Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23 HotCat midva imava tudi ze sobico naroceno in jo dobiva oktobra in vozicek, za cotike, pa res nimam pojma kje naj zacnem in kaj naj kupim.. pri kozmetiki pa tak tema :))) kaj sta pa naročila? sm firbec glede kozmetike si preber kak moj post nazaj... sm že razlagala na dolgo in široko. mogoče ti kaj pomaga. glede cotk pa bi jst rekla nekak tkle: teden ima 7 dni... za vsak dan potrbuješ (pol pa pomnoži s 7): 2 pajacka (ker bo zima, pomoje najbolš plišaste z dolgimi rokavi), 2 bodija z dolgimi rokavi, pižamico (al plišek al navadno bombažno - ponoč je itak še pokrit, ne rabiš tolk srbet), spalno vrečo (Brin je spal do 2 leta skos v vreči, mu je blo najlepš, nikol se ni odkril, nikol se ni čez glavo pokril al kj - men se zdi najbolj praktično in varno), par debelih zoknčkov, par copatkov, kombinezonček za ven (ali kombinezon vrečo, da ma nogice skupaj ne vsako posebej - meni se zdi to bolj primerno za novorojenčka, pa lažje jih je oblačit, mogoče je tut celo bolj toplo), 1 tanka kapica (za po kopanju, če ma veliko laskov, sicer je ne potrebuješ), 1 plišasta kapica za ven, par rokavičk (lahk so kr tanke bombažne, kr ponavad majo tk kombinezončki tk rokave narete, da so rokavičke že kor pršite). to maš za prva dva meseca sigurn dovolj. vzam predvsem številko 56, mogoče po dve stvari številko 50 - več ne. enako kupi še številko 62. za 62 lahk kupiš tut kak plišast pajac brez rokavov pa bodi z dolgimi rokavi za spodaj. pr dveh mesecih že znajo uravnavat temperaturo in jih ni treba več tok pazit pr oblačenju. za naprej pa je skor brezveze nakupovat. boš potem sproti. itak bote že lahk šli ven in boš vsak teden kje kaj kupila. tudi glede na to kakšne bodo temperature. včasih je že april tako topel, da je noro, včasih pa zna presenetiti tudi še kakšna pošiljka snega. če ti kj koristi še nasvet z moje strani... jst sm pr Brinu kupla tut neki kavbojk in take stvari... ej, ful brezveze. a mi ti lahk poveš kk fajn se more počutit dojenček pr 1 al pa 2 mesecih v jeansu??? no, pomoje mu ni kj udobno. tut za oblačit je smotano in jih je brezveze in brez potrebe mučit s temi cotami. izberi udobne stvari. za šminkarijo bo cajt ko mal gor zrastejo. jst priznam, da sm tu ful brezveze zapravla. sj sm mogoč še kj pozabla, pa itak boš nakupla še kj ekstra, kr ti bo blazno všeč in se ne boš mogla upret vse smo iste!
< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.9.2012 10:49:57 >
|