|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
30.1.2014 20:13:07   
Aleda
Zakaj daje Reš aspirin, a ne redči krvi- a to pomaga?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 426
30.1.2014 21:21:53   
tejcy01
jona klara a se to oni sami odločjo za tanjšanje ovojnice al kako..na podlagi česa ti delajo to? user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 30.1.2014 21:22:42 >

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 427
30.1.2014 22:10:08   
dekca
Baby aspirin:
http://www.ivf-embryo.gr/en/baby-aspirin-in-ivf

Assisted hatching:
http://www.ivf-embryo.gr/en/assisted-hatching

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 428
31.1.2014 8:10:02   
lotkla
Meni se še kar ni ulila user posted image . Vsakič ko grem na wc in se obrišem je malo svetlo rdeče. V celem včerajšnjem dnevu sem imela vse skupaj par kapljic na vložku. Tako da zaenkrat še ne paničarim in še upam da bo vse ok. Mehur me še vedno boli, ampak danes je že malenkost boljš.
Včeraj sem dobila pošto iz Lj, da so zamrznili 1 zarodek, kar pomeni da drugi žal ni preživel.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 429
31.1.2014 8:31:01   
jona klara
lotkla- upam, da se ti ne ulije.Vem pa kao je ko vidiš kaj rdečega, meni je včeraj vse dol padlo, čeprav se mi zdi prehitro, ampak nikoli ne veš, dokler je belina čista je bolj umirjeno vse, je pa res, da po ibvf je lahko mnogo izcedkov, držim pesti, da se ti dobro konča

nika ana- kje si, je vse ok?javi se nam

jaz sem pol zvečer imela še vedno pare nitk ampak ne rdeče ampak nek odtenek čudne rjave, upam , da je to res kaj še od et ali punkcije, nisem pa več mirna, in nimam prav velkega upanja, sploh, ker se mi zdi et 2 dan, tako kot je rekel nekoč Tomaževič maček v žaklju, ne veš kaj vstaviš, zarodek je bil 4 celičen, to pa ne pove, kako bi bilo do 5 dne, joj čist sem že nora, sploh ker je zadnji postopek, si ne moreš rečit, saj če ne bo grem pa ne vem jeseni spet, ne vem kako bo pol, mojmu že vse to mineva, želi si, ne da se mu pa več tega prestajati,noi upam, da na koncu posije sonce po vseh teh letih pokušanja

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 430
31.1.2014 9:03:00   
oreh
Jonaklara... sej navijam za vsako, odgovarjam pa bolj kot ne tebi, kaj pa vem, morda zato, ker si stara borka in sva že skupaj čakali v postopkuuser posted image ...
Kakorkoli, 2. dan ET ni maček v žaklju... Dosti IVF-ovčkov je dokaz za to. Ni rečeno, da, će je ET 5. DAN, pa bolj uspe, lahko samo vidijo kako se razvije celica do 5. dne, morda pa 7. dan v maternici propade.
par dni po testu sem tudi jaz začela krvaveti, a so rekli, da je krvavitev iz nekje drgje, ne maternice in bom rjave izcedke še imela, ker se pač stara kri izloča. mogoče je pri tebi prišlo do kake ranice pri et ali punkciji in se še zdaj izloča.
sej vem, da je meni lahko solit pamet kako in kaj do testa. če se spomnim naju pod kakim pritiskom sva bila, če ne bo ratalo in to šele 2. poizkus, potiho sem že gledala oglase za garsonjero... ampak, eno ljubezen življenja, ki je verjetno trenutno v vrtcu že imata, torej se lahko zgodi, da bo treba kupiti še en avtosedež. Res, glavo gor, najdi upanje še za teh cca. 10 dni, boš pol vrgla puško v koruzo, če bo treba in študirala kako in kaj naprej ali pa bosta odpirala šampancuser posted image ... sej vem, da je težko, me kar stisne, da bi morala še enkrat čez to.

nikaanna, kako je bilo?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 431
31.1.2014 9:14:37   
lotkla
jona klara, imela si punkcijo in et takoj drugi dan. Se pravi, so 2x "šarili" (oprosti izrazu, ne vem katero besedo bi uporabila) tam spodaj, so sigurno te nitke od tega. Ti samo počivaj. Jaz delam v glavnem samo to, edin kosilo skuham (nič posebnega, nekaj kar je bolj hitro).

Jaz sploh nimam nobenih nosečniških znakov, razen da bi skoz po malem nekaj grickala. Prsa me sploh ne bolijo več,se mi zdi da tudi težka niso več toliko. Ko sem bila prvič noseča (2006), so me prsa takoooooooo bolela, pa spodaj me je ful šraufalo in zvijalo,sedaj pa nič. Težko čakam ponedeljek, da vidim kaj bo pokazal bthcg.

NikaAnna kje si? Nestrpno te že pričakujemo. A si uredu?

Neposredna povezava do sporočila: 432
31.1.2014 11:16:25   
NikaAnna
Ojla punce. Evo tud mene, sem vceraj prespala cel dan, pa se neke probleme z internetom smo imeli. Torej, izkupicek po vcerajsnjem ETju:
od 15 celic je bilo 10 zarodkov, 4 so zamrznjencki, 5 jih se caka na to, eno prelepo pikico pa ze grejem. Smo vse dobile slikico nasih pikic za domov in sem se v mojo zaljubila na prvi pogled user posted image . Krvnega imam, tako kot jona klara, 12.2. (sem ti rekla, da bo na isti dan user posted image ) in seveda sedaj tisto mucno cakanje.....

jona klara tudi jaz sem prepricana, da so te krvave nitke se vedno od punkcije, saj si imela punkcijo in ET samo 2 dni narazen, tako da mislim, da so vsake skrbi odvec. Tvoja pikica je na varnem user posted image user posted image
lotkla vidis????? nic ni user posted image prisla! Ko bi le bilo tako se ta dva dni preko vikenda in potem nam polepsas tole temo z enim veeeeelikim plusom user posted image user posted image komaj cakam ponedeljek. user posted image (ti pa verjetno se bolj, a ne? user posted image )
anonimna kako je bilo na UZju? user posted image
monsy bravo za tako stevilo foliklov!! user posted image user posted image
oreh user posted image tebi pa eno kavico in objem za vzpodbudo, ki nam jo dajes user posted image kako je pa tvoj soncek danes?

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 433
31.1.2014 12:57:52   
tejcy01
NikaAnna a si ti u MB? kakšen protokol si pa imela dolgi al kratki...sori če si že use to napisala...nisem prej tok spremljala user posted image velik sreče in da ti čim prej mine to mučno čakanje user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 31.1.2014 12:58:53 >

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 434
31.1.2014 13:06:15   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

Vau, bravo monsy, si bila pa produktivna user posted image .

...ja samo pr meni je problem ker se jih full malo razvije. Prvič od 16 celic samo 2 user posted image
Tko da nevem kako bo zdaj...upam seveda na boljši rezultat!!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 435
31.1.2014 13:13:28   
NikaAnna
tejcy ja, sem v mb in sem imela dolgi postopek. Diphereline + gonal (150) user posted image kako dalec si pa ti?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 436
31.1.2014 13:15:35   
NikaAnna
monsy drzim pesti, da bo ta postopek uspesen! user posted image user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 437
31.1.2014 13:30:27   
tejcy01
NikaAnna js mam pa 19.2 prevzem zdravil potem počakam user posted image in začenm s špikanjem...to bo moj drugi postopek ampak v LJ. vidim pa da vas je velik v MB. in po tem kar berem vidim da je tam veliko bolje kot v LJ. A kej veš na podlagi česa se odločijo za dolgi ali kratek postopek? user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 438
31.1.2014 14:08:29   
lotkla
Čestitam NikaAnna user posted image , res si zmagovalka. Čuvaj svojo pikico. Ni mi pa jasno zakaj pri takih lepih rezultatih ne vstavijo 2. Zakaj je pogoj starost nad 35 let?

Jaz sem si prejla dala estimo, pa sem imela čist rdeč prst. Kaj če se mi ulije, čez vikend, al se pol sploh gre na krvnegauser posted image ?

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 439
31.1.2014 14:32:14   
tejcy01
lotkladokler se ti ne ulije je še vedno upanje user posted image user posted image jaz nisem šla na krvnega ker se mi je ulilo...mislim da ne rabiš it če se ti bo ulilo...ampak še vedno upajmo da se nebo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 31.1.2014 14:33:27 >

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 440
31.1.2014 15:11:05   
aspera
NikaAnna, super, lep rezultat in res dobro, da imaš še zamrznjenčke user posted image user posted image . Sedaj pa naj se tale tvoj user posted image lepo vgnezdi in raste in da nam potem sporočiš lepo novico user posted image .
Pa jona klara tudi user posted image .

lotkla, upam da tole pri tebi ni user posted image in da se vsaj en user posted image obdrži.

Tale hatching je pa dobra zadeva, ne vem zakaj tega pogosteje ne izvajajo user posted image .

Drugače pa včasih še pokukam med avgustovke (sem bila med njimi) in me je kar groza koliko je SS v zgodnji nosečnosti. Že 8 ali 9 punc iz te skupine je napisalo, da se poslavljajo, ker so imele SS. Mene je že vnaprej strah, če bom spet user posted image in bom samo razmišljala kdaj bo šlo spet kaj narobe user posted image .

< Sporočilo je popravil aspera -- 31.1.2014 15:12:06 >

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 441
31.1.2014 15:44:34   
NikaAnna
tejcy kar se dolzine postopkov tice, se odlocijo na podlagi hormonskih testov, ki jih naredijo ko das kri preden zacnes postopek. Tudi meni ni bilo cisto jasno, pa sem vprasala. Na podlagi izvidov se odlocijo tudi kako dozo imas. Zelim ti, da tale cas ko cakas cimprej mine in da se akcija kmalu zacne! user posted image user posted image
lotkla baje da enega vstavijo ravno zaradi tega, ker je dober rezultat. Njim je glavni cilj, da se izognejo vecplodni nosecnosti, ker ta povecuje moznost zapletov. Je rekla zdravnica, da je tako po zakonu in ce dobijo vsaj en super zarodek, morajo do 35. leta (in seveda ce nimas nekih vecjih tezav oz. slabih diagnoz nepolodnosti) vstaviti samo enega. Vsaj tako je v mb, je pa mozno, da se od centra do centra razlikuje.
Kar se pa krvnega testa tice, sem jaz dobila navodila, da tudi ce se mi ulije, mi svetujejo prit na test, ker obstajajo tudi nosecnosti, ki so uspesno pripeljane do konca, kljub krvavitvam, tako da bi jaz na tvojem mestu sla vseeno preverit, nikoli ne ves ali je to res user posted image ali kaj drugega. Ampak drzim pesti, da ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image
aspera verjamem, da je tezko najti voljo in pozitivo za nadaljne postopke, ampak saj ves da smo zenske sposobne gore premikat, ko gre za stvari, ki si jih zelimo. Iz srca ti zelim, da se odvije vse tako kot si zelis in da bo ta boleca izkusnja kmalu pozabljena. Vem, da je tezko ne mislit na to kaj vse lahko gre narobe, ampak enkrat bo vse poplacano! en velik velik objem zate user posted image user posted image

Hvala za pestke punce, so resnicno pomagale - brez vas bi bilo tezje! pike poke za tiste ki cuvate pikice & tiste, ki nanje se cakate user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 31.1.2014 15:45:17 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 442
31.1.2014 15:58:46   
pejko
Zdravo punce!

Sem nova, vas pa zadnje čase kar spremljam. Srečno vsem in vsaki!

Jaz sem bila zdaj prvič pri dr. Rešu, ker sem imela ravno M mi je dal klomifen. Glede na to da se kar dolgo trudiva bova verjetno tudi midva kmalu v potopku. No ne vem lahko mi bo dal naprej klomifen ampak dvomim, ker jaz imam zelo dobre O , jih tudi vedno čutim (dobre so tudi vse ostale preiskave). Promblem je od mojega spermiogram.

Lep pozdrav!

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 443
31.1.2014 16:19:48   
aspera
Pozdravljena pejko user posted image

Potem imata vidva enak problem kot midva. Z mano naj bi bilo vse ok, vse preiskave so bp in imam svoje ovulacije. Moj ima pa slab spermiogram. Tako da mi ni čisto jasno zakaj ti je dal klomifen user posted image . Vsaj z inseminacijo bi lahko najprej probali, ker kakšni se tudi na ta način posreči. Midva sva imela najprej eno neuspešno inseminacijo, ker tudi za ta postopek mora biti seme kolikor toliko dobro, potem so naju pa takoj dali v postopek ICSI.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 444
31.1.2014 16:22:14   
aspera
NikaAnna, hvala za lepe besede in tolažbo user posted image . Saj pri sebi že nekako zbiram moči za nov postopek, ampak vem, da če bom zanosila, da zame to še ne bo pretiran razlog za srečo, ker sem pač izkusila, da to še nič ne pomeni. Ko bom ven iz "nevarne cone", se bom pa lahko malo sprostila in uživala v user posted image , najbrž user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 445
31.1.2014 16:26:19   
jona klara
o Nika ana- kako sem srečna zate, me je že skrbelo!bravo zauser posted image , sedaj pa čuvaj, jaz se kr bojim preveč navezati na pikico, če bi šlo kaj narobe, bi mi bilo še bolj težko.Sedaj nimam več nitk in upam, da jih več ne vidim vsaj 8,5 mesecev, ker sem te krvi že sita, upajmo do konca, bo še dolga, ti se pa čuvaj.Kaj pa imaš kaj na jedilniku? jaz že 2 dni v glavnem ležim, berem, tv, imam malo slabe vesti zaradi prvega otročeka, ker ima malo manj od mene te dni, pa bova že nadoknadila potem.

lotkla- joj držim pesti še vedno in upam s tabo do konca

oreh- havala ti za spodbudo, vedno sem te vesela ko se javiš in daš upanje, poljubčki svojo otročičko in bodi hvaležna zankjo, tako sem jaz za mojega mišeka malega, javi se še

monsy- lepo št. foliklov, bravo, sedaj pa naj bo čimprej stopka in pol dan d, držim pesti

aspera-vem kako je ko imaš neg. izkušnjo, jo ne izbrišeš in je strah prisoten, pa boš zbrala pogum, poglej nas, če sedaj nazaj pogledam si nisem nikoli mislila, da bom kdaj ležala 5 krat na mizi za punkcijo, pa ves ta psih. pritisk, pa še kr vztrajam, upam, da me na koncu čaka nagrada in vse vas

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 446
31.1.2014 16:26:43   
jona klara
pejko- welcome here

Neposredna povezava do sporočila: 447
31.1.2014 16:28:47   
jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

NikaAnna, hvala za lepe besede in tolažbo user posted image . Saj pri sebi že nekako zbiram moči za nov postopek, ampak vem, da če bom zanosila, da zame to še ne bo pretiran razlog za srečo, ker sem pač izkusila, da to še nič ne pomeni. Ko bom ven iz "nevarne cone", se bom pa lahko malo sprostila in uživala v user posted image , najbrž user posted image .

Pušenjak je eni napisal, da še ni konec pogum ako dosežemo zanositev, kje je še donositev, roditi in šele po rojstvu rabimo pogum, moč, takrat se šele zares začne in je tako, vse ob svojem obdobju, še veliko jo bonmo rabile

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 448
31.1.2014 16:38:06   
tejcy01
NikaAnna hvala za odgovor...ja jst tud upam da mi čimprej mine tole čakanje in da čimprej začnem user posted image user posted image

pejko welcome user posted image tud pri nama je isto...z mano use ok...moj pa ima malo slabši spermiogram...ampak nevem kako to da se je dr. odloču za klomifen...user posted image naju so takoj dali v postopek ICSI.

aspera a si se ti že odločila za naprej..boš šla v MB in počakala do takrat ali boš probala še en postopek v LJ. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 31.1.2014 16:40:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 449
31.1.2014 16:46:18   
pejko
Hvala za dobrodošlice! Tukaj ste pa zelo hitre v odgovorih! Ja, ne vem rekel mi je, da ne da samo pomaga pri O, ampak pomaga, da je jajčece bolj kvalitetno. Stvar pa je, da moj nima tako zelo slabega spermiograma ampak nama kar ne gre (3 leta). Nama je rekel kdaj morava user posted image (takrat, ko bom imela O) naslednji dan pa grem ma UZ, da vidi, če ni slučajnu tu kakšen problem. Sem pa že lekarni morala vzeti progesteron ki ga moram imet sabo na pregledu.

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......