|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
2.10.2012 10:30:19   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay

Pozdravljene sonosečke

Zadnje čase vas kar redno prebiram, sicer sem februarka ampak pa ZM imam PDP 29.1. 2013 po UZ-ju pa 3.2. tako da sem tudi malo vaša user posted image .

Pa tudi debata je tukaj malo bolj živa kot pri februarkah.
Morfologijo sem že imela in sicer pred 14 dnevi. Je vse v redu, pričakujemo pa po brcah sodeč zelo živahnega fantka.
Sem ravno dobro zakorakala v 23. teden, počutje je v redu, zadnje dni sem imela nekaj bolečin v spodnjem delu trebuha in sem kar malo zabremzala. Ginekologinja pravi da je to normalno.
Trebušček se že fino vidi in tudi drugi opazijo.

Nekaj me zanima, punce. Sem videla da ste se par strani nazaj pogovarjale o nabavi higienskih pripomočkov pri Tosami. Jaz tudi razmišljam da bi naročila preko spleta samo ne vem kaj se mi bolj splača. A mogoče katera ve ali so cene bolj ugodne v njihovi trgovini na Viru?

Lep pozdrav

če imaš Vir blizu, se ti splača it tut tja pogledat in kar tam nakupiš. če ti je pa s poti, pa defenitivno spletna trgovina. imajo kr nižje cene. dost je tut stvari, ki jih v trgovini ne dobiš - vložki za porodnice, organski bombažni vložki (vsaj v celem Velenju in po Celju jih ni nikjer). splača se ti tut nakupit pol nad 60eur in ti dostavijo zastonj. sicer pa tko kr hitr nabašeš stvari za 60eur user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
2.10.2012 11:06:00   
Rose Bay

splača se ti tut nakupit pol nad 60eur in ti dostavijo zastonj. sicer pa tko kr hitr nabašeš stvari za 60eur

Ja, sem opazila. Sem včeraj samo osnovne stvari "nametala" v košarico pa je bilo prec 40€! Če je dostava zastonj potem se mi mogoče res bolj splača preko spleta naročit.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
2.10.2012 11:23:00   
Inigo

Ja, sem opazila. Sem včeraj samo osnovne stvari "nametala" v košarico pa je bilo prec 40€! Če je dostava zastonj potem se mi mogoče res bolj splača preko spleta naročit.

jp jp! pa sj če tkole kupuješ, se ti najbolj splača kupit po več kosov. jst sm recimo kremice za rit vzela 3, vložke vse po 2 paketa, toto krpice pa kr 10 škatel po 100kosov (so top of the tops, mi jih še zdj vsi v družini uporabljamo, tko da vem, da bodo fejst v uporabi), vato sm vzela po 2 paketa, morke robce pa 4 pakete po 3x1. ti se bodo sicer šele mal kasnej uporabljali, ampak glih tko se bodo in vem, da so fajni.

najboljš mi je res to, da se usedem za komp, poklikam in mi drug dan k vratom prinesejo user posted image mislim, da se bom tega posluževala tut po porodu. sm lena, a? user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
2.10.2012 12:09:35   
Rose Bay

Ja itak da bom več kosov naročila, da bom brez skrbi za nekaj časa. Pa meni se tudi ne da po trgovinah letat, rajši tako naročam. Zadnjič sva bila s fantom po štacunah in sem bila po dveh urah bolj utrujena kot če bi se povzpela na kakšno goro. Mene trgovine res uničijo user posted image .
Aja pa jaz sem prvič noseča in sploh nimam občutka koliko bom porabila teh potrebščin za otroka. Recimo koliko vate, hladilnega mazila, krpic in podobno? Ne vem koliko zaloge naj si naredim user posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
2.10.2012 13:01:40   
Inigo

Ja itak da bom več kosov naročila, da bom brez skrbi za nekaj časa. Pa meni se tudi ne da po trgovinah letat, rajši tako naročam. Zadnjič sva bila s fantom po štacunah in sem bila po dveh urah bolj utrujena kot če bi se povzpela na kakšno goro. Mene trgovine res uničijo user posted image .
Aja pa jaz sem prvič noseča in sploh nimam občutka koliko bom porabila teh potrebščin za otroka. Recimo koliko vate, hladilnega mazila, krpic in podobno? Ne vem koliko zaloge naj si naredim user posted image .

ej, pa jst isto! pomoje me utruja sama nosečnost. sicer mi ni blo problema it v šoping. zdj mi pa prav paše, da grem včasih kr med kosilom čez HM al kero trgovino in spotoma kaj kupim, če vidim kj lepga. in tk se lepo počas nabira user posted image če bi pa mogla it v enem šusu vse nakupit... sj od začetka bi še šlo, na konc bi pa že kr neki izbirala na hitro, sam da se čimprej poberem domov. pol pa to ni nič kj uživaško.

glede porabe ti pa tešk kj pomagam. eni ful na debelo mažejo ritke, eni pa čisto na tanko. jst vem, da sm mazala čist na tanko, da še vedno koža lahk diha.... drugi pa ful mažejo, da je bolj zaščitena. to sta pač dve logiki user posted image jst mislim, da je za prvi mesec in še kak dan gor, čist dovolj 3 kremce, 2 paketa vatke (rabla boš za popek čistit, pa obrazek umit in tko), pa ene 6 paketkov toto krpic (npr. previja se ponavadi na 3 ure, to je 8x na dan, pr vsakem previjanju porabiš 2 krpici, včasih še kakšno zraven, pa recimo, da jih porabiš pol 20 v enem dnevu, je to 600 v mesecu dni = 6 paketkov). recimo user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 2.10.2012 13:02:45 >

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
2.10.2012 15:17:47   
vesper
oj punce

mene tudi šoping čisto utrudi, pa se prej nisem nikoli pritoževala nad njim user posted image tako da tudi grem vsake toliko časa za kakšno urco ali pol urce, pa imam čisto dovojl Pač sproti malo kupim. Ampak pri cotkah ni problem, midva še morva izbrat en dan, ko bom imela dovolj energije, da kupima glavnino, to pa je previjalna, postlica, stolček za hranjenje, jajčka itd... jaoooo se mi zdi, da še imava veliko časa, ko pa malo boljše pomislim, pa niti ne več toliko, ker se december hitro bliža user posted image

inigo, to sem te hotela vprašat glede teh krpic za čiščenje od tosame. Kaj ti z njimi čistiš? Ker vidim, da si jih naročila cel kup, pa me zanima zakaj so toliko uporabne? user posted image
Nama pa se danes začne šola za starše user posted image jeeej komaj čakam.

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
2.10.2012 18:14:07   
Aylica
Hoj n0secke.ev da vam povem glede izvida testa z glukozo.yap so mi dejansko ze ugotovili povisan sladkor tak da mi ni bilo treba piti tistga napitka.jutri imam g pa bom vidla kaj bo reku oz.kaj bom m0rala naprej...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
2.10.2012 21:10:35   
vesper
evo mene punce, prvi dan, poučevanja je mimo user posted image Moram povedat, da nama je bilo danes zelo zanimivo in sva izvedela nekaj zelo fajnih poučnih stvari user posted image user posted image Bi nama bilo žal, če ne bi šla!

inigo, mimogrede prav si imela in še dobro, da sem poslušala tvoj nasvet naj greva 15min prej. Je bila zlo gužva in na koncu, so že skoraj stali, ali pa prav zagotovo vsaj mešano sedeli.
Jutri in v četrtek pa grem sama, ker gre moj dragi za dva dni v Rim, navijat za naše vijolice user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
3.10.2012 7:55:49   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

oj punce

mene tudi šoping čisto utrudi, pa se prej nisem nikoli pritoževala nad njim user posted image tako da tudi grem vsake toliko časa za kakšno urco ali pol urce, pa imam čisto dovojl Pač sproti malo kupim. Ampak pri cotkah ni problem, midva še morva izbrat en dan, ko bom imela dovolj energije, da kupima glavnino, to pa je previjalna, postlica, stolček za hranjenje, jajčka itd... jaoooo se mi zdi, da še imava veliko časa, ko pa malo boljše pomislim, pa niti ne več toliko, ker se december hitro bliža user posted image

inigo, to sem te hotela vprašat glede teh krpic za čiščenje od tosame. Kaj ti z njimi čistiš? Ker vidim, da si jih naročila cel kup, pa me zanima zakaj so toliko uporabne? user posted image
Nama pa se danes začne šola za starše user posted image jeeej komaj čakam.

mi jih mamo skos u kopalnici. in ko gre kdo kakat, si ponavadi potem še z mokro toto krpico obriše tazadno user posted image včasih jo zmočim pa še kake čevlje obričem z njo, tut prah sm že brisala z njimi, kr ne puščajo muck user posted image zdj bote tk misle, da sm zmešana user posted image user posted image user posted image hahahaha! sam je res no... ko so suhe, so tk smotane z primit. ko jo pa zmočiš, pa postane nenormalno mehka in nežna in men so res zakon!

super za šolo za starše! midva sva včeraj šla tut na predavanje o porodu, ostalo pa ne bova šla. glih tolk, da sm dobla štempl in potrdilo in da ne bo kdo "pameten" v porodnišnici.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
3.10.2012 7:57:10   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

evo mene punce, prvi dan, poučevanja je mimo user posted image Moram povedat, da nama je bilo danes zelo zanimivo in sva izvedela nekaj zelo fajnih poučnih stvari user posted image user posted image Bi nama bilo žal, če ne bi šla!

inigo, mimogrede prav si imela in še dobro, da sem poslušala tvoj nasvet naj greva 15min prej. Je bila zlo gužva in na koncu, so že skoraj stali, ali pa prav zagotovo vsaj mešano sedeli.
Jutri in v četrtek pa grem sama, ker gre moj dragi za dva dni v Rim, navijat za naše vijolice user posted image

a ti boš tut sama samcata... no, tut js. moj gre pa v petek v Makedonijo do nedelje in potem je do srede doma, v četrtek pa gre na Poljsko do nedelje. eh... user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
3.10.2012 8:49:31   
MooZ
Ojla punce!
Vidim, da ste pridne s pisanjem in sem imela kr nekaj branja za nadoknadit user posted image No, včeraj sem imela reden pregled pri G in sem ful pohvaljena, ker sem pridna pri teži. Po materinski knjižici sem šla le 1kg do zdaj gor, kar je pri meni pravi podvig, ker mi že običajno kile fuuuul hitr pobegnejo in sem se kar bala kako bo zdaj v nosečnosti. Sicer pa naše dete lepo raste, je živahno da je joj, pa še maternični vrat mi je zmerila, pa smo z 2,9cm še nekak ok je rekla. Hemoglobin je tud ok, zdaj pa samo še v petek damo cukr test skoz. Upam, da bo ok in da se splača tole čuvanje pri hrani.
Sem pa danes še zmahana, ker sem včeraj po mojem pregledu peljala še dragega k zdravniku, pa pol tam čakanje, ampak to ni blo še nič proti čakanju na infekcijski, kjer sva bla več kot 5 ur user posted image Na koncu so postavili diagnozo atipične pljučnice. Prav vse me je že bolelo od sedenja tam po klopeh in sem se zvečer samo še zvrnila v posteljo.

Midva sva nekaj tosaminih reči nabavila na otroškem bazarju, nekaj bova pa še preko neta al pa če bova šla kr v njihovo trgovino, ker dvomim, da bom še tolk skup spravila, da bo poštnina zastonj, pa tud ni nama predaleč. Sicer nam pa manjka samo še banjica in previjalna podloga, posteljica nas čaka in moramo samo iskat it, tako da moram samo še spisat seznam kozmetike in pa nekaj malenkosti. Pa sej imam občutek, da se bo itak pol našlo še kr nekaj reči, ki bodo manjkale...pa tud to, da smo kaj odvečnega kupili se bo verjetno našlo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
3.10.2012 9:24:17   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

Ojla punce!
Vidim, da ste pridne s pisanjem in sem imela kr nekaj branja za nadoknadit user posted image No, včeraj sem imela reden pregled pri G in sem ful pohvaljena, ker sem pridna pri teži. Po materinski knjižici sem šla le 1kg do zdaj gor, kar je pri meni pravi podvig, ker mi že običajno kile fuuuul hitr pobegnejo in sem se kar bala kako bo zdaj v nosečnosti. Sicer pa naše dete lepo raste, je živahno da je joj, pa še maternični vrat mi je zmerila, pa smo z 2,9cm še nekak ok je rekla. Hemoglobin je tud ok, zdaj pa samo še v petek damo cukr test skoz. Upam, da bo ok in da se splača tole čuvanje pri hrani.
Sem pa danes še zmahana, ker sem včeraj po mojem pregledu peljala še dragega k zdravniku, pa pol tam čakanje, ampak to ni blo še nič proti čakanju na infekcijski, kjer sva bla več kot 5 ur user posted image Na koncu so postavili diagnozo atipične pljučnice. Prav vse me je že bolelo od sedenja tam po klopeh in sem se zvečer samo še zvrnila v posteljo.

Midva sva nekaj tosaminih reči nabavila na otroškem bazarju, nekaj bova pa še preko neta al pa če bova šla kr v njihovo trgovino, ker dvomim, da bom še tolk skup spravila, da bo poštnina zastonj, pa tud ni nama predaleč. Sicer nam pa manjka samo še banjica in previjalna podloga, posteljica nas čaka in moramo samo iskat it, tako da moram samo še spisat seznam kozmetike in pa nekaj malenkosti. Pa sej imam občutek, da se bo itak pol našlo še kr nekaj reči, ki bodo manjkale...pa tud to, da smo kaj odvečnega kupili se bo verjetno našlo user posted image

waw, ti si pa res pridna! sam 1 kg... čista utopija pr men user posted image kr tko naprej.

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
3.10.2012 9:44:20   
Inigo
drage moje, tukaj mate en super članek: http://www.bibaleze.si/clanek/dojencek/nadlezni-prvi-obiskovalci-novorojencka.html sploh za tiste, ki boste zdaj prvič mamice. user posted image

vse kar piše je prekleto res...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
3.10.2012 9:56:05   
Rose Bay

Saj vem, da težko rečeš Inigo ampak si mi vseeno pomagala, saj samo tako okvirno, ker ve ki ste že to dale skoz veste koliko se približno porabi ;)
Važno da imam za prvi mesec potem bom pa že nakupila.

Joj Mooz samo 1kg? Fajn. Na 1+ sem bila tudi jaz prejšnji mesec in mi je gin. rekla da sem se premalo zredila. Ta teden sem bila spet na pregledu in sem na 4+ pa mi je rekla naj malo bremzam user posted image .

Ampak v prvem trimesečju mi je bilo skoz slabo in sploh nisem imela nobenega apetita, zdaj zadnji mesec se mi je pa apetit vrnil in mi ful zapaše čokolada, kar mi prej ni.

Lep dan, sonček se že kaže user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
3.10.2012 10:01:39   
Inigo

Saj vem, da težko rečeš Inigo ampak si mi vseeno pomagala, saj samo tako okvirno, ker ve ki ste že to dale skoz veste koliko se približno porabi ;)
Važno da imam za prvi mesec potem bom pa že nakupila.

Joj Mooz samo 1kg? Fajn. Na 1+ sem bila tudi jaz prejšnji mesec in mi je gin. rekla da sem se premalo zredila. Ta teden sem bila spet na pregledu in sem na 4+ pa mi je rekla naj malo bremzam user posted image .

Ampak v prvem trimesečju mi je bilo skoz slabo in sploh nisem imela nobenega apetita, zdaj zadnji mesec se mi je pa apetit vrnil in mi ful zapaše čokolada, kar mi prej ni.

Lep dan, sonček se že kaže user posted image

ja tko ja. za prvi mesec je že fajn, da maš zalogo. sploh pr nas januarkah... ko ne bomo mogle takoj vn. po enem mesecu pa bomo že lahk kj vn šle in spotoma kupiš stvari.

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
3.10.2012 10:05:29   
Rose Bay

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

drage moje, tukaj mate en super članek: http://www.bibaleze.si/clanek/dojencek/nadlezni-prvi-obiskovalci-novorojencka.html sploh za tiste, ki boste zdaj prvič mamice. user posted image

Ja na to me je že sestra opozarjala, tudi zaradi virusov pa tudi jaz sem bolj taka da imam rada mir in že vem da mi ne bo pasalo obiskov sprejemat. Sploh na začetku.
Saj za prijatelje in znance me ne skrbi, ker bodo prej poklicali in sigurno ne bodo hodili prvi mesec.
Bolj me skrbi tašča. Saj na obisk naj pride ampak upam da ne bo potem cel dan pri nama bivakirala.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
3.10.2012 10:13:12   
Inigo

Ja na to me je že sestra opozarjala, tudi zaradi virusov pa tudi jaz sem bolj taka da imam rada mir in že vem da mi ne bo pasalo obiskov sprejemat. Sploh na začetku.
Saj za prijatelje in znance me ne skrbi, ker bodo prej poklicali in sigurno ne bodo hodili prvi mesec.
Bolj me skrbi tašča. Saj na obisk naj pride ampak upam da ne bo potem cel dan pri nama bivakirala.

se spomnem kk je blo men... grozno! po porodu sem sicer bila super, a me je po nekaj dneh začelo nekaj loviti in potem še obiski. in ko se je tašča prikazala na dan, ko sva s sinom prišla domov in to ob osmih zvečer. HALO?! in potem vsaak dan nekdo... in mali še en teden ni bil star, ko sem zbolela za angino in sm že bla na antibiotikih. tokrat bom vztrajala pri enem mesecu, da se ne prikaže kdo slučajno. nočem, da se ponovi to kar se je takrat. prvi mesec je čas, da se mamica spočije in dobi nazaj energijo, da se družina navadi novega ritma. obiski pa sigurno tukaj ne pašejo zraven. naj ga pridejo pogledat babice, vsaka ima pol urice, pa še to popoldan ali dopoldan, ne pa zvečer...

< Sporočilo je popravil Inigo -- 3.10.2012 10:14:36 >

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
3.10.2012 12:39:25   
MooZ
Je treba vedet punce, da je moja osnovna teža pred nosečnostjo nekaj čez 90kg, kar je jasno ful preveč in posledično je kr treba zdej pazit. Pred nosečnostjo sem že hujšala tko na easy in zdaj tud pazim, tko da upam, da bodo šli po porodu tud kg lepo dalje dol. Kaj drastičnega se pa nočem it, ker bi rada čim dlje dojila.

Ravno včeraj, ko sva z mojim imela res veeeeliko časa po čakalnicah sva debatirala o obiskih po našem prihodu domov in res upam, da bodo ljudje uporabili možgane in ne bodo takoj silili k nam. Pa sploh ne, če bo kdo prehlajen ali kaj podobnega!!! V tem primeru pa ne bom jezika šparala. Sem tud jest tip človeka, ki ne mara preveč obiskov in imam doma rada mir...že zdaj, takrat bo pa tak mir še toliko bolj cenjen po moje.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
3.10.2012 13:09:57   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

Je treba vedet punce, da je moja osnovna teža pred nosečnostjo nekaj čez 90kg, kar je jasno ful preveč in posledično je kr treba zdej pazit. Pred nosečnostjo sem že hujšala tko na easy in zdaj tud pazim, tko da upam, da bodo šli po porodu tud kg lepo dalje dol. Kaj drastičnega se pa nočem it, ker bi rada čim dlje dojila.

Ravno včeraj, ko sva z mojim imela res veeeeliko časa po čakalnicah sva debatirala o obiskih po našem prihodu domov in res upam, da bodo ljudje uporabili možgane in ne bodo takoj silili k nam. Pa sploh ne, če bo kdo prehlajen ali kaj podobnega!!! V tem primeru pa ne bom jezika šparala. Sem tud jest tip človeka, ki ne mara preveč obiskov in imam doma rada mir...že zdaj, takrat bo pa tak mir še toliko bolj cenjen po moje.

brez najave tko sploh domofona ne bom dvigovala, če pa kdo pokliče mu bom lepo povedala, da se še nismo najbolj poštimali, da še nismo pripravljeni in da naj se oglasijo čez nekaj tednov, ko ujamemo ritem in si jst odpočijem. kratko in jedernato. nobenega razpravljanja na dolgo.

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
3.10.2012 15:04:06   
vesper

user posted image user posted image user posted image user posted image rose Bay sedaj si me pa nasmejala s tem posom, da je joj. Ker namreč jaz imam popolnoma isto situacijo. Pri meni že zdaj tašča vsak dan ponavlja, kako bo ona prišla k nam ko bom jaz rodila in kako bo ona kuhala, pa pomagala itd....jaz pa ji samo pravim, če bomo rabili, bomo prosili za pomoč. Ampak pri njej gre to pri eni uhi not, pri drugi ven. user posted image Sicer se jaz itak zbunim in kr povem svoje, se nič ne šparam, ko pa mojemu čez prav stopi, pa ji itak pove par krepkih, potem se pa namuli in je cel mesec ali dva ni blizu user posted image Ker problem pri njej je, da ona misli, kako pomaga, v resnici pa samo teži in mi delo dela, ker moram potem itak vse pospravljat za njo, ker je šlampasta. Jaz imam pač rada svoj red in to je to...pa ko pride, še cel dan vidi tukaj in potem se moram jaz z njo ukvarjat, ker moj je itak ne upošteva kaj najbolj. Jaooooo te tašče.
Pa midva sva tudi takšna, sicer imava rada družbo, ampak obiski nama pa ne sedejo ravno. Sploh pa taki, ki se potem ne znajo domov spravit. Imava ful rada svoj mir in nama je čist lepo, ko doma čas preživljama na sedežni. Raje se zmenima na kakšnih kavicah itd...da potem gre vsak svojo pot, ko mu paše in ne rabiš nobenega naganjat user posted image

inigo, potem pa če so tak fajn, pa bom še jaz te krpice nabavila user posted image user posted image
Veš kaj mi še povej, glede tega štempla v materinski šoli. Kdaj ga dobiš, ali kako je s tem, ker midva sva se zčeraj mogla samo v neko knjigo vpisat po imenu in priimkih. To, pa je bilo to, nobenega štempla in nič nisva dobila user posted image

Ja inigo moram prav povedat, da mi malo paše, da bom zdaj tri dni sama, bom malo nadoknadila čvekanje ob kavicah s kolegicami,,,ker drugače itak ni časa za dolgo posedanje, ker je nonstop neki hiter tempo itd...

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
3.10.2012 20:17:20   
nitta
če katera ne ve, Bogaboo je full znižan na malih vragcih, suuuper

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
4.10.2012 8:23:27   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

če katera ne ve, Bogaboo je full znižan na malih vragcih, suuuper

res je! rjavih je ful hitro zmanjkalo (sm mal spremljala) tko, da ktera misli... kr v nakup, kr tut tile ne bodo dolgo user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
4.10.2012 10:27:26   
Rose Bay

Ker namreč jaz imam popolnoma isto situacijo. Pri meni že zdaj tašča vsak dan ponavlja, kako bo ona prišla k nam ko bom jaz rodila in kako bo ona kuhala, pa pomagala itd...

Ej, jaz se prav bojim kdaj bo to predlagala user posted image . Me čudi da še ni. Jaz ji bom v vsakem primeru rekla, da lahko pride na obisk, samo kaj ko zanjo "obisk" pomeni vse kaj drugega kot to. Zna biti prav tečna s svojimi nasveti, vprašanji... mi že zdaj vso energijo pobere, kaj bo šele takrat, ko bom rodila. Če ji pa kaj rečeš je pa takoj užaljena. Pa sem drugač zlo tolerantna, rajši ignoriram ali pa na hec obrnem.

A dej, jaz sem že tri žehte oprala, sooonca pa še od nikoder. Mora bit suho do večera user posted image .
Včeraj sva previjalno dobila. Ful mi je všeč, ker je prostorna, s tremi predali. Najraj bi kar začela oblekce noter zlagat user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.10.2012 10:52:20   
Inigo

Ker namreč jaz imam popolnoma isto situacijo. Pri meni že zdaj tašča vsak dan ponavlja, kako bo ona prišla k nam ko bom jaz rodila in kako bo ona kuhala, pa pomagala itd...

Ej, jaz se prav bojim kdaj bo to predlagala user posted image . Me čudi da še ni. Jaz ji bom v vsakem primeru rekla, da lahko pride na obisk, samo kaj ko zanjo "obisk" pomeni vse kaj drugega kot to. Zna biti prav tečna s svojimi nasveti, vprašanji... mi že zdaj vso energijo pobere, kaj bo šele takrat, ko bom rodila. Če ji pa kaj rečeš je pa takoj užaljena. Pa sem drugač zlo tolerantna, rajši ignoriram ali pa na hec obrnem.

A dej, jaz sem že tri žehte oprala, sooonca pa še od nikoder. Mora bit suho do večera user posted image .
Včeraj sva previjalno dobila. Ful mi je všeč, ker je prostorna, s tremi predali. Najraj bi kar začela oblekce noter zlagat user posted image

tk je pr nas moja mama... ji rečem nj pride na kavo, pol mi pa vso posodo pomije, začne cote posprevljat... grrrrrr! milijonkrat sma se že skregale okol tega, pa nč ne zaleže user posted image user posted image user posted image ni problema, če jo prosim nj mi kj nardi. ampak ona to kr začne delat ko pride k nam.

probite se zmenit, da vam popoldan prinese kosilo. tko bom jst nardila. tko, da sm pol sigurno sama do popoldneva in mam mir. popoldan pa nj pride, prinese kosilo in mi še otroke mal popazi, da lahk jst mal odklopim user posted image

super za previjalno! si naročila taveliko al taozko?

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
4.10.2012 12:23:34   
Rose Bay

Haha, dobra ideja user posted image . Samo se zna zgodit da bo že dopoldne pribrzela s kakšnim kosilom iz skrinje, ker ona precej zamrzuje in vnaprej pripravlja hrano.

Previjalna je velika, ma tiste ozke mi ne sedejo, res ne. Sem jih gledala v trgovinah pa si sploh ne predstavljam, da bi na njih previjala.
Pa tudi fiziterapevti ne priporočajo tistih žlebastih, ker ni dovolj prostora za previjanje, oblačenje, premikanje.

Zdaj edino še razmišljam, da bi si namestila kakšno polico, levo ali desno od previjalne za odlaganje kakšnih pripomočkov.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......