|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
6.12.2013 16:10:32   
zari
tejcy01najprej en velikuser posted image in resnično upam da bo naslednji postopek uspešen.
Čeprav se zavedam, da sem lahko že danes na tvojem mestuuser posted image , pač loterija.

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.12.2013 16:18:16   
tejcy01
hvala user posted image ja res je ampak jst upam da neboš na mojem mestu in da boš user posted image user posted image
kdaj imaš ti krvnega?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.12.2013 16:48:32   
Mateja1986
Aspera a ti je to drugi poiskus??????kako je blo na prvem?cestitke na user posted image nosecnostuser posted image user posted image

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 428
6.12.2013 16:54:27   
tejcy01
Jap zdej bo moj drugi...enkrat feb.upam da že začnem :-)
A mogoče katera ve a je treba spet konzili dat skozi...tako kot pri prvem ali je kej drugače?

(odgovor članu Mateja1986)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.12.2013 17:04:28   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja1986

Aspera a ti je to drugi poiskus??????kako je blo na prvem?cestitke na user posted image nosecnostuser posted image user posted image

Ne, nama je uspelo že v prvem postopku user posted image user posted image . Hvala za čestike user posted image .

(odgovor članu Mateja1986)
Neposredna povezava do sporočila: 430
6.12.2013 17:05:54   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: tejcy01

Jap zdej bo moj drugi...enkrat feb.upam da že začnem :-)
A mogoče katera ve a je treba spet konzili dat skozi...tako kot pri prvem ali je kej drugače?

tejcy01, mislim, da ti sedaj ne bo več treba na konzilij. Sam prevzameš zdravila in ponovno začneš z injekcijami.

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 431
6.12.2013 17:12:53   
tejcy01
Aha no super user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 432
6.12.2013 17:24:30   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: tejcy01

hvala user posted image ja res je ampak jst upam da neboš na mojem mestu in da boš user posted image user posted image
kdaj imaš ti krvnega?

12.12.

Glede konzilija pa je tako, ko si not si notuser posted image .

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 433
6.12.2013 20:13:48   
TAS MS
tejcy01 en velikuser posted image user posted image sam vem,da v teh trenutkih to nič ne pomaga,pa vendar glavo gor in korajžno naprej.... bog ve kaj še nas čaka.... glede nadaljnega postopka ne potrebuješ konzilija,rabiš pa novo napotnico od svojega ginekologa,s katero se greš pirjavit na naslednji postopek,ko dobiš datum greš do IVF koordinatorja pa te on usmerja naprej.....v glavnem napotnico moraš imet....

zari,kdaj maš krvnega?? No,kar se mojih znakov tiče je tko,prsi me s strani bolijo,ne paše mi prava kavauser posted image ...pa tud kadit sem nehala čez noč,nobene želje nimam....kar je tudi prav user posted image pa občasno špikanje....bo kar bo....povejte mi punce,ste doma te dni ali na bolniški??

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 434
7.12.2013 7:43:58   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: TAS MS
zari,kdaj maš krvnega?? No,kar se mojih znakov tiče je tko,prsi me s strani bolijo,ne paše mi prava kavauser posted image ...pa tud kadit sem nehala čez noč,nobene želje nimam....kar je tudi prav user posted image pa občasno špikanje....bo kar bo....povejte mi punce,ste doma te dni ali na bolniški??

TAS MS krvnega imam 12. 12. ET-zamrznjenčka sem imela dan za tabo. Kdaj boš testkala?

user posted image ZA ZNAKE!!! po mojem je to to, najbolj očitni znakiuser posted image .
No jaz sem doma do krvnega, torej na bolniški, sem imela možnost in sem jo izbrala zaradi narave dela in moje zgodovine, pa ti?

Punce imam občutek da prihajauser posted image user posted image , tako slabo spim ta teden, pa še boli me tam odspodi že ene tri dni, posebej ponoči, danes je bila kar huda.

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 435
7.12.2013 9:46:24   
sitka mala
Hihi punce, res sem neučakana user posted image . In je en velik ------. user posted image Še enkrat delam v ponedeljek, ker M še ni.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 436
7.12.2013 10:05:02   
aspera
zari, to še nič ne pomeni, saj veš, da sem jaz imela vsak dan občutek, da bom vsak čas dobila user posted image . Potem je pa kar ni in ni bilo. Tako da kar optimistično user posted image .

sitka, pri tebi se pa tudi še lahko - spremeni v +, ker je 9.dan mogoče še prezgodaj za test.

Stiskam pesti za obe user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa danes kar malo zaskrbljena, ker sem prej, ob vstavljanju Estime, začutila gor globoko v nožnici (mogoče na materničnem vratu user posted image ) kakor, da mi nekaj dol pritiska, kot kakšna bula. Zdaj ne vem, a je to normalno, ali je razlog za skrb user posted image . Punce, ki ste že bile noseče, a vam je to kaj znano??? Mene res skrbi zdaj user posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 437
7.12.2013 10:42:57   
pikovit
Aspera ne to je to in je vse ok.
Zari kako je?
Sitka mala kdaj je uradno test?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 438
7.12.2013 10:59:56   
TAS MS
aspera na tvojem mestu nebi skrbela,verjeten že mora tko bit,vseen pa vprašaj ko boš šla na krvnega....

Sitka res ponovi test v ponedeljek,upanje umre zadnje.... sitka,a sem pri tebi zasledila,da si omenjala ciste na jajčniku?? Ker dva meseca nazaj so mi laparoskopsko odstranili cisto na jajčniku....user posted image

jaz sem danes tud 9.dan pa me že vse dol tišči,pa napihnilo me je....jutri bi morala dobit user posted image ,glede na ciklus,pa srčno upam da ne zagledam tegauser posted image vsa pozitiva,ki sem jo imela skozi cel postopek počasi izginja....

zari,tud jaz sem doma na bolniški do krvnega...glede narave dela glih ni fajn,ker danes te noben več ne "špara"...pri vseh IUI sem delala in vsek terapijah z Klomifenom,FEmaro in posledično napihnjenim trebuhom delala 12 ur-ponoči....zdej me je pa pamet srečala....

punce,mejte se lepo....uživajte v soboti......user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 439
7.12.2013 11:58:25   
zari
aspera najprej HVALAuser posted image .
Na tvoje vprašanje tudi ne znam odgovorit, ker sem v prvi nosečnosti jedla dabroston, sam je po mojem to čist OK, ker se vse skupaj tam doli spreminja.

pikovit guramo saj veš in kako si ti?

TAS MS tako je, noben nas ne špara, pa še same se nebi pazile če bi delale, a imam pravuser posted image . In kdaj boš ti testkala?

sitka mala prehitevašuser posted image !!!

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 440
7.12.2013 13:42:32   
aspera
Hvala za tolažbo punce, sem še Pušenjaku zastavila to vprašanje in čakam na odgovor. Mislim, da je to normalno in da se zgleda zadeve spodaj malo spreminjajo. Sem pa šla potem čez čas spet pretipat teren user posted image in nisem nič več čutila. Torej samo zjutraj, ko sem vstala, sem s prsti zatipala kot da bi mi nekaj dol pritiskalo user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 441
7.12.2013 19:58:27   
TAS MS
Zari ne vem kdaj bom testkala...ponedeljek,torek...razen če ne bo prejuser posted image tko sem napihnjena in vse me dol tišči.....

aspera,ne obremenjuj se preveč,očitno že more bit tko,nisi zdej v stanju, ko bi se lahko sekirala...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.12.2013 20:26:27   
sitka mala
TAS MS ti si imela transfer 28 v LJ? Potem sva se pa videle user posted image . Jaz sem tista s kratkimi rdečimi lasmi user posted image . Dan D je pa 13.12, kot pri tebi, predvidevam. Ja, imela sem čokoladne ciste na obeh jajčnikih, operirana pa že dvakrat, in upam da nikoli več. Prav bojim se, kaj mi bojo dali, če bo ta postopek neuspešen. user posted image

Uhhh, ravno danes je kolgica rodila fantka, 14 dni prezgodaj. user posted image In sem kar malo bolj optimistična postala glede vsega. Ja, delam test v ponedeljek ali torek, se morva še zmenit z dragim.

Vsem pošiljam košaro user posted image za srečo!!

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.12.2013 21:13:07   
TAS MS
Sitka mala jaaaa 28.11 sem mela ET prva sem šla notri....pa osebno sem pozabila....ja vem katera si...user posted image user posted image
super,potem se bova srečale 13.12 naj bo srečen petek....kako se počutiš?
Ti čist vrjamem,da neb šla več na LPC tud men je blo grozno.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
7.12.2013 21:54:49   
sitka mala
Hehe se mi je kar zdelo, da si ti ja user posted image . Moje počutje zadnje dva dni lahko spravim samo v eno besedo: NAPIHNJENA KOT BALON! user posted image zjutraj je še v redu, potem proti večeru pa user posted image .

zari kako si pa ti? Kaj na trnih? Kdaj pa ti testkaš? user posted image

aspera ne išči težav in problemov tam kjer jih ni! Zdaj se telo lepo privaja na novo, srečno stanje user posted image . V ponedeljek izveš, če sta dve pikici, ne??

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 445
8.12.2013 8:39:24   
pikovit
No sitka to je to:-):-):-)

Neposredna povezava do sporočila: 446
8.12.2013 9:47:54   
aspera
sitka mala, to se je tudi meni dogajalo oz. se mi še, da se zvečer napihnem kot žaba, tako da to je dober znak user posted image .

Jaz se drugače zaenkrat še dobro počutim in (še) nimam kakšnih nosečniških tegob. Včeraj mi je tudi Pušenjak odpisal, da sem najverjetneje zatipala samo svoj materniči vrat in da naj ne skrbim. Saj boste videle, če boste user posted image , da se tudi potem težko sprostiš, sploh če je to prva nosečnost in ne veš kaj je normalno in kaj ne user posted image .

sitka, jutri imam krvnega, ampak ne verjamem, da se po vrednosti bete lahko sklepa, če bosta dva. Sigurno bom mogla kar do UZ-ja počakat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 447
8.12.2013 13:00:35   
Anonimen
Pozdravček vsem puncam....

Nekaj bi vas rada vprašala..... Včeraj sem imela punkcijo....dobila sem recepta za zdravila estima in estrofem.... Zdravila imam sicer že doma, a nisem dobila nobenih navodil kdaj jih naj začnem jemati....sestre so ni žal pozabile povedat. Vem da moram jemati po dve 3 krat na dan (govorim o estimi) vaginalno , a žal ne vem kateri dan naj začnem. Sem jih klicala danes, a ker je nedelja se mi nihče ne javi (vsaj mislim da je to razlog).
Prosim za vašo pomoč.... Hvala za odgovoreeeeeee....

Pa lepo nedeljo želim vsem.....

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
8.12.2013 14:16:57   
dekca
Z Estimo kar začni, edino na dan transferja si je zjutraj ne vstavljaj, ampak potem ko boš že doma s transferja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
8.12.2013 16:12:48   
sitka mala
Hej punce!! Moja neučakanost je danes obrodila sadove! Tokrat sem naredila CB, pred 30min, in je +! user posted image user posted image Delam jutri še digitalnega, če sem ga že kupila!! user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

ALI JE ZAKONSKI SVETOVALEC ŠE VEDNO TABU
carmencita

Ali bi poiskali pomoč zakonskega svetovalca, če v zakonu/zvezi škripa?

Nikakor NE (tujemu človeku nebi zaupala svojih intimnih težav v zakonu) (16%)

Mogoče (37%)

DA, SEVEDA (obrnila bi se po nasveti strokovnega zakonskega svetovalca) (46%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!