|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
8.12.2013 17:41:30   
zari
sitka mala no vidišuser posted image
In seveda ČESTITKE PUNCA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa mirnih vsehuser posted image mesecev in na koncu zdravegauser posted image user posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 451
8.12.2013 17:41:41   
aspera
Juhuuuu, čestitam sitka mala user posted image user posted image user posted image . Tvoj boss je bil ta pravi, eden in edini, ampak zmagovalen user posted image . Sigurno ti bo tudi digitalni pokazal plus, tako kot je bilo pri meni. Pri navadnem kar nisem bila prepričana, če res vidim plus user posted image .

Zdaj bova pa lahko o nosečnosti naprej razpravljali user posted image .

Čakam, da se nama še katera od punc pridruži user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 452
8.12.2013 17:58:11   
sitka mala
Hvala punci!! user posted image Saj kar ne morem verjeti!! En folikel, lepa celica, pa kar nosečka sem?! user posted image

Vsaj leto 2013 se bo malo bolje končalo, kot je sploh bilo celo, gnilo zame. Nikakor službe ne dobim, namreč. Zdaj pa +, pa še na svoje greva letos!! Happy happy happy!!

zari, TAS MS kdaj testkata?? Imam občutek, da smo se na kupu našle take, ki bojo vse nosečke ta mesec!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 453
8.12.2013 18:02:24   
Anonimen
sitka mala četitke!!user posted image user posted image no pa je še en dokaz da se z eno celico postaneš srečka nosečka, BRAVO!!
No jaz pa jutri IUI.. že govorim user posted image da morajo hitro v akcijo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 454
8.12.2013 21:04:54   
TAS MS
sitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako sem vesela zate....28.11 je bil srečen dan-upam da tudi zame.....user posted image
Ne vem kdaj bom testkala,moj dragi pravi,naj kar počakava do krvnega....sam kolkr se poznam ne bom zdržala....user posted image vrjetno bom v torek,sam me je tok strah,ker od prvič nimam dobrih izkušenj.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.12.2013 8:35:56   
zari
Evo meneuser posted image zjutraj testkala (pred 5 zjutraj, me je tok lulat tiščalo, da nisem zdržala do jutrauser posted image ) in BC je pokazaluser posted image , no druga črtica ni tako izrazita kot testna, vendar vseeno zelo lepo vidna, čez dva dni ponovim z CBuser posted image .

In resnično upam da nas tale mali piki v mojem bušiju želi spoznatiuser posted image , zaradi moje zgodovine sem kar realno na tleh, ampak full veselauser posted image , vsaj začetek jeuser posted image .

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.12.2013 8:45:41   
NajaaM
Cestitke sitka in zari!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa zal minus user posted image Pa tolk sem upala user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.12.2013 8:53:36   
zari
NajaaM prehitra siuser posted image , saj si danes komaj 9dan, sitki je tudi na 9dan pokazal minus, na 10dan pa +user posted image . Torej testkaj jutriuser posted image .

In hvalauser posted image .

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.12.2013 9:07:33   
NajaaM
Na to upam, ampak itak nimam nobenih znakov, sploh takih kot ste jih opisovale... Bom pocakala dva dni

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.12.2013 9:25:37   
TAS MS
zari user posted image user posted image user posted image sam še jaz sem na vrsti....user posted image bom jutri.... tako imam slab občutek,da....

joj kolk levčkov se bo drugo leto rodilo.....user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.12.2013 9:47:36   
zari
TAS MS HVALAuser posted image , ja sedaj si pa ti na vrstiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nasuser posted image .

Mene pa odspodi še vedno boli, je taka topa bolečina, kot žerjavicauser posted image , mi je pa sedaj šinlo v glavo, če bi lahko mogoč šlo za izvenmaternično nosečnostuser posted image .

Imamo mi že enegauser posted image doma in bi bilo lepo imet še enegauser posted image , lani nam pa ni bil oz bla usojen-a.

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.12.2013 11:05:49   
TAS MS
Zari tud jaz mam engegauser posted image doma...pravi cuker je,pa jaz sem lev,pa da še eden pride....uuuu to bi blo pestrouser posted image
mene je tud včer neki bolelo,pa je pol minilo,vsake tolk me neki zbada,prsi mam še vedno občutljive,v bistvu je vse skoz isto stanje....

Po moje ni razloga za skrb,maternica se bo počasi večala,če te bo pa bolj bolelo,pol se pa le pejt pokazat.....
Po vrtcu grem kupit CB....joj kako sem cmerava,za vsak user posted image mi gre na jok....grozno!!

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.12.2013 11:09:17   
zari
TAS MS TO JE TOuser posted image , le testkajuser posted image .

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.12.2013 11:14:51   
TAS MS
zari hvala ti,tolk upanja si mi dala.....user posted image evo že cmeram user posted image .....jaoooo
jutr zjutrej preden gre moj dragi v službo bom nardila test.....seveda takoj javimmm

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 464
9.12.2013 13:25:45   
NajaaM
Sitka mala, se enkrat bi te vprasala, po koliko dnevih in kateri datum si imela ET?

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.12.2013 13:36:21   
pikovit
Pri nas se je pa vse končalo :-(

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 466
9.12.2013 13:49:48   
sitka mala

IZVIRNO SPOROČILO: NajaaM

Sitka mala, se enkrat bi te vprasala, po koliko dnevih in kateri datum si imela ET?

Po 3 dneh sem imela ET. Delala teste FS 6, 8,9 dan, vsi negativni. 10 in 11 dan pa CB, danes tudi digitalnega, in ja, je +! user posted image

zari bravo, čestitke še z moje strani! user posted image user posted image Iiii kok sem pa vesela! user posted image

pikovit user posted image bo pa naslednjč!

TAS MS še tebe čakamo, punca!! user posted image In ja, ma da greva v petek na kavo, da bova lažje dočakale rezultate!

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 467
9.12.2013 13:51:58   
jona klara
pikovit- oh joj kako mi je hudo,upam, da imaš kakiga pingota.Ta borba je res huda, upam, da se pobereš in še poskusiš.držim pesti zateuser posted image

sitka mala- bravo, evo tudi z eno gre, si mi kr vlila upanja, ker jaz imam vedno tak ozek izbor celic, pa ni bokalova rekla, da ne bo nič?uživaj v nosećnosti.Kateri dan pa so delali etuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 468
9.12.2013 13:52:37   
jona klara
zari- user posted image user posted image user posted image čestitam

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 469
9.12.2013 13:54:12   
pikovit
Punci čestitke :-)

Neposredna povezava do sporočila: 470
9.12.2013 13:57:17   
sitka mala

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

pa ni bokalova rekla, da ne bo nič?

Ja me je že za naprej naročila, za dolg protokol. Samo potem so mi sestre rekla, da je ona ponavadi taka, pesimistična. Meni je tudi že za HSG rekla, pa so me sestre samo čudno gledale. user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 471
9.12.2013 13:59:51   
pikovit
Jona klara res je dolga borba upam da nam tudi enkrat rata.Tole je bilo 12 stič :-(

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 472
9.12.2013 14:02:49   
sitka mala
Ohhh pikovit nisem vedela, da se že tako dolgo trudita!! user posted image user posted image Ma upanje še vedno ostaja, da bosta tudi vidva zagledala ta magičen +! Verjamem v to! user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.12.2013 14:11:57   
Sisley
sitka in zari ČESTITKE!!!! Srečnih mesecev, lepo čuvajte vaše user posted image

Pikovit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se punca!! Tudi tebi bo sonček posijal.. Vem pa, da ti ni lahko.. Ampak samo pogumno naprej!

Čakamo na naš +

Neposredna povezava do sporočila: 474
9.12.2013 14:20:43   
TAS MS
PUNCE tud pr nas je plus...user posted image sem zbrala pogum in nardila test CB user posted image plusek je tako močan,da se ga vidi iz aviona...
sploh ne morem verjet....
sitka kava pade.....

joj sem vesela.....user posted image user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?

Nikoli je ni imel. (50%)

Samo prvih nekaj mesecev. (3%)

Do 6. meseca. (3%)

Do 1. leta. (12%)

Do 2. leta. (16%)

Do 3. leta ali dlje. (16%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!