|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
5.9.2013 15:02:15   
legojunior
user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 876
5.9.2013 15:33:19   
Daia
IZVIRNO SPOROČILO: cataleyamiller

hmm.. mja, če sm počakala tolk cajta, bom pa še toliko..kaj čem drugega. nuhalno mi bo opravil kr moj ginekolog, tako da, se nisem nikamor drugam naročala..mi je kr on dal datum.. sploh pa sm vprašala tudi sestro, da če je pozno in je rekla, da ni.. boo.. čudno, ress.. sploh pa ne vem kje jo še opravljajo (na obali) in verjetno bi mi dali tudi nek datum, ki se ne bi dosti razlikoval od mojega sedanjega..
prvi pregled sm imela v 6. tednu zato, ker so bili kasneje na dopustu..
je pa muka čakat.. sej ni fora v tem, ampak upam, da je vse ok.user posted image

Ne čakaj, ker prepozno je nuhalna nesmiselna in že zdaj je vprašanje, če bi ti sploh napovedali tveganje!!
- podprto s strani ginekologinje:
http://www.strah.si/05_nuhalnasvetlina/faq.php?idf=5

(odgovor članu cataleyamiller)
Neposredna povezava do sporočila: 877
5.9.2013 15:40:05   
Daia
Tole tudi meni ni jasno, na vem, kolikor jaz vem se računa prvi dan zadnje M, pri meni je to bilo 25.5.2013 in sem v 14 tednu, grem v 15-ga, PDP 1.3. - mal je hecno tole kar zgoraj piše;) In kolikor vem, se nič ne odšteva 7 dni, ker sicer lahko vsaka po svoje računa - samo približno pa lahko veš, kdaj se je "prijelo" user posted image
[/quote] artista

Preračunaj si tukaj: http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

< Sporočilo je popravil Daia -- 5.9.2013 15:41:00 >

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 878
5.9.2013 16:08:24   
Andy86
Cataleyamiller nevem meni se zdi full pozno za NS. Kot sem jaz razbrala tebi se zdi bad, da bi šla kam drugame, ker se bojiš prizamerit tvojemu G. Glej moja G ima tudi licenco za opravljanje NS pa me je sama vprašala, če grem v Postojno pa sem rekla da ja. Do mene je lih tako prijazna pa profesionalna. Če se nekje drugje dobim bolje za NS in sem bla zadovoljna v prvi nosečnosti grem ponovno tja. ČE pa bi se tvoj G pol slabše obnašal zarad tega bi jst razmislila mal o tem.
Mene je moja naročila na 2. pregled 4 tedne po 1. pregledu. Ja cca. 1x na mesec naj bi bil pregled.
Levinja22 čestitam za dobro opravljeno NS.
Aja Tippi midva pa sva se odločila še za DHT, moj se je takoj strinjal user posted image

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 879
5.9.2013 16:08:33   
sinea
ojla...

vam povem da nam bojo forum zaprl ker nas je marčevk velik user posted image

Jaz tudi tako razumem...če si noseča 14 tednov in 3 dni, si dejansko že v 15 tednu. Če bi jaz dvomila v svojo ginekologinjo bi ziher poklicala v kako **** ginekološko ambulanto samo za nasvet, niče te ne stane.

Ena je spraševala kdaj ima naslednji pregled. Pri vsakem pregledu nosečnice ti sestra v materinsko ali kam drugam napiše kdaj prideš naslednjič, tako je pri večini, kot pač ginekologinja naroči. Tako da, ko greš iz ambulante veš kdaj moraš naslednjič priti.
Vsaj pri meni je tako.

Ah ja vse sorte ljudi je, če se sam zase ne postaviš te itak nikjer ne šmirglajo.

Lep sončen dan. user posted image

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 880
5.9.2013 17:29:58   
abalico
joj, kako ste se razpisale... še nisem uspela prebrati, bom jutri, danes sem tako utrujena, da se grem samo ulešt. moram vam poveadti, da sem bila na NS in imam rezultat 1,1, kar je baje ok, ne? in, da mi je prestavila rok na 15.3.

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 881
5.9.2013 19:29:28   
Rina2
Levinja22 čestitke za NS.

No tudi sama sem bila danes na NS in moram priznati, da me je rezultat AR 1:800, NT 2 mm malce šokiral. G me je sicer mirila, da je glede na mojo starost to dober rezultat, a zdaj še čakamo na izvid DHT.
Malo sem začela razmišljati tudi o bolj natančnih preiskavah. Tiste, ki ste bile na neinvazini Tippi, če se ne motim in še katera, mogoče veste, ali je kakšna časovna omejitev, kdaj se ta preiskava dela, ali je vseeno a je to 12 ali np. 14t nosečnosti?

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu abalico)
Neposredna povezava do sporočila: 882
5.9.2013 20:16:03   
cataleyamiller
joj punce, problem je v tem, da je moj stari ginekolog šel v penzijo in da so me k temu (sedanjemu) kr prepisali. sicer sem se hotela prepisat že k dvema drugima (še preden sem bla sploh prvič pri temle), ampak so imeli vse polno in niso sprejemali novih pacijentk.
ko sm pa rekla, da bi nuhalno rada opravila, je rekel sestri: ok, super, kr dej ji datum 17.9..datum sedaj že imam, vse je zmenjeno.. sm pa 2x že klicala, da če tole ni prepozno in mi je 2x zatrdila, da ne in da se brezveze sekiram. tako da res ne vem.. ne bi rada težila, sm prvič noseča in ne vem kako tole gre.. user posted image
a če takrat opravim nuhalno rezultati ne bodo pravilni? a se ne bo vse skp še bolje videlo, ker bo otroček večji?

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 883
5.9.2013 20:42:05   
Pupček
user posted image

1.3.
artista7, 31, 1.user posted image
mami 1.5., 1 user posted image

2.3.
bucka2 28, 1 user posted image
neejas, 2 user posted image
junija08

3.3.
cataleyamiller 23, Koper
Daia, 1user posted image 2.user posted image , Ljubljana

4.3.
nizy, 34, 4 user posted image 5.user posted image

5.3.
sinea 1user posted image
Pupček, 33, 1user posted image
vragec88, 1user posted image

6.3.
legojunior, 38, 2user posted image , Cerknica (ex KP)

8.3.
greece , 29, 1.user posted image
Anonimen4

10.3.
Bebibebi, 1user posted image
Tippi, 38, 1user posted image 1user posted image 3.user posted image , Ljubljana

11.3.
xoxox , 28, 1user posted image 4.user posted image

12.3.
yasika, 1user posted image

13.3.
ZarjaSvit 1user posted image
bebica25

14.3.
mičika 1user posted image , 3user posted image , 5.user posted image
tinamami, 20, 1user posted image

15.3.
flowergirl 1.user posted image
kikko 1.user posted image , Kranj
abalico, 35, 1 user posted image , Ljubljana

16.3.
Ilenija 1user posted image , 2.user posted image , Logatec

17.3.
Levinja22

18.3.
trini 1.user posted image
mammy26, 34, 3user posted image

19.3.
MAFiN5, 32, 2user posted image
LeJo, 35, 1user posted image , 3.user posted image , Ljubljana

20.3.
qqqq, 2 user posted image , Kranj

21.3.
nives28, 1user posted image , Dolenjska
martina23 , 38, 2user posted image , 3.user posted image , Domžale
anastacia1
biba22 1user posted image

22.3.
pomlad14 , 35, 3user posted image

23.3.
anouk1 1.user posted image

24.3.
Alexxix 1user posted image

25.3.
sukakuka , 1.user posted image
Nanuk, 1user posted image

26.3.
Loara, 2user posted image
sonček , 3.user posted image

27.3.
kaja.kaja

28.3.
Alina13, 21, Ljubljana
Cottonmounth, 28, 1user posted image , Ptuj
talytha, 1user posted image 1user posted image 3.user posted image , Kamnik

31.3.
Andy86 , 27, 1user posted image , Nova Gorica
twety, 26, 1.user posted image , Koroška

Nedoločen PDP:
metuljček 3.user posted image
Tiiennea 1.user posted image
april 8
ItaRina 1user posted image
fraulein, 25, 1.user posted image
anonimna
missy85 1user posted image , Velenje
kmajci 1.user posted image
anonimna
Žabika, 37, 1user posted image

PRIČAKUJEMO:
0 user posted image
0 user posted image
58user posted image

POSOVILE SO SE: user posted image user posted image user posted image
pika001
zari
anonimna
anci banci
vertina

BIVŠA MARČEVKA
anonimna bb, PDP 18.2.2014

ZANIMIVE SPLETNE VSEBINE IN STRANI:
NOSEČNOST PO TEDNIH
NOSEČNIŠKI TRAKEC user posted image
KITAJSKI KOLEDAR SPOLOV
TESTI V NOSEČNOSTI
TABELA RASTI PLODA PO TEDNIH
VSE O NOSEČNOSTI
OTROŠKA IMENA (1)
OTROŠKA IMENA (2)
ŠOLA ZA STARŠE (1)
ŠOLA ZA STARŠE (2)

Neposredna povezava do sporočila: 884
5.9.2013 20:44:00   
Daia

joj punce, problem je v tem, da je moj stari ginekolog šel v penzijo in da so me k temu (sedanjemu) kr prepisali. sicer sem se hotela prepisat že k dvema drugima (še preden sem bla sploh prvič pri temle), ampak so imeli vse polno in niso sprejemali novih pacijentk.
ko sm pa rekla, da bi nuhalno rada opravila, je rekel sestri: ok, super, kr dej ji datum 17.9..datum sedaj že imam, vse je zmenjeno.. sm pa 2x že klicala, da če tole ni prepozno in mi je 2x zatrdila, da ne in da se brezveze sekiram. tako da res ne vem.. ne bi rada težila, sm prvič noseča in ne vem kako tole gre.. user posted image
a če takrat opravim nuhalno rezultati ne bodo pravilni? a se ne bo vse skp še bolje videlo, ker bo otroček večji?

Preberi si link, ki sem ti ga pripela, no.
Več ti ne morem rečt, na koncu se odločiš po svoji in ginekologovi presoji. Me pa že malo jeziš user posted image user posted image

pupček, hvala za urejanje!user posted image

< Sporočilo je popravil Daia -- 5.9.2013 20:45:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 885
5.9.2013 20:59:55   
nives28
Pozdravljene

Sporočam, da sem danes končno tudi jaz imela NS in rezultati so super, še boljši kot v prvi nosečnosti. Sploh je blo pa to super, da smo spet videli našo pikico user posted image Sem pa bila na pregledu v Dravljah in sem bila kar malo razočarana ker sem dobila manj slikic kot pred dvema letoma. Zgleda, da povsod varčujejo user posted image

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 886
5.9.2013 21:01:33   
Pupček

Pa si sigurna da imaš NS in ne kak drug pregled za odkrivanje DS. Kakor je meni znano na obali opravlja NS samo Lovšin v izolski bolnišnici.
Sicer pa....NS se meri najkasneje do končanega 14. tedna, ti boš takrat v 17. t oz. boš noseča polnih 16 tednov pa mogoče kak dan. In ni fora da se NS kasneje bolje vidi, se ne, ker mislim, naj me katera popravi, da v 2 tromesečju izgine.

Neposredna povezava do sporočila: 887
5.9.2013 21:04:44   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: Daia

pupček, hvala za urejanje!user posted image

user posted image
Bi bolj pogosto, če mi nebi računalnik nagajal.

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 888
5.9.2013 21:14:12   
Nanuk
Jaz sem imela M 18.6., na 1. pregled sem šla 16.8., za NS sem se naročila v PO, mi je rekla da je čas od 2.9. do 17.9. in so mi dali datum 12.9., pregled pri G imam pa 20. V Gorici opravljajo tudi NS, vendar le samoplačniško, z napotnico veljajo vse ostale.. Še 1 teden in juhuhu user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 889
5.9.2013 21:14:26   
legojunior
Verjemi vsem nam. V 17. tednu je prepozno in popolnoma brez smisla delati ns. Zdaj pa imas dve moznosti: se pustiš voditi tvojemu novemu ginekologu in bo kar bo, ali pa vzameš stvari v tvoje roke in se nemudoma naročiš na ns nekam drugam.

Neposredna povezava do sporočila: 890
5.9.2013 21:16:27   
legojunior
Zanimivo, da nobena (skoraj) ne omenja in ne sprašuje o ac user posted image .

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 891
5.9.2013 21:20:25   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: legojunior

Zanimivo, da nobena (skoraj) ne omenja in ne sprašuje o ac user posted image .

Ti si kmalu na vrsti za AC. Čez kake 10 dni, bi že morala imet, ne?

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 892
5.9.2013 21:22:56   
Pupček
No jaz komaj čakam, da mine to obdobje s temi pregledi, in nehamo "negativno" razmišljat o možnostih za DS.

Verjamem, da bomo vse rodile zdrave otročke user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 893
5.9.2013 22:04:04   
MAFiN5
cataleyamiller, poslušaj punce kar ti pišejo. Še nikjer nisem slišala, da bi se NS lahko opravljala v 17. tednu. Tudi jaz sem bila v Postojni, ZM sem imela 8.6., NS pa bi lahko opravljala zadnji teden v avgustu, pa prvega v septembru (nekaj takega).

Tudi jaz imam boljše rezultate kot v drugi nosečnosti user posted image , pa slabše kot v prvi ampak takrat sem imela pa res super rezultate.

Glede G pa lahko povem samo tole, da sem ga jaz menjala po prvem pregledu v 1. nosečnosti, ker bi se mi drugače utrgalo. Moja G je bila tako neosebna, zatežena,... da bi enostavno živčni zlom fasala, če bi k njej hodila. Sem preklicala gore G in me nikjer niso hoteli vzeti, ker sem prvi pregled že imela. Potem je pa mož klical v Postojno (po dveh mojih klici) in so se naju končno usmilili. Zdaj sem zadovoljna kot le kaj, UZ imam pri vsakem pregledu, vse mi pove, razloži,... Ne bi moglo biti bolje. Se splača potrudit in menjat, če misliš da to ni to. Se mi zdi, da v 1. nosečnosti rabiš še toliko več nasvetov, razumevanja,...

nives28, LeJo, abalico, Levinja in upam da nisem katere pozabila, čestitke za NS. LeJo, boš videla, da bo vse ok, držim pesti da DHT rezultat zadevo izboljša.

ZarjaSvit, to je pa potem nekaj novega potem glede izračuna porodniške. Še lani (avgusta) so se meni šteli prihodki tistih mesecev, ki jih je moj delodajalec napisal na obrazec. Ker sem želela eno plačo več (porodniška je bila slabša) sem čakala na julijsko plačo in šele po 15. avgustu oddala obrazec (1,5 meseca pred rokom). V nasprotnem primeru bi se mi štela še ena porodniška, ki pa je bila slabša od plače. Če se res ni kaj spremenilo bom tudi letos gledala na to, da iztržim največ.

Slabosti so še vedno prisotne user posted image . Sem kar malo hrano začela sumiti. Po sladkem mi nikoli ni dobro. Bom morala malo jedilnik prilagoditi in samo zdrave stvari jesti, ker se mi zdi, da se takrat najbolje počutim. No, saj tudi zaradi kg to sploh ne bi bilo slabo. Če bi jih na koncu imela kot jih imam zdaj, bi bilo to že preveč user posted image .

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.9.2013 6:30:58   
Tippi
cataleyamiller vse so ti že punce povedale, jaz jih samo podpišem. trmasta si do amena in čudi me, da po eni strani stokaš kako te skrbi, po drugi strani pa ne bi nič naredila (čeprav imaš vse možnosti!!), da bi pravi čas opravila nuhalno svetlino. torej, ali upoštevaj dobronamerne nasvete marčevk, ali pa se na nasvete gladko požvižgaj in počakaj svoj termin za NS, in smo potem s tem debato zaključile, ker je malo nadležno, ker si ne pustiš dopovedat, da to kar je naredil tvoj ginekolog, ni ok. poleg tega, kot medicinska sestra bi se lahko malo bolj informirala o sami preiskavi NS, in tudi o tem, kdo te ima sploh v rokah? si preverila če ima tvoj ginek sploh licenco za opravljanje NS? brez zamere, ampak včasih se mi res zazdi, da rahlo pretiravaš, pa še trmasta si povrhu user posted image kakorkoli, ne glede na to, kako se boš odločila, ti želim, da bo vse tako kot mora bit! user posted image

Nuhalna Vse, ki ste imele nuhalne vam čestitam za dobre rezultate, tebi Lejo pa želim še boljši rezultat, kot je bil prvi!! user posted image

AC a ni še malo prekmalu za AC? kolikor vem se opravlja od 16 oz. 17. tedna naprej? Legojunior po moje so marčevke same mladenke user posted image  in nobeni ne pripada AC, na samoplačniško se pa pač ne odločijo iti, ker so rezultati nuhalne ok. jaz pa, sej veš. letos sem šla na ta test, in zato na AC ne greva! Bom pa vsekakor v mislih s teboj, ko bomo skupaj stiskali pestke za odlične rezultate! user posted image

Lejo ta neinvazivni test 21 se izvaja od 12. tedna naprej. lahko tud kakšen teden prej. to je spodnja meja, zgornje omejitve pa ni. torej je vseeno kdaj ga opraviš. lahko tudi v 20. tednu user posted image

Slabosti mene počasi zapuščajo. vsak dan je boljše in jaz sem strašansko vesela! user posted image  občasno me zna bolet glava, ampak se da pregurat brez lekadolov in ostalega.

Oprema Itak je še prekmalu, pa vendar, moja prijateljica bo praznila klet in moram v ponedeljek po vozek, lupinico, posteljico, prenosno posteljico jeeeeeeeeeeeeeeej user posted image user posted image  če bi kupovala bi itak šla v nabavko šele po novem letu, tako bomo pa drug teden imeli že veliko doma user posted image

Naslednji teden v četrtek mam pa pregled pri gineku in bom spet videla najinega lulijaaaaa user posted image  ful vesela! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 6.9.2013 6:37:12 >

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.9.2013 6:48:47   
Tippi
cataleyamiller Poglej tale link http://www.strah.si/05_nuhalnasvetlina/faq.php?idf=5, samo zate sem šla poguglat, kako je z nuhalno po 14. tednu. Tukaj je vse lepo obrazloženo, da ti po 14. tednu lahko pregledajo samo plodek, pač klasični UZ, ne morejo pa izmeriti več nuhalne svetline. Torej če te tole ne prepriča, na internetni strani dr. Strahove, potem pa pač naredi po svoje. me smo se po moje potrudile po najboljših močeh user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 6.9.2013 6:49:22 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.9.2013 6:55:18   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Daia

hmm.. mja, če sm počakala tolk cajta, bom pa še toliko..kaj čem drugega. nuhalno mi bo opravil kr moj ginekolog, tako da, se nisem nikamor drugam naročala..mi je kr on dal datum.. sploh pa sm vprašala tudi sestro, da če je pozno in je rekla, da ni.. boo.. čudno, ress.. sploh pa ne vem kje jo še opravljajo (na obali) in verjetno bi mi dali tudi nek datum, ki se ne bi dosti razlikoval od mojega sedanjega..
prvi pregled sm imela v 6. tednu zato, ker so bili kasneje na dopustu..
je pa muka čakat.. sej ni fora v tem, ampak upam, da je vse ok.user posted image

Ne čakaj, ker prepozno je nuhalna nesmiselna in že zdaj je vprašanje, če bi ti sploh napovedali tveganje!!
- podprto s strani ginekologinje:
http://www.strah.si/05_nuhalnasvetlina/faq.php?idf=5

Ups, šele zdaj videla, da si že dala link. sorč user posted image

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.9.2013 6:56:44   
Tippi
Aja Tippi midva pa sva se odločila še za DHT, moj se je takoj strinjal user posted image

Itak da bo vse dobro! Stiskam pestke! user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.9.2013 6:57:12   
Pupček
Tippi imam vprašanje zate, ki si doktorirala iz meritev NS user posted image

Prejela sem izvide DHT in rezultati so:
Free B-hCG 41.0 IU/l equivalent to 0,850 MoM
PAPP-A 3.000 IU/l equivalent to 1.076 MoM

A je to v redu?
Enkrat si napisala, da mora biti vrednost enega hormona pod 1, drugega nad 1. Katera vrednost pa prva (IU/l) ali druga (MoM)

< Sporočilo je popravil Pupček -- 6.9.2013 6:58:18 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.9.2013 7:08:47   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Tippi imam vprašanje zate, ki si doktorirala iz meritev NS user posted image

Prejela sem izvide DHT in rezultati so:
Free B-hCG 41.0 IU/l equivalent to 0,850 MoM
PAPP-A 3.000 IU/l equivalent to 1.076 MoM

A je to v redu?
Enkrat si napisala, da mora biti vrednost enega hormona pod 1, drugega nad 1. Katera vrednost pa prva (IU/l) ali druga (MoM)

evo me, mene z doktoratom user posted image
Tukaj ti dam link http://www.wolfson.qmul.ac.uk/epm/screening/calcrisk.html, če boš skrolala do dol, boš videla diagrame, ki ''obrazložijo'' te vrednosti. najbolje pa, če ti angleščina ne dela težav, da si še prebereš.
Čisto po kmečko pa, gleda se mom vrednost, torej druga. če je b-hcg nižja (pod 1, približno no :), je dobro in če je Papp-a večji od 1, je prav tako dobro. kolikor jaz razumem iz mojega doktorata user posted image  , imaš ok rezultat. so pa seveda to samo kazalci, kam se nagibaš v zvezi z DS. če boš pregledala dobro diagrame iz linka, boš videla, da je lahko razpon ful velik. torej, tudi če bi imela prvi hormon večji in drugega manjšega, še vedno lahko po diagramu padeš v nizko tveganje za DS. najbolje res, da si pogledaš in greš po mojih poteh raziskovanja in diplome user posted image

koliko pa imaš v kombinaciji z NS, kakšno tveganje ti je zračunalo? to je potem še bolj zanesljivo, kot pa samo dvojni hormonski test.

upam, da sem te malo nasmejala, pa še, da si se potolažila, mogoče si pa še malo razjasnila stvari user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 6.9.2013 7:09:42 >

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?