tashq
|
ooo.... witch:N. je imela tisti neutolažljiv jok.no,do sedaj ga ni bilo več.trkam! pa N. tudi poliva,včasih tudi sesirjeno mleko.samo jaz se do sedaj nisem sekirala zaradi tega,ker ko je bilo sesirjeno mleko,je jedla na 2 uri,ne na tri kot ponavadi in sem si predstavljala,da se pač še ni prebavilo.bi me moralo skbeti? ni pa to vsak dan,recimo enkrat na 3 dni... pa včasih je N. tudi nemirna na joški proti koncu;se malo krega pa z glavico buta(imam v glavi nek prizor ob tem:sem videla enkrat po TV,ko teličku ne teče več tako dobro mleko,potem z glavo kar fejst butne ob vime ),mislim,da to zato,ker je mleka zmanjkalo oz.prepočasi teče.je pa to vedno takrat,ko je na 2 uri.ali pa ima nek poskok v rasti,pa je trenutno mleka premalo za njene potrebe. ležalnik:mislim,da se ga lahko skoraj takoj uporablja.vendar v omejenem času na dan.pri P. smo ga imeli pa nam je bil odveč,zdaj ga pa nimamo pa vidim,da bi ga kar potrebovali,samo se mi škoda zdi kupovat,ker bo aktualen le nekaj časa.mi bi ga večinoma rabili le takrat,ko jemo skupaj večerjo,N. se pa krega.no,pa saj sem že ekspert,da jem z N. v naročju.mi ati včasih še meska razreže... o,zadnjič smo spet tako družno jedli večerjo,pa se je N. takooooo slinila zraven,ji je skoraj do popka prišlo in to v cca. 10 min.lakotnik mali! se pa lahko nekaj pohvalim.včeraj mi je prvič uspelo,da je imela N. nek ritem,ki bo odgovarjal še celi družini.torej,zjutraj ob 7. poje potem pa odvisno:če je ati doma,jo pustim pri njem in spokam P. v vrtec,če pa atija ni doma,gremo pa vse tri v vrtec.potem z N. prideva domov in čakava naslednje hranjenje(kot zdaj:jaz tukaj,N. se na tleh igra ) ob pol desetih-desetih,ko poje pa ven na enourni sprehod.ob dvanajstih spet je,potem pa v posteljo spat.do zdaj se mi je vedno po pol ure (max.) zbudila in se hotela igrat,včeraj sem jo pa odložila na trebuh pa sem jo mogla ob treh buditi! včeraj sva šle malo kasneje po P,ker ima plesne ob sredah,drugače se bova zbujale ob pol treh.potem pa skupaj s P. na še en sprehod ali igrišče,ob petih smo doma,da N. spet je (kasneje,ko bo topleje bomo jedli tudi zunaj),potem je N. budna do sedmih,ko se počasi pripravljamo na kopanje in spanje.malo čez osem obedve spita. je malo lažje,če je lubi doma,ampak mi tudi sami gre,zdaj ko sem se navadila:ju v dobri uri obe skopam,nahranim,pravljica in uspavanje. no,včeraj sem še N. vpisala v vrtec,čeprav skoraj ni upanja... bomo pa verjetno vpisali še v krščanski vrtec,ki ga imamo tudi blizu.v petek je dan odprtih vrat,pa bomo videli. no,to je pa zaenkrat vse... obrati se še ne nakazujejo,smeje se na polno,pogovarja tudi...sva se postavili pred ogledalo pa se je samo meni smejala(v ogledalu),sebi pa ni bila preveč všeč... no,pa pa...lepo vozičkajte...
|