ZarjaSvit
|
cataleyamiller vse so ti že punce povedale, jaz jih samo podpišem. trmasta si do amena in čudi me, da po eni strani stokaš kako te skrbi, po drugi strani pa ne bi nič naredila (čeprav imaš vse možnosti!!), da bi pravi čas opravila nuhalno svetlino. torej, ali upoštevaj dobronamerne nasvete marčevk, ali pa se na nasvete gladko požvižgaj in počakaj svoj termin za NS, in smo potem s tem debato zaključile, ker je malo nadležno, ker si ne pustiš dopovedat, da to kar je naredil tvoj ginekolog, ni ok. poleg tega, kot medicinska sestra bi se lahko malo bolj informirala o sami preiskavi NS, in tudi o tem, kdo te ima sploh v rokah? si preverila če ima tvoj ginek sploh licenco za opravljanje NS? brez zamere, ampak včasih se mi res zazdi, da rahlo pretiravaš, pa še trmasta si povrhu kakorkoli, ne glede na to, kako se boš odločila, ti želim, da bo vse tako kot mora bit![/image cataleyamiller, pomisli samo na to, kaj ti je najpomembnejše. Mnenje kogarkoli o tebi ali zdravje tvojega otročka. Vem, neprijetno ti je težit, sem tudi sama taka, ampak pri nekaterih stvareh pač riskiraš, da boš koga prizadel ali da se boš osmešil, in greš v boj kot levinja prek trupel. Če pomisliš, kaj vse te še čaka do poroda in potem naprej pri vzgoji in negi otroka, je to še najmanj. Tudi če odpoveš datum pri G, verjemi, da se ne bo sekiral. Ni ti treba niti navajat, zakaj ga odpoveduješ. Mogoče boš pa odkrila kakega super G, ki bo ful boljši kot ta in se bo vse super izteklo. Tippi, ti se pa ne jezi , ker ni tvoja stvar. Lahko samo svetujemo, odloča se pa vsaka sama in tudi posledice nosi vsaka sama. Drugače sem pa tudi jaz imela NS v sredo (v 13. tednu). Rezultati dobri, tveganje majhno, sem šla pa delat tud DHT. Ker bom rodila pri 35-ih, sem imela oboje zastonj, kar mi je bilo res carsko! Najprej sem mislila, da gledajo na datum NS in ne PDP. Naslednjič sem pri G naročena 30.9. Slabo mi je še zmeri SKOS in skor vsak dan bruham, zdej sem pa še od tamalga neki fasala in me svinjsko grlo boli... In tudi mene občasno fejst zaboli uspodi ali pa ob straneh... MAFiN5, jaz imam SP in mi avtomatsko CSD (al kdo že) vnese prispevke, vsaj pri 1. nosečnosti se mi zdi, da je blo tko... Bom se pa malo pozanimala, če oddaja res vpliva na to, bom magari poklicala malo na naš CSD, ko se bo bližal cajt. Ima še katera izkušnje s tem?
< Sporočilo je popravil ZarjaSvit -- 6.9.2013 9:23:37 >
|