Lumani*
|
Pozdravljene januarke in januarčki! Upam, da še sprejemate kaj novih članic, katera vas redno berem, vendar si ne vzamem časa, da bi kaj napisala..... Mi imamo doma fanteka rojenega 20.1. in imamo do danes nekje 5200 g in 59 cm. krst- midva ga ne bova krstila, kajti ko bo dovolj velik se bo že sam odločil. plenice- od samega začetka uporabljam od mullerja in morem rečt, da sem zelo zadovoljna, samo enkrat nama je šlo skozi, in to konkretno čez cel hrbet moja napaka, ker nisem na tesno zavila zaradi krčkov (komaj čakam, da bodo 3 meseci mimo ) in se mi je maščevalo novalac - naše dojenje je trajalo dober mesec, potem pa se je nas korenjak odločil, da se ne bo več dojil, pri vsakem dojenju je bil vik in krit in živo rdeči obrazek, tak da ga nisem imela srca silit, začela sem si črpat, ampak to je bilo dovolj samo za 3 obroke dnevno in tako smo začeli dodajat... sliši se preprosto, ampak je blo zame kar hud šok in jok na skrivaj.... sedaj še črpam enkrat na dan in raje tisti čas posvetim morje- midva hodiva vsako leto na pag in sicer v novaljo, letos pa sva se odločila, da bi šla v šimune, je že katera bila in priporoča kakšen vredu apartma??? tašča- škoda besed zanje, na začetku ti še paše, da ti kaj pomaga po skoraj dveh mesecih vsakodnevnega obiskovanja pa je že too much..... pedokinetika - sliši se zelo zanimivo, Inda_T- kje hodiš in kdaj sta začela. Me mika, da bi se vpisala pa me je malo strah, da bo prevec jokal al pa da bo tam postal lačen... igralna podloga- samo danes jo imajo v spletnem baby centru 20,00 eur ceneje, če bi jo katera imela pa je nima. Jaz komaj čakam, da jo dobim in vidim kak bo mali užival,ker najraje ima svoj mir in opazuje okolico iz stolčka, potem pa pride tašča in ga vzame ven, ker si je bogi??? in ga nosi po rokah dokler ne zaspi, pa še takrat ji morem 10 x rečt naj ga da v zibko Upam, da vas nisem preveč zamorila in lp.
|