|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
4.12.2013 9:17:25   
sitka mala
NajaaM dobrodošla še z moje strani. user posted image Hehe, pa še isti dan imava dan D! user posted image

Jah tako kot ste rekle, punce, prehitro vse skupaj. Zaenkrat je --, tako da delam naslednjega v nedeljo, takrat mislim, da bo bolj realno. Iz vsake napake se nekaj naučiš, pravijo. user posted image Čeprav imam občutek, da pri meni letos ne bo nič, ampak sem raje tiho, ker je dragi tako prepričan, da pa je.

< Sporočilo je popravil sitka mala -- 4.12.2013 9:19:48 >

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.12.2013 10:14:01   
aspera
sitka, ne obupuj še, ker 6.dan po ET (sploh, če imaš ET 3.dan) je čisto prezgodaj! Tudi če se je prijelo, ni šanse, da test že zazna oz. glede na tole tabelo spodaj na tem linku, se 6.dan zarodek šele dobro vgnezdi. Ne prehitevaj dogodkov, punca user posted image .

http://www.nyufertilitycenter.org/ivf/embryo_transfer

< Sporočilo je popravil aspera -- 4.12.2013 10:16:01 >

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.12.2013 10:21:08   
sitka mala
Hihi, hvala aspera, ni švoh tale tabelca! user posted image Ma sej se ne gre samo zaradi testka danes, ampak na splošno imam tak pesimističen občutek. No ja, javim v soboto ali nedeljo. user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.12.2013 10:23:30   
zari
sitka mala res je bilo prehitro, sedaj vsaj veš da je šla stopka iz telesa.

Danes pa uživajta z tvojim do onemoglosti in seveda naj pade kakšen kosuser posted image user posted image .

Glede občutkov te pa popolnoma razumem in iščemo znake kjer jih ni, ker je tud zanje še prehitro, mogoče čez par dni ali pa še to ne, ampak najbolj ziher bo seveda pokazal test.

Za vse nas en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, ker jo bomo potrebovale, ker je to ena čista loterijauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 404
4.12.2013 10:37:32   
aspera
Saj sta videle mene, da sem bila čisto pesimistična in skoraj prepričana, da ne bo nič, pa poglejte zdaj user posted image .

Držim pesti fuuuul user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.12.2013 10:57:45   
NajaaM
Haha, punce, vse smo si podobne...jaz sem tud full pesimisticna, vsi okrog mene pa full optimisti, da me je potem se tolko bolj strah user posted image

Ampak po vseh teh letih lahko recem, da se itak ne bom prav veliko zanasala na znake, ker ce bi kaj pomenil, potem bi bila vsaj ze parkrat user posted image

Navijam za vse nas, mocno, mocno navijam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.12.2013 12:20:34   
TAS MS
Pozdravljene punce!

Sem se odločila,da se vam pridružim,saj redno prebiram forum,ampak tole čakanje na magični plusek ubija....user posted image
Sem v drugem IVF postopku ( v LJ) ,punkcijo sem imela 23.11. transfer ene lepe blastociste pa 28.11 in ta dan D je pa 13.12 ja,še zelooo daleč

Aspera čestitke...user posted image user posted image user posted image

Upam,da nam bodo ti dnevi hitro,in kar se da lepo minili.....

Neposredna povezava do sporočila: 407
4.12.2013 19:53:25   
zari
TAS MS dobrodošla pri čvekanju in trepetanju.user posted image

Kolker zgleda bomo vse podobni čas lulaleuser posted image in resnično upam da vse uspešno.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 408
4.12.2013 21:02:15   
aspera
TAS MS, hvala za čestitke user posted image . Srečno tudi tebi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.12.2013 7:30:24   
dekca
Ekola, jaz sem si včeraj blagovolila poklicati na gineko in povprašati, kaj je odločil konzilij. No, ja, očitno še niso obupali nad mojimi celicami. Ker z vso stimulacijo prideluam več cist kot foliklov, grem naslednjič v moderiran spontani postopek, če sem prav razumela sestro, lahko že z januarsko user posted image , ampak glede na dolžine mojih ciklusov, je januarja verjetno sploh imela ne bom.
Sem si pa spet privoščila dati možgane (kar se mene tiče) na pašo. Hodila v hribe, odtekla dva maratona, trenutno sem pa spet na off, ker sem si na sprehodu po Rožniku uspela nategniti kolenske vezi. Nenamerno počivanje pred naslednjim postopkomuser posted image , vse je za nekaj dobro.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.12.2013 8:59:19   
tejcy01
Pozdravljene punce user posted image

Redno prebiram forum pa sem se odločila da se vam pridružim...sem v prvem postopku icsi in ker imam slab občutek in kar mislim da tokrat nebo uspelo me zanima če mogoče katera ve koliko časa preteče med prvim in pa drugim postopkom?kok časa se čaka na drugi postopek? hvala za odgovor lp.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 411
5.12.2013 9:05:25   
dekca
Okoli 3 meseca oziroma navadno rečejo, da moraš imeti vsaj 3 menstruacije vmes. Pri Rešu je mogoče malo hitreje.

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.12.2013 9:13:04   
tejcy01
uff kar dolga user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.12.2013 12:24:34   
Anonimen
Sem že iz UZ no še vedno imamo tri folikle največji je 16, endometrji 8,tko da še dvakrat špiknit,potem v soboto stop inekcija in v ponedeljek IUI.
Upajmo da nam božiček prinese magični plusek
srečno vsem user posted image

(odgovor članu tejcy01)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
6.12.2013 9:27:45   
zari
dekca torej januarja v novi boj, resnično upam da bo ta terapija zmagovalnauser posted image , čeprav mi ni preveč znanauser posted image .
Ja in čimprej se pozdraviuser posted image .

tejcy01 dobrodošla, kdaj imaš pa krvnega?
Tud v MB se čaka cirka 3 mesece.

anonimna torej v pon. IUIuser posted image in potem trepetanje in seveda navijanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image za BOŽIČKAuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
6.12.2013 10:38:17   
aspera
Punce, kako kaj kaže, pri kateri kaj novega? Jaz še zmeraj stiskam pesti za vsako od vas user posted image user posted image user posted image .

Imam eno vprašanje oz. par vprašanj user posted image . Jaz grem v Ljubljano samo še na krvnega, prvi UZ imam pa potem že pri svojem ginekologu, a kako? In v katerem tednu se ponavadi gre na prvi UZ, da se že kaj vidi in sliši srček? V sedmem, osmem? Bi rada kmalu zvedela, če je eden ali sta dva, tudi zaradi službe in bolniške. Bi bila hvaleža, če mi katera malo razloži user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.12.2013 10:58:58   
zari
ojla aspera srečka nosečkauser posted image kako si?

No v MB je 14 dni po krvnem rutinski UZ, takrat zveš ali je eden ali dva in najpomembneje ali srček bije, in dobiš slikicouser posted image .
Potem pa čez 2-3 tedne pri svoji gin.

Kako semuser posted image , enkrat obtimist in čez minuto pesimistuser posted image , saj veš kako to gre, tečke še ni in je lahko čez pet minut drugačni scenarij, bradavičke imam občutljive, sam se mi zdi da zaradi preverjanjauser posted image , občasno me boli odspodi, tako da....
Najbolj bo pokazal test ali predčasnauser posted image .

Kako ste pa ostale trepetalkeuser posted image ?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.12.2013 11:32:21   
aspera
Vem kako je, se še predobro spomnim in na momente tudi jaz še kar nisem prepričana, da sem res user posted image user posted image . Danes ponoči se mi je sanjalo, da sem dobila user posted image , tako da mi podzavest še kar v enem strahu dela. Drugače sem pa ok, zadnje dni me na vsake toliko časa malo zaskeli v prsih, pa nekajkrat dnevno se mi pojavi okus po prašku v ustih user posted image . Zvečer me vedno napihne in če ne ležim, me kar malo trebuh boli.

Hvala za odgovor, se mi je zdelo, da sem enkje enkrat zasledila, da imaš prvi UZ še tam, kjer si imel postopek. Upam, da bo vse ok in da bom že slišala user posted image . Pismo, te skrbi se kar vrstijo, iz ene v drugo greš. Ko zanosiš, imaš pa takoj spet nove skrbi user posted image .

Kdaj imaš dan D zari? Sem že malo pozabila ... a imaš danes 8. ali 7. dan po ET? Navijam za user posted image user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.12.2013 11:51:00   
zari
Ja aspera res je, potem se začnejo druge skrbiuser posted image .

No jaz sem pa 7dan od ET-ja, tako da še malo in....

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.12.2013 12:43:01   
NajaaM
Jaz sem tud vsa pesimisticna, pa se nic me ne boli, ne prsi, ne bradavicke, nic me ne spika. Sem pa en dan za tabo zari, torej 6 dan. Ti bos lahko ze v nedeljo delala test? Midve sitka sva pa potem ze v ponedeljek na vrsti ! Pomojem tudi ti TAS MS user posted image user posted image

Kako ste ostale kaj?

Aspera saj bo, malo se pocakas do UZ, potem bo pa verjetno vse v redu - sploh z zivcki in bos na polno uzivala v svoji nosecnosti. Za vse nas ostale pa upam, da se tinpridruzimo user posted image

< Sporočilo je popravil NajaaM -- 6.12.2013 12:47:44 >

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.12.2013 12:54:26   
zari
NajaaM ojla, no jaz se bolj nagibam k ponedeljku, ker nočem imeti pokvarjene nedeljeuser posted image , lahko pa da si premislimuser posted image . Kaj pa ti? kdaj boš ti delala test?

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.12.2013 13:01:19   
zari
ups sem potem uredu prebralauser posted image , torej v ponedeljek.
sitka mala ima v ned. 10dan imam občutek da bo takrat testkala, no punca kje si?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.12.2013 13:11:24   
aspera
Hehe, če ne bo še prej, ker sitka je bolj neučakane sorte user posted image .

NajaaM, ja, komaj čakam UZ, da bom malo bolj pomirjena, če bo viden plodek (ali dva user posted image ) in če se bo že slišal srček. Res upam, da bo vse tako kot mora biti.

Za vas pa, da se mi pridružite, da bomo potem lahko nadaljevale debate o nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.12.2013 13:40:05   
NajaaM
Aspera, seveda bo vse v redu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.12.2013 15:20:17   
tejcy01
hvala zari user posted image dobila sem m... tako da negrem na krvnega user posted image ...sem se pa že naročila za posvet pri gin.za drugi poskus upam da bo takrat več sreče user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Stolček za hranjanje
soncek78

Kateri stolček za hranjenje imate?

Chicco (14%)

Peg Perego (31%)

Brevi (3%)

Stokke (11%)

Drugo (41%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!