Night
|
Uf, danes mi je čez dan spal samo 1,5 ure, tako da sem ga dala že ob 19h spat. Eno uro prej kot ponavadi. Mi je to sicer še čisto prezgodaj za tale poletni čas, ampak je bil že ful siten in nisem imela kaj. Upam, da ne bo jutranja budnica tudi eno uro prej kot ponavadi tashq, to pilotiranje tudi mi zelo dobro poznamo. Ne vem, kaj lahko pri tem narediš. Naš to dela takrat, ko se naveliča ali pa ko ne doseže igračke. Najprej roke pa noge v luft, potem začne pa stokat. Drugače pa najraje pase kravice na postelji ali kavču, na tleh mu sploh ni Na postelji se tudi bolj obrača in premika, na tleh pa vse bolj počasi. Čudno tole. Avtosedeže bom tudi jaz začela počasi gledati. Sem mislila, da bo hitreje lupinico prerasel, pa mu je še čisto ok notri, tako da bo nekaj časa še. Boste vse kupile novega? Ali kateri od vaših dojenčkov že sedi? Naš nič ne kaže, da bi se probal usesti, tudi če ga posedem, ni stabilen in kar nekaj opleta. Saj ga drugače ne posedam, ker vem, da ni v redu. Sem pa kar malo neučakana, bi rada, da bi se že usedel in skobacal. Se mi zdi, da bo potem tudi na tleh bolj zadovoljen. Saj drugače ga v naročju zadnje čase ful malo nosim (v primerjavi s prej). Tudi v vozičku je zdaj zelo rad (seveda primerno privzdignjen), pa v ležalniku, pa v stolčku za hranjenje. Če je sit in naspan, je res nezahteven. Shana, mene je tudi danes nekaj uščipnilo v hrbtu. Bi pa jaz na tvojem mestu vseeno telo prej malo pripravila na novo nosečnost, če te res vse boli in to. Ker če ne, boš po moje ful trpela med nosečnostjo. Joj, meni so nosečnice tako lepe, prav zavidam jim malo . Sicer ne bi bila spet noseča in zdaj vem, da je vse skupaj preveč idealizirano (nosečnost in materinstvo), ampak ti občutki so res lepi ... Ko vidiš tisti dve črtici, pa potem prvi UZ, pa prve brcike, pa ko otroka prvič primeš v naročje ... Sem se prav raznežila Drugače pa moj tudi ni oboževalec sadja. Sicer ga poje, ampak mu je ponavadi vse skupaj prekislo. Pa vmešam tudi kakšno kašico vmes, da ni samo sadje, včasih tudi kokosovo olje za boljši okus in večjo hranljivost. Banana mu tudi ni najbolj všeč. Včasih poje samo par žličk. Mi smo zdaj na št. 68/74. Majice z dolgimi rokavi nujno 74, ker drugače so mu rokavi prekratki. Hlače so mu pa tudi 68 še kakšne ok, pač odvisno od modelov. Kje pa največ kupujete cunjice? Naroča katera preko interneta? Dorotheia, jaz mu dam večerjo okoli 18.30h, potem pa se pred spanjem ob 20h še podoji. Gres itak lahko narediš na rastlinskem mleku, samo ne prekuhavaj ga preveč, ker potem izgubi vse, kar je dobrega ... Pa glej, da nima dodanega cukra. Sicer pa narediš na vodi, pa primešaš AM, če hočeš, da je pač mlečen obrok, ker to ni mleko kot tako. Jaz vse delam na ovsenem mleku, ker mi je dobro. Aeio, jaz tudi nimam vsak dan isto mleka. Npr. včeraj sem imela tako nabite, da sem si vmes stiskala ven, danes je bila pa neka srednja žalost in sem komaj za večerjo načrpala (ker mu delam kašice z mojim mlekom). Ponoči včasih imam več, včasih manj, mislim, da je to normalno. Pa si ziher, da ne dobi dovolj? Po čem to sklepaš? Če ima isto polulane plenice kot prej, ne bi smelo bit nič narobe. Kolikokrat se pa dojita? Noč ti prespi? Pri meni večji del mleka spije ravno ponoči, ker čez dan je zakon GH in se morda dojiva 2-3krat, pa še to so kratki podoji. Ampak menda dojenček tudi v nekaj minutah dovolj posesa, tako da se ne rabi več tako dolgo dojiti, kot se je prej, ko je bil mlajši. Ponoči se doji 2krat, pa takrat kar dolgo.
|