|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
28.1.2015 13:14:47   
JozicaH
jesse, jaz bi samo prosila, da namesto paketka, torej presenečenja v trebuščku označiš, da pričakujemo fantka. Naj bi ga :)

In seveda čestitke vsem za dobre rezultate NS!!!!!!!

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 676
28.1.2015 14:09:06   
jesse16
user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

3.8.2015 ;lostan;user posted image user posted image user posted image user posted image ,  user posted image ;Celje
4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Vanja R, user posted image , user posted image
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted imageuser posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted imageuser posted image , Ljubljana
12.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
27.8.2015, Billie, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
30.8.2015, anonimk22, user posted image , user posted image ,

PRIČAKUJEMO: 
1 user posted image      
4 user posted image
11 user posted image

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 677
28.1.2015 14:12:13   
jesse16
Joj jaz pa gledam od kje Lostan veš moje ime.  Itak avtomatizem, hitro sem pisala polj pa zaključila kot ostale maile user posted image user posted image user posted image  se zgodi.

Punce gledam tale naš seznamček, punce rabimo, zaenkrat mamo samo eno princesko pa kr 4 prince.

Pa še eno butasto vprašanje, a mislite da če spijem vsak dan 1 L sprita a bo to škodovalo moji bebici ?  Drugače pa ne pijem nobenih gaziranih pijač, večinoma vodo, ampak sprite mi pa tolk paše.

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 678
28.1.2015 14:16:58   
Billie
Samo res imamo eno princesko in kar nekaj princev. :) mogoče bo to leto fantkov user posted image . Ma jst vedno pravim samo da je zdravo pa nima veze kateri spol je user posted image
Drugače pa jesse16 meni je v prvi nosečnosti rekla gin. da če meni paše potem paše tudi dojenčku. Je pa res da se gaziranega bolj nazaj držim, pijem ker mi res fuuuul paše gazirano ampak tko 1dl na dan. Sicer pa ne skrbet, marsikatera ki jo poznam je spila več gaziranega na dan kot ti pa je blo vse ok na koncu user posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 679
28.1.2015 14:47:40   
metuljcica1
Jaz pa napadam cocacolo in jabolcni sok. Vode sploh ne morem pit user posted image Mi je pa mogoce malo manj slabo, samo ne bom prehitro rekla. user posted image Vreme je pa super, ze cel dan skacem okrog, da izkoristim ta soncek, ker potem bo menda zopet sneg. user posted image

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 680
28.1.2015 15:10:38   
lostan
Jesse16, mi tut pričakujemo punčko,prosim če se da na seznamu popravit.. Hvala user posted image

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 681
28.1.2015 15:12:00   
jesse16
user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

3.8.2015 ;lostan;user posted image user posted image user posted image user posted image ,  user posted image ;Celje
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted imageuser posted image
12.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
27.8.2015, Billie, user posted image user posted image , user posted image , user posted image

PRIČAKUJEMO:  
2 user posted image      
4 user posted image
10 user posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 682
28.1.2015 15:14:27   
jesse16
Evo že imamo dve princeski user posted image
Drugače je pa defetivno tudi moje mišljenje da spol ni važen, važno je samo zdravje. Sam da bodo naše pikice zdrave, ostalo se pa samo uredi.

Upam da moj sprite ne bo škodaval, ampak zanimivo nikoli nisem pila gazirane pijače, se vse spremni ko si noseč user posted image  

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 683
28.1.2015 15:35:56   
MiniOlivia
jesse16 Supeeer za rezultate!! user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 684
28.1.2015 15:45:38   
strukla
jst mislm da s spritom ne more bit nic narobe za otrocka. Edin pri enem litru bi jst potegnila crto. Drugac sm pa sama v fazi obsesije z multivitaminskimi sokovi, multi solo. Ta okus mi noro pase trenutno in ce si tko kot jst se bos itak tega sprajta tok prenazrla da se ti bo v enem tednu uprl do konca user posted image

Naslednji teden pa tud mi nuhalna user posted image upam da mi kmalu posljejo izvide dht da jih bo lahko se isti dan skompletirala user posted image
uzivajte v soncku

(odgovor članu MiniOlivia)
Neposredna povezava do sporočila: 685
28.1.2015 20:28:09   
Billie
Uf obsesije ja, sama sem bila nora na gazirano neki časa zdj pa ne morem brez vode..samo še hladno vodo pijem. Je res da imam nizek pritisk v nosečnosti kar mi sploh da vedeti da brez vode ne gre nikamor. user posted image Uf pa saaaadje :D brez tega se tudi ne da živeti hehe.. pa pri vas ? kako je kaj ? user posted image
Glede na to da greste vse na nuhalno pa mislim da se bomo mi tudi odločili če bodo le finance dopuščale :) nekaj novega user posted image

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 686
28.1.2015 21:43:29   
Bijoux
Jesse 16 še mene dodaj na seznam prosim user posted image Moji podatki so na prejšnji strani, lahko pa jih napišem še enkrat user posted image

Meni je na nuhalni sicer tudi že spol povedala, kaže na user posted image , samo bom rajši rekla, da še ne vem....ker je bil sin tudi na nuhalni še punčka, pa se je potem na morfologiji izkazalo, da je user posted image . Tako da nuhalna glede spola reeees ni zanesljiva.

Hasimirka hvala za link.

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 687
29.1.2015 8:18:38   
jesse16

11.08.2015, Bijoux , user posted image user posted image , user posted image , user posted image

PRIČAKUJEMO:  
2 user posted image      
4 user posted image
11 user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 688
29.1.2015 8:28:34   
jesse16
Dobro jutro

Kako ste kaj?
Nuhalne bodo kmalu za nami.
Jaz komi čakam 4.3. naslednji pregled, kdaj maste ve kaj preglede? Mene je naročila šele čez 6 T user posted image .  Cel februar ne bom videla škrateka. Me pa full firbec matra če bo res user posted image  ker jaz mam pa full felling da je user posted image .  Bomo videli.
A že kaj vozičke in ostalo opremo gledate?
Jaz iščem voziček, terenski z 4 kolesi, mate kak predlog. Ker mam makadam  in me je strah da bo mala voziček z 3 kolesi težko vozila, ker se baje tudi precej nagibajo.

uživajte še danes jutri nas bo pa zamelo user posted image

< Sporočilo je popravil jesse16 -- 29.1.2015 8:29:34 >

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 689
29.1.2015 8:40:19   
Roži_
jesse16, jaz ti priporočam Hartan, jaz ga imam in je odličen, voziš povsod z njim :-D
Na seznam lahko tudi mene dodate in sicer po velikosti ploda je bil izračun 30.7, druga nosečnost, doma imam že enega sinčka, ta pa je še surprajs user posted image
Mi je že povedal za spol, ampak ni še sigurno, 10.02 imam zgodnjo morfologijo ploda in bom takrat vprašala za spoluser posted image
Lepe preglede in čuvajte seuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 690
29.1.2015 9:19:03   
Sončece16
Evo, da se še jaz malo javim, ko je luknja v službi :) Nuhalna za mano, vse ok, spol je sicer gledal, ampak se škrat nikakor no mogel prav postavit tako da komaj čakam na 16.2. ko imam pregled pri mojem G če se bo slučajno že kaj videlo. Drugače pa bomo morali počakati na morfologijo. Sicer kar se opreme tiče bova vse kupila nevtralno ker nekako upava na še kakšen čudež user posted image Ampak oblekice pa posteljnina bodo pa definitivno v barvi spola. Moram rečt, da sem začela zelo uživat v nosečnosti, brez skrbi, KONČNOOO! user posted image Ko razmišljam se mi zdi kot da bo en dva tri julij tukaj ko se bo začelo nestrpno pričakovanje, mi imamo pa do takrat še en kup dela po hiši, bomo nekaj renovirali, tako da bo ekstra hitro minilo. Punce kako ste ve, so se slabosti končale, utrujenost? Pri meni se je to načeloma kar zaključilo, le okus do določene hrane je ostal, mi smrdijo določene stvari še zmer, le malo bolj mi je zapaslo sladko kar prej nisem mogla jest. Bo treba malo pazit na kilogramčke, čeprav zdaj mam še skoraj raven trebušček, le zvečer se malo izboči, in komaj čakam prve brcike. Pomoje se takrat res povežeš z otročkom.user posted image Tiste ki ste že bile noseče, kdaj ste prvič začutile brcike, kaj prej ali šele pri 20. tednih?

Glede vremena pa ahh, komaj čakam pomlad in sonček. Zame se zima po januarju zaključi user posted image Sem šla včeraj na sprehod s kužkom, in prišla noter z ledenimi ušesi in vijolčnimi stegni, prav nič ni bilo luštno. Ko bi vsaj prej prišla iz službe da bi še malo sončka ujela.
Nosečke moje ostanite zdrave, pazite ob tem mrazu!

< Sporočilo je popravil Sončece16 -- 29.1.2015 9:22:01 >

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 691
29.1.2015 10:02:49   
jesse16
Roži hvala za nasvet, že raziskujem po netu kje ga prodajajo, da si ga grem ogledat.
Pri nas bo pa oprema kr stara, pa tudi oblekice in vse ostalo, mam še vse. Sicer morem raziskati koliko imam nevtralnih oblek ( je menda vse bolj roza barve).
Ampak dejansko ne potrebujema nič dugega kot voziček, tak da nekega veselega shopinga, kot pri prvi ne bo user posted image . Si bom pa pri vozičku dala duška, ampak ko gledam cene me je pa skor kap, a veste da so vozički okoli 1.000,00 EUR user posted image  to niso normalne cene. Jaz sem si budget postavila maksimalno 500,00 EUR.

Sonček super da si začela končno uživat.
Tudi meni so slabosti skoraj ponehale, utrujena sem pa še vedno. Pa zadnje čase me veliko bolj špika pod trebuhom,  pa krče imam, po moje se vse širi, bom spet začela magnezij piti, če bo potem kaj bojše.
Pri prvi sem jaz brcike čutila okoli 20 tedna, zdaj se mi pa zdi da ga na trenutke že čutim, samo ne vem ali je to res to. Se mi zdi da je še prehitro ampak je full podobno prvim brcikam.

Uživajte

(odgovor članu Sončece16)
Neposredna povezava do sporočila: 692
29.1.2015 10:04:49   
jesse16

30.7.2015, Roži_, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
11.08.2015, Bijoux , user posted image user posted image , user posted image , user posted image

PRIČAKUJEMO:  
2 user posted image      
4 user posted image
12 user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 693
29.1.2015 10:13:35   
Sončece16
Jaz imam tudi vprašanje glede vozička, je res 3-kolensik tako nestabilen? Nama so šele zdaj postali všeč, sicer imamo več ali manj lep makadam, tako da ne bi smel biti problem. Všeč so mi tudi zaradi večjih koles. Midva sva si zgornjo mejo tudi postavila 500,00 € za cel trojni komplet (trenutno imava ugledanega enega za 400), nekako mi znamka ne pomnei kaj dosti, pa še dragi so ko žafran pa večina pomoje nič boljša kot ostali cenejši. Ime je pač ime. Priporočam da pogledate po spletnih trgovinah, kjer so tudi možni ogledi posamezenga vozička, ne samo v BC in Pikapolonici, tam se najde ogromno dobrih vozičkov, res pa da manj znanih znamk. Osebno menje je da je bolj pomembno kakšen avtosedež kupiš kasneje, ko lupince več ne potrebuješ, ker ga imaš res zelooo dolgo časa in še zaradi varnosti.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 694
29.1.2015 10:30:39   
nusalja
Pozdravljene.
tudi jaz imela vceraj nuhalno. Nizko tveganje,vse ok. Bomo pa tudi mi imeli fantka :) ocitno bo res leto fantkov. Meni je tako vseenp,sam da so rezultati ok.
Jaz imam naslednji pregled 19.2. Se tud kr bekaj casa do takrat :(

Jesse16 a lahk se mene dodas na seznam. Mam pa pdp 6.8.,fantek,mb

Lep dan vsem noseckam

Neposredna povezava do sporočila: 695
29.1.2015 10:32:43   
rea24
Hojla punce.
Se še jaz javim, učeraj smo dali skoz našo nuhalno. Vse je super, vse je b.p. Sem bla tut zlo zadovoljna z odnosom ginekologinje.
Vse je lepo razložila, še celo toliko se je potrudla, da je starejši hčerkici pokazala kako ji dojenček maha. Spol bi lahko izvedela, ker se je baje zelo pridno obrnil, ampak ga nisva želela. Čeprou morm rečt, da me kar firbec matra, kaj je. Predvsem zato, ker mam občutek, da je fantek. Pri prvi se nisem zmotila.
Naslednji pregled imam šele 25.2. tako, da bo cel mesec čakanja user posted image . Mislim pa, da bo kar hitro mimo tale nosečnost.
brce sem v prvo čutla nekje v 17 tednu, sedaj mam na čase že občutek, pa sem včeraj sprašvala, če je možno in je G je rekla, da ne, ampak, da nekatere so v to prepričane, ampak, da je še prezgodaj.
voziček, bomo imeli še od prve i coo peak air 4, ker je res terenc, tudi čez korenine gre z lahkoto. Malo ga bom samo prebarvala. Drugače sem pa gledala fajnga mislm, da tutek zadnjič v Ljubljani.
Ostale opreme tudi ne bomo kupovali, imamo še vse kar ohranjeno.

Aja še to, PDP je po novem 6.8. :) Tako, da jesse, če lahko popraviš.

< Sporočilo je popravil rea24 -- 29.1.2015 10:47:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 696
29.1.2015 11:05:34   
lostan
Super punce, da ste imele tk fajn nuhalno.. No,jaz kot rečeno tudi,nizko tveganje..user posted image tudi jaz imam a m občutek, da se že čuti naša puncauser posted image naslednji pregled imam 9.2.,ja,kr kmalu..
Tudi mene zanima vaše mnenje glede vozička..zanima me,kakšne izkušnje imate z zlaganjem vozička v prtljažnik..
Uživajte s svojimi sončki in lepo se mejte user posted image

(odgovor članu rea24)
Neposredna povezava do sporočila: 697
29.1.2015 12:18:23   
Kara*
Ojla punce!

Nekaj časa vas nisem prišla pogledat ... vidim (skoraj) same lepe novičke, tako je prav! user posted image Zdej pa čakanje do morfo user posted image user posted image Tudi jaz sem že imela NS, vse ok, spol je namignila, ampak počakajmo do morfologije, da potrdi, jemljeva z rezervouser posted image
Za vozičke nekako ne verjamem, da bi bili 3kolesniki kaj manj stabilni, ali da bi se nagibali. Jih je toliko na tržišču, poznam velik mamic in so zadovoljne. So pa meni osebno bolj 4kolesniki všeč, ne vem zakaj user posted image Opremo imam še od prvih dveh, oblačila so bolj punčkasta in nevtralna, ampak sem po ta 2. kar nekaj stvari stran vrgla, tk da v vsakem primeru mal šopinga bo, samo še ne vem, a bom spet rozike kupvala al tokrat modro user posted image Slabosti počaaaaasi ponehujejo, samo mi je še vedno slabo in počutim se nasplošno slabo ta teden, brez energije, ko cunja user posted image bo že bolje. Vidim, da sploh še nisem dala podatkov za seznam, jesse16, hvala, k si tako pridna in skrbiš za to user posted image moji podatki: 4.8.2014, Kara*, 3. nosečnost, dve punci doma, spol presenečenje še zaenkrat user posted image lep dan vsem!

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.1.2015 12:25:18   
jesse16

30.7.2015, Roži_, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
4.8.2015, Kara*,user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image , user posted image ,
6.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
6.8.2015, nusalja, user posted image , user posted image , Maribor

PRIČAKUJEMO:  
2 user posted image        
5 user posted image
13 user posted image

(odgovor članu Kara*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
29.1.2015 12:31:17   
jesse16
Super za nauhalne, samo da je vse ok, to je najbolj važno.

Ej punce kakšne imaste pa kaj izkušnje z naročanjem iz tujine: meni je tale voziček full lepi, ampak ga nikjer v SLO ne najdem da bi ga šla pogledat http://www.windeln.de/chic4baby-kombikinderwagen-viva.html?xtor=AD-27&utm_source=dooyoo&utm_medium=affiliate
Meni so tudi trikolesniki zelo všeč, ampak sem videla, ko je bila kolegica pri nas na obisku, z Qunniy  trikolesnikom ( ima velike gume), in je hči vozila po makademu in je skoraj prevrnila. Od takrat naprej gledam samo še 4 kolesnike, varnost je prva.
Me pa blazno veseli ko je hči tako zelo navdušena, me vsak dan boža po trebuščku in zdaj pravljice dojenčku bere user posted image  ( sploh nimamo več težav z rednim branjem za šolo user posted image user posted image )

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.