Tippi
|
Dober daaaan! Danes me razganja od energije....pomivam okna, potem še marmelado kuhat, pa likat, pa omare pospravljat, jej! končno sem malo zaživela! qqqq nosečniški hormončki posrkbijo za pozabljivost hvala. evo, en teden si pregurala, zdej pa še eden in boš kmalu izvedela, da je vse ok, in kaj imaš cataleyamiller škoda da nas nisi upoštevala že prej, ko si imela še čas za nuhalno, zdaj si očitno že prepozna. in ja, mogoče sem res malo bolj na oštro povedala, ampak dejansko si trmarila, da boš ostala pri svojem gineku, četudi ti je večina marčevk svetovala, da se prenaroči, pa pač nisi upoštevala. ja, vem, da zaupamo svojih zdravnikom in ginekologom, ampak če ti pa večina govori, da nekaj ne štima, potem bi po vsej kmečki pameti, se vsak potrudil in na to reagiral. jaz bi če ne drugega, poiskala drugo mnenje, saj se gre vendar za naše otroke, ne pa za kilo kruha. ni panike če kupiš belega, namesto črnega! ti si pač ignorirala in na žalost sedaj zamudila nuhalno ne se zdej name jezit, če sem ti rekla, da si trmasta. mimogrede, če te kaj tolaži, tudi jaz sem ampak se pa premaknem, če me poriva več kot deset_ ljudi! Želim in upam, tako kot vsaki izmed nas, tudi tebi, da bo vse ok, kljub vsemu! naj ti pa bolj natačno pregledajo na morfologiji. Odnos sestre je pa pod nivojem! žalostno kaj se dogaja!
< Sporočilo je popravil Tippi -- 7.9.2013 9:41:18 >
|