Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper aha, pol pa gremo v ikeo pogledat tudi za tetra pleničke. Itak morma it po previjalno, pa še to kupiva zraven. inigo po moje je to čist cool, da imaš nek svoj izbran okus. Tudi jaz ga imam in sploh moj možek, tako, da sva že vsem naprej napovedala, da naj nikar ničesar ne kupujejo. Sploh babice, ker se zelo križamo pri okusih. Če že hočejo kaj prispevat naj prispevajo kakšen everček, pa bomo mi kupli naši pikici nekaj v njihovem imenu Bomo videli, upam da bodo poslušali, ker včasih grrrrrr....Ker zdaj že ima Hofer fajn ponudbo in Lidl fajn ponudbo in eurospin fajn ponudbo itd....kr znorim ob teh akcijskih hoferjevih nakupih glede cotik nosečkec sem pa jaz nekaj kupila v h&m (sem naletela na ful lepe bodije in dva res zlo lepa plišasta pajacka), nekaj malo v Zari, ampak to so zaenkrat še samo bodiji št.56 in dva 50 kar sem kupila, no, pa ta dva plišasta pajacka v št.56. Aja, pa na dopustu sma ji kupila fuuul lepo trenirkico adidas in pajacek adidas, to malo bolj za šmingo, ko bo malo zrasla. Nisma se mogla upret. Nekaj bom še naročila na internetu, ampak to malo večje številke za kasneje. Te majhne za preoblačit, za prva dva meseca bom še tukaj nakupila v h&m ali zari. Pa mogoče kaj Okaidi...pa v našem novem mercatorju se je odprla ena fajn trgovina z otroškimi stvarmi, imajo zlo lepe stvari. V Mariboru imamo bolj siromašno izbiro otroških oblačil, v Ljubljani je dosti boljše glede tega, ampak kaj ko ne pridemo do tja poglejta ja, pomoje vama bodo všeč jst mam tut največ cotk iz HM, nekaj okaidi (kombinezonček sm kupla v okaidiju), od zare sm mela za Brina sam eno trenirkico, ki pa ni prišla nazaj, ko sm jih posodila... pa tk fajna je bla. drek no... pa en kupček je tudi iz BC - predvseem bodiji. v BC so fajni bodijo d firme Eno. mislim, da so celo slovenska firma. majo tak ful fajni gosto tkan bombaž. vesper - ti šimfaš mb... kaj lahko rečemo Velenjčani??? sj boš sama ugotovila, da se itak najbolj splača kupovat HM, ker so cotke po normalnih cenah, glede na to, da jih bo dete melo samo par mesecev... če bo sploh par! da ne bo sam en mesec pa bodo rokavi že spet prekratki evo, paket iz tosame je doma. kaka škatla!!! aaaaaaaa, sj ne vem kam bom to zložila
|