
Pozdravček

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 781
5.2.2015 16:14:40   
lostan
Špela 007,hvala! Evo,glih od zdravnice.. Očitno je viroza,vnetni parametri v krvi so nekoliko povišani,samo ni tok hudo,da bi morala jemati antibiotiki in user posted image samo počivat, lekadol pa čaj..
Bodite v cvetju user posted image

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 782
5.2.2015 17:02:00   
Tiaša
Tudi jaz sem prehlajena :( Sem šla v lekarno vprašat, kaj bi lahko naredila/vzela za boleče in vneto grlo in so se trije tam posvetovali, potem so mi pa dali Tantum verde tekočino, ki jo samo grgraš in izpljuniš - je okej za user posted image in meni pomaga. Pa Granobil tudi lahko ližeš. Septolet pa kao ne.

Čim prej se pozdravte! lp

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 783
5.2.2015 19:31:10   
medvedka15
Ja moj bejbi je pdp dobu po UZ ki naj bi bla nuhalna....švoh 4 centimeter...mi je ginekologinja rekla da je zagotovo UZ bolj točno. Glede na vse težave s krvavitvami,izcedki in podobnim se še kr dobr držim. Čeprav je blo dons spet mičken krvavo. Ampak sm mal v dvomih od kod je to sploh pršlo k nimam nič rjavega izcedka. Možn da iz sečnice? Kdo bi vedu...uglavnem. Jst sem se vdala v tok dogodkov kar bo bo. Najbolje zame in bebico,ker se še najman sekiram.

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 784
5.2.2015 19:49:34   
lostan
Zanimivo.. Men je dans zdravnica rekla,da šestletni lahk..sicer jih nisem kupila,rajši nočem..

(odgovor članu medvedka15)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.2.2015 20:58:45   
lostan
Se opravičujem za napako
.mislila sem na septolete

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.2.2015 22:06:28   
špela007
Tokrat bi vam rada le zaupala nekaj zanimivega, mojo izkušnjo z folno kislino Elevit. Torej pred 5 dnevi mi je folne kisline zmanjkalo in ker pač naj bi jo jedla le 3 mesece, sem mislila, da mogoče pa je ne bi več. No in tako sem imela težave s slabostjo do danes, ko mi moj dragi iz lekarne prinese škatlico Elevita: sem takoj pojedla tableto, se najdela in cel dan nisem bruhala. Niti mi ni slabo. Zanimivo je, da sem pri ugibanju zakaj je temu tako, naletela na članek, ki trdi da nam je v nosečnosti lahko slabo tudi zaradi pomanjkanja vitaminov in očitno je bilo pri meni tako. Ker imam Celiakijo tudi ne jem zelo zdravo, niti ne uravnoteženo in glej ga zlomkauser posted image
No zdelo se mi je zanimivo zato sem se odločila da delim zgodbo naprej, saj se dane spo 5 dneh spet počutim super (če odmislim prehlad)- mišljeno v smislu da mi ni slabo in ne bruham več.....user posted image
Lepo bodite srečke nosečke!

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 787
6.2.2015 8:50:59   
črtica1
se bom razkrila in ne bom več anonimna :)

bi prosila če me lahko dodate še v skupino na facebooku?

drugače pa, sem v službi, 14 dni, dobila pogodbo do konca avgusta tako da bom šla v miru na porodniško :)

redim se nooooro. drugič gre tole 5x hitreje. pri prvem sem imela tak trebuh v petem mesecu, ne pa v tretjem :)

počasi grem že v 13.teden. hitro gre :)

nuhalno imam 17.2, šele naslednji torek. šele 6 tednov po prvem pregledu, kar dolga :(

se javim po nuhalni, ali pa na FB.

čaučau

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 788
6.2.2015 9:54:49   
Billie
a sploh je Facebook skupinca ? sem že sama prosila če se me doda pa ni še nič. :/
hja kar se kilogramčkov tiče tut sama mislim da sem na istem, raje gre samo mimo tehtnice. me je malo strah ker sem se pri prvi zredila za 25kg. user posted image upajmo da bo tokrat manj :) trebuh je tudi pri meni kot v 5 mesecu, je pa zanimivo da mala vedno ko ležim pride k meni mi na trebuh stisne lupčka in reče moja moja..user posted image tako da nisem edina ki očitno komaj čaka to dete user posted image
mi smo danes ravno prispeli v 11t, nuhalna pa naš čaka v četrtekuser posted image
lepo bodite vse bolane pa se hitro pozdravite. user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 789
6.2.2015 10:52:28   
hasimirka
punce, za FB pišite zasebno sporočilo Joži_, pa vam bo dala navodila.

bolne, hitro se pozdravite!

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 790
6.2.2015 12:00:04   
Ninelle
Živjo, jaz se tudi pridružujem in prosim, če me lahko dodate na FB-ju., ker sem tam bolj aktivna. Hvala :)

Neposredna povezava do sporočila: 791
6.2.2015 12:14:36   
jesse16
Živijo
joj hitro se pozdravite.
Jaz danes uživam sem doma in gledam kako zunaj sneži, mala in moj pa norita malo po snegu. Mi je prav luštno.
Vse ki bi rade na FB: b]POŠLJITE ZS ROŽI_ IN VAS BO DODALA.

uživajte

< Sporočilo je popravil jesse16 -- 6.2.2015 12:15:29 >

(odgovor članu Ninelle)
Neposredna povezava do sporočila: 792
6.2.2015 12:23:45   
hasimirka
ups, Roži_, ne Joži_, sorry user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 793
6.2.2015 19:53:39   
strukla
Ja pr nas pravjo da bo tud fantek no. Zgleda bo res leto fantov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 794
7.2.2015 10:04:57   
Anna00
Pri nas še ne vemo kaj bo, upam samo, da ko mi bojo povedali spol, ne bo napačen user posted image Prijateljici so tako napovedali punčko, pa je v zadnjem mesecu izvedela, da bo fantek user posted image

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 795
8.2.2015 14:26:04   
lostan
Kako ste kaj,punce?meni gre počas na boljšeuser posted image Upam,da bom kmalu ok..kako ste ostale?upam, da ste se že pozdravile.. Jutri me čaka že tretji pregled user posted image Komaj čakam user posted image
Bodite lepo user posted image

(odgovor članu Anna00)
Neposredna povezava do sporočila: 796
8.2.2015 14:32:32   
deklica30
Pozdravljene. Jaz sem vredu, kot da ne bi bila nosečka. Tudi trebuščka še nimam sem pa v 15. tednu. Nekaj me zanima tiste, ki že veste spol otroka. Sem brala nekje, da lahko po srčnem utripu otroka predvidiš spol, pod 140 fantek nad 140 punčka. Ali to trži? Vidim, da bo letos dosti fantkov, kakšen utrip ima vaš sonček. Moj ima 153 in še ne vem kaj bo me pa zlo zanima. user posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 797
8.2.2015 14:40:05   
lostan
deklica03,naša je imela 167 udarcev na minuto na zadnjem uz,na ns.no,naj bi bila punčka,tako je bilo vsaj videti na nuhalni..user posted image bomo videli..jaz sem bila do takrat prepričana,da nosim fantka..no,sedaj se res nagibam k punčki,tudi po občutkih..user posted image bomo videli..user posted image

(odgovor članu deklica30)
Neposredna povezava do sporočila: 798
8.2.2015 15:22:50   
špela007
Mislim da tole z utripi ne drži, jaz sem imela 161 utrip in je rekel da je fantič ;)

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 799
8.2.2015 18:15:36   
strukla
Moj ma utrip 166 pa bo tud baje fantek. Pa res dvomim, da je tukaj kej resnice no, vsega kar preberes pa tud ne mors verjet user posted image

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?