Anonimen
|
Lepo pozdravljene so ! kilce - Pri zadnjem pregledu sem celo malo shujšala zaradi slabosti, kaj pa se je zgodilo vmes, pa bom videla drug teden na pregledu, ker doma nimamo tehtnice . Upam, da me ne bo kap, saj tokrat ne želim iti čez 14 kg, sploh pa ne do 18 kg kot pri prejšnji nosečnosti, saj imam že od takrat 5 kg viška in če si sedaj naberem še 5 kg, pa se bom počutila kot bunka, čeprav spadam med drobižke. Sicer sem kar pridna s sladkarijami, le v omari jih ne smemo imeti . Sem možu prepovedala, da bi kupil kakšen junk food, ker ko pride trenutek šibkosti, vsi zdravi načrti odpadejo . oblačila - Tukaj sem jaz strašno občutljiva in sem že kar nekaj pajkic prerezala v pasu . Na trebuhu me tišči, prav tako nad trebuhom, pod trebuhom pa imam rez od CR in mi spet ne paše. Tako da že nosim nosečniške hlače in pajkice, ki so mi sicer prevelike in mi lezejo z riti, toda na trebuhu pa me nič ne tišči . Poleti bom pa itak nosila široke dolge oblekce in spodaj le spodnjice. Pri prejšnji nosečnosti so mi spodnjice delale strašne težave, sem jih kar nekaj razrezala, da sem jih lahko nosila . Očitno sem že sedaj kot stara mama, saj me prav vse tišči, še modrc mi je odveč. Joj, kaj šele bo, ko bom zares stara . mimi28 - Pa imava res identično situacijo, še celo pri kilah. Ti si bila bolj pridna in tudi v drugo štartala s 50 kg (jaz le prvič), meni je ostalo 5 kg viška, tako da imaš ti sedaj 5 kg v dobrem . marelcaspelca - Se čisto strinjam s tabo glede trebuščkov in tega, da smo vse drugačne. Moja sodelavka je imela pri prvi nosečnosti 14 dni pred rokom takšen trebušček kot jaz pri petih mesecih. Pa še takrat je bil moj trebušček bolj okrogel in izbočen, njen pa bolj plitek in širši. Pa sva potem obe rodili skoraj identično veliki in težki deklici. Neya26 - Čestitke za nuhalno ! Itak, da bo vse ok s srčkom . angel sound - Resno razmišljam, da bi si ga tudi sama nabavila, saj me v tej nosečnosti zaradi prejšnjih dveh ss vsake toliko zagrabi prava paranoja, kaj pa če je moje detece umrlo. Pred par dnevi sem celo ponovno začela rahlo krvaveti, čeprav se mi je pri 12 tednih krvavitev že ustavila, tako da sem itak cela prestrašena. Nikoli si nisem mislila, da me bodo mučili takšni strahovi, saj po naravi nisem niti malo panična. Ravno danes zjutraj sem se po telefonu razjokala možu, ker se mi je zdelo, da je moj trebušček manjši, saj nisem bila nič napihnjena. Potem sem se nekako pogovorila sama s sabo, se predala vesoljnim silam, da naj se zgodi tako kot se mora, in se umirila. V takšnem trenutku bi me to, da bi lahko slišala bitje srčka moje punčice, zelo pomirilo. Kje pa se kupi ta zadevščina? Hvala za vse nasvete . Spet sem napisala roman . Čao čao, NenaLena
|