oreh
|
No, a sem rekla, da bo december ploden!!! čestitke vsem novopečenim nosečkam, ne se sekirat, bolje je, da je uz kakšen teden kasneje, ker če se recimo srčka še ne vidi, se pa spet sekiraš, ker se ga ne vidi in gor in dol... vsaj tako ja meni razložila moja ginekologinja, da mi ne bo naredila prej UZ. vem pa, kako je težko dočkati ta dan. Glede spolnosti pa... kar lupčkajte se, dokler se še lahko, ker pol se vam ne bo dalo imeti niti oči odprtih, kaj šele nog narazen . Joj, punce, ne vem kaj naj napišem, me kar zaboli, ko se spomnim nekaj decembrov nazaj vzdušja, veselja, pričakovanja, domačnosti..., a hkrati praznine in žalosti zaradi neizpolnjene želje po otroku. Včasih so mi šli kakšni posti v smislu saj bo, saj bo.. pošteno na živce-kaj bo, nič ne bo, meni se kaj tako lepega kot je ne more zgoditi... ampak res je tako, enkrat bo, upanje, upanje in še enkrat upanje. saj same veste, da ste same močne punce, ki po porazu vstanete in najdete novih moči za nov postopek. In res bo, enkrat bo tudi za vas prišel dan, ko boste izvedele, da ste noseče. želim vam, da bo to čimprej. pikovit in Adelle, žal mi je za vajini zgodbi
|