Sadrika
|
sandra_sandra jst tud mam ležalnik/gugalnik peg perego, že od začetka, pa se nam kr dobr obnese, no, morm priznat, da ni ful rad v njem, ker se bolj rad carta, ampak tko, ko ne morva it ven, pa jst kej delam, ga pa mam not, mu musko naštimam pa igračke namontiram, da se zamot, pa zaspi oz. bolj zadrema po par minut, ker tko ne spi velik čez dan, razen v vozičku. Poporodni pregled - sem ga imela včeraj in ko sem ji rekla, kako se trudim črpat, ker zize itak noče več niti videt, ni mogla verjet, je rekla naj kar takoj neham, ker to je mučenje, pa ne sam za mamico, posledično tud za otročka, ker čuti, da je mamica utrujena. Sam sem ji rekla, da ne vem, če bom lahko kar nehala, ker se tko dolžno počutim, da se morm še trudit, za tablete niti slišat ni hotla. No, recimo, ko smo imeli pa posvetovalnico z malim, je pa P rekla, da naj se še kar trudim, da je vsaka kaplja pomembna... zdej pa bod pametn.... nrdila bom tko čist po svojem občutku, je pa res, da mleka imam vsak dan manj. Sem zadnjič črpala kar v kuhinji, pa jokala ko dež zravn, ma sem se čist zlomila, ker ni in ni hotlo tečt, ma je vsega skup nakapljalo 20ml. krčki so se zelo zmanjšali, ne bom rekla, da jih ni več, so pa res taki mini in tudi manj časa trajajo. Mu pa redno pri vsakem obroku dajem ColiPrev, zdej ne vem, če mu res to pomaga, al je naključje, so mu pa res začeli pojenjat, ko jih je začel dobivat. Rast - mater, jst ga komaj folgam oblačt, sm zadnjič mu vlekla pižamo gor 62, pa ni in ni šla, ko le ugotovim, da je premajhna , še dobr, da sm mela 1 doma 68. Sej ne rečem, da mu sploh ni več prav 62, ampak te pajacki s stopali pa res ne grejo več gor, bi moral imet pokrčene nogice, npr. kakšna trenirkica mu je prav pa tud še 56. Res je pravi dolgin, ma špehca pa res skorajda nima, samo v dolžino gre, bo res čist po ateju . Sma se zadnjič z mojim hecala, kok bom malega ****ala, če ga bom mogla pa gor gledat Sprehodi - mi2 tud greva vsak dan ven, razen takrat, ko je tko ful snežilo nisva šla, al pa da bi ful dežval, če tko malo rosi, pa greva, vozek tko ne premoč, po njemu pa tud nč ne pada. Ma jst tud ne morm bit doma, se mora skoz nekaj dogajat, moj je bolj zapečkar, tko da bolj sama s tamalim okol skačeva. Sam v trgovino si pa še ne upam it z njim, še nisva bila v kakem trgovskem centru, sva vedno sam zunaj in če sem iskrena, mam kr mal treme, ko bom šla sama z njim z avtom GH - tud jst bom probala čim več sama in samo ko bo nuja, bo dobil kupljene. Pa tko že komaj čakam, da bo prišel ta čas, bom po mojem šele takrat zgubla slabo vest, ko mu bom sama neki nardila, če mu že svojga mleka ne morm dat,
|