vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay IZVIRNO SPOROČILO: Inigo drage moje, tukaj mate en super članek: http://www.bibaleze.si/clanek/dojencek/nadlezni-prvi-obiskovalci-novorojencka.html sploh za tiste, ki boste zdaj prvič mamice. vse kar piše je prekleto res... Ja na to me je že sestra opozarjala, tudi zaradi virusov pa tudi jaz sem bolj taka da imam rada mir in že vem da mi ne bo pasalo obiskov sprejemat. Sploh na začetku. Saj za prijatelje in znance me ne skrbi, ker bodo prej poklicali in sigurno ne bodo hodili prvi mesec. Bolj me skrbi tašča. Saj na obisk naj pride ampak upam da ne bo potem cel dan pri nama bivakirala. rose Bay sedaj si me pa nasmejala s tem posom, da je joj. Ker namreč jaz imam popolnoma isto situacijo. Pri meni že zdaj tašča vsak dan ponavlja, kako bo ona prišla k nam ko bom jaz rodila in kako bo ona kuhala, pa pomagala itd....jaz pa ji samo pravim, če bomo rabili, bomo prosili za pomoč. Ampak pri njej gre to pri eni uhi not, pri drugi ven. Sicer se jaz itak zbunim in kr povem svoje, se nič ne šparam, ko pa mojemu čez prav stopi, pa ji itak pove par krepkih, potem se pa namuli in je cel mesec ali dva ni blizu Ker problem pri njej je, da ona misli, kako pomaga, v resnici pa samo teži in mi delo dela, ker moram potem itak vse pospravljat za njo, ker je šlampasta. Jaz imam pač rada svoj red in to je to...pa ko pride, še cel dan vidi tukaj in potem se moram jaz z njo ukvarjat, ker moj je itak ne upošteva kaj najbolj. Jaooooo te tašče. Pa midva sva tudi takšna, sicer imava rada družbo, ampak obiski nama pa ne sedejo ravno. Sploh pa taki, ki se potem ne znajo domov spravit. Imava ful rada svoj mir in nama je čist lepo, ko doma čas preživljama na sedežni. Raje se zmenima na kakšnih kavicah itd...da potem gre vsak svojo pot, ko mu paše in ne rabiš nobenega naganjat inigo, potem pa če so tak fajn, pa bom še jaz te krpice nabavila Veš kaj mi še povej, glede tega štempla v materinski šoli. Kdaj ga dobiš, ali kako je s tem, ker midva sva se zčeraj mogla samo v neko knjigo vpisat po imenu in priimkih. To, pa je bilo to, nobenega štempla in nič nisva dobila Ja inigo moram prav povedat, da mi malo paše, da bom zdaj tri dni sama, bom malo nadoknadila čvekanje ob kavicah s kolegicami,,,ker drugače itak ni časa za dolgo posedanje, ker je nonstop neki hiter tempo itd...