|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
8.3.2013 10:42:56   
Bijoux
No, pa ste še mene prepričale, da poskusim AM od Babylove user posted image zdajle se mi je npr zbudil, ker ga napenja in vsakič ko prdne, zajoka..in zdj se crklja pri meni v naročju, ker tko vseeno lažje prenese boleče prdce.. Bomo videli, če bo kaj boljše, če zamenjamo hrano..

Igralna podloga..pri nas je tudi končno postala aktualna user posted image sicer zaenkrat bolj ali manj samo opazuje igračke, pa eno visečo žabo ima, kateri vedno face kaže user posted image prov fino ga je gledat user posted image

Sandra_sandra, ja ful je lep ampak sj pravim..našemu kljub naslonjalu za glavo, glava še vedno tok opleta, da ga dam notri mogoče za 5 min pa še to sem skoz zraven. Mu pa ful paše muzika, pa vibra tudi user posted image in pri vibri nič ne zaspi..ravno obratno..take veliiiiikeee učke dobi, ko se neki pod njegovo rito trese user posted image

Sadrika, super za prespane nočke!!! user posted image user posted image Našemu včasih uspe, ampak nič več kot 5 ur v kosu..samo sem kar hvaležna vsaj za to user posted image
Midva sva ga drugače že poskusila dati v njegovo sobico, pa eno noč je bilo super, drugo malo manj, je bil ful buden, tretjo pa sploh ni hotel zspati..takrat sva ga dala v najino posteljo in je prvič prespal celo noč user posted image zdaj se to sicer ni več ponovilo da bi spal celo noč..pa bova še malo počakala preden ga spet poskusiva prestaviti. Očitno pač rabi bližino user posted image

Uh ja, dajanje v naročje sva tudi midva omejila..ne moreš verjeti kako hitro se ljudje razvadijo..nekateri se obnašajo, kot da je njihov otrok user posted image Pa sicer nisem konfliktna, ampak take stvari me pa razjezijo, da bi kar ogenj bruhala..
Midva sva celo še tako omejila, da imava vsak vikend en dan samo zase, za družinsko življenje. Ker je bilo prehudo res...
V varstvo ga pa jaz še kar ne bi dala user posted image delno tudi zaradi vse te zbrke, ker so nekateri res, kot da bi bil otrok njihov in kot da midva nisva sposobna za otroka poskrbeti in potem se v vse vtikajo in vsiljujejo svoje mišljenje user posted image
user posted image user posted image

Skobcevka, super rastete, bravo user posted image user posted image

(odgovor članu skobcevka)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.3.2013 11:22:53   
HeLenčica
Ojla user posted image

No, mi imamo rekord spanja v kosu 7 ur, ampak to je bilo že nekaj časa nazaj in samo enkrat, zdaj spi 5 ur do prvega hranjenja.

sandra_sandra - ja, ČG je zakon, čeprav HN meni ni všeč, je pa Kotor eno najlepših mest ever, prekaša Dubrovnik.

plenice uporabljamo Babylove eko in so bomba, čeprav včasih spustijo, ker pač ima včasih plenico ponoči tudi 12 ur gor. To bi pa verjetno vsaka premočila.

Majči - ja, res je tapravi dojenček z mišelinkami po rokah in nogah :) Vi pa imate punčko, je pa tako prav da je bolj suhcena ;)

sadrika - oprosti, tega pa res ne vem. Najboljše da pokličeš na CSD.

varstvo - jaz sem ga pustila prvič,ko je bil star 9 dni (mama ga je pazila), v zmrzovalniku ima moje mleko in se imata prav fino. Tako da lahko grem jaz na fitnes ali kak sestanek, kavico.... Je pa res, da več kot 3 ure ne zdržim brez njega :D

krst - niti slučajno user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 352
8.3.2013 13:26:10   
sandra_sandra
joooj babe žabe kok ste stroge! jst pa bi dala v varstvo, sej lej..lih tko je lahko kej narobe ko jih me mirkamo..mal majo tud treme ko jih mi tako gledamo,jst sem vidla pri svoji tašči..kokr sem jo pa mal opogumila ji je pa lepo šlo..sam ne jih tok pod prste gledat..ja kaj bo pa če jih bojo kdaj čuvale ko bomo mi v službi..jst vem da ji bom do neba hvaležna! pa itak da svojim mamam bolj zaupamo user posted image sej so naše mameuser posted image ..in tud če kej narobe nardijo..mal u stran pogledamo..sej je moja mamauser posted image ...jst bi zaupala..sej so naše dece gor dvignile pa jim nič..no več al manj ne manjkauser posted image
majči ooo hvala za info,bom šla pogledat..super če je še mal cenejša..bo več za mami ostaluser posted image
ČG Ne vem še kako se bomo odpravili..men ni blo panike z avtom..ob ene 4-5h smo startal..tam smo bli okol 11h..s ful postankov.. drugaač pa majo na HR. ful pocen medkrajevne lete znotraj države..zg-dubrovnik,sej takrat bojo malčki že 8-9mescev stari..pomoje nav panike z avtom
moram mal zgooglat mali rat pa unije..kje to sploh je

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.3.2013 13:44:43   
sandra_sandra
bijoux dej mu mal nogice " pritiski" - pokrči na trebušček da se lažje sprdka..mojim to ful pomaga
na ležalnik sem pa jst dala..taka je k v lupinci una podloga k je un obroček za glavico..sam da odspod ni une pene
helenčica kako ti HN ni všeeeeečuser posted image Kotor smo pa mi z ladjico obiskal..tud zelo lep

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.3.2013 13:47:59   
Inda_T
Hoj!
Jaz mojega tudi s težkim srcem pustim, pa še to edino očkotu... Itak živiva sama, starši obeh so še kar stran tako da bi bil cel logistični problem jih angažirat... Ampak, slej ko prej bo treba... Do takrat pa smo lahko mamazile user posted image

Sem zasledila debato o Novalacu - mojega je slovenski ful zapiral, pa smo prešaltali na italijanskega. Slednji ima več maščobe in sedaj je super, mali kaka 1x-2x na dan...

Spanje - zbuja se max 1x na noč, običajno okrog 4h (spat gre ob 20.00) zadnje čase pa potegne tudi do 6h (dejansko fant spi po 10 ur skupaj user posted image )

morje - ne vemo še kam bi šli, kakšna dalmacija ali kaj podobnega, bomo videli...

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 355
8.3.2013 19:21:49   
Majči_
no pa sem še jaz našla malo časa, da kaj napišem...saj berem pa ves čas, spotoma ko delam sto stvari na enkrat čez dan, tako kot verjetno vse user posted image

krst - mi jo bomo krstili, sva tudi midva oba krščena, oziroma imava vse zaenkrat. potem naprej bomo pa videli, če bo želela pa če bodo drugi otroci hodili, bo tudi hodila k verouku, silila je pa ne bova v nič. se zaenkrat še ne obremenjujem kako se bomo v tem primeru "lepo" gledali s taščo hehe...

varstvo
- jaz sem jo pustila že večkrat samo z atijem in se super rihtata ko me ni. sicer skočim samo do kakšne trgovine in na kavico, ampak mi ni panike. ker ga tudi kadar smo vsi vidim, da obvlada vse sto na uro. drugo so pa mame pa tašče. obe sta jo že pazili, vsaka enkrat po cca 3 ure, ker sva imela nekej nujne opravke. samo sem se skoraj požrla ko je bila pri tašči. moja mami me vsaj kaj vpraša, pa še ve kakšna sem in da je ne bom več pustila če bo kaj preveč po svoje čarala...tašča se pa vede kot da itak ve vse 100x boljše kot jaz in sploh ne posluša ko ji povem kako pa kaj...tako da, samo ko bo reeeees nujno jo spet dobi...ker nočem da jo kdo čisto po svoje drži, hrani, uspava... grrrrrr user posted image že tako mi jo vsakič ko naju vidi vleče iz rok, sploh ne znam povedat kako mi gre to na živce...

morje - mi smo se odločili, gremo konec avgusta v dalmacijo...komaj čakam, saj takrat bo tamala že precej večja in mislim da pot nebi smela biti problem. do takrat pa upam da nam bo uspelo kakšen dan vsaj preverit če je morje še slano kje bližje.

igralna podloga - mi smo jo dali prvič spodaj že več kot mesec nazaj, pa je najprej samo gledala, potem pa že zelo kmalu začela mahat proti igračam in se ji zdi ful dober ker ropotajo pa se tresejo...mamo zjutraj ritual, da ko vstane najprej poje, potem zamenjamo pleničko in se preoblečemo, potem pa je ona pod svojimi igračkami da lahko mami pa ati spijeta kavico v miru...sploh ne vem kaj bi brez nje, ker je drugje ne upam pustit če je ne gledam. na tleh pa tako nima kam...ne še user posted image

aja saj res a jih kaj dajete na trebuščka ležat?ena kolegica mi kar naprej govori, naj jo dam kravce past, da to že moram...samo noče bit na trebuščku na tleh ali pa na kavču...mogoče tri minutke...se mi zdi da vseeno še ne drži dovolj glavice...samo nebi pa rada kaj zamudila oz. jo zavirala, samo zato ker se meni zdi da se muči...

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.3.2013 21:49:36   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: Majči_

aja saj res a jih kaj dajete na trebuščka ležat?ena kolegica mi kar naprej govori, naj jo dam kravce past, da to že moram...samo noče bit na trebuščku na tleh ali pa na kavču...mogoče tri minutke...se mi zdi da vseeno še ne drži dovolj glavice...samo nebi pa rada kaj zamudila oz. jo zavirala, samo zato ker se meni zdi da se muči...

Tud jst ga nism dajala, ker se je pritožval, pol mi je pa P na 1.posvetovalnici rekla naj ga kr dam vsak dan za 2-3min in res se je sam na začetku mal pritožval, par sekund, pol je blo pa ok, zdej ga tud nosim po rokah par minut na dan, da je s trebuščkom proti tlem obrnjen, pa že ful glavico gor drži, mal se mu še maje, ampak ta položaj mu paše ful proti večeru ko je siten al pa ga mogoče kakšni rahli vetrovi mučijo, v tem položaju nikdan ne joka, sam si ga res ne upam met dlje ko kakih 5min, al si ga dam pa sebi na trebuh, ko ležim. Je pa fajn zarad hrbtenice oz.da si ojača mišice, da jo imaš na trebuščku vsaj par minutk dnevno

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 357
9.3.2013 20:33:46   
Inda_T
hoj!
o varstvu - ja, se strinjam, da je otročka mami lažje pustit kot tašči... Ravno danes je bila tašča na obisku, pa sem kar zobe stiskala user posted image Na koncu pa sem si rekla, naj ga kar po svoje hendla, konec koncev je mojega gor spravla v fejst moža user posted image ... Je pa res, da stisnem zobe bolj trdo kot če ga moja mami hendla user posted image

pasenje kravic - joj kako moj protestira... to je kar neverjetno... mi je pa že na prvi posvetovalnici rekla p naj ga pri vsakem previjanju dam na trebuh, plus hodiva na pedokinetiko, ki je ena super zadeva, temelj vsega pa je, da uči, da mora otroček čim več sam glavo gor držat, plus ga je potrebno pravilno dvigat in spuščat ter previjat, da si v tem obdobju dokler še ne sedi sam čim bolj ojača mišice... je rekla vaditeljica, da se otrokovi hrbtenici dela večja škoda ko ga starši pri 6 mesecih posedejo med blazine pred tem pa ni imel možnosti sploh ojačat prsnih mišic, trebušnih mišic in mišic vratu (če so na otroku npr prakticirali handling)... v glavnem mali ima sedaj skoraj 3 mesece pa se z mojo minimalno pomočjo sam obrne na trebuh user posted image . sicer začne potem jokat ker ga to ful zmatra ampak uspe pa mu.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.3.2013 7:16:35   
Lumani*
Pozdravljene januarke in januarčki!

Upam, da še sprejemate kaj novih članic, katera vas redno berem, vendar si ne vzamem časa, da bi kaj napisala..... Mi imamo doma fanteka rojenega 20.1. in imamo do danes nekje 5200 g in 59 cm.

krst- midva ga ne bova krstila, kajti ko bo dovolj velik se bo že sam odločil.

plenice- od samega začetka uporabljam od mullerja in morem rečt, da sem zelo zadovoljna, samo enkrat nama je šlo skozi, in to konkretno čez cel hrbet user posted image user posted image  moja napaka, ker nisem na tesno zavila zaradi krčkov (komaj čakam, da bodo 3 meseci mimo user posted image ) in se mi je maščevalouser posted image user posted image

novalac - naše dojenje je trajalo dober mesec, potem pa se je nas korenjak odločil, da se ne bo več dojil, pri vsakem dojenju je bil vik in krit in živo rdeči obrazek, tak da ga nisem imela srca silit, začela sem si črpat, ampak to je bilo dovolj samo za 3 obroke dnevno in tako smo začeli dodajat... sliši se preprosto, ampak je blo zame kar hud šok in jok na skrivaj....user posted image  sedaj še črpam enkrat na dan in raje tisti čas posvetim user posted image

morje- midva hodiva vsako leto na pag in sicer v novaljo, letos pa sva se odločila, da bi šla v šimune, je že katera bila in priporoča kakšen vredu apartma???

tašča- škoda besed zanje, na začetku ti še paše, da ti kaj pomaga po skoraj dveh mesecih vsakodnevnega obiskovanja pa je že too much.....user posted image user posted image

pedokinetika - sliši se zelo zanimivo, Inda_T- kje hodiš in kdaj sta začela. Me mika, da bi se vpisala pa me je malo strah, da bo prevec jokal al pa da bo tam postal lačen...

igralna podloga- samo danes jo imajo v spletnem baby centru 20,00 eur ceneje, če bi jo katera imela pa je nima. Jaz komaj čakam, da jo dobim in vidim kak bo mali užival,ker najraje ima svoj mir in opazuje okolico iz stolčka, potem pa pride tašča in ga vzame ven, ker si je bogi??? user posted image user posted image user posted image in ga nosi po rokah dokler ne zaspi, pa še takrat ji morem 10 x rečt naj ga da v zibkouser posted image

Upam, da vas nisem preveč zamorila in lp.

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 359
10.3.2013 7:20:31   
Lumani*
pa še to sem pozabila dodat, tiste, ko ne dojite, kaj vam vaša občina financira dodatek, kajti naša občina nam ga krije za 4 mesece, v mb pa za 6 mesecev (samo moreš prinest dokazila o finančnem stanju) , samo P ti napiše recept... ker sem zasledila, da ga nekatere kupujete.... samo informativno, čeprav vrjamem, da če bi vam ga financirala občina bi že vedle...

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 360
10.3.2013 15:25:41   
sandra_sandra
lumani dobrodošla med nami z moje strani! kako pa naj bi to potekalo s financiranjem? kje se to pozanimamo? zanimiva informacija!
tašča jst si samo dopovem da imam jst tud mamo in mi nebi blo všeč oz.mi ni če bi se kera tko do nje obnašala..mal požrem pa je! je pa res da moja tašča ni taka ..tko žleht..ji pa moj hitro kej očita..včasih še kar preveč. sva se pa z mojim zmenila da nočeva nobene pomoči s strani staršev..oz mam! res..sem pa naj... sam jstuser posted image ..ampak smo se pa tok prej navadili biti sami brez pomoči..kar bi se itak mogl prej k slej

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
10.3.2013 17:44:57   
Sadrika
Lumani dobrodošlauser posted image

Hvala za info za financiranje AM, vendar sem malo skeptična, da bi občina financirala, že tko nam vse ukinjajo, s tem, da je to kar precejšnji znesek. Če že, verjetno tistim mamicam, ki iz zdravstvenih razlogov ne dojijo. Se je pa vseeno dobro pozanimat, da nam res kaj ne uide, pove ti tko noben ne, kar ti pripada.
Se moram pa pohvalit, da naš že spi v svoji sobici user posted image user posted image 2 noči in ni bilo nobenega problema, še vedno spi od 21-6h user posted image user posted image user posted image sicer je njegova sobica čisto poleg najine spalnice in imava vrata odprta tako da ga slišam prej, ko se varuška sproži. Je pa res priden ta naš pobčekuser posted image
Pedokinetika - mater sem gledala danes videe, pa mi je kr hudo kko premetujejo te malčke, ma me nekak niso prepričal, da je okuser posted image

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 10.3.2013 17:48:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 362
10.3.2013 17:50:05   
Pikica_82
MB financira za 6m, dobimo recept za 3600g AMja na mesec po izbiri iz lekarne. Prinest pa sem mogla odločbo za OD, če si upravičen do njega, si tudi do mleka na recept. Kljub temu, da delno dojim.

lumani welcome!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 363
10.3.2013 20:49:06   
mimikimi
Pikica-82, sem ti poslala zs pa ne vem če si ga dobla.

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 364
10.3.2013 21:44:04   
Lumani*
sandra_sandra - da dobim AM na recept mi je povedala babica in ko sma šla na posvetovalnico, mi je P napisala recept, tak da je najbolje, da se pozanimas ali pri babici ali pa da pokličeš P.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 365
10.3.2013 22:44:45   
Inda_T
s pedokinetiko smo ravno štartali (sicer kje in kdaj je na njihovi spletni strani napisano), prvič nismo delali nič posebnega, bolj predavanje... so pa vseeno bili vsi sitni in lačni na neki točki, pa je vaditeljica kar navajena, tako da se kmalu niti mamice nismo sekirale user posted image . Sama ne vem, doma ga kar hendlam po teh pravilih, pa je zadovoljen, kako bo za naprej pa bom videla sproti. Za lakoto pa bom jutri nesla flašo s sabo, pa preden grem ga bom nafutrala... Ker ne dojim ni tako enostavno, ampak tisto malo prekuhane vode bo že v termusu zdržalo temperaturo user posted image

Lumani, glede dojenja, pa sem zgoraj napisala, sem la skozi isto zgodbo, po enem mesecu sem par dni poskušala z črpanjem, pa sem potem s težkim srcem sprejela odločitev da ga dam smao na flašo... Pa ravno danes sem se mu zopet smejala, kako je z obema rokicama flašo držal... user posted image pa da ne govorim kako srečna mama sem od takrat...

sadrika, kako pa to da ste ga že v svojo sobico dali? Jaz sem sicer našega nameravala ko bo topleje (če bo potrebno vstati ponoči), enkrat maja ali junija...

AM, naša občina da pomoč v €, sem pa že slišala da dajo tudi posebej za AM... kako pa je npr če ne rabiš AM? a potem od občine nič ne dobiš?

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 366
10.3.2013 22:49:04   
araucaria
Zivjo mame,

Mi imamo pa se vedno problem s krcki. Dopolnili smo 7 tednov, jaz sem izlocila iz prehrane ze skoraj vse, poskusili smo probioticne kapljice, simethicone kapljice, pa so krcki se vedno tu. En dan bolj, drugi dan manj. Cez dan se nekako gre, ker ga dava spat na trebuh, da se ubogi skrat lahko naprdi, zvecer in ponoci pa imamo probleme. In ravno danes je en tak dan, najprej skoraj dve uri na zizah, sedaj pa ze celo uro ali vec, saj sploh ne vem vec koliko dolgo, se ne da potolazit. Se kaksen nasvet? Upava, da bo ta faza cimprej minila.

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 367
11.3.2013 6:32:12   
Sadrika
IZVIRNO SPOROČILO: Inda_T

sadrika, kako pa to da ste ga že v svojo sobico dali? Jaz sem sicer našega nameravala ko bo topleje (če bo potrebno vstati ponoči), enkrat maja ali junija...

Nekaj dni zapored je prespal celo noč, tko da smo probali, pa tudi tam zdaj prespi, malo je 1.večer imel samo okice ko sovica, ampak je glih tko takoj zaspal. Ma tud v spalnici pri nama je bil v svoji postlci, tko da sem vstajala ponoči, ampak je že od začetka lepo spal čez noč, se je max.2x zbudil, pa še to sam na začetku, dolgo je bilo potem, da se je zbujal 1x okoli 3h, no zdaj pa tko kot pravim, spi do 6h v kosu pa se tud kr v njegovi sobici nahraniva, pa pol spi do kake 9h, pol ga pa prestavim v dnevno ležalnik oz. greva ven. Razlog, da sva ga prestavila že zdaj, je tudi to, ker mislim, da starejši ko bo, težje bo penesel spremembo, sicer nas pa loči zdaj le nekaj metrov več kot prej...
Zakaj bi moralo biti pa topleje, ko ga boš prestavila?

< Sporočilo je popravil Sadrika -- 11.3.2013 6:41:43 >

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 368
11.3.2013 6:37:19   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: araucaria

Zivjo mame,

Mi imamo pa se vedno problem s krcki. Dopolnili smo 7 tednov, jaz sem izlocila iz prehrane ze skoraj vse, poskusili smo probioticne kapljice, simethicone kapljice, pa so krcki se vedno tu. En dan bolj, drugi dan manj. Cez dan se nekako gre, ker ga dava spat na trebuh, da se ubogi skrat lahko naprdi, zvecer in ponoci pa imamo probleme. In ravno danes je en tak dan, najprej skoraj dve uri na zizah, sedaj pa ze celo uro ali vec, saj sploh ne vem vec koliko dolgo, se ne da potolazit. Se kaksen nasvet? Upava, da bo ta faza cimprej minila.

Sab Simplex ful pomaga, da se sprdi, pa redna masaža trebuščka, pri previjanju in krčenje nogic proti trebuščku. Če ga muči laktoza, pa poskusi s ColiPrevom

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 369
11.3.2013 8:05:14   
Inda_T
Krčki - mi smo ugotovili da je najbolje mu dajati nič user posted image oziroma Colikind granule, kupljene v italiji, ne vem pa če se jih pri nas dobi. Pa še za te se mi zdi da ni bilo baš nekega izboljšanja. Izboljšanje je bilo edino ko smo mu nehali dajat Sab Simplex in Bioagia (za zanimivost, Biogaia kapljice je očka ponucal za ozdravit eno ribo v akvariju, ki je imela neko infekcijo user posted image ). Smo pa migali z nogicami da se je sprdel... Aja, pa razna AM proti krčem niso pomagala (Novalac) in so naredila celo štalo, ker je bil strahotno zaprt. Potempa AM proti zaprtosti (isto Novalac), ki mu je delalo pa blazne krče... Joj, grozljivka je bilo tisot obdobje... user posted image

Selitev v svojo sobico - sej naštudi sedaj že spi v svoji posteljici in prespi noč, da bo topleje pa čakam zato da mi ne bo ponoči, če bom morala vstati ne bo potrebno paradirat po mrzli hiši... Ponoči namreč ne kurimo ampak peč zalaufa šele proti jutru... Se mi pa zdi pomembno da se ga navadi spat v svoji posteljici/sobici čimprej (čeprav se mi sedaj velikokrat milo zdi ga gledat v svoji posteljici, metem ko midva z možem leživa skupaj v veliki user posted image ) da se potem za naprej navadi spat na svojem... Ker res nočem, da se mizgodi istokot svakinji, ki ima punčko staro 6 let (septembra gre v šolo) in ona še vedno hodi z njo spat ob 8h, ker mala brez nje ne zaspi. PA na sredi spi in bog ne daj jo prestavit v svojo posteljo. user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 370
11.3.2013 8:44:45   
Sadrika
Inda_T- zakaj si pa ne prštimaš vse k postelji? Jaz imam vse pr roki, termovko s pravo temp., AM ter čisto stekleničko, pa še dekico, da malega pokrijem, ko se fojtrama, ker mi tud ne kurimo čez noč, ma sem prej tud mela tko, vse pr roki na nočni omarci, praktično je men razlika samo to, da mam par korakov več do njega user posted image . Sem pa prej imela res mučno, ko še nisem bila tko praktična, vse sem imela v kuhinji...bjonda pač, pa sem pol prestavla bolj zarad tega, da mali ne začne kričat, sm se oz. se še vstanem že takrat, ko je začel mali cmakat, nisem čakala, da je začel jokat, ker ima že res močen glas in pol ne neha jokat dokler ne dobi in sva konstanto atija zbujala, ker je seveda trajalo, da sem mu vse pripravla, največ časa je šlo, da sm dobla pravo temp.vode, ma zdej je pa luksuzuser posted image , če bi le mali hitreje jedel...

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 371
11.3.2013 10:52:01   
sandra_sandra
lumani hvala za info..pri nas v Lj. dobiš samouser posted image ..nič!
krčki mi jih mamo še pri fantku...sub simplex..nič pomagal..mogoče malenkost malček..dober za prebavo..sirup iz kamilice in komarčka..pa še poceni je..tega mamo zmer na zalogi..ni slabo tud za krčke, pa radi ga majo k je sladek, kolikind nam zelo pomaga..sam k se tamau vsakič zakašlja ko mu jih dam,jih bom poskusla še stopit prej..auracaria poskusi s colikindom..vem da mamo že vse poln kufer vsega tega,..sam jst bi vseen poskusla!
hranjenje mi si prištimamo termos vroče vode preden gremo spat in vrček mrzle prekuhane vode,tako da jima takoj naštimam temperaturo primerno za pit..se pa zbujata 1x ponoči,pa fantek vask dan ob isti uri zjutraj začne AGGGGG..AAA..EEE....IIIII sam škoda k ni mal kasnej ..ne ob 7h zjutri, punčka je pa zaspanka..čist ga ignorira in spi do 9huser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 372
11.3.2013 15:19:48   
Mala BB
Mamice lepo pozdravljene, berem vsaka dan, za takole odpisati pa ni vedno časauser posted image . Joj, kako vam je nekaterim fino, ko vaši malčki že tako dolgo spijo ponoči. Naš mali zdaj spi končno že tudi 5 ur v komadu, nekje od 23 do 4, pol pa je spet hudo zaspati nazaj.

Je pa nekaj kar me hudo muči. Vem, da ga še ne smemo preveč držati pokonci v naročju, ampak sploh noče slišati za kateri drug položaj. Kako ste ve uspele? Nočem pa pristati na kakšni fizioterapiji zaradi tega (kar je posledica). Malo se tolažim s tem, da je lep močen fantek, glavico drži že pokonci...

Morje - ja, kaj naj rečem kot: pridite!!! Tu pri nas v Dalmaciji so temperature že krepko čez 15, sonce, sprehodi ob morju (super, ker ni še turistov)

Krči - na Hrvaškem imajo sirup (nekaj na T), mislim da mu celo pomaga. Krči so vsak dan manj intezivnejši in dosti manj časa trajajo. Upam, da drži statistika, ki pravi, da v večini izginejo do 3. meseca.

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 373
11.3.2013 16:31:45   
mini86
čao...

mi smo pa prehlajeni..ma mal nosek zabasan pa rahlo rdečo črtico v ušesu..pa dr ni hotla dat ab..
sj nisem neki da se fila otroka z ab ampak po preteklih izkušnjah z marcelom dvomim da bo šlo nazaj..tako da pričakujem da gremo spet nazaj po ab..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 374
11.3.2013 21:03:15   
neonaia
ojla!

malaBB: naša je tut močna punca in že od 2.tedna ful dviguje glavo.mene je tut mal skrbel na začetku, ampak zdej je pa že 7tednov stara in mislm da ji nč ne manjka.kravice pase že na rokah, v hrbtu je že tok močna da se dvigne za 90stopinj od podlage.če si kej brala zadnje poste je ena napisala da hodi na pedokinetiko.poglej si kako jih tam dvigujejo..in zagovarjajo ravno to, da si sami okrepijo mišice, ne pa da jih čuvamo, dokler ne začnejo sedet...tut košaro v vozičku bo hmal zamenju športni sedež (itk v lupinci tut na pol sedijo), k jo ful zanima kaj se zuni dogaja..takoj k bo tale zima zares odpeketala user posted image

sadrika: user posted image za spanje!super da je že tko pridn!mi pa našo navajamo šele da zaspi v postlci in ne v naročjuuser posted image sej kar ratuje, ampak brez protestiranja ne gre..s potrpežljivostjo se daleč prideuser posted image drugače pa prvo nočno rundo kar odspi ene 6-7ur, nafutrava se v 5minutah, pol pa čez 3-4ure ponovimo vajo in spimo do jutra, tko da smo vsi naspani in spočitiuser posted image

gugalnik smo dobili! kok je fajn k jo odložim in me opazuje kaj delam, se guga, mal zadrema, jo muca zbudi, pa spet zadrema..user posted image super stvarca za to obdobje, ko se še ne kobacajo, a radi opazujejo.

morje: že komi čakam! user posted image user posted image
no ampak prej je še pomlad, k je tut super..sam da bo sončk in ne preveč dežja.

lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?