|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
31.1.2014 17:12:39   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: tejcy01

aspera a si se ti že odločila za naprej..boš šla v MB in počakala do takrat ali boš probala še en postopek v LJ. user posted image user posted image

Še kar se nisem odločila user posted image . Sedaj se menim kar na obeh polih user posted image . Datum za posvet z Zornom sem že dobila, sedaj pa čakam še mail iz Mb, da vidim kdaj bom dobila datum za prvi posvet. Potem se bom pa mogla kmalu odločit in it po novo napotnico do svoje G.

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 451
31.1.2014 17:26:34   
g1985
zivijo punce transfer sem imela v torek,vstavili so mi enega zamrznjenčka danes je 3 dan po transferju,in nobenih nimam znaka,osetim samo jajnicke,a presli ICSI sem imela nekaj.....

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 452
31.1.2014 18:22:34   
monsy
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla

Čestitam NikaAnna user posted image , res si zmagovalka. Čuvaj svojo pikico. Ni mi pa jasno zakaj pri takih lepih rezultatih ne vstavijo 2. Zakaj je pogoj starost nad 35 let?

Jaz sem si prejla dala estimo, pa sem imela čist rdeč prst. Kaj če se mi ulije, čez vikend, al se pol sploh gre na krvnegauser posted image ?

Ni res da je pogoj nad 35 let.
Oni priporočajo tako, nevem pa točno zakaj.... user posted image
Če se partner strinja da ti vstavijo 2, podpišeta nek dokument in ti dajo 2 na željo. Vsaj tko je u PO in LJ kar jst vem.

Jaz mam 30 let, pa sem se že zmenila da mi bojo dali 2 ( če me seveda pričakajo )

< Sporočilo je popravil monsy -- 31.1.2014 18:28:29 >

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 453
31.1.2014 19:24:00   
Anonimen
Hojla!
No, na UZ danes...endometrij 5, folikel največji 7. Tako da v torek ponovno UZ.
NikaAnna Bravo za vse tvoje pikice, najbolj bomo pa sedaj navijali za eno.

Glede števila prenosov zarodkov v MB je tako. Če si starejši od 35 let, ti lahko že v 1.postopku vstavijo 2 zarodka če jih imaš. Če pa si manj kot 35 lep, pa predlagajo 2 šele po 2. ali 3. neuspelem postopku. Preverjeno iz prve roke. Vem pa, da je v LJ to drugače.

A user posted image

(odgovor članu monsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
31.1.2014 20:12:46   
NikaAnna
anonimna jp, tako nekako sem tudi jaz slisala, ampak moja zdravnica je tudi nek zakon omenjala, nisem pa podrobneje sprasevala. ful cudno, da nimajo povsod enakih pogojev.. hvala za navijanje user posted image
g1985 3. dan po transferju se mi zdi se malo prehitro za kakrsnekoli znake. Kaksne znake si pa imela prvic? Je to tvoj 2. postopek? Srecno user posted image
aspera a mogoce ves, ce dobis tudi moznost izbire zdravnika v mb (v primeru, da gres tja) ali ti kr sami dolocijo nekoga? user posted image
pejko dobrodosla user posted image
jona klara user posted image user posted image user posted image vceraj po transferju sem si privoscila lignje (itak user posted image user posted image ) potem pa eno solato zvecer, danes pa kr cel kroznik segedina.. jaz bom kr normalno jedla, ker mislim, da ce nam kaj ne bo pasalo, nam bo ze telo ''''povedalo''''. Kako si pa ti? Si se vedno napihnjena? Jaz nisem vec, se prav dobro pocutim. Kje je se najin 12.2. ahhh user posted image potrpezljivost hehe a tudi v ljubljani dobite slikico vasega najboljsega zarodka? objem zate user posted image in ostale user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 31.1.2014 20:13:07 >

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
31.1.2014 20:15:17   
NikaAnna
anonimnauser posted image ful ful drzim pesti da fajn zrastejo folikli in endometrij user posted image user posted image
pike poke za sreco user posted image user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 456
31.1.2014 20:17:01   
pejko
Ojla, imam še eno vprašanje. Pisale ste, da pijete pivo? V katerem obdobju? Pred O? Velja to na splošno ali samo ko se je v postopku? Namreč glede na to, da mi je dr. dal samo 3 tablete klomifena (5x po 1/2) si predstavljam da ne bom na zdravilih ampak da bomo šli kar hitro dalje.

Hvala!

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 457
31.1.2014 20:18:53   
jona klara
nika ana-ja dolga bo do 12, pa bo že samo, da nas kaj prej ne preseneti.Jaz sem ok, napihnjena sem še kr fajn vizualno, ampak ne čutim pa napihnjenosti od znotraj, kot težavo, če me zastopiš kaj mislim.A ti še skozi ležiš''?ALI ŽE KUHAŠ PA ŠE KAJ DRUGEGA DELAŠ? V GLAVNEM DRŽI SE. ČUVAJ PIKICO IN FAJN SPI, PA DA DNEVI HITRO ZLETIJO,mene pa tale utrogestan kr fajn uspava.Ja v Postojni dobiš sliko, v lj pa ne.Asi imela blastocisto ne? to bo ziher ratalo

anonimna- vso srečo ti želim

še dobro, da moi ni bilo treba danes v postojno, ker bi verjetno šel Reš prej domov ko bi jaz do tja prispela, vprašanje kako lahko v takih razmerah pridejo vsi ob 5 ih zjutraj do uz, punkcije do njega

< Sporočilo je popravil jona klara -- 31.1.2014 20:21:38 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 458
31.1.2014 20:19:25   
NikaAnna
pejko pivo je fajn za rast foliklov, v spontanih ciklusih ali v stimuliranih postopkih. Jaz sem pila brezalkoholnega, deci na dan user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 459
31.1.2014 20:20:21   
tejcy01
NikaAnna mislm da v lj. ne dajo slikc mislm vsaj jst nism nič dobila v prvem postopku...vidm da je v mb. ful drugač glede vsega v samem postopku...user posted image a v mb. vsem napišejo aspirin baby al kako je stemuser posted image ker v lj.nč ne dajejo user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 460
31.1.2014 20:23:58   
jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: NikaAnna

pejko pivo je fajn za rast foliklov, v spontanih ciklusih ali v stimuliranih postopkih. Jaz sem pila brezalkoholnega, deci na dan user posted image

pa jajčka jesti in ananasov sok do punmkcije pol pa ne več, jaz sem vsaki dan spila 1 radler, pa mi ni kaj dosti pomagalo, sm imela le 3 folikle, pa sem vsak dan jedla še jajca, mogoče odvisno koliko je kdo dovzeten za kaj, poskusiti je pa vredno

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 461
31.1.2014 20:24:42   
NikaAnna
jona klara ja, vem kaj mislis - poznam ta ''notranji obcutek'' napihnjenosti. Drugace pa sem danes kuhala, ampak pretezno sem na tazadnji user posted image (ne delam se nekih 'tezkih' akcij ) in popodne me ze zadnji teden vsak dan zmanjka za kaksno uro, dve. Se tale vikend si privoscim bolj lenarjenje, potem pa bom poskusala ''pozabit'' da sem imela transfer in bit cimbolj aktivna, da bo ja hitreje minilo user posted image user posted image
tejcy jaz nic ne vem o aspirin baby, niti mi nihce ni tega v mb omenil, da bi morala jemat. Vse kar zdaj jemljem je Estima in folna kislina. user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 462
31.1.2014 21:16:48   
oreh
No, nikaanna, pa si se le javila! mislim, da si rekorderka v zadnjih 2 letih glede izkupičkauser posted image user posted image . No, pridno grej, pa kar naj dedec s predpasnikom po hiši laufa.
celice v PO pa generator (ali karkoli že pač je tista stvar) grejeuser posted image . Ko sem reša vprašala, zakaj moramo hodit v PO, je naredil prav predavanje, da v primeru izpada el. toka.... Ja, res boge tiste, ki morajo jutri v PO, a baje za avtocesto lepo skrbijo zimske službe.
no, vglavnem, pejko.. pri rešu vsaka začne s klomifenom (če imaš prehodne jajcevode, seveda) 3 mesece, nato laparoskopija, potem čakaš pol leta ali bo pomagalo, nato pa hitro v postopek. Moj je tudi imel ok spermiogram, jaz čutila O, redneuser posted image , že spontano zanosila, a se je nato izkazalo, da imampco, švoh jajčnike in verjetno slabo kakovost jajčec, pa je uspelo z ivf. Ogromno punc pa je, ki so rabile le malo spodbude s klomifenom, tako, da upam, da tole temo kmalu zapustiš oz. hodiš gor sam malo čvekat in spodbujatuser posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 463
1.2.2014 0:29:22   
pejko
Hvala punce za odgovore!
Aja, oreh nisem vedla, da je tak potek. Bomo videli - glede na to, da mi je dal samo 5 tablet lahko bo drugače...

Kakorkoli pa bo upam, da bo user posted image čim prej pri vseh nas!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 464
1.2.2014 7:23:03   
tara.81
oreh si ne morem pomagat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: oreh
pri rešu vsaka začne s klomifenom (če imaš prehodne jajcevode, seveda) 3 mesece, nato laparoskopija, potem čakaš pol leta ali bo pomagalo, nato pa hitro v postopek.

On tala vsa zdravila kar po spisku ne glede na to kako stanje imaš. Naj si bo klomifen ali pa Aglurab. Meni ni sploh pogledal prehodnosti jajcevodov, pač njemu je najlažje te filat s tabletami, koliko jih res potrebuješ ali pa koliko ti škodijo sploh nima veze.

pejko, če še nisi opazila pa še boš jaz in Reško sva kot olje in voda, ne greva skupaj user posted image user posted image

nikanna in jona klara super za pikice

monsy držim pesti!!

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 465
1.2.2014 7:41:22   
jona klara
tara- kako zanimivo, meni do sedaj ni nobeden pregledal prehodnosti jajcevodov, to smo ugotovili po 2 IMN ko sem oba jajcevoda izgubila, pa mi ni moj ginekolog nikoli napisal klomifena, sem ga sama prosila zanj pored 5 leti, pa je rekel, da ne priporoča, ker tiste celice ki spodbudi niso kvalitetne ali pa takoj propadejo, ko pa sem po 1 imn prišla pol čez 1 leto do Tomaževiča pa sem mu omenila da sem 1 jajcevod izgubila, drugega so čistili pa me je takoj dal v ivf, je rekel, da me ne bi nič več matral z temi pregledi in histero ker bi se jaz samo matrala, izgubljala čas, uspeha pa tak ne bi bilo in sem mu hvaležna, ker takrat smo čez 3 mesece prišli do pluseka, ki sedaj hodi že v vrtec, kaj bi bilo drugače ne vem .Včasih se mi zdi, da je res bolje da te kr vržejo v postopek ko pa še neki zavlačujejo, matrajo, čas gre, leta grejo, ko si še res mlad, saj so res takrat najboljše možnosti.Da pa pišjo klomifen, pa sploh ne vejo stanja jajcveodov, ne vem no.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 466
1.2.2014 7:47:29   
tara.81
jona klara se strinjam, da je brezveze, da nas mučijo z raznimi pregledi, če je pač razlog drugje. Tudi meni niso naredili, razen UZ-ja, nobenega pregleda. Sam se mi zdi pa tudi brezveze in škodljivo, da talajo tablete (npr. klomifen), ki niso tako nedolžne brez, da bi za to imel kako podlago, kar tako na pamet. Najlažje je neki serijsko dat, ne glede na to kaj to povleče s sabo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 467
1.2.2014 7:52:27   
jona klara
tara- ko bi se šlo za njihov telo, bi se vsega bali, ne da ti iglo kr od daleč zapiči vate, drji so pa aje čist presrani, če se jim kaj čist malga zgodi, še otrok ne dajo cepit, vem ko sem delala pri enem otroku ni dal niti proti vročini zaboga nič, vsega prestrašeni, ko se gre pa zasn pa kr kolk 4 5 ampul al bi še kaj več dali....to je že druga tema.Jaz se večkrat vprašam kolk nam tile hormoni na dolgi rok in večkratne punkcije res škodijo, saj so raki jajčnikov in bla bla eni najhujših, dober da ne vem vsega tega....oprostite sem zašla s teme

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 468
1.2.2014 8:44:37   
Aleda
Ojla punce, včeri sem imela punkcijo, saaamo 1 celica je bla... molim da me pričaka v ponedeljek. A katera ve, kaj so za ene tiste tablete teva ki jih zdaj dajejo pred punkcijo... sem bla kasneje čisti zadeta od nje. Sestra mi je še naročila naj se najem ker so te tablete res močne, sam vseen zgleda ni blo dovolj... jedla sem zjutri ob 5... ko sva se domov peljala mi je ratalo kar slabo, bleda kot zid, mravljinci, mi je m šel po en sedvič in je blo potem v eni uri dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 469
1.2.2014 9:10:59   
pejko
Tara.81, sem opazila, ja user posted image Jaz sem se odločila da ne bom brala preveč forumov,ker se samo napsihiram. Enako sem se za hsg, ki me pol ni nič bolel. Ampak kot vidite mi ne gre. kr visim tu user posted image

Saj v čet. imam UZ pa vam bom povedala kako se je odločil.

Aleda, tudi zate držim pesti.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 470
1.2.2014 10:55:02   
jona klara
aleda- samo, da je bila 1 celica, vem kako te skrbi, ker sem imela v zadnjih 3 postopkih 1x 1, 1x 2, 1x 3 celice in še pri treh nisem bila mirna, vedno me pričaka samo 1 zarodek, tako, da isto kot če bi bila 1 celica skor...pa naj bo ta taprava, sicer pa kot sem ti že rekla isto kot jaz bi ti rabla močnejšo stimulacijo, ker me slabe pridelovalke pod 300 enot ni nič, meni je še to dalo samo 2 celici več.NAJ SE OPLODI IN SREČNO.kOLIKO SI PA IMELA ŽE V PREJŠNJIH POSTOPKIH celic? jaz upam, da meni tudi uspe z tem zarodkom.Danes 3 dan po et in čutim nekaj v maternici, bog ve kaj....takrat ko mi je uspelo je bilo isto na 3 dan po et, ampak takrat sem imela et 5 dan sedaj 2, se mi zdi prehitro za kaj dobrega

oreh- a se ti spomneš kdaj po et si kaj v maternici ali jajčnikih začutila?saj si imela 2 dan ne?

nika ana- kako si? kaj delaš? kako napihnjenost?

dais- kako ti?monsy?

in ostale?user posted image user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 471
1.2.2014 13:14:56   
NikaAnna
Zivjo punce. Mene pa so danes nenormalno zacele prsi bolet, sej so me prej tudi tako po malem, ampak danes je pa groza, tudi ko hodim. Ob straneh mem kr vroče user posted image drugace me pa v jajcnikih tu in tam spikne, nic posebnega ali pa da bi lahko rekla, da kaj ''drugacnega'' cutim. Sej po moje je se prehitro, danes je 3. dan po ET. Ah, se mi vcasih zdi, da cist prevec razmisljam kaj in kako bi morala cutit.... aja, pa spet sem zaspana - sem se danes zbudila ob pol 8, pojedla zajtrk in cez dve uri sem ze spet spala, prav silit se moram, da malo vstanem. jona klara mogoce sem zgresila, ampak a ti si dobila progesteron? kako se ti kaj pocutis?
aleda cestitke za celico, tudi ce je samo ena, lahko zraste v user posted image . Drzim pesti zate user posted image
Drugace pa je odvisno katero tableto si dobila pred punkcijo? v mb dajejo apaurin ali tramal (pa se nek koktejl dobis za spit) in tramal dosti puncam povzroca slabost, ker je pa res mocna.
Drugace se pa tudi jaz strinjam, da klomifen in podobne tablete je nesmiselno dajat, ce ti prej ne naredijo HSG. Kot da se enim ginekologom ne da ukvarjat z nami user posted image je pa tudi res, ko gres prvic v cel ta postopek niti same ne vemo kaj in kako, tako da normalno zaupamo zdravnikom. Ce bi se zdaj lahko vrnila nazaj, bi dolocene stvari zahtevala, ne pa da sem slepo sledila svoji bivsi ginekologinji, ki me je stala kar konkretno stevilo let, ker se ji ni dalo ukvarjat z mano user posted image user posted image
objem vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 472
1.2.2014 16:27:28   
Aleda
NikaAnna- najprej čestitke za toliko celic in za zmrznjenčke- superca user posted image Lahko je pa prišlo do vgnezditve pa se je začelo nekaj dogajati, držim pestiuser posted image Glede zaspanosti, je tut tako vreme, jaz sem že cel mesec zaspanauser posted image

Jona klara- tudi zate držim pestke in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image da bi bil plusek

Ma jaz sem čisti v prvem postopku imela 2 celici- nobena oplojena, v drugem postopku so mi povečal dozo sem imela 5 celic- 2 oplojeni- zanosila. V tretjem postopku po rojstvu, lani sem imela 10 celic od tega sta se samo 2 oplodili ( drugo je blo nekaj nezrelo, triploidne, neoplojene), zanosila in sledila abrazija, v četrtem postopku 2 celici- 1 oplojena in zdaj v petem postopku 1 celica. Odkar sem imela abrazijo je slabo, tudi zaradi tega sem razmišljala da sem šlta prehitro v postopek... vendar do zdaj nisem imela nikoli več kot 2 zarodka, o zamrznjenčkih lahko le sanjam.

Če bom šla še v postopek bom rekla za povečanje doze, čeprav mi je dr enkrat rekel da več kot toliko ne pomaga če pač slabo reagiram. Ko bi vsaj imela vedno dva zarodka, ker do zdaj sem zanosila ko so mi 2 vstavli, pomoje tut to pripomore ker se proizvaja več kakega hormona in to pomaga da vsaj en obstane, to je moje mišljenje- nekaj že mora bit.

Hvala za pestke vsem!

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 473
1.2.2014 18:39:48   
lotkla
NikaAnna mene so 2 dan po et tud takoooooo bolele prsa. Sem občutila takoj proti jutru ko sem morala na wc. Že med hojo, tako kot tebe. Pol je pa počasi vse minilo in me sploh ne bolijo več.

tejcyo1 jaz sem v Lj in tudi nisem dobila slikice, ne baby aspirina. Samo estimo. Bi bila slikce ful vesela, tud če je samo ena pika gor, bi imela dober občutek, da je pa vseeno to moj otročiček.
Aleda držim pesti, da te pričaka pikicia v ponedeljek.user posted image
jona klara jaz sem tretji dan po et začutila za par sekund en tak prijeten občutek in sem si rekla, evo mogoče je pa to to. Čuvaj se. user posted image

Pri meni še vedno malo rdečine na wc papirju, največ pa danes zjuraj, ko je bil cel wc papir rdeč. In sem si rekla, evo to je pa sedaj konec. In čakam, pa čakam kdaj se bo ulilo, pa spet nič. Vsakič ko sem šla potem na wc, pa spet ni bilo vseskup nič. Sedaj ne vem kdo se tako z mano igra. Še vedno upam, da se je mogoče eden poslovil. Tako, da punce, jutri verjetno delam test. Mislim da bo 14 dan CB pokazal realno stanje. Občutek pa imam da bo - user posted image .
V ponedeljek sploh ne vem če bom prišla lahko do Lj, saj je cesta zamrznjena.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 474
1.2.2014 19:55:56   
tejcy01
lotkla te čisto razumem kako se počutiš in skos gledaš na wc papir ali bo rdeče ali ne...tudi jaz sem bila v prvem postopku na istem...isto se mi je dogajalo kot pri tebi...malo rdeč pa spet nič in spet in spet vse dokler se mi ni zares ulilo user posted image ampak vseeno upam da se je pri tebi poslovil samo eden in da bo jutri plusek user posted image user posted image

si se pa verjetno malo zmotila za ponedeljek...nimam v pon. et. user posted image jst začnem šele konec feb.s postopkom...19 ga imam prevzem zdravil potem čakam user posted image in šele potem borbe....jah v lj. očitno ne delajo slikc in ne dajejo aspirin baby user posted image tudi jaz bi bila vesela če bi videla na slikci pikico...bolši občutek verjetno ane user posted image user posted image srečno jutri user posted image user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......