|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
4.10.2012 12:43:31   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay

Haha, dobra ideja user posted image . Samo se zna zgodit da bo že dopoldne pribrzela s kakšnim kosilom iz skrinje, ker ona precej zamrzuje in vnaprej pripravlja hrano.

Previjalna je velika, ma tiste ozke mi ne sedejo, res ne. Sem jih gledala v trgovinah pa si sploh ne predstavljam, da bi na njih previjala.
Pa tudi fiziterapevti ne priporočajo tistih žlebastih, ker ni dovolj prostora za previjanje, oblačenje, premikanje.

Zdaj edino še razmišljam, da bi si namestila kakšno polico, levo ali desno od previjalne za odlaganje kakšnih pripomočkov.

hmm... mogoče ji rečeš, da te zamrzjena hrana ful napihuje in pol malega tut šraufa user posted image matr sm žleht! sam včasih sam to zaleže!

previjalne - odvisno kak žleb majo. ene so čist zaokrožene - tist je fajn za novoroječnke, pa tja do enega 3m, kr ti lepo not ostane. pol pa že zna bit mal smotano, ko so večji. jst jo bom mela na pralnem stroju v kopalnici in bom tut mela taravno podlogo. so mi tut nekak bol všeč... pr Brinu sm jo pa mela kot omarico, od Lip Polčane. mislim, da se ji je reklo Lana. sm bla ful zadovoljna. in kljub temu, da sm dala gor veliko podlogo, je blo ob strani placa za vse kremice, krpice in mali kupček plenic. tk da premeri. pomoje bi moglo it isto skos.

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.10.2012 13:19:41   
Rose Bay

user posted image Mogoče pa res. Saj moja tašča je drugač zelo v redu, samo včasih je malo preveč vsega.

Saj jaz imam previjalno od Lip Poljčane! Kupila rabljeno, ampak je res lepo ohranjena. Se mi zdi da so kar kvalitetne.
To pa ja, sem tudi jaz tuhtala, da bo mogoče dovolj placa že na sami previjalni, če ne pa pač polička.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.10.2012 13:23:17   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay

user posted image Mogoče pa res. Saj moja tašča je drugač zelo v redu, samo včasih je malo preveč vsega.

Saj jaz imam previjalno od Lip Poljčane! Kupila rabljeno, ampak je res lepo ohranjena. Se mi zdi da so kar kvalitetne.
To pa ja, sem tudi jaz tuhtala, da bo mogoče dovolj placa že na sami previjalni, če ne pa pač polička.

no, pol si sigurn fajn kupla, kr sm jst bla ful zadovoljna. zdj pa nimamo placa za njo, tk da smo mogli drgač naštudirat stvari user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.10.2012 14:30:35   
vesper
hahahah inigo ti imaš pa dobre ideje. user posted image user posted image user posted image glede tašče mislim.
Ja rose Bay saj moja je drugače tudi ful ok tašča, ampak je pa včasih s svojimi uslugami prav tečna user posted image

Jaz pa grem jutri malo v Avstrijo in sem trdno odločena, da ne pridem domov praznih rok. Nekaj moram kupit, ker drugače bom kr znorela ko nimam še nič, razen par cotik user posted image

No, danes smo imeli pregled in je vse super. Nardila mi je še vaginalni pregled, ki pa mi glih ni bil nekaj prijetn no, ker se mi zdi da me te sramne kosti bolijo ko hudič zdaj user posted image
Pa magnesol sem dobila za pitje, ker me skozi nekaj dol tišči in je rekla, da bo mogoče kaj pomagalo user posted image
Smo pa pridelali že 10 kg user posted image Ni me nič kregala, da bi bilo preveč ali kaj, ampak zdaj pa malo štopanja. Sem si zadala, da se zredim največ 15kg, če bo šlo tak naprej jih bo hitro 20. Adijo pamet user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.10.2012 14:43:16   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

hahahah inigo ti imaš pa dobre ideje. user posted image user posted image user posted image glede tašče mislim.
Ja rose Bay saj moja je drugače tudi ful ok tašča, ampak je pa včasih s svojimi uslugami prav tečna user posted image

Jaz pa grem jutri malo v Avstrijo in sem trdno odločena, da ne pridem domov praznih rok. Nekaj moram kupit, ker drugače bom kr znorela ko nimam še nič, razen par cotik user posted image

No, danes smo imeli pregled in je vse super. Nardila mi je še vaginalni pregled, ki pa mi glih ni bil nekaj prijetn no, ker se mi zdi da me te sramne kosti bolijo ko hudič zdaj user posted image
Pa magnesol sem dobila za pitje, ker me skozi nekaj dol tišči in je rekla, da bo mogoče kaj pomagalo user posted image
Smo pa pridelali že 10 kg user posted image Ni me nič kregala, da bi bilo preveč ali kaj, ampak zdaj pa malo štopanja. Sem si zadala, da se zredim največ 15kg, če bo šlo tak naprej jih bo hitro 20. Adijo pamet user posted image

haha, ja nekaj treba poštudirat. kr cele dneve pa res ne morš gledat "tujcev" okoli sebe. čist normalno je ,da si želi družina čas zase. ampak, ker nekateri, kljub dost direktnim namigom, ne razumejo, se je treba včasih mal zlagat. sj ni lepo... priznam. ampak dejansko je možno, da te po zmrzjeni hrani napihuje - ZIHR! user posted image user posted image user posted image haha! ka sm smotana... user posted image

no, pol pa lepo nakupuj in prnes en kup nazaj, ok? user posted image če ne, te bo pač treba mal čez rit user posted image

hura za pregled in mal manj hura za kile. drek so tte kile... sam kj ful ne morš veš. jst sm nekak zdj ubrala varianto, da dopoldan jem sam sadje, pol mam kosilo, popoldansko malico in pol večerjo. skratka, da jem sadje, ki ima bojde ful sladkorja (tk me je skregala G zadnč), sam dopoldan. sladkarij pa tk ne jem kj... bomo vidli kk se bo to obneslo. u bistvu sm sam ogljikove hidrate za zajtrk skenslala... tut moj cilj je do 15kg. že tko me kr strese, ko pomislim, da bom mela pr +15kg kar 74kg... user posted image

magnesol ti bo mogoč pomagu ja. sj boš vidla. jst jem Mg že od začetka nosečnosti in morm rečt, da mam dost manj težav s temi krči in na splošno z mišicami, kot sm jih mela pr Brinu. tm so me že v 18t matrali ti "lažni popadki".

< Sporočilo je popravil Inigo -- 4.10.2012 14:46:15 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.10.2012 15:24:31   
Bijoux
Vesper, držim pesti za dober nakup! user posted image Js mam tud kr mal slabo vest, ker nimamo še skoraj nič in bo kr treba, do konca mesca mormo met zalogo vsaj za prvi mesec.

Midva bova pa dala previjalno delat po meri enemu znancu mizarju...nardijo za neko normalno ceno, pa res bo točn tko, kokr sm si zamisnla. Ker sem kar "alergična" na te ozke previjalne..in želim met ornk predalnik. Vse, kar mi je v trgovini všeč, je pa od 300 € dalje, kar pa je malo preveč za moj žep trenutno..

Uf po tem kar berem, sm kr vesela, moja tašča se ni še nič vmešala, pa mislim, da tudi ne bo imela želje skoz bit pri naju. Definitivno pa vem, da bojo vsaj ožji domači velikokrat po malo uleteli, da bojo pocrkljali novega člana..bo prvi vnuček in veselje in pričakovanje pri vseh je veliko user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.10.2012 16:25:10   
vesper
inigo pol sma pa midve štartale z isto kilažo 59kg user posted image Joooj pri meni glede sadja je problem, da ga imam sicer zlo rada, ampak me po njem še nenormalno bolj peče zgaga. Od te zgage se mi bo itak počasi zmešalo user posted image
Jaz pač res jem kar se mi zlušta. Se ne nažiram, niti približno, ampak če se mi recimo zvečer zlušta pica, jo pač pojem. Sladkega pa jaz do 23 tedna niti videt nisem mogla, zdaj zadnja dva tedna imam napad po barilinih čajnih keksih in jih nonstop namakam v mleko user posted image
Problem imam še ta, zaradi katerega vem ,da sem se tudi več zredila. Prej dve leti nisem jedla mesa, ko sem zanosila sem ga pa začela jest v 15 tednu, ker enostavno nisem zdržala brez njega. Pa tudi gibam se občutno majn in tukaj je sedaj rezultat +10 user posted image Pa ful sem začela pit te ledene čaje in obvezno eno kokakolo na dan, ker mi je edina pomagala pri zgagi.
In te sladkane pijače so itak magnet kalorij itd...pa kaj naj nardim, če se mi po vodi želodec obrača. Se vidi, da sem polna hormonov, ker prej nisem želela slišat za nič druga kot vodo. user posted image

Bijoux fajn tebi, ko nimaš problemov z motečo taščo user posted image Pa to, glede previjalne je tudi super, sta se fajn domislila in jo dala nardit po naročilu. Midva bova vseeno kupila pač tisto ta ožjo, ker bi jo rada imela v kopalnici. Sicer bom gledala, da je bolj stabilna in tiste plastične zagotovo ne kupim. Bom itak jutri poročala, če kaj najdem. user posted image

no, potem pa bo le mogoče kaj pomagal ta magnesol inigo če praviš da imaš ok izkušnje z njim. Jaz ga bom vsekakor pila, pa še dober okus ima.

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.10.2012 16:59:22   
Bijoux
Vesper, si proti zgagi že poskusila donat? Meni najbolj pomaga pri zgagi.
Sočustvujem pa s tabo glede tega, da vode ne moreš pit..js pijem v glavnem samo vodo, mogoče kdaj domač grozdni sok, sicer se pa čim bolj poskušam izogibat vseh sokov in podobnega, ravno zaradi vsebnosti sladkorja, ker sem tudi nagnjena k temu, da se kg kar kopičijo.
Hihi smešne ste glede predvidevanja končne kilaže user posted image Jaz sm začela pri 73..potem si predstavljate, kje bom pri +15 recimo user posted image . Je pa res, da sem visoka 177cm in da je bila pri meni začetna teža čisto normalna...zato rajši ne razmišljam o številkah...se slišijo res grozno user posted image

Meni je tudi ginekolog rekel, naj začnem piti magnesol...se mi pa že nekaj tednov pojavljajo bolečine ob straneh trebuha..sem razmišljala, da bi to lahko bile mišice..ker sem začela na pilates hodit in so se bolečine začele približno istočasno. Pa tudi otrdeva mi trebušček..se mi zdi, da je stanje zdaj, ko pijem magnesol malo boljše.
Ve ga pijete 3x na dan, kot piše na navodilih? Jaz vseeno nočem pretiravat in ker jemljem zraven še vitamine, ki tudi vsebujejo magnezij, ga potem pijem samo 1x na dan.

Vesper, v kateri del Avstrije pa greš? Sm se spomnila, da smo zadnjič v Celovcu odkrili eno fajn trgovino, ki ima tak fajn otroški oddelek..js sm se čist zalubla user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.10.2012 17:18:49   
vesper
ja bijoux veš da sem probala z donatom, to mi je prišlo prvo na misel. Ampak po donatu je v mojem želodcu katastrofa user posted image Še bolj mi ga razdraži. Kaj mi najbolj pomaga je navadni jogurt, pa še to tisti od dukata ko ni tak kisel, pa coca-cola in rupurut. To pa je tudi vse. Vse ostalo je katastrofa user posted image
Kaj se tiče magnesola, meni je dr.naročila eno do dve tableti na dan. Pa v lekarni isto. Jaz bom en dan dve, en dan eno, da malo porazdelim.

Saj za tvojo velikost 177cm je 73 kg čisto normalno. Jaz sem zanosila pri 59kg in sem visoka 169 cm. Je pa res, da sem prej vedno imela idealno težo za moje dobro počutje nekje 55-56kg, tako da so mi že ti trije ali dva bili odveč, ampak se ne sekiram zdaj nič zato. Bom že shujšala potem, me sploh ni strah glede tega, ker jaz sem zelo hiperaktiven človek in nikoli ni časa za počitek. Zdaj ko sem noseča pa res bolj počivam, ker mi tako tudi bolj paše.
Super, da hodiš na pilates, zlo fajn zadeva. Po moje te tudi trebušne bolijo od pilatesa ja. Je le povdarek na njih. Dobro, verjetno zdaj pri nosečniškem pilatesu majn, ampak nekaj pa le je verjetno ne!?
bijoux kdaj imaš ti rok?
Aja, grem pa v Graz, v Ikeo in Toys. Pa mogoče še kam, če bo čas dopuščal...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.10.2012 19:29:21   
Bijoux
Ja, pri nosečniškem pilatesu je poudarek na krepitvi mišic medeničnega dna in ko stisneš te mišice, se stisne tudi cel kup drugih mišic okoli trebuha - stabilizatorji. Pa na mišicah rok in hrbta se dosti dela. In tudi na stegenskih in zadnjičnih mišicah. Ampak meni je pilates tok fajn, ker se ne zadihaš, srčni utrip se minimalno dviguje. Res si ne predstavljam, da bi s trebuščkom hodila na kakšno aerobiko...
Čeprav..zdaj bom še videla, mislim, da bom rajši kupila dvd in vadila doma, ker imajo res striktna pravila glede porabe števila obiskov v enem mesecu, jaz pa ta mesec dostikrat nisem šla, ker sem se ali slabo počutila ali me je v trebuščku vezalo in nikoli nisem vedela, če sploh smem iti in če ne bo še slabš. Potem je pa te ure treba nadomeščat, pa tko no...je res drago v tem primeru, če ne moreš redno hodit. Je pa res zelo koristna vadba in se bom kr disciplinirala, pa delala vsaj doma user posted image

Rok imam pa 20. 1. user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.10.2012 21:21:56   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Ja, pri nosečniškem pilatesu je poudarek na krepitvi mišic medeničnega dna in ko stisneš te mišice, se stisne tudi cel kup drugih mišic okoli trebuha - stabilizatorji. Pa na mišicah rok in hrbta se dosti dela. In tudi na stegenskih in zadnjičnih mišicah. Ampak meni je pilates tok fajn, ker se ne zadihaš, srčni utrip se minimalno dviguje. Res si ne predstavljam, da bi s trebuščkom hodila na kakšno aerobiko...
Čeprav..zdaj bom še videla, mislim, da bom rajši kupila dvd in vadila doma, ker imajo res striktna pravila glede porabe števila obiskov v enem mesecu, jaz pa ta mesec dostikrat nisem šla, ker sem se ali slabo počutila ali me je v trebuščku vezalo in nikoli nisem vedela, če sploh smem iti in če ne bo še slabš. Potem je pa te ure treba nadomeščat, pa tko no...je res drago v tem primeru, če ne moreš redno hodit. Je pa res zelo koristna vadba in se bom kr disciplinirala, pa delala vsaj doma user posted image

Rok imam pa 20. 1. user posted image

te čist razumem glede teh obiskov. Tudi meni gre to pri skupinskih vadbah zlo na živce, da plačaš celotno mesečno karto za recimo ne vem 10 obiskov , potem pa ne moreš parkrat it, ker ti pač včasih čas enostavno ne dopušča, ampak oni vseeno štejejo kot da si bil in potem teh obiskov nimaš več v dobrem...
Pri nosečnosti pa je to še bolj rizično, kot si sama dobro napisala. Po moje je tudi fajn, da če si lepo disciplinirana vadiš doma in je čist ok.

Kaj se pa tiče aerobike, pa meni že prej ni bilo fajn tisto skakanje, kaj šele zdaj v nosečnosti. Si sploh ne predstavljam user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.10.2012 8:59:36   
Inigo
vadbe - ko sm pa jst hodla v Štorkljo v MB na telovadbo, so nam pa upoštevali izostanek. jst sm ponavadi poklicala pred vadbo, da men e bo, ker se slabo počutim al kj in ni bilo nikoli problema. pa tudi slišim, da je tako v večini teh centrov. sam javit treba in zamrznejo.

mnogorodke - je bila katera prerezana pr porodu? jst sm bla in zdj mal razmišljam, da bi poskusila s to masažo presredka. a je katera prakticirala al pa če ma kake informacije, če se to sploh splača. je tuki članek in sm se spomnla, da morm vprašat: http://www.bibaleze.si/clanek/nosecnost/kako-masirati-presredek.html

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.10.2012 10:06:34   
MioBambino
Pa je prikukala na svet prva Januarska princeska 2013.user posted image

Naša db(z PDP: 22.1.2013) je včeraj, 4.10.2012, ob 00.45, povila deklico Anamarijo, težko 770g in dolgo 31 cm.
Anamarija je ob rojstvu sama zadihala in zajokala.

* To sporočilo je dodano na željo naše db, ki nima dostopa do Ringaraje preko mobilnika.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.10.2012 10:14:39   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

Pa je prikukala na svet prva Januarska princeska 2013.user posted image

Naša db(z PDP: 22.1.2013) je včeraj, 4.10.2012, ob 00.45, povila deklico Anamarijo, težko 770g in dolgo 31 cm.
Anamarija je ob rojstvu sama zadihala in zajokala.

* To sporočilo je dodano na željo naše db, ki nima dostopa do Ringaraje preko mobilnika.

Oooooooooo! Pikica mala... user posted image Draga db, iskrene čestitke in veliko prespanih in nasmejanih dni z malo princesko Anamarijo user posted image Bravo mami, barvo Anamarija! Čeprav bi lahko še malo počakala... user posted image

MioBambino - hvala, da si sporočila! user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 5.10.2012 10:15:11 >

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.10.2012 10:15:06   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

mnogorodke - je bila katera prerezana pr porodu? jst sm bla in zdj mal razmišljam, da bi poskusila s to masažo presredka. a je katera prakticirala al pa če ma kake informacije, če se to sploh splača. je tuki članek in sm se spomnla, da morm vprašat: http://www.bibaleze.si/clanek/nosecnost/kako-masirati-presredek.html

Jaz še sicer nisem rodila, ampak vem nekaj o presredku :) Svetuje se - ČIMPREJ začeti z NEGO presredka. To je mazanje presredka z oljem (jaz uporabljam Weledinega za presredek - v Dmu stane 9€), od 36. tedna naprej pa z nasažo, kar pomeni masiranje in raztegovanje presredka tudi od znotraj. Ne vem, če kaj pomaga, ti bom pa lahko povedala decembra user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.10.2012 10:17:30   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Jaz še sicer nisem rodila, ampak vem nekaj o presredku :) Svetuje se - ČIMPREJ začeti z NEGO presredka. To je mazanje presredka z oljem (jaz uporabljam Weledinega za presredek - v Dmu stane 9€), od 36. tedna naprej pa z nasažo, kar pomeni masiranje in raztegovanje presredka tudi od znotraj. Ne vem, če kaj pomaga, ti bom pa lahko povedala decembra user posted image

čimprej - a to pomeni, da nj grem kr dans po to olje? user posted image tu v članku piše, da kao od 32. tedna naprej... da nj masaža traja slabih 10 minut... pomoje je to kaka ista finta kot pr strijah - lahk se mažeš in kopaš v kremi, pa jih boš mela, kr imaš pač takšno kožo. druge se sploh ne mažejo in nimajo niti najmanjše strijice...

sam bom pomoje vseen probala user posted image škodit sigurn ne more.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 5.10.2012 10:19:55 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.10.2012 10:19:36   
Bijoux
Oooo eni pikici se je pa zelo mudilo prikukati na ta svet user posted image Tudi moje čestitke db in Anamariji user posted image

No, pa imamo prvo januarko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.10.2012 10:21:24   
Bijoux
Glede masaže presredka sem tudi jaz slišala, da pomaga ... Mislim, da škoditi sigurno ne more user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.10.2012 10:28:12   
HeLenčica

čimprej - a to pomeni, da nj grem kr dans po to olje? user posted image tu v članku piše, da kao od 32. tedna naprej... da nj masaža traja slabih 10 minut... pomoje je to kaka ista finta kot pr strijah - lahk se mažeš in kopaš v kremi, pa jih boš mela, kr imaš pač takšno kožo. druge se sploh ne mažejo in nimajo niti najmanjše strijice...

Kar takoj ja. Jaz delam nekje od 25. tedna naprej.... Zato pa sem poudarila NEGA in MASAŽA - to je razlika. Zdaj samo mažeš, potem pa razteguješ, tudi od znotraj. Po mojem tud ne more škodit.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.10.2012 10:31:21   
Inigo

Kar takoj ja. Jaz delam nekje od 25. tedna naprej.... Zato pa sem poudarila NEGA in MASAŽA - to je razlika. Zdaj samo mažeš, potem pa razteguješ, tudi od znotraj. Po mojem tud ne more škodit.

aha! torej zdj samo namažem tam spodaj stvari, pol po 32 al 34 t pa začneš tudi malo globje in z masažo. ok. bomo probali, ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.10.2012 11:40:19   
fjonda
Oooooo čestitke mamici in prvi "januarki"!!! Samo res je malce pohitela. user posted image Zdaj pa kar korajžno kilogramom in centimetrom nauser posted image proti!

Mene tudi zadnja dva tedna spremljajo bolečine ob straneh trebuha med hojo. Prvih 200m še naredim kot nova, potem me pa začne fajn stiskat in špikat. Take bolečine naj bi bile posledica raztegovanja okrogle maternične vezi.
Ker sem se pa v prvi nosečnosti začela odpirat v 28T in potem 2 meseca preživela na bolnišnični postelji, mi ne da mira, če je to res samo raztegovanje al se mogoče zgodba ponavlja. Pa ne bi bila rada tečna in za vsak špik v bolnico letela. user posted image Samo ko preberem, da se taki mali otročički rodijo... Mah, nič se sekirat, to bo najboljše. :)

Glede presredka... pravijo, da masaža dejansko zelo pomaga. V LJ porodnišnici ti baje tudi babica med celotnim trajanjem poroda masira presredek (če jih verjetno ne rojeva 6 na enkrat). V Izoli imaš srečo, če te pridejo sploh kaj pogledat, glede na to da je ena babica za 4 porodnice. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.10.2012 14:19:04   
Aylica
Cestitke prvi pikici in korajzno naprejjjjjj..samo da je vse vredu....

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.10.2012 16:08:04   
matejad
Čestitke tudi iz moje strani!

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.10.2012 16:15:03   
vesper
jooooj saj ne morem verjet. Prva princeska je že prikukala na svet user posted image Pa smo res že blizu user posted image
db iskrene čestitke in veliko veliko cartanja vama želim. Babika pa je itak že zdaj pokazala, da je prava mala upornica in nekaj posebnega, saj se je odločila kr predčasno prikukat na svet user posted image user posted image

Glede presredka pa vidim, da ste že pridne nekatere. Jaz sem šla ravno včeraj po novo kremo prosti strijam in mi je gospa ponujala še kremico za presredek. Pa sem jo zavrnila, češ da je še prehitro. Sem si mislila, ti kr ponujaj tak hitro, itak samo da prodaš user posted image zdaj pa vidim da je imela prav user posted image Bom že šla jutri nazaj kupit in bo verjetno vesela, da je imela prav. user posted image

Jeeej punce jaz pa sem zelo vesela. Nabavila v Avstriji kr nekaj lepih stvari za našo pupo.
Dobila sem zelo lepo previjalno mizico v Ikei, pa podlogo za previjanje. V toys-u pa sem kupila fulll lep komplet posteljnine za postlico z baldahinom in mehko obrobo za postlico, pa tisti "vrtiljak" za na postlico, pa ninico, pa dudice, pa copatke, pa spalno vrečo, pa....kr nekaj stvari se je našlo. Sem zlo vesela user posted image user posted image

Pa danes se moj možek vrača iz Rima in mi piše sms, da je zapravil ves denar in seveda za koga? Za najino Zojo user posted image Je rekel vsi kolegi so hodli po moškem oddelku, samo jaz sem hodil po otroškem in kupoval za najino babiko, druga sploh gledal nisem user posted image Ga je že prijela očetovska mrzlica user posted image user posted image

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.10.2012 17:36:55   
Saškaa
Pozdravljene dame
Moram reči, da vas je prav veselo brati!. Bolj sodim k februarkam, saj imam 5.2.2013 predviden rok, vendar sem danes prvič pogledala k vam - pred cca 2 urama in vas od takrat berem ...pa sem prišla komaj nekaj strani nazaj. Zelo ste aktivne, veliko uporabnih stvari sem izvedela in vas bom spremljala tudi naprej.
Zelo ste pridne, da ste že toliko nabavile...jaz nimam še čisto nič in sem se kar malo zamislila!
Sem pa danes začela gledati omarice previjalne mize itd. na spletni strani Ikea itd. Ne vem če bom sama lahko fizično nabavljala, saj imam strogo ležanje. Maternični vrat se mi krajša in z notranje strani lijakasto odprt. Imam pa tudi opravljeno cirklažo. Za to operacijo smo se odločili, ker sem v lanski nosečnosti prezgodaj - v 20 tednu izgubila sina, odprla sem se in dobila popadke...sedaj pa držimo pesti da bo vse v redu.
sicer pa sem iz Maribora. Upam da bom lahko šla v materinsko šolo in podobno!
Se še naprej priporočam za vse nasvete spletnih nakupov za mojo bebiko (baje bo punčka)...Inigo, Vesper, ....hvala za vse nasvete :))
aha še to: tudi jaz sedaj spoznavam kaj to pomeni, če te peče zgaga...grooozno! pomagam si z donatom, rupust-om, danes ponoči nisem mogla spati kot ponavadi...ves čas sem si morala dvigovat vzglavnik....

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......