|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
25.9.2012 8:04:11   
Anon2012

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

jst grem pa zdele sama v pojstlo, ker moj user posted image gleda Mumijo na HRT. rajš knjigo berem ko pa tako oslarijo gledam user posted image

Omg, a tebe nč ne uboga? Jaz rečem, alo spat pa prideuser posted image kaj bo sam tv gledal po deseti zvečer... midva sva zmer že ob desetih pod kovtromuser posted image treba domačo nalogo narest, pol pa hit u pančevo, k je zjutri službauser posted image user posted image user posted image

haha, sta me nasmejale.... Pri nas podobno kot pri GregUr, on kakšen akcijski film, poln streljanja, krvi, jaz pa lepo knjigico o čem lahkotnem :) Bom pa kdaj sprobala tut režim od ta*male, alo, domača naloga kliče, vlak za pančevo pa tudi že prihaja... :)

dobre ste.

pri meni O definitivno mimo (:( to je slaba stran tega, da sem prva na seznamu) - če prav čekiram lastno telo: izcedek, kot beli tok, on je tisti, ki pravi: čas O je. in izcedka ni več, navkljub temle virozam smo malo user posted image , za razliko od prejšnjega meseca (ko sem imela vse namišljene znake nosečnosti) - prav nobenih znakov, da bi karkoli lahko bilo drugače... nobene vgnezditvene, nič... tako da, niti nimam slabe vesti, ko srkam po dve, včasih še eno popoldansko brezkofeinsko kavico na dan....

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 76
25.9.2012 8:14:31   
srečki
GregUr hvala. Seveda da bo, sam da so vse odpravili :) boš v nosečnosti doma?

ta*mala hahahaa si tud mene nasmejala. pri nama je pa tako, da mi sploh ni treba nič rečt, k kr pride za mano.

tara81 hm baje je Tomaževič za take stvari najboljši....no pa saj se boš že malo pozanimala.

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 77
25.9.2012 9:01:17   
GregUr
ta*mala hahaha ja, ampak a veš, to je enkrat na 3 mesce tko. drugač je ponavad pred mano v postli, ker že ob 4.30 za v službo vstaja, tko da mu ni problem v pančevo it user posted image no, razen v tistih dnevih, pol pa sva skupi prej pod kovtrom, nad kovtrom, zraven kovtra, ob kovtru,... user posted image

Anon2012 user posted image superca za O, pa da sploh veš da jo imaš. upam, da vama je uspelo user posted image držim pesti user posted image user posted image in pa samo za info. preden sem zanosila, sem imela VEDNO. ampak res VEDNO vse znake nosečnosti. Od slabosti, do kovinskega okusa, napihnjenosti, bolečih (.)(.), uglavnem res vse. pa vedno je prišla user posted image . tisti mesec, ko pa sem user posted image , teh znakov ni blo. vse kar je spremljalo to, da sem nalulala +, je bila rahla predmenstrualna bolečina v sp. delu trebuha in pa izostanek user posted image tko da SREČNO! user posted image
Aja, brezkofeinska pa itak nima kej škodvat?! user posted image se motim?

srečki tako je. takoj ko ugledam + dobim bolniški stalež, pri končanem prvem tromesečju in opravljeni uspešni nuhalni svetlini pa grem po mašnco na maternični vrat - beri: cerklažo user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 78
25.9.2012 9:26:07   
lillith82
Jutro user posted image

Punce mene pa neki zanima. Men je GIN rekel da naj pridem nazaj k njemu če po 1 letu ne bo uspelo in decembra bo 1 leto. Po kolkem času ste ve šle nazaj? Jaz bi šla že zdaj, pa ne vem če si ni on to kam "zacahnal", pa mi bo rekel naj kr še malo počakam.

< Sporočilo je popravil lillith82 -- 25.9.2012 9:29:06 >

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 79
25.9.2012 9:41:59   
Radenska_
Jaz mam eno vprašanej za tiste, ki ste že bile noseče.
Jaz imam vedno po O grozno boleče bradavice par dni.
Pa me zanima če je še katera ki ima to, in tisti ciklus, ko je zanosila tega znaka ni imela?

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 80
25.9.2012 9:47:31   
srečki
GregUr pa si ti iz Lj? Kam boš hodila v nosečnosti na preglede (glede na to da boš vodena)....tudi jaz grem na bolniški stalež takoj ko bo +. Mogoče se pa še kje srečava user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 81
25.9.2012 9:59:06   
oreh
Dan,

lilith tudi, če se odločiš in greš kak mesec prej, se pomoje ne bo svet podrl, pač se narediš malo noro in rečeš, aja, šele decembra, jaz sem pa bila prepričana, da sem bila že oktobra pri vasuser posted image . Največ kar lahko naredi je edino to, da te pošlje ven in naroči za december.
Drgač pa moj nasvet, če pri srcu čutiš, da nekej ne štima, čimprej naprej, ker potem se šele začnejo ceremonije dolge kot jara kača.

pa še nekaj glede takih in drugačnih znakcev. Ta mesec sem bila v postopku in ven so mi pobrali vse foliklčke, kar se pravi, da je 0% možnosti spontane zanositve, a so me še vedno 4 dni pred user posted image močno bolela prsa, bradavice, bile so napihnjene, napihnjen trebuh, znakci kot vedno, ki napovedujejo user posted image aliuser posted image ... no, to mi je bilo ful zanimivo.

LS, vem, da bereš, povej mi, kako si kaj?

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 82
25.9.2012 10:12:36   
črtica1
ojla,

še tukaj napišem moje vprašanje..

prejšni mesec sem bila prvič brez belega toka v času ovulacije, nisem delala testov tko da ne vem a je ovulacija bila ali ne ne.
ta mesec je billo nekaj belega toka takoj po menstruaciji ampak je ginekolog reku da ni to to..ker sem bila na odvzemu brisa.
in včeraj ko naj bi bil dan za ovulacijo ni na testu nič pokazalo..danes tudi ne..user posted image in sem že čist obupana a je možno da kar naenkrat ni ovulacij? pa še to, a semenska tekočina lahko spremeni izcedke?naprimer da zato ni bilo belega toka pa je bila ovulacija recimo čez vikend? res me skrbi, pridna sva bila na polno pol pa ni ovulacije.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 83
25.9.2012 10:41:22   
LittleSun
user posted image user posted image user posted image orešek super sem, z mislimi pri čisto x-zadevah, vsaj do kak teden pred M. Sem mislila, da me bo tole na neplodnosti spet zdrmalo, pa vmes kar pozabim kdaj moram na pregled. Tudi ne vem kdaj je bila M in kdaj bi naj bila O. Imam UZ v četrtek in menda je ta okoli O, čakam da mi povedo kako in kaj.
Mislim na vas in močno stiskam pestke za vsako izmed vas, ki ste v postopkih.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 84
25.9.2012 11:04:28   
lillith82
Tnx oreh user posted image jaz sem tud tak razmišljala. Bom šla kr mal zatežit, pa bomo vidl kaj bo.
Držim pesti za vse da bo ta mesec naš in da bo veliiikoooo user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 85
25.9.2012 11:19:43   
čiba

čiba sem vesela da si super! Že veš spol? Oktober je za nas januarske nesrečnice res en tak črn mesec, upam da bo čimhitreje mimo. Božaj svojega pikeca in bodi srečna. Tako nam je bilo vsem namenjeno in boljše je tako. Že vejo zakaj.
Hvala ti! Srečno tudi tebi user posted image

Ne veva spola, ne želiva vedeti, nama je vseeno, samo, da bo user posted image živ in zdrav.

Tako, zdaj pa neham smetit po vaši temi in res močno navijam za vse!!!!

SREČNO PUNCE!!!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 86
25.9.2012 13:03:17   
GregUr
lillith82 po moje tudi lahko kar težiš, čene se pa narediš malo čiv-čiv user posted image user posted image zgubit nimaš kaj user posted image

Radenska_ čisto po pravici? ne vem user posted image vsaki pravim tako. takrat, ko ne boš imela nobenega znaka nosečnosti, takrat boš 100% srečka nosečka. do takrat pa dela psiha. sem bila tut jst na tem. ej, vse možne variante sem imela. še dobro, da si druge črtice nisem psihično predstvljala na testu user posted image kar mirno, saj bo kmalu dan d tukaj, pa boš vedela pri čem si. user posted image user posted image

srečki ne, sem iz zasavja, tu pa imam tudi G. upam da mi nikoli ne bo treba drugam. sem pa kar zadovoljna tu z našimi. tako v P kot tudi v ordinaciji.
zakaj pa boš ti na staležu takoj? zaradi predhodnjih dogodkov in hsc? oprosti ker sprašujem user posted image
da se pa srečava, se bova morale pa konkretno za kavo zmenit po moje user posted image

oreh po moje imaš te znake PMS zaradi hormonov. teh ti pa niso vzeli user posted image in ti so nujno potrebni za naše cikle in pa nosečnosti.
kdaj ti jih pa vrnejo? user posted image

čiba seveda, to je najbolj pomembno. drži se, božaj bušija in bodite zdravi!

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 87
25.9.2012 13:57:31   
srečki
GregUr user posted image kaj pa veš...jaz bom doma zaradi dveh neuspešnih nosečnostih, bom vodena pod rizično. Je pa to tako, da je vsaka 3 nosečnost rizična (če sta bile dve neuspešni) :( jaz sem imela 2x odmrtje ploda - v 24t in 16t.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 88
25.9.2012 15:09:56   
ta*mala

srečki ne, sem iz zasavja, tu pa imam tudi G. upam da mi nikoli ne bo treba drugam. sem pa kar zadovoljna tu z našimi. tako v P kot tudi v ordinaciji.

A maš ordinacijo v zagorju?user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 89
25.9.2012 15:19:19   
GregUr
srečki no, zdej bo vse tko k mora bit! boš vidla user posted image

ta*mala ne, v trb.. kaj ti si v zagorju? user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 90
25.9.2012 17:10:03   
aviva83
ojla user posted image
tudi jaz vam bom delala družbo user posted image nimam pojma kdaj je točno ne pričakujem..sem se odločlila da upoštevam najdaljši cikel....

tako da recimo...user posted image pričakujem 23.10......prosim na seznamček user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 91
25.9.2012 20:04:27   
ta*mala
Gregur, če mi je ratal maš zs user posted image

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 92
25.9.2012 20:56:20   
srečki
večer drage moje,

tko kot sem obljubila ko kupim nove tablete (železo+folna) napišem kaj je to...imenujejo se new iron to je prehransko dopolnilo za normalno tvorbo rdečih krvničk in hemoglobina, vsebuje pa vitamin c 180mg, železov glicin kelat( 20% železa) 90mg, folna kislina 400 in vitamin B12 9. je brez konzervansov, umetnih barvil in arom. Nima nezaželenih stranskih učinkov kot so prebavne motnje, zaprtje ali slabost.
Upam, da sem napisala bistvo :)

Lep večer še naprej, mi gremo telovaditi....user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 93
25.9.2012 21:04:58   
GregUr
ta*mala user posted image uspeloo ti je poslati zs user posted image user posted image

srečki za moje pojme si bistvo spustila -količina v pakiranju, priporočen dnevni odmerek in cena user posted image
drugače pa se dobro sliši vse tole kar si napisala, sploh za tiste k ste nagnjene k slabokrvnosti. mene (trkam) to (še) ni troflo... user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 94
25.9.2012 21:42:19   
Klimtovka
Pozdravljene punce...
Da se še malo jaz oglasim, mogoče kako vzpodbudno rečemo, ker mene spet grabi melanholično počutje user posted image
Ovulacije je konec (ta mesec je bil aktiven levi jajčnik), 14 dni pred NEzaželeno user posted image me že bolijo prsa, začele so se bolečine v spodnjem delu trebuha... Zdaj pa čakamo user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 95
26.9.2012 7:59:38   
srečki
Jutro,

GregUr v šlatli je 60 kapsul, jemlje se 1 na dan cena pa je 16,42 eur.

Klimtovka user posted image user posted image

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 96
26.9.2012 9:42:55   
ta*mala
Ne mi bit tok kremežlave vseuser posted image sj bo... bolš user posted image

Midva včer nisva nč, ker je mojga zobek bolel ti bošček, revček... in sem se ga usmilla z mirom in enim lekadolom... no ja lekadol je dobu potem, ko moji nasveti da mora seksat, da to za vse bolečine pomaga ni deloval... baje da to pomaga sam če sva v obratnem položaju, da mene kej boli pa njega ne... itak deci so reveži že v osnoviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 97
26.9.2012 11:10:08   
Anonimen
Srečki, poročaj, kako ti kaj paše ta new iron. Vidim, da ima kar precej železa.

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
26.9.2012 14:43:29   
srečki
katka_ bom bom. hm jaz se kaj dosti na to ne spoznam :))) so pa to tablete za železo z dodatkom folne kisline in vitamina c (kar je super fajn, da nimamo 100 tablet za ne vem kaj vse) začnem jih jemat v petek (ker doma imam še dve tableti tifola).

ta*mala ja itak da bo....hahahaa ti me pa tud dostikrat nasemeješ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
26.9.2012 18:00:55   
ta*mala
Jaz imam spet vprašanje oz. me zanima, če katera kaj več v o čudnih stvareh user posted image

Moja user posted image traja 4 dni, tudi tokrat je bilo tako, čeprav je bila sumljivo šibka (razen enega dneva ponoči je bilo tako, kot ponavadi normalno... Zdaj se mi pa že dva dni pojavlja en čuden izcedek tak rozast. A je treba kako paniko zganjat, je kaj narobe oz. kaj bi to bilo spet? Prosim za kak nasvet... user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?