MAFiN5
|
Za porodniško vzamejo zadnje mesece, potem je pa odvisno kdaj oddaš papirje. Kolikor vem jih lahko oddaš do tri mesece prej, pa do zadnjega. Potem si pa izračunaš kaj se ti bolj splača. Jaz vem, da sem pri prejšnji porodniški čakala še na eno plačo, ker je to pomenilo višjo porodniško in sem oddala, ko sem dobila avgustovsko plačo (15.9.), 6.10. sem imela pa rok. Lahko bi pa oddala že tri mesece prej, torej od 6.7., vendar pa bi mi potem upoštevali plače, ki sem jih že prejela in navedla. Ma meni se je včeraj tudi zazdelo, da sem čutila "brcike" pa to pomoje ni moglo biti to, ker sem šele v 13. tednu (12. tednov in 1 dan). Je moralo biti kaj drugega. Sem pa bolj pozorna zdaj, čeprav vem da sem jih v prejšnji nosečnosti začela kar zgodaj čutiti, ampak en dan ja, pa par dni nič,... Verjetno takrat ko je naredil malo večji premik. bebica25, dobrodošla. Lepo in mirno nosečnost ti želim. sonček, da je vse ok. Meni je G rekel, da je pogosto, da je po odnosu malo izcedka, da pa to ni nič hudega. Tippi, čestitke za , pa upam da te slabosti čim prej zapustijo. Mi imamo doma že fantka in punčko, tako da je popolnoma vseeno kaj dobimo - tudi drugače bi bilo - ampak sem pa vseeno firbec . Nič, grem še kuhinjo pospravit potem pa spat.
|