|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
9.12.2013 14:25:20   
aspera
pikovit, žal mi je user posted image . Res sem ti želela, da bi vama tokrat uspelo user posted image user posted image user posted image . Nimam pravih besed, ker vem, da moraš biti grozno razočarana. Še vedno upam, da boš tudi ti kmalu zagledala user posted image .

zariiiii, čestitam user posted image user posted image user posted image . Evo, tvoj eskimček je bil the one user posted image . Vesela zate in da bomo lahko skupi o nosečnosti debatirale user posted image .

Haha, sitka, ti pa si faca, saj si celo premoženje samo za teste dala user posted image . No, zdaj jih pa lahko nehaš delat, ker si nedvomno user posted image user posted image .

Jaz sem pa imela danes krvnega user posted image . Bete imam 941, kar se mi zdi kar veliko. Ena punca, s katero sva imeli skupaj punkcijo in ET, je delala z mano krvni test in je imela bete okoli 350. Seveda je nosečka tudi ona (sem ful vesela zanjo, ker je imela že 3.postopek), samo malo me čudi njen in moj rezultat ... kaj če sta pri meni res user posted image user posted image ? No, ne vrjamem, da ti vrednost bete sploh lahko napove, ali imaš enega ali dva user posted image .
Dobila sem še 2 škatlici Estime in 1 mesec bolniške. Pa jutri se moram pri njih na prvi UZ naročiti.

Aja, bile smo pa 4 nosečke iz naše skupinice (tiste, ki smo imele skupaj ET) user posted image .

< Sporočilo je popravil aspera -- 9.12.2013 14:26:04 >

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 476
9.12.2013 14:50:23   
sitka mala
TAS MS jupiiiiii!!! user posted image Ma sem vedela!! user posted image Tale december je res čisto nosečniški! user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 477
9.12.2013 14:55:25   
aspera
TAS MS, tebe sem pa spregledala, ker sem ravno svojo objavo pisala ta čas user posted image . Čestitaaam user posted image user posted image user posted image . počasi se kar nabiramo user posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 478
9.12.2013 15:01:03   
tejcy01
user posted image user posted image user posted image punce čestitke vsem user posted image upam da bo tudi meni v drugo končno uspelo in da bom user posted image
aspera kere punce so bile iz naše skupine?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 479
9.12.2013 15:25:57   
sitka mala
aspera a rabiš kako napotnico za krvnega? Hihi, poslušaj teto sitko, ki je prepričana, da se bosta obe pikici veselo drli čez 9 mesecev (oz manj)!! user posted image

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 480
9.12.2013 15:37:07   
zari
Hvala punce user posted image user posted image samo da tokrat priguramo do konca.

TAS MSsem ti reklauser posted image user posted image sedaj pa srečnih vsehuser posted image mesecev.

pikovit res mi je žaluser posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj napišem, le to da vama želim da čimprej prideta do konca, najbolje po naravni poti.
Tudi čudeži se dogajajo.

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 481
9.12.2013 15:37:29   
aspera
tejcy01, imaš mail user posted image .

sitka, najprej greš zjutraj dat kri v staro porodnišnico in potem te pošljejo v Leonišče po napotnico (ki je ne dobiš na roke, ampak jo oni pošljejo preko računalnika tja). Ob 12-ih greš pa spet v st.porodnišnico po izvid, kjer ti vse razložijo in potem moraš spet v Leonišče po napotnico za prvi UZ pri njih.

Drugače se pa vse tvoje napovedi uresničujejo, tako da res pričakujem, da bosta user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 482
9.12.2013 15:45:01   
zari
aspera itak da bosta dvauser posted image user posted image user posted image , moram ti pa napisat da so eni moji znanki vstavili dve pikici in rodila je tri.user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 483
9.12.2013 15:53:18   
aspera
Kaaaj???!!! Dva bi še shendlala, ampak tri user posted image user posted image . Potem je imela enojajčna dvojčka+še enega al kako user posted image ? Mi ni povsem jasno tole.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 484
9.12.2013 16:17:16   
zari
aspera ena jajčna celica se je delila na pol, to se lahko tudi nam zgodi z eno pikicouser posted image , samo so takšne stvari redke vendar se dogajajo.user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 485
9.12.2013 16:28:06   
aspera
Aha, saj potem sem pa pravilno sklepala user posted image . Potem sta si dva identična in še eden. Uf, to je pa kar zalogaj user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 486
9.12.2013 16:31:36   
zari
aspera ni nujno, lahko sta dvojajčna + eden, ali pa dvauser posted image
mal heca, ampak lahko se tudi to zgodi, saaamo zelo poredko.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 487
9.12.2013 16:47:59   
aspera
Zdaj mi je pa še manj jasno user posted image user posted image . A ni tako, da če se ena celica deli na dva dela, da sta potem enojajčna dvojčka?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 488
9.12.2013 16:54:51   
Anonimen
OOOOO punce user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!! dobro ste odprle tale mesec user posted image
Pikovit zate ni je pa res res žal user posted image ti iz srca privoščim plusek držim pesti zate!!! user posted image
No za mano je IUI zdaj pa 14 dni doooolgega čakanja če nas prej ne prehiti teta user posted image (neeeee ne bo je)user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
9.12.2013 16:56:55   
zari
No saj ne bom pametovala, ker to ni moje področjeuser posted image , saj je res pri tebi drugače, ker si imela ICSI, samo če eno celico prodreta dva spermija sta lahko tudi dvojajčnauser posted image , no se mi zdiuser posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 490
9.12.2013 17:01:19   
zari
anonimna SUPER!!! user posted image Sedaj pa da plavalčki prodrejo do taprave celice al pa dveuser posted image in čez 14 dni en lep +.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.12.2013 17:11:05   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: zari

No saj ne bom pametovala, ker to ni moje področjeuser posted image , saj je res pri tebi drugače, ker si imela ICSI, samo če eno celico prodreta dva spermija sta lahko tudi dvojajčnauser posted image , no se mi zdiuser posted image .

Mislim, da dvojajčna dvojčka nastaneta v primeru, ko se oplodita dva jajčeca, vsak s svojim spermijem. Enojajčna dvojčka pa nastaneta, ko en spermij oplodi eno jajčece in se to potem razdeli na dva dela. Zato sta tudi identična. Vsaj mislim, da je tako no user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 492
9.12.2013 17:33:36   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: aspera
Mislim, da dvojajčna dvojčka nastaneta v primeru, ko se oplodita dva jajčeca, vsak s svojim spermijem. Enojajčna dvojčka pa nastaneta, ko en spermij oplodi eno jajčece in se to potem razdeli na dva dela. Zato sta tudi identična. Vsaj mislim, da je tako no user posted image .

Saj če bolj logično razmislim, imaš pravuser posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 493
9.12.2013 20:44:39   
februar202
Ojla

Čeprav sem redno na forumu, ter vas berem... pišem pa bolj malo, ker se pri meni trenutno nič ne dogaja,....edino, da zbiram € za naslednji postopek.

Ampak danes sem se oglasila, da česitam vsem novim nosečkam,.....kako vas je lepo brati. Resnično, ko preberem, da je bil uspešen postopek sem vesela za vsako. Meni osebno vsak plusek, ki ga preberem, da voljo in upanje, da grem naprej, da ne odneham.

ASPERA, SITKA MALA, ZARI (upam, da nisem katere spustila) uživajte v nosečnosti.

Tiste, ki čakate testke želim vam samo pluske.

Tiste, katerim niso bile zvezde naklonjene pa želim, da kmalu zagledajo plusek.

PIKOVIT drži se,....vem kako ti je 12-krat. Mene čaka deveti krog in točno vem kako se počutiš. Pošiljam ti objem.

Vsem želim lep in čaroben december. Nosečke čuvajte zakladke,....me, ki se pa še borimo pa naj Božiček, da moči, volje, upanja in naslednje leto en velik in debel plusek.

lp, februar

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 494
9.12.2013 20:48:54   
februar202
TAS MS tebe sem izpustila, če vas je toliko, da ne folgam,....hahaha malo heca.
Tudi tebi lepo in mirno nosečnost.

lp, februar

(odgovor članu februar202)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.12.2013 20:56:08   
TAS MS
Hvala februar202! Tudi tebi želim,da se ti v prihajajočem letu izpolni največja želja....Punce,vse ki se trudite in dolgo vztrajate,želim,da zagledate magični plusek....kajti občudujem in spoštujem vašo voljo in neverjetno energijouser posted image .....držim pesti za vse!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
9.12.2013 21:00:25   
aspera
Hvala za čestitke, februar202. Ti iz srca želim, da tudi ti čim prej ugledaš user posted image user posted image user posted image .

Punce, spet me nekaj zanima user posted image . Kakšno imate kaj spolno življenje v tem času user posted image ? Ne, zdaj pa resno ... Midva se nisva od punkcije dalje do danes do krvnega testa nič "crkljala". A mislite, da je potem že varno ali je bolje še počakati do prvega UZ-ja?

Neposredna povezava do sporočila: 497
9.12.2013 21:04:13   
TAS MS
aspera tole vprašanje je blo pa kot naročenouser posted image ....moj me to skoz sprašuje,kdaj bo lahko user posted image user posted image tud jaz bi bla zelo vesela kakega odgovora!user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.12.2013 21:25:25   
zari
februar202 HVALAuser posted image !!!
Res je, ve ste res prave borkeuser posted image user posted image user posted image .
Za ta deveti postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.12.2013 21:46:19   
zari
Punci to vprašanje je pa res na mestuuser posted image .
No miva sva res ponavadi počakala do UZ in se imela fino na drugačen načinuser posted image .
Samo po mojem nebi smel bit problem ne vem nouser posted image , čakam odgovoreuser posted image .

Samo pri nama je sedaj drugače, ker imava spontani postopekuser posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!