Polona19
|
Čav bejbe! Sem zelo vesela, ker izgleda, da krčki počasi pojenjajo. Se mi zdi, da je najbolj pomagal Sab simplex, Ne vem katera je napisala, da bi kupila olje a masažo trebuščka od Welede. Jaz sem ga, pa ni bilo bistvenega učinka. Bo isti učinek z mandljevim oljem, pa še 10€ boste prišparali. Zelo je tudi pomagala telovadba z nogicami in ta prijem: http://www.youtube.com/watch?v=R8yIr94d_Ik Delala sem tudi večje kroge in se je fajn sprdela in zaspala Še najbolj pa je pomagalo, da nisem pila mleka. Ležalnik Mi imamo tega http://www.bimbo.si/product.php?id_product=1195&gclid=CKiVgbiyzLUCFdCK4QodkTwAFw in smo super zadovoljni. Že od rojstva v njemu podnevi spi, ker se ga da v čisto raven položaj, sedaj pa tudi v polsedečem položaju opazuje igračke nad njim. V Baby centru stane 89€. GH Jaz bom začela pri 4.mesecih s sokovi (jabolčni, korenčkov), nato pa zelenjavo... krompir, koleraba, cvetača, korenček (če ne bo zaprta), nato pa banana, jabolko itd. Tudi jaz imam knjigo Mala paparica za velike papavčke in od tam kradem ideje . UZ kolkov Imamo v ponedeljek v Valdoltri. Malo čuden je sistem s temi UZ-ji, saj je odvisno kje živiš. Za starejšega sina nismo imeli UZ-ja, samo v porodnišnici ob rojstvu (Ce). Blazinice Tudi jaz prisegam samo na Chicco-tove (v Pikapolonici), saj samo te vpijejo in je prijeten občutek. Vse ostale pa meni ne ugajajo. Brez blazinic pa ne bi mogla biti, saj se tudi z blazinicami non stop preoblačim Bolezni vsi okoli nas so bolni , me je strah kot hudiča, da ne bo dojenčica zbolela. Tudi sin ni v vrtcu, je že cel mesec doma in baje še ne pojenjajo infekti. Žlahta Vidim, da imamo vse iste občutke Jaz tudi najraje vidim samo mojo mamo na obisku in nikogar drugega. Kilogrami Prosim vas kot Boga za kakšen jedilnik, ki mi bo pomagal znebiti nekaj kilogramov (vsaj 5 do poletja). Ker dojim, sem non stop lačna, samo jem in sem prava pujsika. Če bo šlo tako naprej, ne bo nič plaže letos . Pa še problem imam z zizami, saj zaradi mastitisa imam na eni mleka za en obrok na dan, a vse ostale obroke pa na drugi in jih nikakor ne morem uravnati. temu primerna je tudi velikost (npr. ena je št.5, druga malo bolj polna 2) Kako naj oblečem kopalke s takimi zizami
|