Sadrika
|
Ančka, vsa čast, da si pršla v stare kavbojke Jst na njih niti pomisliti še ne smem, še bodo kar nekaj časa na čisto zadnji polici. Mam še vedno 10+, tistih 15 je kar izpuhtelo, res da sem bila polna vode, za teh 10 se bo pa treba očitno zelo potruditi. Čeprav mi govorijo, da ne smem nič shujšat, ker prej sem bila itak "prekoščena", vendar se js ne počutim dobr s temi mišelinkami . Mi je pa tko smotan, ko hodim, prav čutim kako se vse trese, v nosečnosti tega nisem čutila, mogoč zarad vode, je blo vse bolj "trdo" . Najbolj me moti trebuh, ko bi vsaj tega lohk mal "natrenirala". A ve k ste mele CR že delate kaj trebušnjake? Jst za1x sem še samo na globokih trebušnih, orbitrek in hitro ter dolgo vozičkanje, pač kolko vreme dopusti. Mali je pa dons rekord podrl, spal od 21:00-7:30, kar nisem mogla verjet, ponavad je vedno do ca.6h, pa dons je tud men tok pasal, bi ful težko vstala ob 6 Včeri sem pol nabavla Mustelo za temence in sma zvečer poskusla, mater to je pa res zakon, ma se ful pozna kolk grejo dol, čisto malo jih je še ostalo, po mojem danes še speniva, pa jih ne bo več. Al se bodo s5 vrnile?
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 4.4.2013 9:01:43 >
|