|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
3.2.2015 16:13:41   
metuljcica1
Strukla mislim, da sma kar blizo skup po PDP, da vidim se ce mi ga bojo pri NS kaj prstavlali. Komi cakam NS, ker se mi zdi, da ce bo vse ok bom lahko zacela "uzivati", bolj brezskrbna bom. user posted image

Sicer sem noseca prvic, kolikor sem pa zasledila na forumu je mozno te vlozke dobit v dm-u. Verjetno jih pa prodaja tudi kaksna spletna trgovina.

Hvala vsem za te nasvete user posted image . Jaz si jih bom definitivno vzela, ko bo cas za to.

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.2.2015 16:19:57   
Anaina
Zdravo punce.
Se javljam se jaz po daljšem času. Trenutno na bolniški saj sem sveže zakrvavela in bila v bolnici. Z našim fantičem je hvala bogu na UZ bilo vse ok. Vzrok krvavitve pa hematom. Zdaj večinoma počivam in upam da bo vse ok do konca.
Uživajte in pridno božajte svoje bušije.

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.2.2015 16:26:04   
hasimirka
ojoj Anaina. saj bosta ok. hematom je kar pogost, edino ja, počivat je treba. koliko časa pa predvidoma moraš mirovat? saj to se spreminja, ne?

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 753
3.2.2015 16:31:45   
Anaina
Hasimirka odvisno al se bo hematom sčistu ali bo ostal. Zdaj na kontroli bom več zvedla. Če bo treba bom tudi skoz na bolniški. Itak vse za malega pikeca.

(odgovor članu hasimirka)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.2.2015 16:32:35   
medvedka15
Pozdravljene nosečke...
danes bi mogla met NS. Pa je bebi velik sam 3,79 kar pomen da računica na menstro ni bla ok. Po UZ sem noseča 10t in 5 dni,kar sm tud sama sumla..ker je bil že pr 8 tednih zelo mičken.Mislm da 1,37cm. Tk da ja nov datum poroda 27,8,2015. NS pa čez 14....čakanje.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 755
3.2.2015 16:55:54   
barbaramat
Lep pozdrav vsem nosečkam srečkam :) tudi sama sem med vami, sem prvič noseča, PDP imam 14.8., spola pa še ne vemo, prihajam iz dolenjske. Včeraj sem bila na NS v Novem mestu in vsem tistim, ki še ne vesta kam bi šle in niste zelo oddaljene od NM priporočam dr. Klaričevo. Zelo prijazna, strokovna, pozitivna, za vsako si vzame od 20-30 min časa, naredi tudi 3D UZ, no jaz sem bila prav pozitivno presenečena :) Naslednji pregled pa imam šele 4.3...

aja pa še to, tista ki dodaja na FB me lahko DODA

lep zasnežen dan želim še naprejuser posted image

(odgovor članu medvedka15)
Neposredna povezava do sporočila: 756
3.2.2015 17:17:10   
Anna00
Pa smo se vrnili z NS.. Vse je normalno user posted image
Zdaj pa upam, da me bo koncno nehalo vse skrbeti in bom lahko zacela uzivat v N!

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 757
3.2.2015 19:43:21   
špela007
Drage nosečke, sem imela skoraj cel teden mir pred slabostjo in bruhanjem, od včeraj pa spet ta jutranja slabost....še katero matra sedaj v drugem tromesečju? Srčno upam,da mine tole, ker ne bi bila rada tista ki bruha še na porodni mizi....saj veste kaj mislim, slabost je nekaj najhujšega in sploh ne morem normalno funkcinirati ko me zjutraj zgrabi- ima katera kak nasvet kako umiriti ali olajšati tole?

(odgovor članu Anna00)
Neposredna povezava do sporočila: 758
3.2.2015 19:55:29   
lostan
Špela007, a veš da jaz v prvem tromesečju nisem imela nobenega problema s slabostjo, sedaj pa sem se že dvakrat zalotila,da mi je bilo presneto slabo?sicer sem pomislila na kakšno virozo, ampak se potem ni nič razvilo.
user posted image
Upam,da se ne bo to nadaljevalo v nosečnosti user posted image ..
Bodite lepo..user posted image

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 759
3.2.2015 20:05:02   
špela007
joooj, jaz pa tako odštevala tedne da bom končno brez slabosti in po celem tednu zatišja spet isto.....
Zgleda smo sedaj bol moderne in še v drugem tromesečju bruhamo user posted image
Saj bo, upam vsaj....skrbi me,ker nimam apetita.
Še vse jemljete folno kislino?

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 760
3.2.2015 20:06:34   
špela007
Aja pozabila sem dodati, da sem pravkar na spletni strani baby centra zasledila Maxi-Cosi Mura 4plus vozičke, če izbereš vse tri dele jih dobiš že za 660 euruser posted image user posted image user posted image to je super ugodno, če se katera zanima za ta voziček....

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 761
3.2.2015 20:06:48   
lostan
Jaz jo kar še jemljem.. user posted image

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 762
3.2.2015 20:18:23   
Anna00
Mene je slabost nekajkrat mučila. Sem ugotovila katera hrana mi ne odgovarja in so jo skušam izogibat. Če pa mi je slabo pa mi najbolj pomaga, da počivam, po malem pijem vodo in jem suho hrano (prepečenci, krekerji...). Presenetilo me je, da so mi pri slabosti pomagale klementine :)

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 763
3.2.2015 20:26:30   
Tiaša
Jaz folno jemljem zdaj vsak drugi dan - sem v 12. tednu. Bom jemala še toliko, da porabim škatlico.
Drugače pa mi je še vedno slabo, ampak vedno samo zvečer in ponoči, tako da zelo slabo spim. Zjutraj sem pa ponavadi čist okej. Nič pa nisem zasledila, da bi bilo od česarkoli odvisno ali da bi karkoli pomagalo proti slabosti ... Bo treba še malo zdržat, upam da se kmalu neha :)

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 764
4.2.2015 8:14:22   
metuljcica1
Jaz Se tudi jem folno. Jo bom pa ta teden ali pa drug nehala. Sem vprasala ginekologinjo do kdaj je najboljse, da jo jem. Je rekla, da do 12T se naj bi jedla, do takrat prinasa najvec koristi, potem pa skode ne dela, zato naj pojem kolikor je imam doma in neham.

(odgovor članu Tiaša)
Neposredna povezava do sporočila: 765
4.2.2015 12:09:36   
Anna00
Danes me mučijo bolečine v levem predelu mehurja. Bolečina je podobna zbadanju, najhuje pa je, če sedim. Zgleda bom dan preživela predvsem v postelji user posted image

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 766
4.2.2015 12:25:23   
strukla
Pij veliko vode in ostalih tekocin, da ni slucajno zacetek kaksnih problemov z mehurjem. Vnetje je res zoprna stvar

(odgovor članu Anna00)
Neposredna povezava do sporočila: 767
4.2.2015 12:32:23   
Anna00
Pred leti sem imela vnetje mehurja pa se mi ne zdi temu podobno. Upam da ni to in, da ni nič resnega. Je pa bolečina postala še bolj močna. Upam, da je to samo širjenje maternice in, da bo kmalu konec muk.

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 768
4.2.2015 12:56:11   
Marčevka2010

IZVIRNO SPOROČILO: lostan

Punce živijo, mene pa zanima kje se da kupit te super vložke?mogoče katera ve za ceno?

DM, click2chic, mogoče kakšen Sanolabor. Se pa splača na popuste gledat v DM in potem nabavit, ko so prav za vložke popusti. Cena je okoli 7 € za paket (10 vložkov), so dragi, ampak vredni vsakega centa, res.
In tudi jaz nimam nič od tega, da jih hvalim. Sem imela ene 3 vrste vložkov po porodu, pa sem dragega poslala po še 3 pakete teh. To dovolj pove. Tisti od Vir se lahko skrijejo.

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 769
4.2.2015 13:24:08   
Billie
Zdravo punce. naj se še sama malo oglasim po dolgem času. Kako ste ? mi smo vredu, jemljemo folno in imamo drug teden v četrtek nuhalno ki jo že itak komaj čakamo user posted image
ooo medvedka15 imava na isti dan PDP user posted image , sama sem v 10t in 5dni samo po UZ naj bi bil večji no ampak bomo videli na nuhalni kaj bodo rekli :) smo bili pa mi pri 9t veliki 32.9mmuser posted image
Glede vložkov pa meni odgovarjajo vir, vsaj po prvem porodu so mi, bi pa zdj s temi probala in bomo videli user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 770
4.2.2015 14:10:44   
tanja_r
Špela007 meni pomaga edino to, da res jem na vsaki dve uri... nekaj malega ampak dovolj, da se trebušček ne pritožuje :) Aja pa tudi piti moram skos po malem... če spijem preveč na enkrat mi ne naredi dobro :) Nevem, če bo tudi pri tebi to delovalo ampak jaz sem ugotovila, da edino tako nekako funkcioniram čez dan :)

Sem pa imela danes pregled pri dr Strahovi in imamo super rezultate 1:4027 ... zgleda pa kot, da bomo dobili punčko :)

Aja pa PDP imam po novem 18.8.2015 :)

Lep pozdraček!
Tanja

*tanja*

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 771
4.2.2015 17:04:39   
barbaramat
Pred leti sem imela vnetje mehurja pa se mi ne zdi temu podobno. Upam da ni to in, da ni nič resnega. Je pa bolečina postala še bolj močna. Upam, da je to samo širjenje maternice in, da bo kmalu konec muk.

Anna00, če bolečine ne bodo kmalu izvenele pojdi do svoje ginekologinje, ker ni dobro da imaš v nosečnosti vnetje mehurja, pij veliko tekočine in čaj iz brusnic, to priporočam tudi drugim, saj naredijo brusnice kot nek masten ovoj in preprečujejo vnetje mehurja

(odgovor članu tanja_r)
Neposredna povezava do sporočila: 772
4.2.2015 17:17:01   
Anna00
Dve, tri ure sem nepremično ležala in je bolečina minila user posted image Tako, da se zdaj počutim čisto OK. Upam, da se ne vrne več. Če pa se mi bo to še dogajalo, pa bom seveda poklicala G in ji povedala. Hvala za nasvete user posted image

(odgovor članu barbaramat)
Neposredna povezava do sporočila: 773
5.2.2015 10:28:52   
lostan
Zdravo, jaz sem pa očitno fasala močnejši prehlad, upam,da ni angina user posted image grlo me boli,sili me na kašelj, glava pa oh..ko da ni moja..user posted image sploh ne vem s čim razen s čajem se lahko zdravim?zdravil vem da ne smem nič..oh,upam da čimprej mineuser posted image

(odgovor članu Anna00)
Neposredna povezava do sporočila: 774
5.2.2015 10:33:07   
hasimirka
lostan, lahko paracetamol (lekadol). baje je treba pazit, da ti temperatura preveč ne naraste. kar do zdravnice, in pozdravit se! good luck

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?