Anonimen
|
Čao nosečke ! Moja dva sladko spančkata, jaz pa uživam na kavču , pa sem še malo na hitrco skočila k vam, ker sploh ne smem biti predolgo za računalnikom, kar čutim, da mi ne paše. Joj, sem občutljiva . tintin - Oh ta komisija . Bi rekla, da bi bila neka lenuhinja, ki bi iskala izgovore, da mi ne bi bilo treba delat. Toda sem takšen deloholik, da me je prav služba skoraj stala otročka, sem namreč zakrvavela po izjemno stresnem dnevu v službi - samo domov sem se pripeljala, vstala iz avta in se mi je vlila kri po nogah. Potem pa rešilec in na urgenco. To, da sem imela lani v roku pol leta dva splava, da imam hematom, da sem Rh negativna, da sem imela prvi porod zelo zakompliciran (CR in potem še ena operacija, ker sem krvavela v trebušno votlino in skoraj umrla), da bi se morala vsak dan voziti eno uro, da je sedeče delo za računalnikom, da bom pri porodu stara 37 let in je to torej takorekoč moja zadnja šansa za otroka ... vse to jih očitno ne briga. Prav jezna sem in jim bom napisala konkretno jezno pritožbo, saj jih imam na sumu, da so dokumentacijo samo na hitro pregledali. mimi28 - super za super pregled in že četrti otrok. Čestitke ! Vas prav občudujem mamice z več otroki, čeprav mi vse pravijo, da je z več otroci lažje, ker si se prisiljen optimalno organizirati in enostavno ni časa za kompliciranje, kot to rade počnemo mame z enim otrokom . Mi se zelo veselimo Eline sestrice, tako midva z možem kot hčerka Ela, ki si že zelo želi otroške družbe doma. Pa tudi za njen razvoj ji bo zelo koristila sestrska izkušnja. Tako da držimo pesti, da nam tokrat zares uspe brez dodatnih komplikacij, ki jih je bilo že dovolj za do konca nosečnosti . trebušček - Meni se je tako prvič kot sedaj drugič zelo hitro poznalo, že pri enem mesecu. Je pa res, da je tudi meni po Eli ostalo 5 kg viška, tudi nekaj v trebuščku, tako da je bila izbočenost še toliko prej vidna. Sem sem kar ves čas mučila, da bi se znebila teh dodatnih 5 kg, pa kar niso hoteli oditi, tako da imam sedaj plan, da se tokrat ne bom toliko zredila (prvič sem se 18 kg , ostalo jih je 5 viška), po porodu pa želim v enem letu spet priti na svojo staro težo 50 kg. Pred prvo nosečnostjo nisem nikoli imela petice na tehtnici in me je potem kar malo stisnilo, ko sem šla celo čez 60 . Toda suhice se baje lahko bolj zredimo, zato se nisem kaj ekstra sekirala. Glede na moj težek porod in vse zaplete po porodu namreč kar nekaj časa nisem mogla biti fizično aktivna, tako da sem si dala malo več časa. Očitno malo preveč . Sem pa imela pri Eli zares gromozanski trebuh, sicer lep okrogel, toda mala si je očitno naštimala olimpijski bazen, saj je imela pri porodu borih 2.850 kg . Me pa zelo skrbi, ker mi je sedaj pri tem strogem počitku spet padla kondicija in bom očitno spet šla rodit v zelo slabi fizični formi . Upam, da bom sedaj lahko vsaj začela hoditi na sprehode, da se vsaj tako razgibam, čeprav se spomnim, da sem pri Eli zadnji mesec bila kot slonica - komaj sem hodila, po par korakih sem se morala zasopla ustaviti, da o spanju niti ne govorim ... zares sem bila zelo neokretna, me je bil en sam velik trebuh . Je pa res, da sem zadnja dva meseca jedla čisto vse, kar se mi je zaluštalo, babnice tukaj na rr pa smo se vsak dan dražile s fotkami sladkarij, jagod ... ni čudno, da smo vse samo jedle . Tako da vas prosim zadnja dva meseca brez omenjanja hrane . Lepe praznike, pa vso srečo na nuhalni, naj bodo boljše številke kot pri meni in se tipkamo , NenaLena
|