Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 14:25:20
|
|
|
|
aspera
|
pikovit, žal mi je . Res sem ti želela, da bi vama tokrat uspelo . Nimam pravih besed, ker vem, da moraš biti grozno razočarana. Še vedno upam, da boš tudi ti kmalu zagledala . zariiiii, čestitam . Evo, tvoj eskimček je bil the one . Vesela zate in da bomo lahko skupi o nosečnosti debatirale . Haha, sitka, ti pa si faca, saj si celo premoženje samo za teste dala . No, zdaj jih pa lahko nehaš delat, ker si nedvomno . Jaz sem pa imela danes krvnega . Bete imam 941, kar se mi zdi kar veliko. Ena punca, s katero sva imeli skupaj punkcijo in ET, je delala z mano krvni test in je imela bete okoli 350. Seveda je nosečka tudi ona (sem ful vesela zanjo, ker je imela že 3.postopek), samo malo me čudi njen in moj rezultat ... kaj če sta pri meni res ? No, ne vrjamem, da ti vrednost bete sploh lahko napove, ali imaš enega ali dva . Dobila sem še 2 škatlici Estime in 1 mesec bolniške. Pa jutri se moram pri njih na prvi UZ naročiti. Aja, bile smo pa 4 nosečke iz naše skupinice (tiste, ki smo imele skupaj ET) .
< Sporočilo je popravil aspera -- 9.12.2013 14:26:04 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 14:50:23
|
|
|
|
sitka mala
|
TAS MS jupiiiiii!!! Ma sem vedela!! Tale december je res čisto nosečniški!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 14:55:25
|
|
|
|
aspera
|
TAS MS, tebe sem pa spregledala, ker sem ravno svojo objavo pisala ta čas . Čestitaaam . počasi se kar nabiramo .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 15:01:03
|
|
|
|
tejcy01
|
punce čestitke vsem upam da bo tudi meni v drugo končno uspelo in da bom aspera kere punce so bile iz naše skupine?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 15:25:57
|
|
|
|
sitka mala
|
aspera a rabiš kako napotnico za krvnega? Hihi, poslušaj teto sitko, ki je prepričana, da se bosta obe pikici veselo drli čez 9 mesecev (oz manj)!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 15:37:07
|
|
|
|
zari
|
Hvala punce samo da tokrat priguramo do konca. TAS MSsem ti rekla sedaj pa srečnih vseh mesecev. pikovit res mi je žal ne vem kaj naj napišem, le to da vama želim da čimprej prideta do konca, najbolje po naravni poti. Tudi čudeži se dogajajo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 15:37:29
|
|
|
|
aspera
|
tejcy01, imaš mail . sitka, najprej greš zjutraj dat kri v staro porodnišnico in potem te pošljejo v Leonišče po napotnico (ki je ne dobiš na roke, ampak jo oni pošljejo preko računalnika tja). Ob 12-ih greš pa spet v st.porodnišnico po izvid, kjer ti vse razložijo in potem moraš spet v Leonišče po napotnico za prvi UZ pri njih. Drugače se pa vse tvoje napovedi uresničujejo, tako da res pričakujem, da bosta .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 15:45:01
|
|
|
|
zari
|
aspera itak da bosta dva , moram ti pa napisat da so eni moji znanki vstavili dve pikici in rodila je tri.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 15:53:18
|
|
|
|
aspera
|
Kaaaj???!!! Dva bi še shendlala, ampak tri . Potem je imela enojajčna dvojčka+še enega al kako ? Mi ni povsem jasno tole.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 16:17:16
|
|
|
|
zari
|
aspera ena jajčna celica se je delila na pol, to se lahko tudi nam zgodi z eno pikico , samo so takšne stvari redke vendar se dogajajo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 16:28:06
|
|
|
|
aspera
|
Aha, saj potem sem pa pravilno sklepala . Potem sta si dva identična in še eden. Uf, to je pa kar zalogaj .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 16:31:36
|
|
|
|
zari
|
aspera ni nujno, lahko sta dvojajčna + eden, ali pa dva mal heca, ampak lahko se tudi to zgodi, saaamo zelo poredko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 16:47:59
|
|
|
|
aspera
|
Zdaj mi je pa še manj jasno . A ni tako, da če se ena celica deli na dva dela, da sta potem enojajčna dvojčka?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 16:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
OOOOO punce ČESTITKE!!! dobro ste odprle tale mesec Pikovit zate ni je pa res res žal ti iz srca privoščim plusek držim pesti zate!!! No za mano je IUI zdaj pa 14 dni doooolgega čakanja če nas prej ne prehiti teta (neeeee ne bo je)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 16:56:55
|
|
|
|
zari
|
No saj ne bom pametovala, ker to ni moje področje , saj je res pri tebi drugače, ker si imela ICSI, samo če eno celico prodreta dva spermija sta lahko tudi dvojajčna , no se mi zdi .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 17:01:19
|
|
|
|
zari
|
anonimna SUPER!!! Sedaj pa da plavalčki prodrejo do taprave celice al pa dve in čez 14 dni en lep +.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 17:11:05
|
|
|
|
aspera
|
IZVIRNO SPOROČILO: zari No saj ne bom pametovala, ker to ni moje področje , saj je res pri tebi drugače, ker si imela ICSI, samo če eno celico prodreta dva spermija sta lahko tudi dvojajčna , no se mi zdi . Mislim, da dvojajčna dvojčka nastaneta v primeru, ko se oplodita dva jajčeca, vsak s svojim spermijem. Enojajčna dvojčka pa nastaneta, ko en spermij oplodi eno jajčece in se to potem razdeli na dva dela. Zato sta tudi identična. Vsaj mislim, da je tako no .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 17:33:36
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera Mislim, da dvojajčna dvojčka nastaneta v primeru, ko se oplodita dva jajčeca, vsak s svojim spermijem. Enojajčna dvojčka pa nastaneta, ko en spermij oplodi eno jajčece in se to potem razdeli na dva dela. Zato sta tudi identična. Vsaj mislim, da je tako no . Saj če bolj logično razmislim, imaš prav .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 20:44:39
|
|
|
|
februar202
|
Ojla Čeprav sem redno na forumu, ter vas berem... pišem pa bolj malo, ker se pri meni trenutno nič ne dogaja,....edino, da zbiram € za naslednji postopek. Ampak danes sem se oglasila, da česitam vsem novim nosečkam,.....kako vas je lepo brati. Resnično, ko preberem, da je bil uspešen postopek sem vesela za vsako. Meni osebno vsak plusek, ki ga preberem, da voljo in upanje, da grem naprej, da ne odneham. ASPERA, SITKA MALA, ZARI (upam, da nisem katere spustila) uživajte v nosečnosti. Tiste, ki čakate testke želim vam samo pluske. Tiste, katerim niso bile zvezde naklonjene pa želim, da kmalu zagledajo plusek. PIKOVIT drži se,....vem kako ti je 12-krat. Mene čaka deveti krog in točno vem kako se počutiš. Pošiljam ti objem. Vsem želim lep in čaroben december. Nosečke čuvajte zakladke,....me, ki se pa še borimo pa naj Božiček, da moči, volje, upanja in naslednje leto en velik in debel plusek. lp, februar
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 20:48:54
|
|
|
|
februar202
|
TAS MS tebe sem izpustila, če vas je toliko, da ne folgam,....hahaha malo heca. Tudi tebi lepo in mirno nosečnost. lp, februar
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 20:56:08
|
|
|
|
TAS MS
|
Hvala februar202! Tudi tebi želim,da se ti v prihajajočem letu izpolni največja želja....Punce,vse ki se trudite in dolgo vztrajate,želim,da zagledate magični plusek....kajti občudujem in spoštujem vašo voljo in neverjetno energijo .....držim pesti za vse!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 21:00:25
|
|
|
|
aspera
|
Hvala za čestitke, februar202. Ti iz srca želim, da tudi ti čim prej ugledaš . Punce, spet me nekaj zanima . Kakšno imate kaj spolno življenje v tem času ? Ne, zdaj pa resno ... Midva se nisva od punkcije dalje do danes do krvnega testa nič "crkljala". A mislite, da je potem že varno ali je bolje še počakati do prvega UZ-ja?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 21:04:13
|
|
|
|
TAS MS
|
aspera tole vprašanje je blo pa kot naročeno ....moj me to skoz sprašuje,kdaj bo lahko tud jaz bi bla zelo vesela kakega odgovora!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 21:25:25
|
|
|
|
zari
|
februar202 HVALA !!! Res je, ve ste res prave borke . Za ta deveti postopek
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 9.12.2013 21:46:19
|
|
|
|
zari
|
Punci to vprašanje je pa res na mestu . No miva sva res ponavadi počakala do UZ in se imela fino na drugačen način . Samo po mojem nebi smel bit problem ne vem no , čakam odgovore . Samo pri nama je sedaj drugače, ker imava spontani postopek .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
dojencekv3sn4Z dojenckom na letalo!?da (
54%)
ne (
46%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!