|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
28.2.2013 21:59:52   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

Mala BB midva se tudi polno dojiva in mi vcasih poliva, tudi jaz mislim da nic ni hudega :). Nas ati je super, previje, umije, skuha, pospravi perilo, potolazi, vglavnem pravi zlatek, ponoci pa jaz dam papico, ker tak kot pravi Inigo takih zizik zal nima z mlekecom :))).

Mjoj midva sva kupila sling, ampak se mi zdi tak bogi notri, sigurno ga dam narobe notri, bogec mali, sicer nic ne tuli, ampak taki zmuckan zgleda :)))

Nc bat. Sj so v trebuhu tut celi naguzvani pa jim ful pase ;) Ce se ne pritozuje, mu je ze vsec.

Punce, a ima katera to: http://www.ewan.si/ewan™ kaj mislite o tem? Me vlece v nabavo pa ne vem a bi a ne...

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.2.2013 22:01:08 >

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 301
1.3.2013 11:05:32   
mini86
helou moje punce..

glede nošenja/vzdigovanja..js sledim njej..če ji paše da je pokonc jo imam..zložim deke al pa povšter in do dam polsede..pa tud ležalnik ma dvignen že od skos malo..
je ne silim ampak sledim:)

govorjenje-miji ma najrajši če se js usedem, dam na svoje noge povšter in pol njo gor in ona pol čeblje..in če gledam tv, in mal pozabm nanjo me prav lepo pokliče..včasih se kr krega z mano-nimam pojma zakaj, včasih pa ja tale a gu je noro simpatičen..pa k neki ghhhhh..smešno..
se pa midve vsak večer pogovarjave na kavču

js pa morm rečt oz bi si upala trdit da je marcel miji zelo lepo sprejel in ni nič lubusumen..clo dons predno je šel v vrtec mi reče..mami lepo čuvi mijo k js grem zdj vrtec in se vidmo poluser posted image
v tork k sva šla v gledališče gledat kdo je napravil vidku srajčico je bil kr slabe volje ker ni šla mija z nama-sm rekla da je pač še premajhna in da lahko začne jokat..pol pa reče iz najbolj ljubeznivim glasom ja sj ne bom pozabu dude ji vzet in datuser posted image
skos jo lupčka, objema, govori miji ti si moja...
joooj pa učeri se mi je tok zasmilu..tamala na moji nogi-no tko čez pase kravce..in tamau se zvera okol nje..pa gre tko bliži tamala pa glih glavco dol premakne...valda se mau butneta in tamala v jok..on pa takoj oprosti mija, oprosti moja, nesreča je bila...user posted image user posted image

sadrikauser posted image user posted image user posted image punca moja si predstavljam kako ti je..karkol se boš odločila vedi da bo pravilno..smo s tabo in nam lahko potožiš kadar hočeš..

helenčica-js res nikoli nisem miksala..

inigouser posted image user posted image user posted image matr sm se nasmejala vašmu mačku v šokuuser posted image user posted image
"pogovor" se z brinom..zakaj to dela..pa nekak mu ti govor o njegovih občutkih..a si jezen na koga

polivanje-naša nikoli ne..je od začetka malo ampak sem ugotovila da takrat k se je preveč najedla..in pol sm jo prej dala stran od joške in je zdj ok..

delitev dela-vstajam js ker pač on ne more dt joškeuser posted image ne vem men je samoumnevno da js vstanem..itak je pa čist pr men košek tko da bi več dela imeu po nepotrebnem..menjanje plenic..tud js..včasih on..drgač pa ma nekako zdj tavečjiga čez..pol pa tekmujemo al bodo deci al babe prej se preoblekeluser posted image
drgač pa da prat, pobere perilo..ampak sam od sebe, nič mu jaz ne rečem..tašča pa sam gleda kok je njen sinek bogi k obeša perilouser posted image user posted image ona je še nekak stara šola da se deca strežeuser posted image

inigo-js ne razmišljam o tem ker nimamo problemov iz spanjem..če bi pa mel pa bi se poslužila marsičesa..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 302
1.3.2013 11:06:35   
mini86
helou moje punce..

glede nošenja/vzdigovanja..js sledim njej..če ji paše da je pokonc jo imam..zložim deke al pa povšter in do dam polsede..pa tud ležalnik ma dvignen že od skos malo..
je ne silim ampak sledim:)

govorjenje-miji ma najrajši če se js usedem, dam na svoje noge povšter in pol njo gor in ona pol čeblje..in če gledam tv, in mal pozabm nanjo me prav lepo pokliče..včasih se kr krega z mano-nimam pojma zakaj, včasih pa ja tale a gu je noro simpatičen..pa k neki ghhhhh..smešno..
se pa midve vsak večer pogovarjave na kavču

js pa morm rečt oz bi si upala trdit da je marcel miji zelo lepo sprejel in ni nič lubusumen..clo dons predno je šel v vrtec mi reče..mami lepo čuvi mijo k js grem zdj vrtec in se vidmo poluser posted image
v tork k sva šla v gledališče gledat kdo je napravil vidku srajčico je bil kr slabe volje ker ni šla mija z nama-sm rekla da je pač še premajhna in da lahko začne jokat..pol pa reče iz najbolj ljubeznivim glasom ja sj ne bom pozabu dude ji vzet in datuser posted image
skos jo lupčka, objema, govori miji ti si moja...
joooj pa učeri se mi je tok zasmilu..tamala na moji nogi-no tko čez pase kravce..in tamau se zvera okol nje..pa gre tko bliži tamala pa glih glavco dol premakne...valda se mau butneta in tamala v jok..on pa takoj oprosti mija, oprosti moja, nesreča je bila...user posted image user posted image

sadrikauser posted image user posted image user posted image punca moja si predstavljam kako ti je..karkol se boš odločila vedi da bo pravilno..smo s tabo in nam lahko potožiš kadar hočeš..

helenčica-js res nikoli nisem miksala..

inigouser posted image user posted image user posted image matr sm se nasmejala vašmu mačku v šokuuser posted image user posted image
"pogovor" se z brinom..zakaj to dela..pa nekak mu ti govor o njegovih občutkih..a si jezen na koga

polivanje-naša nikoli ne..je od začetka malo ampak sem ugotovila da takrat k se je preveč najedla..in pol sm jo prej dala stran od joške in je zdj ok..

delitev dela-vstajam js ker pač on ne more dt joškeuser posted image ne vem men je samoumnevno da js vstanem..itak je pa čist pr men košek tko da bi več dela imeu po nepotrebnem..menjanje plenic..tud js..včasih on..drgač pa ma nekako zdj tavečjiga čez..pol pa tekmujemo al bodo deci al babe prej se preoblekeluser posted image
drgač pa da prat, pobere perilo..ampak sam od sebe, nič mu jaz ne rečem..tašča pa sam gleda kok je njen sinek bogi k obeša perilouser posted image user posted image ona je še nekak stara šola da se deca strežeuser posted image

inigo-js ne razmišljam o tem ker nimamo problemov iz spanjem..če bi pa mel pa bi se poslužila marsičesa..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.3.2013 12:03:27   
me83

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Mala BB midva se tudi polno dojiva in mi vcasih poliva, tudi jaz mislim da nic ni hudega :). Nas ati je super, previje, umije, skuha, pospravi perilo, potolazi, vglavnem pravi zlatek, ponoci pa jaz dam papico, ker tak kot pravi Inigo takih zizik zal nima z mlekecom :))).

Mjoj midva sva kupila sling, ampak se mi zdi tak bogi notri, sigurno ga dam narobe notri, bogec mali, sicer nic ne tuli, ampak taki zmuckan zgleda :)))

Nc bat. Sj so v trebuhu tut celi naguzvani pa jim ful pase ;) Ce se ne pritozuje, mu je ze vsec.

Punce, a ima katera to: http://www.ewan.si/ewan™ kaj mislite o tem? Me vlece v nabavo pa ne vem a bi a ne...

Inigo ce ima rad ta white noise oz. beli sum, potem res priporocam :) mi smo ga nabavli, da ni bilo vedno treba preko gsm te zvoke poslusat. Tudi zvecer sedaj lazje sam zaspi,... Ko ga odlozim v kinderpet mu ga prizgem in nama vec ni treba k njemu hodit,... Malo se gleda to rdeco lucko, poslusa, ga boza in nato zaspi (imava bsbyphone kamero zato vem). :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.3.2013 15:22:50   
Sadrika
Hvala mini86 za podporo user posted image user posted image , za 1x še ni spremembe, jst še vedn črpam tistih par ml in bom dokler bo šlo. Zdej sm se celo sprijaznila, da več kot to ne bom imela.
Inigo sm ewana mela namen kupiti še v nosečnosti... zdaj ga pa ne rabmo, vsaj za zdaj še ne, nima problemov s spanjemuser posted image user posted image , se pa ne bi branla, če bi bilo kaj za vzpodbujanje apetita heheh...
delitev dela ma nekako je vse na men, moj tko hod na šiht.... tko, da je samoumevno, da bom jst ponoč vstajala in vse ostalo poštimala, pa sej ga tu in tam previje, sam če ni pokakan. Gospodinjska dela mu pa tud sama nisem zaupala že prej ne, sej to sm sama kriva, ker vse kar je naredil, zame ni bilo dovolj ok in sem potem sama še 1x nardila. hmmm....sej če pomislim, se njemu pravzaprav ni nič spremenilo, še vedn gre po šihtu na pir in ko pride domov, ga čaka pozno kosilo in vse je poštimano, jst pa poslušam kok je zmatran, sej se ne pritožujem, mava pa zmenjen, da grem 1x na teden, ponavad je to za vikend sama v trgovino in me ni ca.2uri in takrat se res sprostim in se mi prav baterije napolnijo. Komi pa čakam, da se bom lohk s5 namakala v bani user posted image , tudi takrat me bo moral menjati za kako urco do urco in pol
Se je pa končno začel sonček, kok sva dons uživala... obauser posted image user posted image user posted image , navijam za čimveč takšnih dni

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 1.3.2013 15:24:36 >

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 305
1.3.2013 16:32:20   
neonaia
jaaa..sonček je končno! user posted image user posted image user posted image

ewan: js sm ga tut hotla že u nosečnosti kupt, ampak sva se odločla, da dokler nima problemov s spanjem, ne.zdej jih res nima..dons je spet svoj rekord podrla! ob 20h sva se nafutrale, pol je pa u košku še mal vsake tok pojamrala pa zadremala nazaj, pol se je pa šele ob pol 6h zbudla! sva se sam nafurale in je spet zaspala...do 9h! user posted image

očijeva pridnost: user posted image skuha večinoma on, posodo ma tu čez, tamalo pa naravnost obožuje in se previjata, pogovarjata, nosta..psa pele vn, mačkin skret puca..jah ubistvu js tamalo futram, previjam tut dostkrat, pa perilo dam prat in obesm...pa za čokolado sm zadolžena...da ne zmanka zalogeuser posted image drgač si pa več al manj vse deliva, tko da če en nemore, nardi ta drug...

plavanje: jah..bomo vidl..upam da bo znala zadržat dih za tistih par sekund, pa da bo uživala user posted image ..če ji bo pa preveč grozn, pa ne bomo šli več pod vodo.sam v vodo.glede klora pa..ja sej ni zdrav, ampak za tkole mal namočt se bo že..polet pa valda morjeeeuser posted image

čauč

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 306
2.3.2013 22:27:18   
Inda_T
Hej ho,
sem ena izgubljena decemberka, ki sicer foruma ne berem redno ampak danes imam čas in sem malce prišla pogledat vašo debato...
Pa bi rada samo o črpanju rekla, da sem bila sama v isti situaciji kot Sadrika, vključno s solzami... Pa je moj dragi prišel zraven in konkretno ostro rekel: 'sedaj je tega mučenja sebe in otroka dovolj'. od takrat je mali na am in jaz sem končno srečna z otokom... Prej me je bilo namreč strah ko se je mali prebujal in mu je bilo treba dat jest... in sem ugotovila, da ni vredno. se mi pa zdi bolano s strani pediatrov da tako forsirajo dojenje... s tem mlasim mamicam namreč delajo psihično skodo, ki se logično prenaša na otroka... Sadrika, čisto možno da mali noče jesti ker si ti vsa pod stresom s tem hranjenjem... moj je delal isto, kot da bi vedel da je mene strah, enkrat se mi je zgodilo da je bruhal na jošku! pa si predstavljajte občutek... user posted image
je pa res, da je tako odločitev zelo težko sprejeti in mene še po skoraj dveh mesecih včasih prime slaba vest... ampak, kot rečeno, ni mi žal da sem jo sprejela, se pa najdejo drugi čarobni momenti - mali sedaj 'pomaga' držati flašo in ko je sit jo odrine stran user posted image

pa ne zamerit za pametovanje
lp, I.

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 307
3.3.2013 18:18:31   
Polona19
Čao bejbike!

Kako ste? Upam, da vse lepo vozičkate po tem lepem vremenu.

Inda T ... čav decembrka... lepo, da si se javila user posted image user posted image

dojenje Punce, na srce vam polagam, da ne imeti slabe vesti, če ni steklo. Vaši otročki ZDAJ potrebujejo vesele in srečne, predvsem pa sproščene mamice. Bodite nasmejane in ne razmišljajte več na dojenje. Božajte in pestujte svoje otroke z nasmehom. Vse bo ok in ničesar niste izgubile. Izgubljate pa lepe trenutke z njimi, ko jokate in se obremenjujete z dojenjem. Ni šlo, pa kaj potem. Svojega mleka jim ne morete dati, jim lahko date pa sebe in dobro energijo. Mislim na vas.

Kopanje v bazenih user posted image user posted image user posted image malo sem iz foha in zares ne maram bazenov. Predvsem pa poznam kako čistijo in kako bi morali čistiti user posted image user posted image user posted image . Še mojega petletnika sem samo dvakrat peljala v bazen, pa še takrat ga ne bi, ampak je bila situacija taka, da nisem hotela komplicirati. Še mene ne spraviš tja, kaj šele mojo dvomesečnico. Ne vem, moje mnenje, malo premislite.

Kile Sem si našla nov hobi ... kuhanje. Vsak trenutek izkoristim, da skočim med lonce. Prav uživam v tem. Kile pa user posted image . Zdaj se še skrijem v bundo, vendar bo kmalu poletje user posted image

Ne vem katera je spraševala o nakupu backa Ewana ... je v Petrolovem katalogu na točke malo ceneje.

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.3.2013 20:15:12   
Inigo
Polona, ful si lepo napisala o dojenju :) Res je tako! In hvala za info o Ewanu!

(odgovor članu Polona19)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.3.2013 21:22:18   
vesper
indaT dobrodošla med nami user posted image in se z veseljem podpišem pod tvoj pos. Se popolnoma strinjam s tabo. Tudi jaz sem sprejela to odličitev in tudi mi smo na AM in ni mi žal niti malo. Imamo se super user posted image user posted image

bazeni punce povem vam iz prve roke, da naši slovenski bazeni, niti en ne dosega standardov, ki bi jih moral, tako da je za razmislit, če boste otročke dale v to vodo user posted image To je resnično žalostno, da pri nas niti ene terme ne dosegajo standarda, čeprav to uspešno skrivajo, v Avstriji recimo, pa še najmajnše zakotno kopališče dosega potreben standard user posted image

ewan pa je tudi nas tako navdušil inigo, da smo ga že naročili user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.3.2013 23:11:48   
Bijoux
Pozdravljene!

Redno redno berem, za odgovor pa kar ni časa..
Torej..o uvajanju GH sem zdaj brala članek prav tu na RR in sem prebrala, da sploh ni priporočljivo miksati hrane, ker naj bi s tem vnesli preveč zraka v hrano, kar pa lahko povzroča tudi prebavne težave.

Sadrika, joj tudi jaz te razumem...pri meni je že izgledalo, da bova "zlezla" iz flaške nazaj na dojenje, pa potem nikakor ni šlo...in sem odnehala, črpam še kolikor lahko, ampak zaradi vedno večje aktivnosti našega sončka tudi to vedno manj. Posledično imam manj mleka njemu pa tako ali tako apetit tako raste, da ga zdaj pa res ne načrpam niti za en cel obrok več ne. Pa sem se nekako sprijaznila user posted image . Ravno danes na sprehodu sva se z mojim pogovarjala in se odločila, da bom črpala samo še toliko, da mi mleko ne bo zastajalo..ne bi rada zdaj proti koncu dobila mastitisa..drugače se pa ne bom več sekirala. Zdaj ko se končno začenjajo topli dnevi bova tako ali tako več ali manj zunaj in niti ne bom več uspela črpati. Pa sem si rekla, bo pa mali mišek veliko več odnesel od sončka in svežega zraka. Mojega mleka je dobil kolikor je dobil, kmalu bo star tri mesece in kakor hitro minevajo dnevi, samo še malo, pa bomo že uvajali GH user posted image

Mimogrede...koliko pa že popijejo tele vaši sončki, ki so na flaški? Naš je kot da bi se držal navodil na embalaži novalaca in je ravno zdaj presedlal na 150ml vode in 5 meric v enem obroku user posted image

Deljenje dela...uf tudi moj je priden user posted image Komaj čaka, da ga lahko vzame v roke in se z njim igra, pogovarja..tudi gospodinjska dela mu niso problem. Odkar imava malega celo vedno več kuha. Zadnjič se je končno opogumil in ga je hotel skopati, je bil na koncu tako vesel, kot mali otrok user posted image Edino pokakana rita mu še ne gre odkar se je malemu spremenil kakec in je vedno pokakan skoraj do popka user posted image

Punce, mi bomo šele zdaj kupovali stolček za hranjenje..pa se spomnim, da je bilo o tem govora že v prejšnji temi, ampak si seveda nisem zapomnila. Spomnim se, da ste govorile o stolčkih, ki so hkrati tudi počivalniki oziroma, ki se dajo nagniti nazaj, tako da so lahko pikci notri tudi, ko še ne znajo sedeti. Naš je namreč vedno težji in kot zakleto se vedno prebudi, takrat ko se midva spraviva h kosilu. Takrat ga zelo težko zamotiva, držati pa ga tudi ne moreva v naročju..vsaj jaz ne, ker me že tako grozno zapestje boli (še ostanek od nosečnosti), da ga včasih že oblečem težko.
No torej..a bi se dalo kateri še enkrat pripopati link katere stolčke imate?

Lep pričetek tedna vam želim in ogrooooomno sončka user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.3.2013 7:48:26   
HeLenčica
Ojla user posted image Bi se že prej kaj oglasila pa mi RR ni dovolil.

helencica jaz se pridruzim na vadbi z dojencki takoj po pregledu in tudi ze komaj cakam, da lahko malo potelovadim :)). Sicer vozickava vsak dan ogromne ture, samo malo more mami tudi sama potelovadit :).

Neee, to so bolj igralne urice za dojenčke, za mamico pa se mi lahko pridružiš na aerobiki pri Bodifitu user posted image

bazen - jaz ga bom dala v bazen takoj ko bo glavico sam držal, sicer so eni striktno proti, češ da je voda klorirana in ne vem kaj še vse....ampak imam željo da se čim bolj spozna in vzljubi vodo, v kopanju ful uživa in ker na žalost ne živimo v tropskem pasu nam pač ostane samo bazen.

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Jst sm čist šokirana user posted image user posted image user posted image user posted image
A ve ste oddale vlogo z otroški dodatek? Jst sm dobla ZAVRNJENO?! Sem do danes misla, da to pa dobi vsak. Ma kr ne morem do sape, kok je vse v ***** v tej naši ljubi državici. user posted image user posted image user posted image user posted image Groza! In niti ne vem zakaj so gledali za leto 2011?!

Za 2011 gledajo zato, ker še ni bila izdana davčna odločba za 2012. Vezano je na davčno, ker kao od tam pridobijo podatke. Zato mi nismo dobili paketa ob rojstvu oz. denarja, za otroške pa nisem dala vloge, ker čakam na odločbo za 2012 in bom dala takrat. Groza! Ko so nam pa porodniško računali pa so vzeli 2012, ki je bilo slabše, itak. Samo da čim manj dobimo.

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Nekaj me zanima, a kateri malček/malčica poliva? Celo malo bruha. Včasih tekoče, včasik kot "kefir". Bi se morala bati ali je to ok in paše zraven? Ima katera izkušnje s tem? Še vedno polno dojim, mleka je za zdej dovolj in mulo lepo pridobiva na teži (6 kg in še malo).

Moj zelo poliva. Pediater mi je razložil da je to zato, ker nimajo še razvite tiste zapiralke med želodcem in požiralnikom, pa ker je mleko tekoče hitro pride gor. Dokler lepo pridobiva na teži to bojda ni problem. Našemu celo včasih mleko pri nosu ven vrže, revežu.

White noise - jaz sem posnela na mp3, zraven imam zvočniček in vsako večer s tem zaspi. Brez tega ne gre.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 312
4.3.2013 12:10:36   
cebelica986
Pozdravljene! Da še jaz kaj napišem :)

dojenje Jaz sem dojila glih teden pa pol. Potem sem bila čisto iz sebe, ker ni šlo. Sem tudi kar jokala. Sadrika te čisto razumem. Ampak ne se sekirat. Mi smo prešli potem postopoma na AM in naš fant čisto lepo, pridno raste in pridobiva na teži. Kar me moti je, da veliko krat naletim na vprašanje "Ga dojiš?" in potem, ko rečem da ne, sem deležna takega pogleda, kot da bi mu delala ne vem kaj hudega... Sem se počasi navadila tudi na take stvari. Je pa res, da sem se kar obremenjevala s tem, da dojenje ni steklo...

deljenje dela Tukaj pa moram mojega zelo pohvalit. Ob treh pride domov in od takrat je večinoma mali pri njem, ker ga obožuje... In seveda, ker ne dojim, ga ima ponoči malo on, malo jaz, ker se nisem mogla naspat zraven glasnih sanj našega fanta. :) Vsak dan poskrbi, da se naspim. To pa je dobra stran tega, če ni dojen :) Treba je gledat pozitivno. Gospodinjska opravila so večinoma na meni. Če pa omenim, da bi kaj postoril, pa ni treba posebej prosit. Je takoj narejeno.

sprehod Zunaj je sonček... Danes bomo pa uživali :)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.3.2013 17:25:10   
Majči_
Pozdravljene,
berem vas že celo nosečnost, ker sem imela predviden rok 1.1.2013, vendar v forumu januarke nisem napisala ničesar, sem vas pa z veseljem prebirala. Naša princeska se nam je pridružila 23.12. in ker ima mami zdaj končno malo več časa, sem se odločila, da se vam pridružim in še sama kaj napišem. Upam da sem vseeno dobrodošla :)

Kar se tiče vseh aktualnih tem, naj povem, da se ne dojiva in po začetnih mukah sem končno sprejela dejstvo, da je precej več vredno, da sta mami in otrok zadovoljna kot pa stres okoli dojenja, ki je, kot je že marsikatera napisala, preveč forsirano. Je pa lepo za vse, ki jim steče brez problema.

Krčev hvala bogu nimamo in jih tudi nismo imeli. Uživamo na sončku, se crkljamo in komaj čakamo pomlad, da se bo vsak sprehod posebej cel projekt :)

Tako, za prvič ne bom predolga, se bom pa zdaj z veseljem pridružila in sodelovala v debatah.

(odgovor članu cebelica986)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.3.2013 21:44:04   
Sadrika
oooooo punce, ful hvala za podporo, res! Moram vam povedat, da sem nehala črpat,zdaj si še samo zvečer in zjutraj, ko me najbolj tišči in spumpam sam tolk, da me neha in vam povem kolk sm jst bolj spočita in polna energije, posledično pa tudi boljše volje. Prej bi bla tak čas že mrtva in v postli grnjohala... In končno sem srečna mamica, prej sem skoz neki skrbela, za vse kar sm nardila, sem se spraševala, aje prav tak, al bi mogla kej drugač.....posledice so tud pr tamalem, tok je začel grulit in smejat se, da že zarad tega sem tolk srečna. Ko bi čas lahko zavrtela nazaj za 2 meseca, bi blo vse drugače.... Sam, če me kdo vpraša, če dojim, pa rečem, ja. Ma kaj k**** koga briga, ma sploh pa taščo, ko pol tko rada vse trobi naokoli. Že tko nč prav ne nardim.
Kaj mate vse tok pridne očkote, vsaka jim čast, ma kr vam ne morm verjet, da vam tolk pomagajo, sm misla, da so vsi enaki, he..
Punce, ve boste krstile svoje malčke? Ma pr nas tok vsi težijo, od mojim tastarih, kot njegovih, sej sva oba bila in hodila k verouku, ko pa ni bilo več treba, pa noben ni več hodil v cerkev, tko, da sva ateista, tastari so pa tok tečni že s tem in sva zdaj res začela že razmišljat, kaj narest. Kaj pa ve?
Pa še nekaj, moj škrat tko hit raste, da komaj dohitevam mu cotke kupovat. Problem pa imam pri vozičku, ker je košara dolga samo 70cm, prej nisem bila pozorna, ko sem kupovala in ne vem, ali so vse iste dimenzije ali ne, na netu nikjer ne najdem napisanih dimenzij. Kakšne dimenzije so pa vaše košare? Ne vem pa s katerim mesecem ga lahko dam v športni deluser posted image Zdaj se hecamo, da mu bomo spredaj naredili 2 luknji za nogice, he he.
heLenčica - če te prav razum, mormo počakat na davčno odločbo in potem še 1x dam vlogo na CSD?

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.3.2013 9:20:25   
Inigo
majči - WELCOME! user posted image

sadrika - edino pravilno! user posted image sem zelo vesela zate.

krst - mi ga bomo krstili, to je pavse. če ga bo melo, da bi hodu k verouku, naj hodi, silila ga pa ne bom. enako pr tavečjem. krščen je, ostalo pa po želji.

košara - naša je 90cm. pa se mi zdi, da jo bomo še kr meli neki časa... tut piše, da je not otrok lahk kamot do 6m. sj tk dolg ga ne bom not mela... Brin je zeo hitro začel sedet in je bil tut hitro v sedečem položajo. Maj bomo pa vidli kk bo radoveden. spi zelo rad v vozičku in dokler bo tko, ga bom raje v košari vozila. ampak računam, da ga bom nekje pri 5m dala v sedež.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.3.2013 11:35:35   
Bijoux
Uh, naš je tudi že tako velik, da že kar lepo zapolni košaro user posted image Dimenzij naše sicer ne vem, ampak to sploh ni problem..ko jo bo prerastel ali pa ko ne bo več hotel biti v njej, ker ga bo okolica preveč zanimala, ga bomo dali v športni del, saj se da tudi čisto v ležeči položaj dat - če slučajno še ne bi do takrat dobro sedel.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.3.2013 12:42:19   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Uh, naš je tudi že tako velik, da že kar lepo zapolni košaro user posted image Dimenzij naše sicer ne vem, ampak to sploh ni problem..ko jo bo prerastel ali pa ko ne bo več hotel biti v njej, ker ga bo okolica preveč zanimala, ga bomo dali v športni del, saj se da tudi čisto v ležeči položaj dat - če slučajno še ne bi do takrat dobro sedel.

pa ja! zdj se tko skor vsi vozički dajo poležt. itak pa ne rabi čist čist v ravno ležat. sj tut v ležaniku ni v popolnoma ležečem položaju.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 318
5.3.2013 15:51:44   
noseckec23
Babike morem vam povedat, da sem sling nesla nazaj, ker z Liamom sva na zacetku plesala z njim, se uspavala, po 10min je bilo ok potem pa gotovo. Sedaj sva narocila kengurujcka, sva pregledala ogromno kritik in na koncu izbrala tega http://www.babybjorn.com/products/baby-carriers/baby-carrier-one/baby-carrier-one/ , seveda v sloveniji se ne vejo da sploh obstaja, je pa neverjetno pohvaljen tudi s strani pedijatrov, kar pri vecini nosilk ni slucaj.

Koncno sva se odlocila tudi za lezalnik, ki hvala bogu ni plasticen in nakicen, je z lesenimi igrackami, otrok se pa sam gunca in uporaben do 13kg. Prav tako je firma na trziscu s tem lezalnikom ze 70 let in se model samo dopolnjuje http://www.babybjorn.com/products/bouncers/bouncer-balance-soft/babysitter-balance-soft/ . Res je drag, ampak pravijo, da vreden vsakega centa. Ce pa je res tako super vam pa se sporocim v petek, ko ga dobimo. Komaaaj cakam ze :)))).

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 319
5.3.2013 21:04:04   
vesper
noseckec kje si naročila tega kengurujčka in koliko je cena? Jaz je nikjer ne najdem user posted image Midva sva ravno jutri namenjena v Avstrijo po Stokke kengurujčka, zdaj si me pa spravila v dilemo s tem user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 320
5.3.2013 21:23:51   
noseckec23
vesper midva sva ga narocila preko amazona, ker sva sla res skozi ogromno kritik, malo si poglej, povsod ga hvalijo. V petek ti napisem, ce je res tak dober :). Poglej predvsem tuje forume, ker je letnik 2013, ti povem da skoraj nisva zasledila slabega rewieva.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 321
5.3.2013 21:30:56   
noseckec23
Cena za kengurujcka ni toliko v primerjavi z drugimi, mislim da je 150 eur, kar pa v babycentru ponujajo za stare modele, ki so ze sto let za svetom :/

Neposredna povezava do sporočila: 322
5.3.2013 23:43:58   
Majči_
kako ste mamice? ne vem če je bilo o tem že kaj napisano, če je bilo upsi...tiste ki ne dojite me zanima katere sstekleničke uporabljate? mi imamo mam, saj ne da nisem zadovoljna, samo pomivat jih je včasih muka, ker se razstavi na 5 delov...no, šest če štejemo še pokrovček...saj ne vem, če je sploh pametno menjat zdaj, verjetno najbolje da malo potrpim še teh nekaj mesecev pa bomo že tako menjali za tiste lončke...

aja pa koliko spijo vaši sončki? pri nas imamo podnevi vsak dan drugačen ritem, ponoči pa že nekaj časa zaspi okoli 18.00 (!!!), potem pa z dvema ali tremi vmesnimi hranjenji spi do osmih zjutraj...se sicer ne pritožujem, samo se mi zdi pa to kar veliko...saj vem, nikoli nam ni prav, če ne spijo se pritožujemo, če pa preveč spijo pa spet ni vredu :) ni mi jasno kako bi jo tudi podnevi navadila na neko "urico", ki jo vidim pri drugih, da bi imela en ritem...a je še prezgodaj za take stvari?

Neposredna povezava do sporočila: 323
6.3.2013 9:00:09   
Sadrika
Ojla
Majči_ - sem ravno danes paniko zagnala, ker naš spi tko dolgo, zvečer gre spat ob ca. 21h in je danes spal do 6h, brez vmesnega hranjenjauser posted image in še to sem ga komaj zbudila, budila sem ga do 6:30, sicer, ko se je potem predramil se je sam začel dret, da je lačen in je potem tudi pojedel 160ml (drugače poje 120ml), potem je pa s5 zaspal kot ubit in še zdej spiuser posted image . Druge noči se zbuja pa še 1x vmes, ob kake 2h do 3h ponoči in potem ob 6h, tko kot danes.... danes pa ne vem kaj je blo, naj pokličem P? Tudi redi se več ne tolko kot prejšnji mesec, prvi mesec je pridobil 1200g in zrasel za 9cm, zdaj v drugem se je zredil le 700g, zrasel pa ne vem kolk je, ga tok težko zmerim, nosi pa že 68 cotke. Ne vem po kaki krivulji morajo it gor po teži in rasti, te tabele, ki sem jih gledala so vse tko neberljive, no, vsaj meni. Kolko pa pojejo vaši škratje, tiste, ki jih imate na AM? Naš ima ca. 6 obrokov (danes jih bo verjetno samo 5) po 120ml, bo pa v nedeljo star 2meseca. Pa še to ga moram prisiliti, da poje tolko, tud redko se sam oglasi, da je lačen, po 3 urah mu kar pripravim obrok in se pol matrava tud do 1 ure, včas gre pa tud v 20min.
Mi uporabljamo stekleničke Nuk s cuclji iz kavčuka in smo zadovoljni, cuclje je treba res pogosto menjavat, dugače se pa da lepo raztaviti, ima samo 2 dela, steklenička + pokorovček, no pa še cucelj, aja pa tko kot si rekla, pokrovček, tega pa tko uporabljamo samo, če gremo kam za dlje časa.

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 324
6.3.2013 11:59:16   
sandra_sandra
sadrikauser posted image
moja dva sta na mlečni formuli od 1 tedna..žal nam ni zlavfalo dojenje,vsaka čast tistim k je..brez kančka slabe vesti se ponosno hranimo z am..termoska tople vode in gassss
deljenje dela pri men k mamo user posted image user posted image se to deljenje čist zgubi...mam občutek da vse delam sama..
sej večino res, ampak k mal bolj razmislim...kopa ju on..jst mam vse predpriprave in flaške, pleničke jima tud menja..tud če sta pokakcana, uspava punčko..jst fantka..ponoč jst ustajam,do 15-16h sem itak sama z njima..skuham vedno jst..prat daje on,obešava..kokr kdaj, likam k zmešana jstuser posted image ..no in če vse to skup sešejemo sem več al manj samauser posted image user posted image ane??? hahaha..no sej se pozna tud njegov trud, čeprav ga včasih dobim kako hvata krivineuser posted image aja pa on je ful zmatran pa zaspan k pride s sihtauser posted image user posted image
ewan..ja naša dva obožujeta glasbeni vrtiljak..tko da jima ga k zmešanauser posted image navijava in tud zaspita ob njem...je pa ful cute ta ovčka.
flaške in dude flaške smo dokupili od aventa dude pa od mam-a..btw..men so grozne za uporabo flaške od mama..čeprov so mi lepe
spanje ob 20:30 ju dava v posteljci..ugasnemo luči in začnemo z navijanjem vrtiljaka in črko šššššš..hahaha in tko zaspita, včasih se ker buni..tistga vzamem v naročje..sem tud natuhtala kako kerga prijet in stisnit da zaspi..včasih pa tud kerga h seb prešvercam..ponavad tamalo k me tko gleda k sovica med k jst prej zaspim k ona, pol jo pa škilm kaj dela user posted image aja nekje do 21:30 zaspita..problem je k en druzga zbujata en zaspi pa ga drug zbudi pa kontra,..zato tok traja da zaspita
majči in inda.t wellcomeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra_sandra -- 6.3.2013 12:16:38 >

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?