Night
|
Res je, tashq, se spremenijo prioritete. Samo meni še vedno paše it kdaj ven s kolegicami, najbolj mi manjka pa taprav žur (da se naplešem) Pa je zgleda to še zelo zelo daleč. Zvečer mali itak ne zaspi brez dojenja, ponoči pa še večkratno zbujanje. Jaz nobene noči ne prespim in po pol leta sem včasih zjutraj kot zombi. Načeloma se pa zelo dobro držim, glede na to, da nimam ravno zaspanca doma, tudi čez dan spi max 3 ure, pa še to ne v kosu. Vstane ob 7h, nazaj zaspi ob 9-10 za 45 min, potem včasih zaspi pred kosilom za 45 min, ponavadi pa spi šele po kosilu, včasih celo 1,5 ure, kar je luksuz zame Očitno ne rabi toliko spanja ali kaj. Sem pa ugotovila, da vedno vstane ob 7h, pa ni važno, kdaj gre spat, tako da se kar držimo njegove ure ob 20h, bo tudi zdaj poleti tako, ker je šel parkrat kasneje, pa je pač toliko manj spal in je bil posledično naslednji dan tečkast. Ne vem pa, kaj mu je bilo včeraj. Zvečer vedno ful lepo zaspi, če ni še čisto zaspan, ga pustim, da se malo premetava po postelji, plazi, čeblja ipd, ko ima dovolj, pa se podoji in zaspi. Včeraj pa se je začel med dojenjem prav dreti. Pa sem ga vzela v naročje, pa nosila okrog, pa ni nič pomagalo. Kakšne pol ure se je prav histerično drl, dokler mu nisem kar svečke dala, pa se je umiril in zaspal. Danes je spet začel jokati, ampak sem ga isto vzela v naročje, prižgala uspavanko, pa se je umiril. Kaj mu je??? Včeraj sem mislila, da ga kaj boli, ker je tako tulil kot nikoli, ampak če bi ga tudi danes bolelo, bi že čez dan jokal, pa je bilo vse ok. Drugače smo imeli mi okoli 2, 3 meseca težave z jokom pred spanjem, ampak je trajal okoli 5 minut, toliko da se je zjokal in je potem zaspal nazaj. Res ne vem Hrana na poti: kakšna zelenjavna kašica res ni problematična, jo skuhaš doma, ohladiš in imaš v hladilni torbi. Mesa pa jaz ne bi dojenčku dajala v tem primeru. Mi je pa zanimivo, da so vse te kašice, ki imajo tudi meso notri, v trgovinah na policah, torej ne v hladilniku. Drugače sem pa kupila eno zelenjavno zadnjič, ko smo bili okrog, pa mu ful ni šla po grlu. Mama že boljšo naredi Midva imava kosilo kar konkretno, bolj me bega ta dopoldanska malica s sadjem, ki jo bom po moje prestavila na popoldne. Ne vem, nikoli mi ne poje veliko. Sadja ravno ne obožuje, ampak mogoče tudi čas ni taprav, mogoče sploh ni lačen dovolj. V bazenčku ga imam jaz na hrbtu, držim ga pod glavico, da prosto brca in maha. Včasih ga obrnem na trebušček in to ima tudi ful rad. Samo mora bit manj vode, da se je ne napije Noseča jaz še ne mislim bit tako kmalu, čeprav sem že imela ene prebliske. Moj bi itak takoj, ampak moškim se življenje ne spremeni za 100 %, tako kot se nam. Rada bi šla počasi nazaj v službo, malo med odrasle ljudi, delala na karieri, začela spet intenzivno športat. Ne bi šla spet čez vse to tako kmalu. Pa nosečniške težave, porod, prvi meseci. Mislim meni je bilo vse lepo (razen poroda ), ampak tako kmalu pa ne, hvala. Že zdaj nimam časa zase praktično skoraj nič, mož veliko dela, tako da se prav čudim včasih sama sebi, kako sfolgam, sploh zato, ker je naš fantič že od rojstva kar zahteven otročiček. Prav neverjetno se mi zdi, ko ene pišete, koliko se zamotijo sami in koliko vam prespijo. Res luksuz. Ampak jaz sem se tako itak navadila. Mogoče, če bi bil moj več doma, bi imela kmalu drugega (ker bi tudi rada, da ni prevelika razlika). Ampak sama z dvema pa res ne
|