|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
28.9.2012 12:19:49   
Bijoux
Pa se še js javljam...sem bila malo odsotna..delno zaradi tega, ker na mejl nisem več dobivala obvestil o novih odgovorih..in potem pridem na forum in ugotovim, da imam veliiiiiiikoooooo branja za nadoknadit user posted image

Js sm tud dva tedna nazaj zbolela, sem pa nek virus dobila in bruhala pa še hude prebavne težave imela zraven..na srečo se je kmalu umirilo. Pa mali je zraven skoz brcal, tud če sm se js bolj slabotno počutla, tko da me je potem nehalo skrbet.
Zdj se bo pa sploh treba pazit, ker je tak čas, ko viruski kar skačejo naokol in iščejo naslednjo žrtev.

Inigo, meni se tudi dogaja, da imam pri g. 2 kg več kot na domači tehtnici. In seveda ogromno pomeni v katerem delu dneva se tehtaš in koliko stvari imaš oblečenih. Kavbojke so definitivno težje od lahkih oblekih ali pajkic.
Js sm se tudi že pomirila glede svojih kg, sem ugotovila, da sem od prvega tehtanja pri g. do zdaj dobila 6 - 7 kg, kar pa v celih 5 mesecih ni tako hudo ane user posted image

Midva sva vmes tudi naročila voziček..končno user posted image Sva kar precejšno študijo okoli vseh lastnosti in cen naredila in se odločila za voziček Tako Captiva. Ugodna cena in res ima same take lastnosti, ki sva jih iskala. Primerjava...v BC sva gledala voziček, ki je imela par lastnosti manj kot ta, ki sva ga zdaj naročila, pa je ta v BC stal 200 € več kot ta, ki sva ga naročila.

Noseckec23, jaz sem imela ZM 3 dni za tabo, pa imam rok 20. 1. in se rok glede na ultrazvoke stalno pojavlja okoli tega datuma..dan gor ali dol, niso mi pa nikoli za kakšen teden ali več prestavli. Tako da res zanimivo, kako to drugače napovedujejo..očitno je res odvisno od velikosti otroka. Js sem si namreč izračunala, da imam PDP na koncu 39. tedna in očitno ne pričakujejo polnih 42 tednov user posted image

Ena je spraševala, če gre katera v šolo za starše v ZD Šiška..midva bova verjetno šla v ZD Vič, ampak se prične šele začetek novembra.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
28.9.2012 12:21:54   
noseckec23
Inigo hehe hvaaaaaaaaaaaalaaaa, sem izredno hvalezna za seznamcek user posted image user posted image user posted image , bugaboo cameleon 3rd generation ima pri kolesih mocnejso ono plastiko, potem ima na sprednjih kolesih nima onih stopelckov in spremembo se ima na rocaju z bremzami. Sva ze hotela naredit spremembo narocila, ampak potem sma se malo zabremzala, ker ni neke bistvene razlike, mi je pa fuul vsec, da se tolko truda vlozi v regeneracijo tega vozicka user posted image . Najin je ze tu Inigo samo bova cakala na akcijo malo :)

voziček bugaboo cameleon
http://www.bugaboo.com/bugaboo-cameleon-all-black-and-off-white-special-edition?id=8081 to je vozicek - dodatke imava v royal blue ( vreco za kosaro, vreco za sportni del, marelico, potem zimska kolesa, torbo imava to crno usnjeno), jajcko Maxi Cosi z adapterji za Bugaboo-ja., Baby Bjorn Kengurujcka)
sobica od Mini meise:
http://www.google.si/imgres?q=mini+meise&um=1&hl=sl&sa=N&biw=1280&bih=870&tbm=isch&tbnid=wE8y9NBkmwm41M:&imgrefurl=http://www.babyonlineshop.de/shopart/3001900001/moebel/Kinderzimmer/Meise_Moebel_Kinderzimmer_Elefant.htm&docid=tk2CpwhhgDC9uM&imgurl=http://www.babyonlineshop.de/images/Kinderzimmer/MeiseMoebel/Mini_Elefant_pd.jpg&w=320&h=320&ei=f3llUOmFO8rJswaM34GoAw&zoom=1&iact=rc&dur=93&sig=103882569008328482845&page=1&tbnh=157&tbnw=186&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:6,s:0,i:86&tx=93&ty=85 

tepih Wissenbach:
http://www.rugstore-ne.co.uk/2903-multi/

kako se vam zdi? :$ sploh se nisem vprasala za mnenje nobenega, samo za vozicek

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
28.9.2012 12:24:08   
noseckec23
no pa stolcek se je- to pa dobiva za darilo

Bloom fresco

http://www.google.si/imgres?q=bloom+fresco&um=1&hl=sl&sa=N&biw=1280&bih=870&tbm=isch&tbnid=sLBBOIoc1PSuYM:&imgrefurl=http://www.bebeonline.com.au/blog/high-chairs/faq-what-is-the-difference-between-the-bloom-fresco-highchair-and-the-bloom-fresco-loft-high-chair/&docid=J1tUwlQZPWEb4M&imgurl=http://www.bebeonline.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/09/faqloft.jpg&w=930&h=353&ei=g3plUNYMj9uyBsbVgMAO&zoom=1&iact=hc&vpx=575&vpy=189&dur=562&hovh=138&hovw=365&tx=135&ty=93&sig=103882569008328482845&page=1&tbnh=87&tbnw=230&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:2,s:0,i:73

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
28.9.2012 14:50:12   
vesper
nosečkec super user posted image user posted image zelo lepo je vse kar sta izbrala za vajino štručko!
Stolček pa sma se midva tudi odločila kupit ta od baby bloom. Meni je že zadnjič bil nenormalno všeč, pa mojmu tudi, ampak nisma točno vedela, če ga rabiva ali ne. Dozdevalo se mi je, ampak nisem pa hotela kupovat nekaj brezveze, ki bo uporabljeno samo parkrat.
Zdaj pa ko vidim da ga boste vse imele in še inigo je tako lepo naštela razloge za, tako da nimava več kaj razmišljat.
Jaoooo punce, ko vas tako berem, vidim, da že imate veliko stvari kupljenih ali vsaj naročenih. Midva še kr nekaj sanjava user posted image No, voziček imava naročen, vse ostalo je še tema. Pa še vse morava malo premestit in sploh spalnico preuredit. Jaooo še bo dela to user posted image

jeeeeej inigo super za morfologijo in čestitike za malega lulčka user posted image user posted image
samo ni mi jasno zakaj vas te G kr nekaj naprej nadirajo glede teže. Pa jaz z vsako, ko sem se podovarjala, se je zredila po 20kg ali več v nosečnosti, pa nobeni niso nič rekli. Se mi zdi da eni G malo pretiravajo glede tega no. Saj tako kot je rekla inigo, lepo da jih skrbi, ampak pretiravat pa ni treba. Pa da komlicirajo glede sadja, ne vem no, saj res da ima veliko sladkorja, ampak se tudi hitro presnovi vse skupaj. Poznam sicer res eno žensko, ki je pojedla 1kg grozdja na dan, pa jo je hotla G namlatit, ker se je nenormalno zredila v enem mesecu. Je rekla, to je isto kot če pojeste 1kg čokolade na dan. Za moje pojme imajo ti G premalo razgledanosti glede prehrane in določenih prehrambenih vrednosti. Ker če lahko primerjaš grozdje in čokolado, potem pa tudi ne vem kam smo prišli no....Mah inigo ti se nič ne obremenjuj glede tega, glavno je, da ti ješ zdravo in se dobro počutiš, to pa je to.
Jaz sicer doma nimam tehnice in sploh ne vem koliko se zredim, tako da bom videla sedaj na pregledu spet. Sem se pa do zdaj na mesec zredila nekje po 1,5kg.

Inigo hvala za te tvoje sezname, ne vem kaj bi brez tebe, mi res pomagajo tvoji nasveti user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 1204
28.9.2012 15:09:54   
Inigo
noseckec - madoncaaaa, ful lepe stvari sta izbrala! ful ful ful! zelo všečno user posted image user posted image user posted image tepih mi je pa top user posted image in hvala za pojasnilo okol novga bugabooja. jst tk nism mela niti možnosti rečt ne, kr jih sploh ni več... je rekla, da lahk skensla naročilo al pa ga vzamem. da starejšga letnika ni več. pa mi čist paše tko. dobr, pač tistih 50eurov gor, ampak bo pa res čisto čisto frišn user posted image pomoje bo še topel, ko pride sem user posted image

vesper - ma ne vem ka me je tok skregala... tk kot sm rekla - delala bom še naprej tako kot sem, ker imam popolnoma čisto vest. ne nažiram se s svinjarijo. in to kar se zredim, se zredim zarad dobrih stvari. sploh se ne sekiram. če bo naslednjič spet kj težila, bom samo rekla ja in čau gremo naprej.

seznamčki - dejta no... user posted image z veseljem napišem. pač izkušnje... jst upam, da ne zvenim ko en pametnjakovič, ki vse ve. govorim iz svojih izkušenj. vsaj malo vam je v oporo, ker boste prvič mamice. user posted image če se le da, vedno pomagam user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.9.2012 15:11:10 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
28.9.2012 16:37:11   
noseckec23
user posted image miley31.gif]igo user posted image fenomenalni so ti seznamcki, sploh pa sem navdusena nad tosamino spletno stranjo, ki si jo posredovala user posted image user posted image user posted image , in jaaa tudi jaz bi si zelela novi model bugabooja samo, kaj ko potem ne bi dobila niti popusta na njega.. skoda res.. se pa veselim za tvoj vozek, mislim da ti bo noro vsec - sploh pa za 50 eur se sploh ni taka razlika glede na novo generacijo tako da super super super.. nisi nic povedala kaksne barve si izbrala za njega :)) jooj vse me zanima user posted image

vesper jaz upam, da nam bo na koncu stolcek res vsec :)) bova videli kako se bo odnesel in potem pokomentirali malo :P :P

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
28.9.2012 16:56:10   
vesper
inigo kje kot pametnjakovič, čist lepo nevsiljivo napišeš svoje poglede in izkušnje in to je točno to, kaj rabimo me novopečene mamice. Če pa komu kaj ne paše, pa naj ne bere naše januarske teme user posted image user posted image
pa teh 50eur res ni noben denar, kaj pa dobiš danes za 50eur? Greš v trgovino po en nakup hrane za en ali dva dni, pa 50eur izpuhti user posted image ti boš pa to doplačala in imela čisto nov fancy model taboljšega vozička user posted image Aja, kaj barva pa ostane ta kombinacija, ki si jo imela naročeno zelena strehca in sivo ogrodje če se ne motim a ne!?

ja, nosečkec res je, bomo imele kaj razpravljat glede stolčka, ampak ti se ne boš po glavi tolkla, če ne bo ok, ker ga dobiš za darilo, jaz pa bom jezna ko ris, če ne bo ok, ker ga bom mogla kupit user posted image user posted image Ne saj ne, malo heca mora bit. Jaz mislim, da bo čist fajn, ker ima kr dobra priporočila.

Jaz bom tudi naročila vse te stvari pri tosami. Mi tam dela ena kolegica in sem že dobila en paketek od nje za darilo, tako da vem da imajo fajne stvari. Pa fajn je, ko dobiš vse na enem kupu. Sem zadnjič malo pogledala za te tetra plenice v pikapolonici, pa so imeli samo barvne v pink in modri. Se nekako ne morem navadit, se mi zdi, da tetra plenica mora bit bela. Pa nisem staromodna drugače user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 1207
28.9.2012 17:13:58   
noseckec23
vesper hahahaha :)) tocno vem kaj mislis user posted image al pa ko so porisane, jaz grem kar mimo :D ... joj po eni strani bi ze rada zacela nakupovat po malem, po drugi strani pa se vedno ne upam cotik kupovat, ne vem kaj me nazaj drzi :)).

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
28.9.2012 17:15:01   
Inigo
noseckec - ja ja, barva ostane enaka. temno siva osnova, strehica pa green light. taka malo bolj umirjeno simobil zelena - tk ji js rečem user posted image

z bloomom bota zihr zadovoljne. men zgleda fenomenaln. cena je itak astronomska, tk da more bit ok! user posted image

jst sm glih dans dobla tosamin paket. včeraj naročila, dans je že tu. gre zdle dragi po njega. poročam kasneje, če je vse ok user posted image

men so ble pa tetra plenice najboljše od ikee. še zdj so take kot nove! pa če bomo še šli kj do ikee, skoraj 100%, bom kupila še kakšen paket. bolj kompaktne so... ne vem kk naj povem. lepe in kvalitetne. ene se rade cufajo. od tosame pa nism mela nobene, se mi zdi... nism pa zihr. mam ene par takih čist običnih, možn da so tiste od tosame. pazit sam treba kk so zarobljene. ene so sam obentlane - to že ni kul... so pa čist bele itak najboljš, kr jih lahk vn skuhaš. tut ikeine se lahk kuhajo, kljub temu da so ene potiskane. se jim ni nč nardilo.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.9.2012 17:18:49 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
28.9.2012 17:19:34   
noseckec23
v Ikeo tak mislimo se it, tak da bom pogledala tam se potem za plenice. Kje pa boste kupovale cotike- inigo ti predvidevam, da imas kar dosti od Brina?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
28.9.2012 17:20:42   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

vesper hahahaha :)) tocno vem kaj mislis user posted image al pa ko so porisane, jaz grem kar mimo :D ... joj po eni strani bi ze rada zacela nakupovat po malem, po drugi strani pa se vedno ne upam cotik kupovat, ne vem kaj me nazaj drzi :)).

men so pa potiskne fajn. da niso čist navadne... sam je pa res, da so ene potiskane groooozne! sm dobila paket potiskanih iz hoferja za darilo... pa so ble sam ene 2 lepi. osalo pa... ajme ajme! al sm pa sam jst tk zbirčna user posted image mam pač nek svoj okus najbrž user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
28.9.2012 17:34:09   
vesper
aha, pol pa gremo v ikeo pogledat tudi za tetra pleničke. Itak morma it po previjalno, pa še to kupiva zraven. user posted image
inigo po moje je to čist cool, da imaš nek svoj izbran okus. Tudi jaz ga imam in sploh moj možek, tako, da sva že vsem naprej napovedala, da naj nikar ničesar ne kupujejo. Sploh babice, ker se zelo križamo pri okusih. user posted image Če že hočejo kaj prispevat naj prispevajo kakšen everček, pa bomo mi kupli naši pikici nekaj v njihovem imenu user posted image
Bomo videli, upam da bodo poslušali, ker včasih grrrrrr....Ker zdaj že ima Hofer fajn ponudbo in Lidl fajn ponudbo in eurospin fajn ponudbo itd....kr znorim ob teh akcijskih hoferjevih nakupih user posted image

glede cotik nosečkec sem pa jaz nekaj kupila v h&m (sem naletela na ful lepe bodije in dva res zlo lepa plišasta pajacka), nekaj malo v Zari, ampak to so zaenkrat še samo bodiji št.56 in dva 50 kar sem kupila, no, pa ta dva plišasta pajacka v št.56. Aja, pa na dopustu sma ji kupila fuuul lepo trenirkico adidas in pajacek adidas, to malo bolj za šmingo, ko bo malo zrasla. Nisma se mogla upret. Nekaj bom še naročila na internetu, ampak to malo večje številke za kasneje. Te majhne za preoblačit, za prva dva meseca bom še tukaj nakupila v h&m ali zari. Pa mogoče kaj Okaidi...pa v našem novem mercatorju se je odprla ena fajn trgovina z otroškimi stvarmi, imajo zlo lepe stvari.
V Mariboru imamo bolj siromašno izbiro otroških oblačil, v Ljubljani je dosti boljše glede tega, ampak kaj ko ne pridemo do tja user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
28.9.2012 17:51:27   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

aha, pol pa gremo v ikeo pogledat tudi za tetra pleničke. Itak morma it po previjalno, pa še to kupiva zraven. user posted image
inigo po moje je to čist cool, da imaš nek svoj izbran okus. Tudi jaz ga imam in sploh moj možek, tako, da sva že vsem naprej napovedala, da naj nikar ničesar ne kupujejo. Sploh babice, ker se zelo križamo pri okusih. user posted image Če že hočejo kaj prispevat naj prispevajo kakšen everček, pa bomo mi kupli naši pikici nekaj v njihovem imenu user posted image
Bomo videli, upam da bodo poslušali, ker včasih grrrrrr....Ker zdaj že ima Hofer fajn ponudbo in Lidl fajn ponudbo in eurospin fajn ponudbo itd....kr znorim ob teh akcijskih hoferjevih nakupih user posted image

glede cotik nosečkec sem pa jaz nekaj kupila v h&m (sem naletela na ful lepe bodije in dva res zlo lepa plišasta pajacka), nekaj malo v Zari, ampak to so zaenkrat še samo bodiji št.56 in dva 50 kar sem kupila, no, pa ta dva plišasta pajacka v št.56. Aja, pa na dopustu sma ji kupila fuuul lepo trenirkico adidas in pajacek adidas, to malo bolj za šmingo, ko bo malo zrasla. Nisma se mogla upret. Nekaj bom še naročila na internetu, ampak to malo večje številke za kasneje. Te majhne za preoblačit, za prva dva meseca bom še tukaj nakupila v h&m ali zari. Pa mogoče kaj Okaidi...pa v našem novem mercatorju se je odprla ena fajn trgovina z otroškimi stvarmi, imajo zlo lepe stvari.
V Mariboru imamo bolj siromašno izbiro otroških oblačil, v Ljubljani je dosti boljše glede tega, ampak kaj ko ne pridemo do tja user posted image

poglejta ja, pomoje vama bodo všeč user posted image jst mam tut največ cotk iz HM, nekaj okaidi (kombinezonček sm kupla v okaidiju), od zare sm mela za Brina sam eno trenirkico, ki pa ni prišla nazaj, ko sm jih posodila... user posted image pa tk fajna je bla. drek no... pa en kupček je tudi iz BC - predvseem bodiji. v BC so fajni bodijo d firme Eno. mislim, da so celo slovenska firma. majo tak ful fajni gosto tkan bombaž.

vesper - ti šimfaš mb... kaj lahko rečemo Velenjčani??? user posted image sj boš sama ugotovila, da se itak najbolj splača kupovat HM, ker so cotke po normalnih cenah, glede na to, da jih bo dete melo samo par mesecev... če bo sploh par! da ne bo sam en mesec pa bodo rokavi že spet prekratki user posted image
evo, paket iz tosame je doma. kaka škatla!!! aaaaaaaa, sj ne vem kam bom to zložila user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
28.9.2012 22:15:47   
noseckec23
vesper idexe ima fuuul lepe cotike - ce mislis to v novem mercatorju malo pred babycentrom? :)) jooj tam bi pa kar vse kupla :D.

inigo je vse v škatli?? :))) si zadovoljna? :D

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
29.9.2012 0:29:25   
vesper

vesper idexe ima fuuul lepe cotike - ce mislis to v novem mercatorju malo pred babycentrom? :)) jooj tam bi pa kar vse kupla :D.

jaaaa točno to trgovino sem mislila idexe. Zlo lepe stvari imajo, sem zadnjič malo na hitro prečekirala in bom sigurno spet kmalu zavila tja, po kakšen nakup user posted image

inigo saj imaš prav, jaz tudi mislim, glede dragih cotk je brezveze pretiravat ker jih neverjetno hitro prerastejo ja. Pa sploh ko so mali se verjetno najboljše počutijo v nekih bombažnih pajackih in bodijih, pa je to to za moje pojme user posted image
Glede Velenja imaš prav ja po moje, ampak si pa vseeno nekje na sredini, imaš blizu do Celja ali Ljubljane in greš lepo v šoping. Nam pa je najbližje shoping in Graz user posted image

nočko punce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
29.9.2012 7:02:58   
Sadrika
Hey punce,

kdaj boste pa začele prat? Se je septembra zgodilo 2 kolegicama, da sta rodili 1 mesec prehitro in še nista imeli nič poštimano in sem rekla, da moram tudi na to računati, ker ne vem kako bi prenesla, glede na to, da sem bolj ziheraški tip in ne bi imela ničesar pripravljeno.
Sama bom verjetno kar novembra začela, za vsak slučaj, že tako imam materinsko šolo pozno. Sem mislila začeti v novembru, pa me je naročila za december. Upam, da bom še zmogla, glede na to, da imam DPD 1.1.user posted image
Kako je s pranjem plišastih igrač? Sedaj, ko so nove, so tako prijetno mehke in vem, da po pranju ne bodo več takšne. user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
29.9.2012 8:21:45   
Inigo

ja ja, vse je notr user posted image in sm zelo zadovoljna!

Neposredna povezava do sporočila: 1217
29.9.2012 8:28:34   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Hey punce,

kdaj boste pa začele prat? Se je septembra zgodilo 2 kolegicama, da sta rodili 1 mesec prehitro in še nista imeli nič poštimano in sem rekla, da moram tudi na to računati, ker ne vem kako bi prenesla, glede na to, da sem bolj ziheraški tip in ne bi imela ničesar pripravljeno.
Sama bom verjetno kar novembra začela, za vsak slučaj, že tako imam materinsko šolo pozno. Sem mislila začeti v novembru, pa me je naročila za december. Upam, da bom še zmogla, glede na to, da imam DPD 1.1.user posted image
Kako je s pranjem plišastih igrač? Sedaj, ko so nove, so tako prijetno mehke in vem, da po pranju ne bodo več takšne. user posted image

jp, tm okol 30. tedna je že fajn, da maš pripravljene stvari. nikoli se ne ve. v teh parih tednih se cotke v omari tut ne bodo umazale. tko, da te podpiram user posted image jst bom v začetku decembra začela prat, kr mam rok proti koncu januarja. vsak vikend en stroj (enkrat bele cotke, enkrat pisane, enkrat plenice...). če bo pa videt, da bi znal bit kj prej, pa operem vse v enem šusu user posted image

Brin plišastih igrač skoraj ni imel, tako da ti ne znam kj povedat okol tega. se pa spomnem, da jih moja mama nikol ni prala v pralnem stroju. dala jih je za par dni v zmrzovalnik, potem jih je pa obrisala z vlažno krpo. ampak jst z igračami nikol nism spala in je to čist druga zgodba.
zdj pa Brin spi z enim že zelo bogim medvedom, tistega pa vsak mesec operem kr na 60 u stroju. bogi je že tk al tk, po vsakem pranju je pa še mal slabš... ampak ni druge. sam ni pa glih plišast. je iz nekega bombaža, ki je malo nakodran...

< Sporočilo je popravil Inigo -- 29.9.2012 8:30:19 >

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
29.9.2012 10:19:24   
HotCat

Ojla punce, ja glede teh plišekov pa mene zanima kako s temi plišeki ki so za novorojenčke, z raznimi dodatki da jih lahko grizejo itd. a te operete prej, ali kako?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
29.9.2012 11:08:22   
Aylica
Oj punce mene pa zanima a je katera imela ze test glukoze?jaz vceraj,in po prvem odvzemu krvi mi po eni uri ni bilo treba piti tistega napitka s sladkorjem.,in me poslal domov.povedal mi ni nic edino to da drug teden grem do g,in tam bo imel izvide..tam so ostale nosecke pile tisto jaz pa ne.kaj katera ve zakaj??

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
29.9.2012 11:21:07   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Ojla punce, ja glede teh plišekov pa mene zanima kako s temi plišeki ki so za novorojenčke, z raznimi dodatki da jih lahko grizejo itd. a te operete prej, ali kako?

te plastične in gumijaste stvari, kot so grizala, sm jst polila s kropom in dobro obrisala. to je to.

plišike pa jst novorojenčku itak neb devala blizu, kr maha z rokicami in si jo kamot spravi čez usta ali nosek. in če te ni zraven... se lahko hitro pripeti kakšna nesreča. plisašte igrače, so pol za večje... moje mnenje.

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
29.9.2012 11:22:24   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Aylica

Oj punce mene pa zanima a je katera imela ze test glukoze?jaz vceraj,in po prvem odvzemu krvi mi po eni uri ni bilo treba piti tistega napitka s sladkorjem.,in me poslal domov.povedal mi ni nic edino to da drug teden grem do g,in tam bo imel izvide..tam so ostale nosecke pile tisto jaz pa ne.kaj katera ve zakaj??

hmmm... čudno. pol so ti sam cukr zmerli, nisi pa mela obremenitvenega testa. jst ga mam čez 14 dni. mela sm ga pa tut pr Brinu. mogoč ti pa ni pravih križcev nardila na napotnici.

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
29.9.2012 11:32:00   
Aylica
Pojma nimam.ampak tam na tem listu pise da ce je odvzem prve krvi vrednost sladkorja 5,1 potem pije se ta napitek..res ne vem in me zanima kaj bo g reku.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
29.9.2012 11:46:16   
Bijoux
Aylica, meni je ginekolog rekel, da prvo kri vzamejo zato, da preverijo raven sladkorja v krvi. Če si imela že tako povišan sladkor, ti ne dajo tistega napitka, ker to lahko pomeni, da imaš sladkorno. In greš potem v drug postopek kot vse ostale.
Zato je zelo pomembno, da greš res na tešče in od prejšnjega večera od 19h ali od 20h (ne vem točno) piješ samo vodo, nič z okusom ali sladkano.
Saj izvidi so baje pri tvojem g. že takoj naslednji dan po testiranju, tako da če te skrbi, kr pokliči tja in vprašaj, da si ne boš razbijala glave s tem kaj bi lahko bilo narobe.

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
29.9.2012 12:25:34   
Aylica
Ampak ko sem nazadnje dala vodo in kri,,je v vodi pokazalo 0.0 v krvi 4,3 tako da bi imela sladkorno zdaj dvomim.lahko pa tudi nikoli se ne ve.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......