|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
27.1.2014 14:02:41   
oreh
Jonaklara Reš te da 2 dan na ET, če imaš malo celic. Saj je preživetje bolj ugodno v maternici, ne pomeni pa, da so zato slabše kvalitete. če imaš večje število pa čakajo na 5. dan, da vidijo katera se bo najbolje odrezala in najboljšo/i vstavijo. vsaj hitreje veš pri čem si. no pri meni sta se tudi samo 2 oplodili in mi 2. dan obe ustavili. Ena ravno po zelenjavni juhci in seveda repeteju sladko dremucka.

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 351
27.1.2014 14:19:35   
ančiča
ZARI EVO SEM PA NISEM TUKAJ NAJPREJ SE NI NIČ DOGAJALO ZDAJ ME PA SPET PAR DNI NI BLO PA 6 STRANI HAHAHA.kako si ti?
ASPERA le pogumno naprej

a ima kdo ta teden v lj uzuser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 352
27.1.2014 14:45:13   
jona klara
Ounce hvala vam.
Oreh-si me potolazila.A ti si imela et na drugi dan.??upam, da me ena pricaka v sredo.
A tvoja pa spancka?uzivaj v tej danosti

Dekca- kaj v mb ne bi poskusila.?

Nika ana-a se dosti pocivas,oz.lezi

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ančiča)
Neposredna povezava do sporočila: 353
27.1.2014 15:25:34   
daisy B
jona klara, jaz sem imela v MB transfer 2. dan, ko sem imela 3 celice in potem 1 zarodek, ter v Postojni, ko sem imela 4 celice in 2 zarodka. Tako kot so ti predhodnice napisale, dr. Reš stoji na stališču, da je boljše vrniti zarodke v njihovo naravno okolje, kadar jih je manj, če jih je več pa počaka 5 dni, da izbere dva najlepša. Držim pesti user posted image

Jaz sem včeraj začela z Merionalom in v soboto imam prvi UZ, da vidimo, kako kaj foliklčki napredujejo, imam pa tokrat kar nekaj stranskih učinkov, pa je šele drugi dan špikanja user posted image ampak za naše user posted image vse.

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 354
27.1.2014 15:43:04   
NikaAnna
jona klara jaz sem danes ze generalko delala po stanovanju (je pravi kaos, ker sem prej dva dni prelezala) user posted image moj se prav nicesar ni dotaknil in je vse pocakalo name. Tako da nic vec ne lezim, me pa tu pa tam se vedno narahlo spikne, ampak ni hudega. Zdaj komaj cakam na ET, sem ze zdaj nervozna kako bo...
daisy srecno, pa naj bodo folikli cim vecji in naj jih bo cimvec user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 355
27.1.2014 18:19:06   
jona klara
Nika ana-pocivaj ,

Kaj ste jedle PO punkciji?mene full napihuje in pol vse boli odtega

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 356
27.1.2014 19:28:36   
NikaAnna
jona klara jaz ne glede na to kaj dam vase, sem napihnjena.. sem poskusila pol dneva bit samo na vodi, pa napihnjenost ni sla nic dol.. ne vem al je to od estime al od cesa.. ne vem zakaj bi punkcija na to vplivala user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.1.2014 19:35:08   
daisy B
NikaAna, hvala ti in tudi jaz tebi kot vsem ostalim zelim user posted image user posted image
jona klara, jaz sem po punkciji navadno jedla cim lazjo hrano in predvsem ogromno pila ter pazila, da temu primerno odvajam, ker sem dvakrat pristala zaradi hiperce v bolnici, kar pa ni fajn user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 358
27.1.2014 19:36:03   
Anonimen
Drejcy žal mi je da ni uspelo. user posted image Prav tako pa upam ta ti bodo te 3 M čim hitreje minile. Sicer pa, nikoli ne veš..kaj če uspe med čakanjem na novi postopek.
jona klara user posted image za te tri srečne celice. Dovolj je če bo že samo eden kvaliteten zarodek, če bosta pa 2 pa toliko bolje. Samo pozitivne misli jim pošiljaj user posted image
daisy B upam da bo rezultat na UZ najlepši do sedaj. Ker sedaj je pa res čas da tudi vama uspe. Držim pesti za vaju!!!

Jaz že komaj čakam UZ v petek. Ju3 začnem z jajčkami in sokom. Upam da bo kaj pomagalo. Morala sem še malo počakati, ker še je M malo prisotna.

Srečno punceee

A user posted image

(odgovor članu Drejcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
27.1.2014 21:14:23   
lotkla
Žal mi je Drejcy. Res sem upala da bova ena za drugo zagledali +. Pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image . Naj ti te trije mesci čim hitreje minejo in bo leto 2015 tvoje leto.

Zdaj sem pa še jaz vsa na trnih. Danes sem šla po 14 dneh v službo in evo ti ga na, me že boli levi jajčnik. Ne vem, a sem se prehladila, a je to kaj drugegauser posted image . Spila bom topel čaj in vzela lekadol, pa šla spat in upala da bo jutri kaj bolje. Gret pa z termaforko ne smem, tako mi je rekla prijateljica, ki je patronažna.

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 360
28.1.2014 0:45:47   
Drejcy
lotkla hvala za tolažbo, držim pesti maksimalno! Pazi nase in ne pretiravaj v službi... Tudi jaz upam, da ti trije meseci čimprej minejo in gremo znova veselo na delo! Res ne razumem, zakaj pikice nočejo ostat pri meni, glede na to, da so vsi možni pregledi pokazali, da je z mano vse ok user posted image

Babike, pazite vse nase, vsem bo enkrat uspelo user posted image

Pa mirno noč in lepe sanje user posted image

Don't lose hope. When the sun goes down, the stars come out...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 361
28.1.2014 7:50:32   
lotkla
Punce, mene takoooooooooo boli levi jajčnik. Sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image . Povrh sem pa ob enih ponoč še bruhala. Zvečer mi je ful zapasala domača suha salama, pa sem si naredila sendvič. Za nedoločen čas nič več suhe salame.
Sam tole z jajčnikom pa res ne vem kaj je. Komaj hodim. Če pa ležim pa je boljš.
Tolk mi je bedno, en dan grem na šiht, zdej bom pa spet na bolnišk, al kaj?

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.1.2014 8:05:59   
ančiča
anonimen
kakšen sok in jajčka?

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 363
28.1.2014 8:09:51   
Anonimen
lotkla kaj pa če so ti boleči jajčniki znak, da se nekaj pozitivnega dogaja user posted image
ančiča jajčka, da bo folikel hitro rastel, da bo čimprej ovulacija in ananasov sok, da se bo endometrij lepo odebelil user posted image

(odgovor članu ančiča)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
28.1.2014 8:10:25   
Anonimen
upsss...pozabila dodati podpis user posted image

A user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
28.1.2014 8:28:52   
jona klara
jutro

lotka jaz bi na tvojem mestu šla nazaj v bolniško.Lahko je znak pozitive to, a prej te ni bolelo?počivaj, veliko pij.

ana nika- kako si ti? mene še ni v petih punkcijah nikoli tako bolelo kot sedaj, še ponoči sem kr bedela, namesto, da bi spala, se vidi, da je bilo na živo in nisem vzela ketonala prej, prav bolečina v križ in jajčnike, pa še napenjanje...saj bo, samo naj me jutri pročaka vsaj 1 zarodek.

daisy b- kake stranm.učinke pa imaš?

dekca- drži se mi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
28.1.2014 8:32:42   
lotkla

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lotkla kaj pa če so ti boleči jajčniki znak, da se nekaj pozitivnega dogaja user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa. Moj je bolj paničen kot jaz. Bom magar poklicala pol v Lj in vprašala, najbolj da kar sestro Sonjo.
A ma katera kakšno drugo številko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
28.1.2014 9:05:21   
daisy B
Anonimen, hvala enako user posted image

lotkla, za vsak slučaj je boljše, da se greš pokazat oz. da vsaj pokličeš in razložiš tvojo situacijo. Upam, da bo vse ok!

jona klara, jaz sem imela največ problemov po prvi punkciji, potem pa vsakič manj, sem bila pa vsakič brez ketonala, ker ga ne smem jemati. Najlepše je bilo seveda v MB, ko sem spala user posted image . Čim bolj počivaj in čim več pij pa pošiljaj pozitivne misli tja v Postojno, imaš moje pestke. Tokrat jemljem terapijo zjutraj in zato toliko bolj občutim stranske učinke, tako da mi je slabo, glava me boli, taka švoh sem in spodaj razno špikanje in napihnjenost... verjetno je malo tudi že EMŠO, da težje prenašam vse skupaj, ne vem.

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 368
28.1.2014 9:28:45   
jona klara
punce kaj ve kaj veste a lahko v postojno kam vprašam, če se jekaj oplodilo ali ne?

dais- jaz sem se vedno full slabo počuilo na hormonih, sedsj na menopurju 4 amp, kar je veliko pa sploh ne samo en dan je bil kritičen No napihjena sem pa bila ko v 3 mesecu, to pa .Sem pa vsaki dan šla hoditi čez gozd in me je to full pomirjal, svež zrak, mislim da to koristi, poskusi iti ven na sneg, sem si pa tudi dajala terapijo zjutraj.hvala za pestke, daj jih še drži naprej, za jutri, jaz pa za tvoje foliklčke, da bodo tako kot je treba

< Sporočilo je popravil jona klara -- 28.1.2014 9:29:36 >

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 369
28.1.2014 9:49:23   
oreh
user posted image No, jonaklara, a ni fajn imeti ET že 2. dan? še enkrat greš spat in jutri ti bodo že vstavili pikico, jaz verjamem v to. si včeraj spraševala, ja, sem imela na 2. dan. edino to me moti pri rešu, da ne moreš poklicati kako je s celicami. prvič nisem prišla do transferja, pa smo se potem kar tam spet zmenili za naprej, po moje zato hoče, da prideš in ne daje inf. po telefonu. no, ne vem, mogoče pa katera kliče? dej, dej, pejdi na sneg, pol pa spi kako pivičko, tokrat za živčke, ker jutri ne bo več dovoljeno.

nekaj časa sploh nisem hodila na forum, zdaj pa takoj ko imam kaj časa pokukam gor in navijam za vsako posebej. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 370
28.1.2014 10:23:56   
jona klara
Oreh-koliko celic pa si imela

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 371
28.1.2014 10:27:57   
lotkla
Sem klicala v Lj, oglasila se je ena sestra in sem ji razložila situacijo. Rekla mi je na pokličem svojega splošnega zdravnika da mi da še malo bolniške, ker so jajčniki še vseeno preobčutljivi, pa da sem verjetn včer preveč okol skakala v službi. Ampak nisem, v glavnem sem sedela, parkrat šla na wc ( do njega imam res ful daleč), v glavnem sem se res pazila. Rekla je, da mi ne morejo nič pomagat ter da naj počivam in v ponedeljek pridem na krvnega (upam da ga dočakam).
Drugače je počutje super, razen bolečine. Se bojim da je kar prelepo da bi bilo resnično. Estimo sem si normalno dala, nimam nobenih izcedkov ali bog ne daj krvavitve.

Jona klara prej me ni čisto nič bolelo. Občutek je tak,kot da sem prehladila jajčnik ali kot vnetje (je pa res da delam na prepihu). Sedaj počivam (po pravic povedan, mi ful paše), zajtrk sem pojedla, zaenkrat brez slabostiuser posted image in se trudim veliko piti. Lulat pa tako hodim kar pogosto. Ti se pa drži jutri.

Kar se pa napihljivosti tiče, sem pa jaz tudi imela občutek na cajte kot da me bo razneslo. Nekje par dni po et pa se je počasi uredilo. Sem pa danes 9 dan po et in zaenkrat še vedno optimistična, da se je prijela saj ena pikica.

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 372
28.1.2014 12:07:03   
NikaAnna
jona klara se en dan!! Je hitro minilo, ne? ti posiljam pozitivne misli in sem ziher, da tokrat bo to TO!!user posted image user posted image jaz sem se glede napihnjenosti odlocila, da poskusim danes jest samo solato, da vidim, ce bo kaj pomagalo.. a ti jes normalno al pazis, da je hrana cim lazja? imam pa eno vprasanje za vse: poskusam pit cimvec tekocine i posledicno sem tudi vec na wcju, ampak tudi ce me majcken tisci, komaj pridem do skoljke od bolecin. Sej potem je boljse, ampak adijo pamet kake bolecine preden stece, groza. Je imela katera podobne izkusnje? Pa ponoci se zbujam in moram lulat, kar prej nikoli nisem, ne glede na to koliko sem spila. napihnjena sem se vedno, prav hecno izgledam - trebuh tak kot da bi bila kake 3 mesece noseca user posted image cez dan me jajcniki ne bolijo, mogoce spikne tu in tam, ampak nic posebnega, razen seveda ko je treba lulat user posted image
lotkla jaz sem prepricana, da bo test +. pocivaj kolikor se da in drzim pesti, da ti cimprej mine do krvnega. Bos delala test kaj prej? Suhe salame - ko le ne bi tako fajn disale, a ne user posted image user posted image sej zdej jih imas verjetno za nekaj casa dovolj user posted image

ancica kot je anonimna napisala - ananasov sok in jajcka so zakon za folikle in endometrij. pa srecno.

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 373
28.1.2014 12:38:38   
lotkla
NikaAnna jajčniki so povečani in ko te tiši samo malo že lulat, ti mehur začne pritiskat na jajčnike. Je mene tud bolel ko user posted image , sem komaj do wc prišla, potem pa je bilo olajšanje. 2-3 dni po et pa je bilo dobro.
Ful me matra, da bi naredila test ta moment, a ne upam. Moj je rekel naj pred krvnim sploh ne delam testa, da ne bi bila razočarana.
Skrbi me ta bolečina, a zaenkrat še vedno upam.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 374
28.1.2014 13:47:57   
Aleda
Drejcy-user posted image user posted image
lotkla- držim pesti da bo user posted image user posted image ,pomoje bouser posted image Kdaj maš pa krvnega? Sam a veš isto si razočarana če zagledaš doma - al pa na krvnem izveš da nisi noseča.
Jaz sem bla najbolj zdaj nazadnje ko sem na wc- ju zagledala rjave izcedke, drugi dan se je pa že ulilo. No jaz sem imela danes uz, sam trije folikli so me pričakal, dva 17 in 14, sluznica je pa tanka 7. Sej do et-ja se bo že še odebelila,kaj pravite? Bom šla kupit še ananasov sok, ker ga tako priporočate. Pa do zdaj je bla moja sluznica vedno kar vredu, še prehitro se je odebelila. Mah ne vem kaj se dogaja z mano, da imam zadnje čase tako malo foliklov, nekaj štrajkajo jajčniki... vglavnem sam da bojo kvalitetne celice in dva zarodka hočemuser posted image Sem dobila pa če centrotide za danes, jutri pa spet uz- bomo vidli kaj bo....

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......