|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
29.1.2015 12:39:16   
rea24
jesse16, midva sva svojega naročila na strani www.kinderwagen.com je blo brez poštnine, štir precej velike škatle. Pripeljali v roku 14dni.
Super zadovoljna. Sem pa tut za štirikolesnike :)

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.1.2015 13:30:21   
metuljcica1
Cestitke vsem za uspesno NS!!user posted image

Jaz pa se dober teden do NS, se pred tem pa me caka pregled. Ja tudi jaz ze z uzitkom jem sladko, mi zlo zapase user posted image . Zaenkrat se se nisem zredila, malo sem napihnjena trebuscek se pa skoraj nic se ne vidi. Sicer sem bolj suha, pa saj dokler ne povemo novicke se lahko nekako skrivam user posted image .
Glede vozicka pa kolikor vem od kolegic je za makedam boljse na 4 kolesa, saj je bolj stabilen. Sama se premisljujem kako in kaj.

Uzivajte se danes v soncku, jaz komaj cakam da grem na sprehod. user posted image Jutri nas bo zametlo.user posted image

user posted image

(odgovor članu rea24)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.1.2015 19:31:08   
špela007
Lep pozdrav punce,
tudi sama sem že razmišljala o nakupu vozička, ampak ko pomislim kaj vse še potrebujem (to bo naš prvi user posted image ) me kar stisne user posted image
Meni je prijateljica priporočala Maxi Cosi voz od Mure, je rekla da je bil najboljši nakup kar ga je naredila. Sem že malo gledala, na bolhi dobiš celoten komplet (športni del, jajčko, košaro ipd...) že za cca 300 eur (ona je dala čez 1000eur
za vse dele, tak da meni osebno se zdi, da ne bi smel razočarati).
Po NS in DHT sem se začela bolj intenzivno pripravljati na novega člana družine in se že zelo veselim user posted image
Sem pa sedaj konec 14. tedna tako da že odštevam tedne da začutim prve brcike user posted image
Pregled imam 4.2. pri svojem G in komaj čakam da svojega sončka spet vidim, slišim pa ga skoraj vsak dan z AGuser posted image
Lepo se cartajte s svojimi malimi zakladki....inn čestitam za vse dobre novice in rezultate! user posted image

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 703
29.1.2015 20:13:02   
lostan
Špela007,po čem imaš pa ti izračunan PDP,da si že konec 14 tedna?ne računaš po zadnji menstruaciji?mi je malo čudno,ker imam PDP 3.8.2015.. Pa sem po svojih izračunih noseča 13 t 4d? Narobe računam?

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 704
29.1.2015 21:03:47   
nusalja
jaz imam pdp 6.8. in sem trenutno prvi dan 14 tedna.

men osebno so 4 kolesniki boljsi. sploh za makadam priporocam. baje je maxi cosi mura zelo dober, ga ima kolegica. mi imamo od prve ABC Design Mamba in nisem prevec zadovoljna s sportnim delom, ker otrok prevec lezi. no na zacetku je fajn, ker tako se ne smejo ravno sedet, potem pa je malo nadlezno, ker visi nazaj in manj vidi. ga ne priporocam.

tiste, ki ste prvic nosece vam priporocam, da kupite res najnujnejse stvari in nic drugega, ker se da vse potem dokupiti. jaz vem, da sm oh in sploh dnarja zmetala ven, pa potem polovico nismo uporabljali. sploh v kaksnih otroskih trgovinah te znajo fajn nategniti kaj vse otrok rabi.

no meni se trebuh ze zelo pozna. sploh zvecer je kot bi bila v 5 mesecu. pri taprvi se mi do NS ni nic poznalo...zdaj pa kr BUM. bom ko kit na koncu user posted image user posted image

Lep vecer vsem noseckam in otrockom

< Sporočilo je popravil nusalja -- 29.1.2015 21:05:09 >

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 705
29.1.2015 21:07:23   
lostan
nusalja,po kakšni formuli si izračunavaš tedne nosečnosti?hvala ti za odgovoruser posted image

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 706
29.1.2015 21:20:50   
špela007
Torej moj PDP je po novem (po NS) 30.7.2015 in se popolnoma ujema z zadnjo M- no grem proti koncu 14.tedna :)
Drugače pa sem res tudi jaz slišala same pohvale ta Maxi Cosi Mura in mislim da bom nabavila prav tega....
Ja res je, zdaj ko preverjam kaj vse bom potrebovala se mi zdi, da bi rabila finančno injekcijo da bi lahko nakupila vse to :)
Še hvala bogu za sorodnike ki mi bodo vsaj malo olajšali z otroško opremo (čeprav če bi imela dovolj denarja bi kupila vse novouser posted image ).
Kaj pa ve? Kdaj boste pričele z nakupovanjem? Bi me že preveč zaneslo če bi kupila kakšen pajacek za dušo? user posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.1.2015 21:44:39   
Billie
ste že vse dlje kot sem sama noseče.. vam velja user posted image Imate vse samo 2 UZ v nosečnosti ? mene malo skrbi ker mi je rekla da mi samo 2 pripadata in enega sem imela v 9t naslednjega imam pri 20t, in bi rada imela vsaj enega še med morfologijo pa ga očitno ne bouser posted image pa še to, kontrolo imam šele čez 6 tednov.. doooolgo :(
glede vozička mi smo imeli prej na 4 kolesa in je res super, se zelo dobro obnese in je veliko bolj stablen. Letos kupujemo novega, ampak ne iz trgovine ker je tisti že bolj slab. Nakupovanje..hm.. šele nekje po morfologiji si bom kaj privoščila za malega oz. malo, pri hčerki sem tudi na koncu šele kupila karkoli :)

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 708
30.1.2015 8:34:29   
jesse16
Dobro jutro user posted image
kako ste?

Moj nasvet za nakupovanje za dojenčka, ne nasedajte raznim prodajalkam, ki vam govorijo kaj vse moraš imeti za dojenčka, ko mora biti jogi ne vem kakšen. Mi smo namreč pri prvi bili finančno bolj zmožni kot sedaj in sva kupila se res najbojše za malo pa nek hud jogi, še danes me glava boli ko vidim kaj smo vse takrat nabavili, pa nikoli rabili.  Katastrofa. 
Edino kar  mi ni bilo nikoli hudo dati za otroški sedež in sem še vedno mnenja da mora bit sedež res varen in sem pred vsakim nakupom naredila kompletno raziskavo, kateri so najbolj varni.  In se je tudi obrestovalo, ko smo imeli prometno je bila mala varno pripeta in je tudi malo ni premaknilo v sedežu.

Joj punce kako sem jaz lena, sploh se mi nič neljubi delati user posted image  sam pod odejo bi se zavila pa počivala.
Hvala za nasvete glede vozička, raziskujem tržišče, pa saj imam še čas user posted image  še 6M, bom že neki ugodnega in lepega našla. 

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.1.2015 9:16:47   
_vijolica
Hej, srečke nosečke!

Evo še mene iz NS. Včeraj sva s partnerjem opravila pregled in je vse v najlepšem redu. Meli smo rezultat 1:4838. Pikica se ni pustila motit in je sladko spala, tko da smo jo mogli budit. Zabavno, kako se to potem obrača user posted image Med vsem tem obračanjem nam je pokazal tudi lulčka, tako da so fantje resno precej v vodstvu. Je pa rekla ginekologinja, da ni 100% in naj rajši ne kupujemo še Supermanovega ogrinjala... Prov nasmejali smo se med pregledom. U glavnem ful veselauser posted image user posted image user posted image Aja, pa še medtem ko je ginekologinja merla pikico je rekla, da je malo večji otrok glede na predvideni datum poroda, tako da mi je prestavla PDP na 03.08.2015. Moja ginekologinja mi ga je pa napovedala na 07.08.2015. Pomoje ne bo ne eno ne drugo. user posted image

Ful ste pridne in prijazne s temi nasveti za vozičke. Midva si bova verjteno ogledala kakega pri naših trgovcih potem, ga bova pa naročila prek spleta na kakšni nemški strani... Včeraj sva šla po pregledu od navdušenja kar malo v Pikapolonico pokukat.. In sva testirala vozičke :)

Aja, katera že dodaja na facebook? Lepo bi prosila, če lahko dodate še mene.

Kako lepo je, ker sneži pa še trebuške mamo!

Lep dan vsem avgustovkam... Veliko se smejte!

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.1.2015 14:05:45   
nusalja
IZVIRNO SPOROČILO: losan

nusalja,po kakšni formuli si izračunavaš tedne nosečnosti?hvala ti za odgovoruser posted image

Lostan jaz kar tukaj vpisem zadnji dan m in imas tocno po tednih zapisano. Ti dam link :)

Ne gre mi prilepiti ker sem na telefonu.user posted image

Na otrocarije.net imas kalkulator tedna nosecnosti.

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.1.2015 14:07:21   
nusalja
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

evo ga...uspelo skopirati :)

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.1.2015 14:13:46   
lostan
Uau, o hvala ti,nusalja!punce, krasne ste user posted image

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.1.2015 20:18:12   
špela007
Uf izračun na tej spletni strani je pa še mene prehitel- po tem izračunu naj bi bila noseča 15t in 2 dni....Manj verjetno računamo ker štejemo gestacijsko starost in ne dneve zadnje menstruacije.
Drugače pa komaj čakam na pregled v sredo 4.2., da vidim svojega pikeca, pa da še moj ginekolog pove če vidi lulčka user posted image sicer pa samo želim da je moje dete zdravo, res upam, da
nosečnost mine kot je treba....Sem prvič nosečka in šele zdaj mi je jasno kakšen je strah za dete ki ga nosiš v sebi- kaj šele potem ko sam hodi user posted image
Drugače pa tudi moj G naredi ob vsakem obisku UZ, sicer je bil nazadnje bolj na hitro ampak vseeno, dovolj da se mi nariše nasmeh na obrazu ko vidim kako pridne raste in brca in kako mu bije srček user posted image
Malo bušija že imam, pravzaprav sem iz 53kg prilezla že do 58user posted image in ne vem a se že res tako vidi buši ali sem napihnjena- jah pri prvi nosečnosti verjetno nobeni ni popolnoma jasno kaj se dogaja z našim telesom....
Mi je pa končno manj slabo in sem zeloooo vesela, upam da tako ostaneuser posted image
Kako pa ste ostale?

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 714
31.1.2015 13:52:02   
Billie
pozdravljene. No sem iz firbca še sama šla izračunat kateri teden sem. Pa mi je pisalo 11.teden. Malo sem zmedena pa me zanima če mi lahko katera pomaga :) na prvem pregledu mi je rekla da je plodek za 1 teden večji, tako da sem sklepala da sem sedaj 11 teden, ona mi je napisala 10 teden. user posted image Pa sedaj ne vem kako naj si štejem tedne ? user posted image
Uau srečke tiste ki boste imele UZ na vsakem pregledu oz. boste imele več kot 2. No sem se pa odločila da tokrat pa grem na nuhalno kar pri prvem nisem.
špela007 vsaka nosečnost je drugačna, sama pri prvi nisem imela nobenega straha, zdj se je pa vse spremenilo. še sexat si ne upam tako me skrbiuser posted image Uf pri meni se je v prvi nosečnosti poznalo komaj nekje v 4 mesecu nič prej hehe..je odvisno od ženske do ženske :)
ej punce a je še kateri bilo slabo samo kakšen teden potem pa nič več ? mene je slabost matrala samo nekje v 7 tednu pa do 8 tedna in sedaj sem kot nova.

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 715
31.1.2015 17:59:16   
Anna00
Živjo punce :) Se vam pridružujem. Trenutno sem v 11. tednu N, rok pa imam zaenkrat 19.8. NS me čaka v torek. Res sem živčna, ker sem prvič imela SS. Torej je to zame druga nosečnost. Upam, da se bom po NS končno lahko sprostila in začela uživat v nosečnosti.

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 716
31.1.2015 19:49:55   
nusalja
Ta izravun na otrocarije.net je sigurno pravi. Mogoce kak dan gor ali dol. Meni je tudi na ns izracunala,da sm bila rocno 12t in 6 dni. Naslednji dan se je zacel 14. Teden (13t 0d).

Ce ti je rekla,da je plodek vecji za en teden to nima nobene veze. Ti glej tako kot ai racunas po prvem dnevu zadnje m. Vcasih je v parih mm razlika,ko zmeri ginekologinja in ji ze takoj vrze,da je vecji. To se lahk ze v parih tednih spremeni. Odvisno kak plod raste. Rudi ona ti bo pisala,da si tisti teden kot ti po menstruaciji kaze.

meni je v tej nosecnosti dost slabse. Trebuh mam ko pri prvi v 5 mesecu. Slabosti so sicer povecini minle,sam mi je blo kak mesec konkretno slabo cele dneve (z bruhanjem), vsako vecer mi trebuh otrdeva in me boli...ni da ni no...ko stara mama se pocutim. Saj je res,da ne pocivam tolk kot pri prvi,ker pri enem otroku ne mores,sam vseeno. Vcasih sem ob 7 zvecer tako adijo,da sam padem v posteljo :(

(odgovor članu Anna00)
Neposredna povezava do sporočila: 717
31.1.2015 20:02:56   
lostan
Živjo punce,ja tudi jaz imam na začetku 15 tedna tak trebuh, ko bi bila v 25 tednu user posted image ampak se zelo veselim pikice user posted image
Upam,da uživate v nosečnosti.. Jaz se sicer počutim zelo v redu..user posted image

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 718
1.2.2015 9:59:12   
metuljcica1
vse ste ze tak dolgo nosece user posted image Jaz ta teden vstopam v 11 T. Glede na menstruacijo je bil na 1.pregledu manjsi, saj naj bi prislo do kasnejse vgnezditve. Rekli so mi, da zato ker imam menstruacije daljse kot 28 dni je tako, sicer ne vem, ker tak vpises povprecne dni ciklusa in O ter tako izracuna. Bomo videli ta teden na pregledu. Ce bo vse ok, se niti ne bom obremenjevala s tem, samo da bo zdrav dojencek. Drug teden pa NS. user posted image Meni se trebuscek ne vidi skoraj nic, mogoce ce res zlo natancno pogledas, razen zvecer sem navadno zlo napihnjena.

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 719
1.2.2015 11:22:37   
Anna00
Jaz sem napihnjena čez cel dan, samo ko zjutraj vstanem, preden kaj pojem ne. Tako, da moj trebuh zgleda ogromen user posted image

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 720
1.2.2015 17:40:32   
ttttt5
Zivjo punce, pridruzujem se vam tudi jaz..trenutno v 13 tednu. Doma imam ze enega skratka, tako da je to moja druga N. koncno mi je nehalo biti slabo, tako da lahko vsaj normalno funkcioniram. Se vam pa tako pozno pridruzujem zaradi skrbi, ker je bilo v prvi N kar nekaj zapletov na koncu, tako da me je posteno strah. Jutri me caka NS, da izvem vec, kako kaj kaze moji pikici. Upam na super novicke da bom vsaj malo lahko uzivala v N.

Bi pa prosila ce me dodate na FB, ker sem na netu vecinoma preko telefona in mi je tam veliko lazje komunicirati.. Oz povejte na koga se obrnem..

Srecno vsem in bozajte svoje busije ;-)

Pozdravcek!

(odgovor članu Anna00)
Neposredna povezava do sporočila: 721
1.2.2015 19:10:22   
jesse16
Živijo user posted image
upam da ste v redu.
Dobrodošle nove.
No jaz že cel vikend malo spim malo delam, vmes sem bila na snegu. Jutri pa spet v službo.
Ojoj, pa vsaj čas hitreje mine.user posted image

Uživajte

(odgovor članu ttttt5)
Neposredna povezava do sporočila: 722
1.2.2015 20:01:06   
nusalja
Hei punce.

Spet ta sneg [sm=smiley19.gif] jaz ga reeeeees ne maram. Sami problemi z njim in mrzlo. Jaz sem bolj za vroce. Edino letos ne vem kaksno mnenje bom imela,ko bom.se verjetno kotalila po vrocini :)

saj res...katera ima preko facebook? Mogoce bi nam bilo lazje tam debatirati,ler men vcasih zako dolgo nalaga to ringarajo user posted image

upam,da ste ostale ok. A katero zvecer boli trebuh? Mene vcasih...ce veliko hodim al pa tamalo nosim zacne kar fajn boleti. Tega v prvi N nisem imela.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.2.2015 8:46:36   
MiniOlivia
Kaj če si pa me ki tu čvekamo in želimo na fb naredimo svojo fb skupino??
Ker nas nihče ne upošteva vidim ... user posted image

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 724
2.2.2015 8:51:22   
jesse16
Živijo srečke user posted image
Ja pa imamo spet sneg, jaz ga imam sicer prov rada, če sem doma lepo pod deko z daljincem v roki user posted image
Zato pa otroci bolj uživajo in ni lepšega kot videti, ko pride mala iz sankanja cela rdeča, z nasmehom od ušesa do ušesa user posted image
Nusalja v prvi nosečnosti je bilo vse lažje, ko sem bila utrujena sem šla ležat, nekak bolj sproščena sem bila, ni bilo skoz neko dirkanje. Pa je treba malo peljati sem pa tja. Kako ležanje čez teden ni možno, pa poskusim čez vikend čim več počivat. Zvečer me pa itak trebuh boli, pa otrdeva mi full.
Mamo zvečer z malo ritual da ona bere pravljice in ponavadi  takoj zaspim. Pravljice super uspavajo user posted image user posted image  

Kao ste kaj ostale?
Jaz sem po tem kolendarju noseča že 14 t.
Joj komi čakam 4.3. da imam pregled, polj grem pa v trgovinico po vsaj enega pajaceka - tko malo za mojo dušo.

Lepo se imejte in božajte bušije.

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!