Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.12.2013 16:10:32
|
|
|
|
zari
|
tejcy01najprej en velik in resnično upam da bo naslednji postopek uspešen. Čeprav se zavedam, da sem lahko že danes na tvojem mestu , pač loterija.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.12.2013 16:18:16
|
|
|
|
tejcy01
|
hvala ja res je ampak jst upam da neboš na mojem mestu in da boš kdaj imaš ti krvnega?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.12.2013 16:48:32
|
|
|
|
Mateja1986
|
Aspera a ti je to drugi poiskus??????kako je blo na prvem?cestitke na nosecnost
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.12.2013 16:54:27
|
|
|
|
tejcy01
|
Jap zdej bo moj drugi...enkrat feb.upam da že začnem :-) A mogoče katera ve a je treba spet konzili dat skozi...tako kot pri prvem ali je kej drugače?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.12.2013 17:04:28
|
|
|
|
aspera
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja1986 Aspera a ti je to drugi poiskus??????kako je blo na prvem?cestitke na nosecnost Ne, nama je uspelo že v prvem postopku . Hvala za čestike .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.12.2013 17:05:54
|
|
|
|
aspera
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejcy01 Jap zdej bo moj drugi...enkrat feb.upam da že začnem :-) A mogoče katera ve a je treba spet konzili dat skozi...tako kot pri prvem ali je kej drugače? tejcy01, mislim, da ti sedaj ne bo več treba na konzilij. Sam prevzameš zdravila in ponovno začneš z injekcijami.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.12.2013 17:12:53
|
|
|
|
tejcy01
|
Aha no super
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.12.2013 17:24:30
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejcy01 hvala ja res je ampak jst upam da neboš na mojem mestu in da boš kdaj imaš ti krvnega? 12.12. Glede konzilija pa je tako, ko si not si not .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.12.2013 20:13:48
|
|
|
|
TAS MS
|
tejcy01 en velik sam vem,da v teh trenutkih to nič ne pomaga,pa vendar glavo gor in korajžno naprej.... bog ve kaj še nas čaka.... glede nadaljnega postopka ne potrebuješ konzilija,rabiš pa novo napotnico od svojega ginekologa,s katero se greš pirjavit na naslednji postopek,ko dobiš datum greš do IVF koordinatorja pa te on usmerja naprej.....v glavnem napotnico moraš imet.... zari,kdaj maš krvnega?? No,kar se mojih znakov tiče je tko,prsi me s strani bolijo,ne paše mi prava kava ...pa tud kadit sem nehala čez noč,nobene želje nimam....kar je tudi prav pa občasno špikanje....bo kar bo....povejte mi punce,ste doma te dni ali na bolniški??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 7:43:58
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAS MS zari,kdaj maš krvnega?? No,kar se mojih znakov tiče je tko,prsi me s strani bolijo,ne paše mi prava kava ...pa tud kadit sem nehala čez noč,nobene želje nimam....kar je tudi prav pa občasno špikanje....bo kar bo....povejte mi punce,ste doma te dni ali na bolniški?? TAS MS krvnega imam 12. 12. ET-zamrznjenčka sem imela dan za tabo. Kdaj boš testkala? ZA ZNAKE!!! po mojem je to to, najbolj očitni znaki . No jaz sem doma do krvnega, torej na bolniški, sem imela možnost in sem jo izbrala zaradi narave dela in moje zgodovine, pa ti? Punce imam občutek da prihaja , tako slabo spim ta teden, pa še boli me tam odspodi že ene tri dni, posebej ponoči, danes je bila kar huda.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 9:46:24
|
|
|
|
sitka mala
|
Hihi punce, res sem neučakana . In je en velik ------. Še enkrat delam v ponedeljek, ker M še ni.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 10:05:02
|
|
|
|
aspera
|
zari, to še nič ne pomeni, saj veš, da sem jaz imela vsak dan občutek, da bom vsak čas dobila . Potem je pa kar ni in ni bilo. Tako da kar optimistično . sitka, pri tebi se pa tudi še lahko - spremeni v +, ker je 9.dan mogoče še prezgodaj za test. Stiskam pesti za obe . Jaz sem pa danes kar malo zaskrbljena, ker sem prej, ob vstavljanju Estime, začutila gor globoko v nožnici (mogoče na materničnem vratu ) kakor, da mi nekaj dol pritiska, kot kakšna bula. Zdaj ne vem, a je to normalno, ali je razlog za skrb . Punce, ki ste že bile noseče, a vam je to kaj znano??? Mene res skrbi zdaj .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 10:42:57
|
|
|
|
pikovit
|
Aspera ne to je to in je vse ok. Zari kako je? Sitka mala kdaj je uradno test?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 10:59:56
|
|
|
|
TAS MS
|
aspera na tvojem mestu nebi skrbela,verjeten že mora tko bit,vseen pa vprašaj ko boš šla na krvnega.... Sitka res ponovi test v ponedeljek,upanje umre zadnje.... sitka,a sem pri tebi zasledila,da si omenjala ciste na jajčniku?? Ker dva meseca nazaj so mi laparoskopsko odstranili cisto na jajčniku.... jaz sem danes tud 9.dan pa me že vse dol tišči,pa napihnilo me je....jutri bi morala dobit ,glede na ciklus,pa srčno upam da ne zagledam tega vsa pozitiva,ki sem jo imela skozi cel postopek počasi izginja.... zari,tud jaz sem doma na bolniški do krvnega...glede narave dela glih ni fajn,ker danes te noben več ne "špara"...pri vseh IUI sem delala in vsek terapijah z Klomifenom,FEmaro in posledično napihnjenim trebuhom delala 12 ur-ponoči....zdej me je pa pamet srečala.... punce,mejte se lepo....uživajte v soboti......
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 11:58:25
|
|
|
|
zari
|
aspera najprej HVALA . Na tvoje vprašanje tudi ne znam odgovorit, ker sem v prvi nosečnosti jedla dabroston, sam je po mojem to čist OK, ker se vse skupaj tam doli spreminja. pikovit guramo saj veš in kako si ti? TAS MS tako je, noben nas ne špara, pa še same se nebi pazile če bi delale, a imam prav . In kdaj boš ti testkala? sitka mala prehitevaš !!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 13:42:32
|
|
|
|
aspera
|
Hvala za tolažbo punce, sem še Pušenjaku zastavila to vprašanje in čakam na odgovor. Mislim, da je to normalno in da se zgleda zadeve spodaj malo spreminjajo. Sem pa šla potem čez čas spet pretipat teren in nisem nič več čutila. Torej samo zjutraj, ko sem vstala, sem s prsti zatipala kot da bi mi nekaj dol pritiskalo .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 19:58:27
|
|
|
|
TAS MS
|
Zari ne vem kdaj bom testkala...ponedeljek,torek...razen če ne bo prej tko sem napihnjena in vse me dol tišči..... aspera,ne obremenjuj se preveč,očitno že more bit tko,nisi zdej v stanju, ko bi se lahko sekirala...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 20:26:27
|
|
|
|
sitka mala
|
TAS MS ti si imela transfer 28 v LJ? Potem sva se pa videle . Jaz sem tista s kratkimi rdečimi lasmi . Dan D je pa 13.12, kot pri tebi, predvidevam. Ja, imela sem čokoladne ciste na obeh jajčnikih, operirana pa že dvakrat, in upam da nikoli več. Prav bojim se, kaj mi bojo dali, če bo ta postopek neuspešen. Uhhh, ravno danes je kolgica rodila fantka, 14 dni prezgodaj. In sem kar malo bolj optimistična postala glede vsega. Ja, delam test v ponedeljek ali torek, se morva še zmenit z dragim. Vsem pošiljam košaro za srečo!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 21:13:07
|
|
|
|
TAS MS
|
Sitka mala jaaaa 28.11 sem mela ET prva sem šla notri....pa osebno sem pozabila....ja vem katera si... super,potem se bova srečale 13.12 naj bo srečen petek....kako se počutiš? Ti čist vrjamem,da neb šla več na LPC tud men je blo grozno.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.12.2013 21:54:49
|
|
|
|
sitka mala
|
Hehe se mi je kar zdelo, da si ti ja . Moje počutje zadnje dva dni lahko spravim samo v eno besedo: NAPIHNJENA KOT BALON! zjutraj je še v redu, potem proti večeru pa . zari kako si pa ti? Kaj na trnih? Kdaj pa ti testkaš? aspera ne išči težav in problemov tam kjer jih ni! Zdaj se telo lepo privaja na novo, srečno stanje . V ponedeljek izveš, če sta dve pikici, ne??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.12.2013 8:39:24
|
|
|
|
pikovit
|
No sitka to je to:-):-):-)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.12.2013 9:47:54
|
|
|
|
aspera
|
sitka mala, to se je tudi meni dogajalo oz. se mi še, da se zvečer napihnem kot žaba, tako da to je dober znak . Jaz se drugače zaenkrat še dobro počutim in (še) nimam kakšnih nosečniških tegob. Včeraj mi je tudi Pušenjak odpisal, da sem najverjetneje zatipala samo svoj materniči vrat in da naj ne skrbim. Saj boste videle, če boste , da se tudi potem težko sprostiš, sploh če je to prva nosečnost in ne veš kaj je normalno in kaj ne . sitka, jutri imam krvnega, ampak ne verjamem, da se po vrednosti bete lahko sklepa, če bosta dva. Sigurno bom mogla kar do UZ-ja počakat.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.12.2013 13:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček vsem puncam.... Nekaj bi vas rada vprašala..... Včeraj sem imela punkcijo....dobila sem recepta za zdravila estima in estrofem.... Zdravila imam sicer že doma, a nisem dobila nobenih navodil kdaj jih naj začnem jemati....sestre so ni žal pozabile povedat. Vem da moram jemati po dve 3 krat na dan (govorim o estimi) vaginalno , a žal ne vem kateri dan naj začnem. Sem jih klicala danes, a ker je nedelja se mi nihče ne javi (vsaj mislim da je to razlog). Prosim za vašo pomoč.... Hvala za odgovoreeeeeee.... Pa lepo nedeljo želim vsem.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.12.2013 14:16:57
|
|
|
|
dekca
|
Z Estimo kar začni, edino na dan transferja si je zjutraj ne vstavljaj, ampak potem ko boš že doma s transferja.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.12.2013 16:12:48
|
|
|
|
sitka mala
|
Hej punce!! Moja neučakanost je danes obrodila sadove! Tokrat sem naredila CB, pred 30min, in je +! Delam jutri še digitalnega, če sem ga že kupila!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
ALI JE ZAKONSKI SVETOVALEC ŠE VEDNO TABUcarmencitaAli bi poiskali pomoč zakonskega svetovalca, če v zakonu/zvezi škripa?Nikakor NE (tujemu človeku nebi zaupala svojih intimnih težav v zakonu) (
16%)
Mogoče (
37%)
DA, SEVEDA (obrnila bi se po nasveti strokovnega zakonskega svetovalca) (
46%)
Število vseh glasov: 123Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!