Night
|
Jaz sem pa ful vesela, ker se mi zdi, da sem se končno malo sprostila. Ugotovila sem, da je bil naš mladiček kar kronično neprespan, posledično vedno siten, ko je bil buden. Pa sem ga en dan kar prisilila, da je čez dan zaspal, zatemnila sem prostor, uturila sem mu dudo in je dejansko zaspal za dve uri. Potem je bil ves dan dobre volje in tudi ponoči je boljše spal. Zdaj ga probam večkrat kar samega pustit v posteljici čez dan, pa včasih malo zadrema, včasih se pa samo malo pogovarja sam s sabo. Zdaj mi je jasno, da mi ga ni treba skoz animirati in se z njim pogovarjati, saj rabi tudi sam bit. Ampak to sem šele zdaj ugotovila. No, važno, da sem Zdaj je pravi dobrovoljček, vedno nasmejan, sitnari samo, ko je zaspan in ko ga oblačimo Ponoči se mi pa še vedno (pre)pogosto zbuja. Včeraj sem mu dala zvečer dodatek, ker sem mislila, da mogoče ni dovolj sit, pa se je zbudil isto. Je pa tisti dodatek kar pogoltal, tako da ne vem, ali imam sploh dovolj mleka?? Zredil se je sicer dovolj, je pa res, da je v zadnjih 5 dneh kakal samo enkrat. Zadnje čase imam prav nočne more, še katera? Že tako težko zaspim zvečer, potem se zbudim, da ga nahranim in je spet včasih problem zaspat nazaj. Včasih sanjam take grozljivke, da joj. Pa potim se nenormalno. Ponoči se vsa mokra zbudim in to na mestih, kjer prej nikoli nisem švicala Kar se pa spolnosti tiče, (ne vem, če se spomnite, da sem jamrala) je pa zdaj spet vse po starem in prav super. Moj je itak zadovoljen, jaz pa tudi, ker me je bilo strah, da ne bo več tako kot prej. In keglove vaje ful pomagajo, vsaj meni se zdi. witch, super, da si bolje. Tudi naš mali drži glavico gor, ko ga imam čez ramo. Se mi zdi, da je to normalno. Pa še taki firbci so, morajo vse videt. Naš se v lunici že en mesec sploh ne nosi, zelo redko, ne mara bit tako. Mu boš dajala kake druge kapljice vit. D? Jaz mu jih sploh ne dajem, ker je imel po Plivitu krče. Bom pri 3 mesecih začela dajat. Samo potem bo pa že tako poletje, pa ne vem, ali je smiselno dajat? marusap, vaš je pa res že zelo velik in ima lepo težo! Jaz ne vem, koliko tehta, ker imamo šele pri 3 mes naslednjič pregled. Se pa skupaj tehtava na naši vagi, pa ima okoli 6 kg. dorotheia, sem vesela, da napredujete. Če bolj pogosto je, je to verjetno samo trenutno. Dojenčki itak nimajo nekega stalnega ritma. Vsaj pri nas je tako, ampak s tem, da jaz pogosto dojim, na 3 ure pri nas ne zdrži čez dan. Kakšen je vaš odnos do dude? Jaz nisem ravno pristašica, ampak ga tako lepo potolaži, da ne vem, kako bi brez. Se pa že zdaj bojim, kako ga bomo odvadili, ker vem, da eni otroci se zelo težko ločijo od nje. Ima katera že s tem izkušnje?
|