|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2013
17.5.2013 7:24:04   
reza1
Hello user posted image
Berem vas že od začetka, ampak ker sem zanosila s pomočjo IVF/ICSI sem se odločila počakat, da bo nuhalna za mano, pa se vam pridružim. Na pregledu je bilo vse ok, spol pa ostaja presenečenje. PDP 24.11.2013 ;) očitno bo takrat gužva v porodnišnicah, ker sem zasedila kar nekaj user posted image ki imamo takrat rok. Uživajte...

(odgovor članu mimi28)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Novembrke 2013
17.5.2013 18:54:17   
*zvezdica zaspanka*
IZVIRNO SPOROČILO: Sončnica...
krči prisotni 3-6x na dan, rastezanje maternica...


sončnica, kako se občutijo ti tvoji krči? jaz sem bila prepričana, da je špikanje, ki ga čutim (sicer je bilo nekoliko intenzivnejše v zadnjih dneh), tudi raztezanje maternice in vezi, pa se je izkazalo, da sem dobila vnetje :S z malim je sicer na srečo vse ok ...

(odgovor članu Sončnica...)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 8:39:03   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image !

Danes sem odlične volje, saj sem bila včeraj po skoraj dveh mesecih poležavanja doma in postopanja par metrov okrog doma končno malo od doma - smo šli v Arboretum, kjer se vedno izjemno sprostim ob vseh tistih drevesih, rožicah, travi in ptičjem žvrgolenju user posted image . Hvala bogu, da imajo med potjo do otroških igral dovolj klopc, da sem lahko vmes počivala user posted image . Krvavim na srečo ponovno ne več, v torek pa imam ginekologinjo, da preveriva, kaj se je zgodlilo s hematomom. V petek pa amnio, potem pa čakanje na razultate. Se mi zdi, da se bom šele po rezultatih lahko 100% veselila prihoda naše punčice. Takrat bom zagotovo iz omare vzela škatlo z oblačili za novorojenčka, ki jih imam od starejše hčerke, saj me že zdaj "vabijo", toda kot da se nekako še ne upam popolnoma predati veselju in pričakovanju. Tolaži me to, da sem prišla že do 16 tedna in tako gremo počasi iz tedna v teden in iz meseca v mesec user posted image .

LolaTin - Jao mene, kakšna ginekologinja, da si drzne to reči user posted image . Kaj pa, da bi jo zamenjala? Tudi jaz ne krvavim več, toda enkrat sem vmes tudi že nehala krvaveti, pa potem ponovno začela, tako da sumim, da moj hematom še vedno ni izginil. In da so ti v bolnici rekli, da je vožnja z avtom smrt? Kljub temu pa naj bi se tako jaz kot ti, obe s hematomom, krvavitvijo in grozečim splavom še naprej vozili z avtomobilom (ti celo 80 km user posted image )? Pa ti res niso normalni. Moj dragi je rekel, da če mi ne odobrijo, da bo šel osebno na komisijo in jim rekel, naj podpišejo papir, da popolnoma prevzemajo odgovornost, če bo šlo kaj narobe z nosečnostjo, če so tako prepričani, da sem sposobna za delo. Itak, da ne bi podpisali in se zgovarjali, da v vsaki nosečnosti, tudi takšni brez komplikacij, lahko gre kaj narobe. Jaz dobim odgovor enkrat ta teden, sem jih klicala, ker sem mislila, da ga bom dobila že prejšnji teden. Kaj pa ti, so ti že kaj odgovorili?

nove Novembrke 2013 - Lepo pozdravljene vse nove nosečke user posted image . Zelo pridno se nabiramo, tako da bo očitno novembra gužva user posted image .

mimi28 - Čestitke za super nuhalno in dečka user posted image user posted image user posted image !

reza1 - Čestitke, da se je nosečnost prijela user posted image user posted image user posted image !

porod - Ste že kaj razmišljale o porodu oziroma kje boste rodile? Jaz bom najverjetneje v Jesenicah, ker so zelo zelo odprti za naravni porod. Prejšnjič sem namreč imela CR in ogromno komplikacij, tako da upam, da mi bo tokrat uspelo vaginalno in naravno ter predvsem brez komplikacij, ki so se mi prejšnjič zavlekle tudi 3 mesece po porodu. Pa najverjetneje bom imela ob sebi poleg moža tudi dulo-shiatsu maserko, da mi bo pomagala premagovati porodne bolečine.

En lep sončen pozdrav user posted image in se tipkamo,
NenaLena

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 8:44:30   
Anonimen
testiram ticker user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 8:45:07   
Anonimen
upam, da tokrat bo, če ne, bom potrebovala vašo pomoč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 8:46:25   
Anonimen
Na pomoč user posted image . Sem dala kodo za html v kvadratek, kjer bi naj bil trakec in prav tako v podpis, pa ne deluje. Hvala za nasvet, kako to zrihtati user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 9:55:42   
LolaTin
Ojla NenaLena,

Naj bolj stresen mesec nosečnosti pa smo šele na začetku :D Po izpadu moje ginekologinje sem poiskala drugo mnenje in drugega ginekologa. So me odprtih rok sprejeli v trboveljski porodnišnici pri dr. Pogačniku :) Ta je podal mnenje za podaljšanje bolniške, s čemer se je strinjala tudi osebna zdravnica dr. Janša, tako, da mi je komisija odobrila bolniško. Očitno se je moja prejšnja ginekologinja fejst zmotla!!!user posted image Pa da ne govorim, da ne želi poslati mojega kartona k novemu zdravniku user posted image .

Js imam pa jutri nuhalnouser posted image . Po mojem se bom šele po tem začela veselit in gledat otroške stvari user posted image .
O porodu sicer še ne razmišljam intenzivno. Se bom pa na koncu po mojem odločala med Celjem in Trbovljami. Glede na to, da sem iz Celja, je priročneje roditi tu, po drugi strani pa Celjsko bolnico imenujemo tut Celjske mesnineuser posted image . In zaradi slabe izkušnje z bivšo ginekologinjo, bi se je najraj izognala in šla v Trbovlje.

NenaLena - pestim drži, da bodo izvidi super duper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 10:44:22   
the seven
Še ena novemberka se vam pridružuje. Stara sem 23 let in to je moja prva user posted image . Črtici smo zagledali februarja in sedaj že lezemo v 15 teden. PDP imam 16.11.2013 (prvi pregled 16.4.) in za enkrat vse poteka super. Prvo trimesečje ni bilo hudo - nekaj jutranje slabosti in utrujenost. Do sedaj vse poteka super in se že veselimo novembra ko se nam pridruži user posted image .

Tudi NS smo dali že čez in res je očarljivo videti, kaj počne user posted image v trebuščku pa tega sploh še ne občutiš. Super izkušnja za bodačo mamico in očka.

< Sporočilo je popravil the seven -- 20.5.2013 10:47:04 >

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 13:09:04   
tintin
tudi mi smo dali čez prejšnji ponedeljek NS, vse ok, rok ostaja 24.11., čeprav po velikosti že od začetka prehiteva za 5 dni...spol ostaja skrivnost do konca (ne bomo vprašali)...trebušček se mi počasi začenja vidt, ampak ne dovolj za nosečniška oblačila:) tako da še vedno nosim običajna. Slabosti me še vedno držijo user posted image user posted image ...sicer bom pa jaz rodila v Kranju (kot že 2x), imam dobre izkušnje, dva lepa poroda, tako da upam da bo tudi v tretje tako.

(odgovor članu the seven)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 13:21:31   
LolaTin
the seven - Dobrodošla na forumu in čestitke za user posted image user posted image .
Držim pesti, da bo tudi do konca vse potekalo bp user posted image

Že veš, kaj boš mela?

(odgovor članu the seven)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 14:13:04   
the seven
LolaTIn hvala za dobrodošlico ...

Nič še ne vemo ... na NS je prav dobro skril svoj spol tako, da ostaja uganka, bova pa ko bo čas poprašala za spol, kjub temu, da nama ni pomembno - vseeno pa sva radovedna. Ampak je dogovor, da bo to ostalo samo med nama, ker pri nas vsi domači že komaj čakajo in mi že nekateri napovedujejo spol - ampak naj bo za druge presenečenje.

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 14:54:13   
LolaTin
The seven - carica!!! No, js mam jutri nuhalno in se z mojim že 2 tedna prepirava, ker js sploh ne želim vedet spola, moj je pa tak firbčn, da hoče na vsak način vedet. Nama je tudi načeloma vseeno user posted image . Nama so tut že napovedovali, me pa prav zanima, kdo ma prav user posted image .

Mi je pa všeč, da ne bosta povedala spola, da je mal dodatenga presenečenja za ostale user posted image .

Pa misliš, da bosta zdržala oz. da vaju ne bojo prebrali? Npr. z barvo vozička, oblačil ipd?

(odgovor članu the seven)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 15:14:12   
the seven
Srečno na nuhalni, zame je bila to res lepa izkušnja. Si prvič user posted image ?

Mislim, da naju z izbiro barv ne bodo prebrali, ker sva se odločila bolj za nevtralen barve, vsega po malem tako, da bodo lahko le ugibali (sama sem pa že tako ali tako izločila tisti standard modro - roza), bolj me skrbi, da se ne bo kateri od naju kakorkoli zagovoril. Upam, da nama ne uspe izdati user posted image .
More pa biti malo presenečenja, sploh ni zanimivo, da še preden prideuser posted image se vse ve (spol, ime ....).

Dobro se dogovorite glede vprašanja o spolu? Pri nama je imel moj besedo na NS tako, da je on večinoma spraševal, kar ga je zanimalo.

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 15:49:32   
LolaTin
Upam, da bo na NS res vse OK, ker se tega pregleda pa naj bolj bojim user posted image . Je moja prva user posted image
in že od začetka same težave. Tak, da tole še damo čez pa upam, da bo kaj boljše voljeuser posted image

No, tut js nisem hello kitty-supermen tip. Ampak zagotovo te premami pa kupiš kej tipičnega user posted image . Se pa men tut zdi totalno nezanimivo, če že vsi vse vejo pred porodom. Pol tvoj trebuh kličejo po imenu user posted image .

Moj je bolj "babje"/gobčne narave - ne more ničesar skrit, vse zblebeče user posted image . Tak, da nekih skrivalnic ne morem pričakovat user posted image

(odgovor članu the seven)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 17:15:31   
reza1
Sem se prav nasmejala zdej ob današnjih postih, ker zgleda mamo podobne desce doma user posted image Jst tut nisem hotla spola vedet na nuhalni, moj je pa takoj, ko je vprašala če hočeva vedet spol odgovoril z odločnim JA user posted image Ampak tamal že zdej sodeluje z mano, tko da je v tistem momentu se obrnu in dal popokovino med nogice :)

tintin midve mava pa na isti dan PDP, pa nameravam tut rodit v Kranju user posted image lepo slišat, da sta 2 lepa poroda za tabo, upam da bo pri meni tut tako. Sem prvič user posted image tko da sm tako ali tako še "zelena". Mojga sicer ne bo pri porodu, ker ne prenaša najboljše krvi in vsega kar spada zraven. Bi najbrž imelo osebje na koncu več dela z njim kot z mano :) Tako da se bom, ko bo čas, pozanimala glede doule. Ker "sama" pa res ne bi rada bla...

Slabosti so pri meni tudi še prisotne, vendar redko. Trenutno jih je nadomestil občasni glavobol, ampak se da zdržat, še ni krize.

Tudi mene vse hlače pošteno tiščijo, vendar sm pomojem samo napihnjena. Se mi zdi da je še malo prezgodaj za taprav nosečniški trebuh :) Bo pa res treba počas v šoping, ampak kar odlašam. Ko pa se že končno spravim, ne najdem nič pametnega user posted image sm prebrala da nakupujete v supernovi v h&m na rudniku, ampak ko sem bla nazadnje tam, ni bilo čist nič uporabnega...al pa sem samo zbirčna user posted image

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 17:49:09   
LolaTin
Dobrodošla reza user posted image

Me veseli, da nisem edina, ki je moški ravno ne podpira pri tovrstnih odločitvah user posted image . Pa nič slabega, ampak za štose ravno nista user posted image . Maš pa pridnega otročka, če tak lepo uboga mamico user posted image .

Kar se tiče trebuščka - sem na istem, kot ti - so mi sicer stvari še prav, ampak proti koncu dneva pa že molim za kej udobnejšega :) Drugače sem pa tut js bolj napihnjena - ni pa to še nosečniški buši.

Tut sama sem iskala že cote v H&M-u in so v Celju občutno zmanjšali oddelek user posted image , ker ne nejdem niti poletnih pajkic user posted image Sporoči, če boš na Rudniku kej našla, se magari tja zapeljem :D

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 18:23:43   
tintin
se mi zdi da se najde veliko "nosečniškega" tudi na običajnem oddelku v H&M, imajo cel kup pajkic, oblekic, daljših majčk...
reza - kljub temu, da je bil moj mož obakrat zraven, obstaja verjetnost da bom mogla rodit sama. Doma imava 2 otroka, pa nobenih babic & sorodnikov blizu,pa glede na to, da sem prejšnjič rodila v dobri uri in pol od prvih rednih popadkov...no ja bom že, če bo treba. Sicer pa doula ni slaba izbira!

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 19:54:35   
reza1
Ja, otroček je pa priden zaenkrat user posted image

Napihnjenost je pa res proti večeru vedno hujša...še dobro da se bliža poletje, ker so poletne oblekce res najbolj udobne. Pa ni hudič da ne najdem kej za oblečt :)
Na Rudnik sicer ne vem, kdaj bom spet šla, ampak javim ko bom, pa če kaj najdem...
Že tko al tko poredko zavijem v H&M, ker nikol nč ne najdem zase-vedno so mi stvari všeč, ko pa probam me pa vse mine...enostavno mi kroji niso prav user posted image oz skoz nekje ostaja, nekje mi je pa pretesno...ah, ta prečudovita postava user posted image

tintin ti mogoče tut razmišljaš o douli? Trenutno niti nimam občutka kolk to stane in kako vse skupaj izgleda. Sicer poznam eno sorodnico, ki je imela doulo, ampak ker še nisva povedala za nosečnost, je še ne morem vprašat :)

a ve ste že vse povedale za nosečnost? Fant pravi naj počakam na RD, ki ga imam nekje sredi junija, da bo večje presenečenje :) mene pa kr razganja pa bi z megafonom po KR razglašala user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: Novembrke 2013
20.5.2013 20:31:10   
tintin
reza: ne, o douli ne razmišljam:) si pa nekoč želim postat doula:)) lahko ti priporočam eno doulo, ki je pomoje fajn - nina jenštrle (ima tudi priprave na porod v bušček centru na britofu). sama se bom skušala na porod psihično pripravit tako kot že 2x, si vmes med popadki pomagat s sproščanjem, pa menda bo.
pri meni vedo za nosečnost skoraj vsi bližnji, ostali bodo pa kmalu ugotovili:)

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: Novembrke 2013
21.5.2013 7:52:24   
reza1
Za Nino Jenštrle sm pa že slišala ja, se mi zdi da sm lih ene par dni nazaj neki po netu brskala in naletela na njen intervju na valu 202 :) obstaja pa cel seznam doul, tko da sm že malo pregledala na hitro. Mam pa seveda še dost časa za to, sem pa upala, da ima katera mogoče že izkušnje z doulo...
Drugač pa super odločitev. Glede na to da imaš tretjega na poti, si že dost izkušena :) Srečno, pa upam da ti uspe uresničit svojo željo user posted image

LolaTin srečno na nuhalni! user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: Novembrke 2013
21.5.2013 19:58:50   
Metuljčica 2013
Nuhalna tudi za nami user posted image Uspešno opravljena. Držim pesti za vse, ki še čakate na NS user posted image

_____________________________

ticker mi zamuja za dva dni :D ampak se mi ga ne da nastavljat na novo :P

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: Novembrke 2013
21.5.2013 21:45:13   
anjamiha
Pozdravljene! Sem slučajno zasledila forum Novembrk 2013.... Mi pričakujemo drugega otročička 11.11.2013

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: Novembrke 2013
21.5.2013 21:49:36   
mina88
Pozdravljene,

se vam pridružujem tudi jaz, NS je mimo, naslednji pregled 31.5.
PDP 23.11., 2 user posted image , doma že skoraj 1letna user posted image


lp

(odgovor članu anjamiha)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: Novembrke 2013
22.5.2013 9:23:12   
LolaTin
Juhu, tudi za nami NS user posted image Kot kaže je vse BP, mi pa ni dalo miru, tak da sem se odločla za dvojni hormonski in dobim izvide naslednji teden. user posted image Spola (na moje veselje) niso uganjevali user posted image .

Čestitke metuljčica user posted image

Dobrodošli anjamiha in mina user posted image

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: Novembrke 2013
22.5.2013 11:41:02   
the seven
LolaTin super, samo da je vse OK.

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (47%)

VITA (41%)

OTA (10%)

PERINA (2%)


Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!