|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
29.9.2012 14:44:51   
vesper
alicya ko sem jaz mogla it na ta test za preverjanje sladkorne je izgledalo takole. Prišla sem zjutraj ob sedmih tja (seveda tešča), prvo mi je vzela kri, potem sem spila glukozo, nato eno uro vmes čakanja in spet odvzem krvi in nato spet uro čakanja in potem spet odvzem krvi. Vse skupaj je trajalo tri ure. Zdaj, pa mi vsakič samo pregleda kri, kljub temu, da je bilo na pitju glukoze pri meni vse ok.

glede pranja cotk pa imam jaz tudi v planu že konec novembra ali začetek decembra, glede na to, da je naša babika napovedana 6.1. Pa december je po tem itak pester mesec, je treba še nabavit darila itd...tako da je meni čist super, da imam prej vse lepo pripravljeno, če se slučajno odloči prit kaj prej user posted image

nič, danes pa gremo pogledat malo v baby center, mogoče pa dobimo kaj lepega user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
29.9.2012 16:43:56   
Bijoux

IZVIRNO SPOROČILO: Aylica

Ampak ko sem nazadnje dala vodo in kri,,je v vodi pokazalo 0.0 v krvi 4,3 tako da bi imela sladkorno zdaj dvomim.lahko pa tudi nikoli se ne ve.

Ja zato je najboljše, da počakaš, kaj bo g. rekel ali pa že takoj v ponedeljek pokličeš, če te bo preveč mučilo kaj in kako.
Meni je moj g. dal takšno razlago, oz. bolj opozorilo, da moram biti res tešča na testiranju, zato da potem ni komplikacij. Nisem pa še bila na tem testu, tako da kaj več na žalost ne znam povedati..

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.9.2012 17:19:14   
Aylica
Ja saj sem bila tesca.pa od 19h nisem jedla nic razen pila vodo.ja me prav zanima kaj bo.ker tam k0 sem vprasala je reku sam da nic ni posebnega in se je zasmejal.ces g ti bo povedal.bomo vidli v poned...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
29.9.2012 17:33:49   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Aylica

Ja saj sem bila tesca.pa od 19h nisem jedla nic razen pila vodo.ja me prav zanima kaj bo.ker tam k0 sem vprasala je reku sam da nic ni posebnega in se je zasmejal.ces g ti bo povedal.bomo vidli v poned...

meni tudi niso hoteli tam nič določeno povedat aylica, isto kot tebi, da ni nič posebnega in da mi bo G povedal rezultat. Ampak jaz sem imela edino to srečo, da sem še isti dan imela pregled pri G, tako da me ni rabilo nič skrbet in sem še isti dan izvedela kako in kaj. Po moje je vse ok tud pri tebi, ker če bi bilo kaj alarmnega bi ti verjetno že kaj rekli!

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
29.9.2012 19:32:29   
Bijoux
No, držim pesti, da je vse ok, pa sporoči kaj so ti povedali user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
30.9.2012 21:12:46   
nitta
Uf ste bile pridne z pisanjem :) da poročam, mi smo nakupili že skoraj vse kar rabimo in sm tako vesela da je to za nami. Dobila sm rabljen Bogaboo-jev voziček ki izgleda kot nov in sm čist vesela, za 350e z vso dodatno opremo, od zimske vreče naprej. Včeraj sva šla v Ikejo in nabavla sobico, zavese, posteljnino... v Dormeota sma šla po jogi in potem še v BabyCenter po lupinico. Tako, sedaj pa počasi pobarvamo sobico ko bo kak deževen dan, potem sestavimo pohištvo, nekje decembra pa začnemo z pranjem cotk. :) super občutek ko imaš nekaj narejeno takole,,,

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
1.10.2012 6:25:28   
Sadrika
Odlično Nittauser posted image user posted image user posted image
ja, poznam ta občutek, ko imaš vse  - res je dober.
Tudi sama že imam dokončano sobico, tudi sestavljeno, stene so prepleskane in polepljene, zavese že visijo, tudi cotke so že nabavljene, potrebujem samo še kozmetiko, pleničke, aha previjalno podlogo in pa kakšen tepih. Potem se spravim pa v pranje in likanje. Tiste, ki že imate doma otročke: kako perete in s čim? Perete ločeno od vaših cunj in s posebnim praškom? Kaj pa mehčalec? Ga uporabljate in če ja,  katerega?

Pozdrav vsem v še en nov teden

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
1.10.2012 8:32:20   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Uf ste bile pridne z pisanjem :) da poročam, mi smo nakupili že skoraj vse kar rabimo in sm tako vesela da je to za nami. Dobila sm rabljen Bogaboo-jev voziček ki izgleda kot nov in sm čist vesela, za 350e z vso dodatno opremo, od zimske vreče naprej. Včeraj sva šla v Ikejo in nabavla sobico, zavese, posteljnino... v Dormeota sma šla po jogi in potem še v BabyCenter po lupinico. Tako, sedaj pa počasi pobarvamo sobico ko bo kak deževen dan, potem sestavimo pohištvo, nekje decembra pa začnemo z pranjem cotk. :) super občutek ko imaš nekaj narejeno takole,,,

wuhuuuu! ODLIČNO! prilepi kakšno slikico vozka, da vidmo kakšnega sta izbrala user posted image si kr oddahneš, ko veš, da ne manjka več dosti, a ne? user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
1.10.2012 8:34:31   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Odlično Nittauser posted image user posted image user posted image
ja, poznam ta občutek, ko imaš vse  - res je dober.
Tudi sama že imam dokončano sobico, tudi sestavljeno, stene so prepleskane in polepljene, zavese že visijo, tudi cotke so že nabavljene, potrebujem samo še kozmetiko, pleničke, aha previjalno podlogo in pa kakšen tepih. Potem se spravim pa v pranje in likanje. Tiste, ki že imate doma otročke: kako perete in s čim? Perete ločeno od vaših cunj in s posebnim praškom? Kaj pa mehčalec? Ga uporabljate in če ja,  katerega?

Pozdrav vsem v še en nov teden

jst perem z arielom - tiste blazinice. poln stroj in ena blazinica in perilo je vedno fajn oprano. ne vem zakaj bi prala cote ločeno... to mi nikol ni blo jasno, zakaj nekateri perejo ločeno user posted image oprala bom glih tko kot vse naše ostale cote. mehčalec mam itak mal razredčen, nima kj bit narobe. mehčalec mam ponavad vedn drugega user posted image kkr mi kdaj kj diši user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
1.10.2012 9:24:01   
Inigo
a je katera doma pr italijanski meji? al pa če ktera slučajn ve, če so peg peregovi izdelki v italiji kj cenej kot pr nas?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
1.10.2012 10:17:05   
neonaia
pozdravljene januarke!

še ena bodoča mamica tuki user posted image user posted image

najprej mal info za statistiko:

pdp 8.1., stara 27let, iz Lj., prvič noseča, pričakujemo pa punčko! (do predkratkim smo bli prepričani da je fantekuser posted image )

mam pa eno vprašanje glede šole za starše.midva misliva it skupaj, pa me zanima, če je treba kej plačat in koliko?slišala sem namreč, da je treba tisti šnelkurs za očke plačat.

hvala za info in se še kaj beremo user posted image

LP, Neža

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
1.10.2012 10:20:33   
nitta
Pošlji jim mail, meni so na vse maile do zdaj tako prijazno odpisali s cenami in razlago vred. Sem pa poslala v trgovino Tuto per ilBambino v Monfalkone (ne vem če sem prav napisala :) ) in so res full prijazni in celo njihova angleščina je bila uf na nivoju!

Povejte mi še nekaj, ker vem da iamte izkušnje, v Ikeji sem vzela en paket (2kom) teh tetra plenic pa so tako lepe pisane da bi jih rada še več pisanih imela in sem našla na tej spletni strani http://www.posteljnine.si/si/produkti/tetra_plenice_z_vzorci/57/ ta komplet, ima mogoče katera izkušnje z njimi? rada bi namreč ene mehke pleničke ne pa kakšne trde...

te so mi pa malo drage, ampak po drugi strani če bodo super mehke jih raje te vzamem...

http://www.gozdnavila.si/shop/details/330/55/izdelki-iz-muslina/tetra-pleni%C4%8Dke/

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
1.10.2012 10:36:42   
Inigo

Pošlji jim mail, meni so na vse maile do zdaj tako prijazno odpisali s cenami in razlago vred. Sem pa poslala v trgovino Tuto per ilBambino v Monfalkone (ne vem če sem prav napisala :) ) in so res full prijazni in celo njihova angleščina je bila uf na nivoju!

Povejte mi še nekaj, ker vem da iamte izkušnje, v Ikeji sem vzela en paket (2kom) teh tetra plenic pa so tako lepe pisane da bi jih rada še več pisanih imela in sem našla na tej spletni strani http://www.posteljnine.si/si/produkti/tetra_plenice_z_vzorci/57/ ta komplet, ima mogoče katera izkušnje z njimi? rada bi namreč ene mehke pleničke ne pa kakšne trde...

te so mi pa malo drage, ampak po drugi strani če bodo super mehke jih raje te vzamem...

http://www.gozdnavila.si/shop/details/330/55/izdelki-iz-muslina/tetra-pleni%C4%8Dke/

aha, hvala! bom jim napisala user posted image

glede Ikeinih, sm tk že napisala, da so mi ble najboljše. upam sicer, da so še enakega materiala, kot so ble pred štirimi leti user posted image za tele, ko si dala pa linke pa nimam pojma. sam 24eur za pleničke... čist tooooo much! user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
1.10.2012 11:04:00   
nitta
Zakaj nisem prej pregledala tega foruma bol "v nulo" in vzela samo en paket Ikejinih :( zdaj pa bog ve kdaj spet gremo tja... res so drage te ko sem dala link ja, predrage!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
1.10.2012 11:08:31   
Inigo

Zakaj nisem prej pregledala tega foruma bol "v nulo" in vzela samo en paket Ikejinih :( zdaj pa bog ve kdaj spet gremo tja... res so drage te ko sem dala link ja, predrage!

ja ti šment... jst bom šla v Ikeo v začetku novembra (najbrž 3.11, ko ma moj edini fraj vikend) in ti lahko nabavim koliko paketov boš rekla, pa se pol zmenma za prevzem pa to user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
1.10.2012 14:04:41   
fjonda
Pozdravljene bodoče mamice,

Sama imam (tako v prvi kot tudi drugi nosečnosti) gestacijski diabetes, temu primerno dieto, 6x/dan merjenje glukoze v krvi in insulin.

Pred skoraj 5 leti so bila merila o tem kdaj nastopi sladkorna bolezen nekoliko milejša, letos je pa tako, da takoj ko je reziltat zjutraj na tešč višji od 5.1, se smatra, da se je pri nosečnici pojavila sladkorna. In obremenilnega testa z glukozo sploh ne delajo več (jaz sem npr. imela 5,8 in so me takoj nakurli na dieto). Sledi posvet v diabetološki ambulanti ter predpisana dieta (za prvo ali drugo polovico nosečnosti). Pregledi v ambulanti si sledijo na 14 dni (tehtanje, preverjanje glukoze na tešče, posvet z doktorico, preverjanje jedilnikov in merilnikov) in v kolikor so meritve v mejah normale (od 4,5 do 5,5 pred jedjo in 5,5-6,5 po jedi) nosečnica nadaljuje z dieto, v kolikor so meritve izven dovoljenih vrednosti ti dajo insulin (lahko pred zajtrkom, kosilom, večerjo ali pred spanjem).

Če si imela zjutraj 4,3, je to super rezultat in si zdrava kot riba. user posted image Ginekolog ti ne bo nič posebnega povedal, le da je glukoza ok in da upa, da bo tako tudi ostalo.

Eko, to je to od nesrečne sladkožderke, ki bo do januarja potičke gledala samo od daleč! user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
1.10.2012 14:16:22   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: fjonda

Pozdravljene bodoče mamice,

Sama imam (tako v prvi kot tudi drugi nosečnosti) gestacijski diabetes, temu primerno dieto, 6x/dan merjenje glukoze v krvi in insulin.

Pred skoraj 5 leti so bila merila o tem kdaj nastopi sladkorna bolezen nekoliko milejša, letos je pa tako, da takoj ko je reziltat zjutraj na tešč višji od 5.1, se smatra, da se je pri nosečnici pojavila sladkorna. In obremenilnega testa z glukozo sploh ne delajo več (jaz sem npr. imela 5,8 in so me takoj nakurli na dieto). Sledi posvet v diabetološki ambulanti ter predpisana dieta (za prvo ali drugo polovico nosečnosti). Pregledi v ambulanti si sledijo na 14 dni (tehtanje, preverjanje glukoze na tešče, posvet z doktorico, preverjanje jedilnikov in merilnikov) in v kolikor so meritve v mejah normale (od 4,5 do 5,5 pred jedjo in 5,5-6,5 po jedi) nosečnica nadaljuje z dieto, v kolikor so meritve izven dovoljenih vrednosti ti dajo insulin (lahko pred zajtrkom, kosilom, večerjo ali pred spanjem).

Če si imela zjutraj 4,3, je to super rezultat in si zdrava kot riba. user posted image Ginekolog ti ne bo nič posebnega povedal, le da je glukoza ok in da upa, da bo tako tudi ostalo.

Eko, to je to od nesrečne sladkožderke, ki bo do januarja potičke gledala samo od daleč! user posted image

Uživajte!

dj mal povej kakšna je ta dieta. kaj lahk in kaj ful ne smeš...

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
1.10.2012 14:37:17   
fjonda
Čisto iskreno... nič ne smeš. user posted image Ok, nič grešnega.

Dieta je sestavljena iz enot različnih živil. Za zajtrk npr. moraš pojesti 1 enoto mleka, 1 sadja, 3 škroba in 1 mesa. In imaš razpredelnico koliko in kaj je 1 enota npr. 200g posnetega mleka, 150g jabolk, 90g črnega/ržene/polnozrnatega kruha, 30g piščančjih ali puranjih prs, laaaahlega sira...). Za kosilo imaš 3 enote zelenjave, 3 škroba, 3 mesa in 2 maščob, vmes še malice... v glavnem dosti preštevanja, tehtanja in gledanja na uro. Ješ vsake 3 ure, meriš si 1,5 ure po jedi.

In tak jedilnik kar gre, ko se navadiš kaj lahko ješ in koliko tehta ena enota. Problem je, ker je dieta tako stroga, da ti naj ne bi pojedla krožnik dobre zelenjavne mineštrice, ki ti jo skuha mama ali nona, ampak si moraš to skuhati iz točno toliko enot zelenjave kot piše. Težko torej kuhaš za celo družino. Sploh pa, če si do poznega v službi, tekmah, krožkih... user posted image

Izogibati se moraš vsem sladilom in vsej hrani, ki je namenjena diabetikom. Priznam, da zjutraj pojem 4 prepečence z diabetično marmelado, ker bi se mi drugače odpeljalo. user posted image Sme se pa ne.

Torej, nič sladkega, nič mastnega, ne grozdja, fig, banan. Ne rdeče pese, ki pride v službi zelo prav. Nobene bele moke ali pa kakega cvrtja. Meso piščančje, puranje ali bibice (ribice). Pa skuta in sir tudi spadata pod "meso".

Malo sem vam zatežila... dovolj bo! user posted image

Če ima katera še kako prašanje pa kar na plano...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
1.10.2012 14:46:32   
Inigo

Čisto iskreno... nič ne smeš. user posted image Ok, nič grešnega.

Dieta je sestavljena iz enot različnih živil. Za zajtrk npr. moraš pojesti 1 enoto mleka, 1 sadja, 3 škroba in 1 mesa. In imaš razpredelnico koliko in kaj je 1 enota npr. 200g posnetega mleka, 150g jabolk, 90g črnega/ržene/polnozrnatega kruha, 30g piščančjih ali puranjih prs, laaaahlega sira...). Za kosilo imaš 3 enote zelenjave, 3 škroba, 3 mesa in 2 maščob, vmes še malice... v glavnem dosti preštevanja, tehtanja in gledanja na uro. Ješ vsake 3 ure, meriš si 1,5 ure po jedi.

In tak jedilnik kar gre, ko se navadiš kaj lahko ješ in koliko tehta ena enota. Problem je, ker je dieta tako stroga, da ti naj ne bi pojedla krožnik dobre zelenjavne mineštrice, ki ti jo skuha mama ali nona, ampak si moraš to skuhati iz točno toliko enot zelenjave kot piše. Težko torej kuhaš za celo družino. Sploh pa, če si do poznega v službi, tekmah, krožkih... user posted image

Izogibati se moraš vsem sladilom in vsej hrani, ki je namenjena diabetikom. Priznam, da zjutraj pojem 4 prepečence z diabetično marmelado, ker bi se mi drugače odpeljalo. user posted image Sme se pa ne.

Torej, nič sladkega, nič mastnega, ne grozdja, fig, banan. Ne rdeče pese, ki pride v službi zelo prav. Nobene bele moke ali pa kakega cvrtja. Meso piščančje, puranje ali bibice (ribice). Pa skuta in sir tudi spadata pod "meso".

Malo sem vam zatežila... dovolj bo! user posted image

Če ima katera še kako prašanje pa kar na plano...

mama mia! bog ne daj, da mam sladkorno... user posted image boga revica... res ti ni fajn! user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
1.10.2012 14:58:35   
fjonda
Je pa vsaj to fajn, da se kg nalagajo malo bolj počasi. user posted image

Se sicer pozna takoj ko začneš grešit, če se pa paziš kot je treba, grejo kg celo dol! user posted image Jaz sem v prvih dveh tednih diete izgubila 1 kg, pa so me takoj potolažili, da glede na mojo štartno kilažo, ne bo čisto nič narobe če zgubim še kakšno. user posted image Ne spadam ravno med drobižke.
No, do 23T 1D (danes) sem se zredila 3kg (priznam, da s prekrški).

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
1.10.2012 15:34:11   
vesper
uf fjonda tebe pa matrajo user posted image
ampak jaz imam kolegico, ki ima PDP enak kot jaz, ima pa tudi gestacijski diabetis. Za merjenje in urne razlike hranjenja ima sicer popolnoma isto kot ti, ampak pri hrani pa daleč ne pazi tako. Je rekla, da se ji je recimo zgodilo naslednje: pri zaužitju pečenih letanc in krompirja se ji je majn dvignil krvni sladkor, kot recimo pri zaužitju ribe na žaru in zelenjave. Pa tudi sladkemu se ne odreče povsem. Sicer res malo bolj pazi in se ne nažira ravno z mc donaldsom itd, ampak vseeno...
Res je, da je sicer ona zlo suha po naravi in da pri krvnem sladkorju odstopa mogoče za vrednost 0,1 in 0,2 ampak jo vseeno tretirajo kot pacientko z gestacijskim diabetesom user posted image To ti zdaj razlagam, da mogoče pa si vseeno kdaj pa kdaj privoščiš kaj "nedovoljenega" saj drugače boš reva kr znorela user posted image user posted image
si pa zelo pridna glede kilc, ufff samo 3kg vsaka čast user posted image user posted image

nitta tisti drugi link od pleničk, ko si ga dala gor, so res drage, ampak zgledajo prekleto mehke user posted image Ne vem, če me zdaj nisi premamila z enim paketom. Pa ful so mi lepe, sem šla malo pogledat. Mogoče enega nabavim za lušte, ostale pa v Ikeii user posted image

Jaz pa sem naši pupi včeraj kupila tri zeloooo lepe plišaste pajacke v Zari. user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
1.10.2012 16:20:24   
Pikica_82
Morfologija za nami. Občutek me ni varal, dobimo punčko user posted image  Z njo je vse bp, je pa ena živahna pupa, komaj je vse pregledala. Moj sladkor je ok, sem mela 4,7 vrednost v krvi. Se pa ene druge vrednosti slabšajo, tak da jih bo budneje spremljala, pa čez kak mesec grem na bolniško.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
2.10.2012 7:36:49   
fjonda
Ženske hvala za podporo... user posted image Pa itak, da se kdaj pregrešim, ker drugače bi bila res nesrečna. user posted image

A ve katera, kako to, da imam 2x morfologijo? V 21 in 25 tednu. Na prvi je bilo vse super lepo in prav, le za spol je bil 99%. No, saj sem zadovoljna, ker je vedno lepo videt naše žužke. user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.10.2012 8:06:15   
Inigo

Ženske hvala za podporo... user posted image Pa itak, da se kdaj pregrešim, ker drugače bi bila res nesrečna. user posted image

A ve katera, kako to, da imam 2x morfologijo? V 21 in 25 tednu. Na prvi je bilo vse super lepo in prav, le za spol je bil 99%. No, saj sem zadovoljna, ker je vedno lepo videt naše žužke. user posted image

valda! men bi se tut kr sfrtaljčkalo user posted image

morfo maš mogoč 2x zarad sladkorne. otročki mamic, ki imajo sladkorno, so včasih pol ful veliki in dost težji od povprečja. pomoje zato. bodo dete bolj podrobno spremljali kako raste in se redi. a vidiš, to je pa dobra stran, da si cukr ratala!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.10.2012 10:17:06   
Rose Bay

Pozdravljene sonosečke

Zadnje čase vas kar redno prebiram, sicer sem februarka ampak pa ZM imam PDP 29.1. 2013 po UZ-ju pa 3.2. tako da sem tudi malo vaša user posted image .

Pa tudi debata je tukaj malo bolj živa kot pri februarkah.
Morfologijo sem že imela in sicer pred 14 dnevi. Je vse v redu, pričakujemo pa po brcah sodeč zelo živahnega fantka.
Sem ravno dobro zakorakala v 23. teden, počutje je v redu, zadnje dni sem imela nekaj bolečin v spodnjem delu trebuha in sem kar malo zabremzala. Ginekologinja pravi da je to normalno.
Trebušček se že fino vidi in tudi drugi opazijo.

Nekaj me zanima, punce. Sem videla da ste se par strani nazaj pogovarjale o nabavi higienskih pripomočkov pri Tosami. Jaz tudi razmišljam da bi naročila preko spleta samo ne vem kaj se mi bolj splača. A mogoče katera ve ali so cene bolj ugodne v njihovi trgovini na Viru?

Lep pozdrav

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......