Sadrika
|
oooooo punce, ful hvala za podporo, res! Moram vam povedat, da sem nehala črpat,zdaj si še samo zvečer in zjutraj, ko me najbolj tišči in spumpam sam tolk, da me neha in vam povem kolk sm jst bolj spočita in polna energije, posledično pa tudi boljše volje. Prej bi bla tak čas že mrtva in v postli grnjohala... In končno sem srečna mamica, prej sem skoz neki skrbela, za vse kar sm nardila, sem se spraševala, aje prav tak, al bi mogla kej drugač.....posledice so tud pr tamalem, tok je začel grulit in smejat se, da že zarad tega sem tolk srečna. Ko bi čas lahko zavrtela nazaj za 2 meseca, bi blo vse drugače.... Sam, če me kdo vpraša, če dojim, pa rečem, ja. Ma kaj k**** koga briga, ma sploh pa taščo, ko pol tko rada vse trobi naokoli. Že tko nč prav ne nardim. Kaj mate vse tok pridne očkote, vsaka jim čast, ma kr vam ne morm verjet, da vam tolk pomagajo, sm misla, da so vsi enaki, he.. Punce, ve boste krstile svoje malčke? Ma pr nas tok vsi težijo, od mojim tastarih, kot njegovih, sej sva oba bila in hodila k verouku, ko pa ni bilo več treba, pa noben ni več hodil v cerkev, tko, da sva ateista, tastari so pa tok tečni že s tem in sva zdaj res začela že razmišljat, kaj narest. Kaj pa ve? Pa še nekaj, moj škrat tko hit raste, da komaj dohitevam mu cotke kupovat. Problem pa imam pri vozičku, ker je košara dolga samo 70cm, prej nisem bila pozorna, ko sem kupovala in ne vem, ali so vse iste dimenzije ali ne, na netu nikjer ne najdem napisanih dimenzij. Kakšne dimenzije so pa vaše košare? Ne vem pa s katerim mesecem ga lahko dam v športni del Zdaj se hecamo, da mu bomo spredaj naredili 2 luknji za nogice, he he. heLenčica - če te prav razum, mormo počakat na davčno odločbo in potem še 1x dam vlogo na CSD?
|