Anonimen
|
Lepo pozdravljene nosečke ! Najprej vsem čestitam za uspešne nuhalne in zdrave pikice ! LolaTin - Tudi jaz imam hematom in sem ga imela tudi v prvi nosečnosti. Mene bi ginekologinja in moja zdravnici takoj dali na bolniško do konca nosečnosti zaradi vseh mojih zapletov, pa mi je komisija ni odobrila, tako da sem se pritožila, saj sem imela lani v pol leta dva splava, pa še vedno po malem krvavim. V Ljubljani so baje pasji, bi kar vse po vrsti dali delat, nihče pa se ne vpraša, v kakšnih stresnih pogojih moramo delati in da se nosečk v današnjih kriznih časih nič več ne "špara", posledice pa potem nosimo me in naši otročki. Žalostno, da šparajo tam, kjer bi morali najmanj šparati, potem pa jamrajo, da Slovenci izumiramo. eee35 - Jaz imam v petek čez 14 dni amnio zaradi slabih rezultatov nuhalne. Midve sva najbrž med najstarejšimi, toda kot je rekla ena zgoraj, glavno da sva mladi po srcu . glavobol - Mene občasno muči glavobol in po navadi, ko tisti dan premalo pijem. Potem se prisilim, da spijem vsaj 2 kozarca vode in je takoj boljše. Pa tudi hrana vpliva, sem opazila. Če pojem preveč mesa, krompirja ali čebule, me začne boleti glava, toda voda mi vedno pomaga. Toda morata pa res biti 2 kozarca vode, ne le nekaj požirkov . Moje počutje je zaenkrat ok, sicer sem ponovno začela krvaveti, pa hitro se utrudim in nikakor ne smem predolgo stati, se mi kar začne vrteti. Se mi zdi, da me tudi tokrat daje nizek pritisk zaradi večje gostote krvi, ki jo jaz ful čutim. Včasih mi kar šumi v glavi. Toda prisilim se, da grem na kakšen manjši sprehod, saj mi je že itak kondicija totalno padla . Danes sem se po dolgem času spet peljala z avtom in že zdaj zelo težko prenašam vožnjo. Čutim prav vsako luknjo in fliko na cesti . Tako da resnično upam, da mi bo komisija odobrila bolniško, saj si ne predstavljam, da bi moral vsak dan prenašati vožnjo, potem pa še 8-urno sedenje za računalnikom . Držite pesti, da se me usmilijo ! Lep preostanek nedelje vsem , NenaLena
|