|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
2.9.2012 14:34:19   
sircek
user posted image user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , domači kraj, spol

29. 12. 2012
HeLenčica 31, 1user posted image . 0user posted image

1. 1. 2013
finec 28, 3user posted image , 2user posted image

2. 1
malatt,

3. 1

irenca penca, 3user posted image , 1user posted image
Mala BB, 1 user posted image , Celje

4. 1.
bodoča mami, 21, 1user posted image , 0user posted image
ruby81

5. 1.
SanaNeva, 1user posted image , 0user posted image

6. 1.
vesper,

7. 1.
solo, 28, 2user posted image
Buška, 31, 1user posted image , 0user posted image , Škofja Loka
ajutaja, 1user posted image , 0user posted image
šičko, 32, 3user posted image , 0user posted image , Logatec
Veronchii, 1user posted image , 0user posted image

8. 1.
A Lana, 2user posted image , 1user posted image , Maribor
Nataliya, 2user posted image , 1user posted image

9. 1.
MaxKlara, 33, 1user posted image , 0user posted image , Novo Mesto
lilybeth
julij82, 29, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana
Klementina15, 27, 2user posted image , 2user posted image , Kranj

10. 1.
malek, 24, 1user posted image , 0user posted image , Krško
zojčka, 2user posted image , 1user posted image
pcelka, 1 user posted image , Celje,
Sandrine, Celje

11. 1.
sunshine1, 32, 2user posted image , 1user posted image

12. 1.
štrumfek, 23, 2user posted image , 1user posted image , Krško
cebelica6, 25, 2user posted image , 0user posted image

13. 1.

HotCat, 31, 1user posted image , 0user posted image , Celje
tinda, 2user posted image , 1user posted image
Tanisha 29, 1user posted image , 0user posted image , Kranj

14. 1.
pik ipoki, 26, 2user posted image , 1user posted image , Logatec
urska_m
tajalaja, 3user posted image , 0user posted image
ančka 27, 1user posted image ,

15. 1.
sircek, 1user posted image , 0user posted image
aiwich 30, 1user posted image , 0user posted image

16. 1.
Metuljčica 30
žametka26, 3user posted image , 1user posted image
canina, 30, 1user posted image , 0user posted image , Vrhnika
franka123, 28, 3user posted image , 1user posted image
jasmina_86, 3 user posted image , 1 user posted image ,

17. 1.
alenkita1, 25
matejad, 2user posted image , 1user posted image
nitta,

18. 1.
zimska vrtnica, 24
zvezdica01
klukica, 28, 1user posted image , 1user posted image , Slovenj Gradec

19. 1.
perzija, 1user posted image ,

20. 1.
Bijoux, 1user posted image , 0user posted image
MooZ, 1user posted image , 35,

21. 1.

Inigo, 26, 2user posted image , 1user posted image
pinkaponka25,
monmar, 31, 4user posted image , 3user posted image

22. 1.

Axlica, 33, Ljubljana
rozyca
db
mazonkla, 2 user posted image , 1user posted image ,

23. 1.
Shilou, 2user posted image , 1user posted image

24. 1.
hubika, 27, 1user posted image , 0user posted image
fjonda, 2user posted image ,1 user posted image

25. 1.
mali srcek, 1user posted image , 0user posted image

26. 1.
carica, 1user posted image , 0user posted image

27. 1.

28. 1.
malatejkica, 26, 1user posted image , 0user posted image , Maribor
pinkaponka25
carica, 1user posted image , 0user posted image

29. 1.

30. 1.

31. 1.
lejca, 3user posted image , 1user posted image
tweetek, 3user posted image , 2user posted image
elenn, 1 user posted image ,

1. 2.

Pikica_82, 2user posted image , 1user posted image , Maribor

SKUPAJ NAS JE: 55

Nosečke z dvojčki: 2

PRIČAKUJEMO:
user posted image :

user posted image :

user posted image :

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image
oska
aksuram
samsam
kejti
skarabej
lana83
katja83
nejka000
matejki
HANYBANY
kokica25
user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 951
2.9.2012 14:40:56   
Mala BB
Sircek SUPER!!!!user posted image Hvala! Uf, koliko nas je že, pa mislim, da sem nam bo še katera pridružila. lp vsem

(odgovor članu sircek)
Neposredna povezava do sporočila: 952
2.9.2012 15:46:38   
vesper
sircek super seznamček user posted image user posted image

jaoo punce jaz sem čist zmedena, pojma nimam kaj vse potrebujem jaz in moja mala pikica ko bo prišla na svet. user posted image No, da ne bo pomote, nekaj že vem ,ampak tolk je teh nekih malenkosti, da sem čist zgubljena. Inigo ta tvoj seznamček bo kr uporaben. Ve, ko ste že mamice, katere znamke teh raznih olj za dojenčke, kremic za ritko, dud, plenic itd... so najboljše za uporabo? Toliko je teh nekih proizvajalcev, da se meni kr blede ko hodim po trgovinah user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 953
2.9.2012 18:33:57   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

sircek super seznamček user posted image user posted image

jaoo punce jaz sem čist zmedena, pojma nimam kaj vse potrebujem jaz in moja mala pikica ko bo prišla na svet. user posted image No, da ne bo pomote, nekaj že vem ,ampak tolk je teh nekih malenkosti, da sem čist zgubljena. Inigo ta tvoj seznamček bo kr uporaben. Ve, ko ste že mamice, katere znamke teh raznih olj za dojenčke, kremic za ritko, dud, plenic itd... so najboljše za uporabo? Toliko je teh nekih proizvajalcev, da se meni kr blede ko hodim po trgovinah user posted image user posted image

jst nism kj komplicirala pa čeprav je imel mali atopični dermatitis. uporabljala sem samo posebno kremo, dokler ga ni prerastel. sem pa imela kozmetiko od bubchen. dobiš al v DM al v Mullerju. so fine stvari. zdj bom pa mogoče kupla od alverde, ko je kao naravna kozmetika. je pa to DMjeva znamka. zdj ma Brin kremo za obraz od alverde in se mi zdi kr fajn.

dude bom kupla Mam, pa če bo potreba po flaški, tut od Mam. sm mela pr Brinu to in sm bla zadovoljna, mali pa tut.

gazice in krpice pa od Tosame Toto. to še zdj kupujemo. ko gre kdo kakat, pa se zmoči tisti toto robec in se obrišeš. smo se tk navadli user posted image kr vsi to prakticiramo user posted image

fiziološka iz lekarne, pa brizgo zravn pa je rešen nosek in popek, če bo kaka komplikacija.

za rito mazat pa še ne vem. Brin je mel zarad težav s kožo, dost rdečo rit, zato sm skos uporabljala bepanthen. zdj upam, da ne bo potrebno in bomo rabli bepanten samo za plenični izpuščaj, če se pojav. drgač je pa fajn met tut sudocrem doma. je fajn za ritko.

a sm še kj pozabla?! user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 954
2.9.2012 19:01:59   
Pikica_82
Pena za laske od Mustele, krema a ritko od DMa (ampak je nismo pogosto uporabljali), na začetku smo meli hladilno mazilo od mb lekarn. Za tuširat pena od Alverde, za pozimi kremica za obraz in losijon za telo od Topferja. Vlažilnih robčkov nismo uporabljali, smo kupovali vatirane blazinice od DMa in Mullerja. Pa na začetku sem vodi za kopel dodajala mandljevo olje. Več kozetike pa nismo uporabljali.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 955
2.9.2012 19:06:19   
Inigo
bistvo je, da se čim manj komplicira. nas so starši umival z navadnim trdim milom in mazal so nas z riboderminom al pa kako soleo. in to je blo to! t6ut zdj dojenčkova koža praktično ne rab drugega. zdj je sam tolk izbire in vse je "najboljše", da ne veš kaj in kako bi.

za pozimi ličke mazat, je meni še vedno zakon ribodermin. res da ni nek super vonj... ampak je za kožo res 1A. fino zaščiti pred mrazom in vetrom, koža pa tako ostane mehka in nepoškodovana. mi ga bomo defenitivno spet mel v uporabi. ga mamo vsako zimo.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 956
2.9.2012 19:07:54   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Pena za laske od Mustele, krema a ritko od DMa (ampak je nismo pogosto uporabljali), na začetku smo meli hladilno mazilo od mb lekarn. Za tuširat pena od Alverde, za pozimi kremica za obraz in losijon za telo od Topferja. Vlažilnih robčkov nismo uporabljali, smo kupovali vatirane blazinice od DMa in Mullerja. Pa na začetku sem vodi za kopel dodajala mandljevo olje. Več kozetike pa nismo uporabljali.

tale pena od mustele je fajn, če se pojavijo temence, sicer pa dojenček ne rab šampona za laske - moje mnenje. nekateri pa to skos uporabljajo.

naš je mel mal temenc pa smo to uporabli pr 2 al 3 pranjih, pa so kr zginle. potem sem peno dala še kolegici in še ona naprej sestri... skratka smo eno embalažo tri mamice ponucale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 957
2.9.2012 19:11:21   
Pikica_82
Mi imamo težave s tem še pri 3 letih... Vmes je bilo že boljse, so izginile za par mesecev, ko smo začeli uporabljat drug šampon, so se ponovno pojavile... Tak da še kar uporabljamo to peno.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 958
2.9.2012 19:25:16   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Mi imamo težave s tem še pri 3 letih... Vmes je bilo že boljse, so izginile za par mesecev, ko smo začeli uporabljat drug šampon, so se ponovno pojavile... Tak da še kar uporabljamo to peno.

hmmm... zanimivo! a veš, da še nism slišala, da bi se še pri otrocih pojavljale. Js upam, da se jih čimprej za vedno rešite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
2.9.2012 20:36:45   
vesper
Ja sej inigo moj namen je čimajn komplicirat. Ampak to ti ob vseh teh trgovinah, drogerijah in spletnih ponudbah z njihovimi izdelki, za katere vsak trdi, da so najboljši težko uspeva. user posted image user posted image Zato sem kr rekla, bom pa tukaj vprašala, ker za moje pojme mamice najboljše vedo kaj je fajn za otročke. Pri meni je pač to sedaj prvič in ne bi rada kupovala nekih izdelkov, ki niso ok in po vrhu še nevem kako dragi. Sem se že naučila, da najdražje ni vedno nujno najboljše user posted image Drugače sem pa jaz velik pristaš naravne kozmetike in predvsem mi je pomemdno, da ni testirana na živalih, tudi sama uporabljam takšno kozmetiko. Sem namreč velika ljubiteljica živali, ampak to je že izven te teme user posted image
Drugače pa punce kako ste? Jaz sem vsak dan bolj neokretna se mi zdi user posted image kr težko hodim po stopnicah gor in dol, ko že dosti hodim iščem prostor, kam bi lahko rit odložila user posted image pa vsakih pet minut se mi zdi da moram lulat itd....

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 960
2.9.2012 20:46:43   
Inigo
Vesper, katero kozmetko pa ti uporabljas? Js mam za obraz clinique, za telo pa kr dove. Glede testiranj sm pa js cist bosa. Nimam pojma kdo kje testira. Dj povej mal keri so packi-me zanima :)

Js sm pa kr ok. Se vedno gibcna in z energijo. Dans sma z mami nardili uro in petnajst dolg sprehod. Ampak take ornk hoje, ne setkanje. Sm prav zasvicala in sla direkt pod tus ko sm prsla domov. Ful pasalo. Lulat pa tut js dost hodim. Pa dans me neki prebava matra, sm sla ze ene 5x na blato. Ampak nimam driske. Ocitno mam naravni klistir :)

Mali ze spi, dragi je na superpokalu v Sevnici, js grem pa zdle mal pocepov nardit pa mal pomigat. Pred tv-jem, normalno ;)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 961
2.9.2012 21:01:39   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Vesper, katero kozmetko pa ti uporabljas? Js mam za obraz clinique, za telo pa kr dove. Glede testiranj sm pa js cist bosa. Nimam pojma kdo kje testira. Dj povej mal keri so packi-me zanima :)

Js sm pa kr ok. Se vedno gibcna in z energijo. Dans sma z mami nardili uro in petnajst dolg sprehod. Ampak take ornk hoje, ne setkanje. Sm prav zasvicala in sla direkt pod tus ko sm prsla domov. Ful pasalo. Lulat pa tut js dost hodim. Pa dans me neki prebava matra, sm sla ze ene 5x na blato. Ampak nimam driske. Ocitno mam naravni klistir :)

Mali ze spi, dragi je na superpokalu v Sevnici, js grem pa zdle mal pocepov nardit pa mal pomigat. Pred tv-jem, normalno ;)

Jaz za telo uporabljam 100% PURE kozmetiko, za obraz pa uporabljam od ilight kremo, ker imam zelo suho in občutljivo kožo. Vso to kozmetiko pa dobiš na www.or-ca.si Meni je res super, pa vse takooo lepo naravno diši. Drugače pa ko začneš gledat, katere kozmetične hiše vse testirajo na živalih, ti postane kr slabo. Najdeš na internetu poglej pod, Črna lista (ta je najhujša, oni vse testirajo na živalih) imaš siva lista (za te nimajo točnih podatkov ali pa samo kupujejo določene sestavine ki so testirane na živalih, oni pa naj ne bi testirali) in pa imaš Belo listo (oni pa definitivno NE testirajo na živalih). Teh podatkov je zelo dosti in se redno spreminjajo, ker je vedno več ljudi, ki je proti tem testiranjem.
Drugače pa evo, tukaj je nekaj proizvajalcev ki definitivno testirajo: Loreal, Chanel, Hugo Boss, Clinique, Ariel, Vichy, vse te kao taboljše znamke od Diorja do Lancoma itd...tile vsi testirajo, potem pampers, allways, glej ni kaj ni....ne bom te zamorila zdaj tukaj user posted image user posted image

Potem si pa bila pridna danes glede miganja, prav je tako. Saj jaz ravno ne morem rečt, da kaj preveč počivam no, ker imam tri pse, ki so polni energije in smo čez dan itak zunaj pred hišo in potem jaz samo hodim sem pa tja, pa malo poležim na ležalniku, pa si spet najdem neko delo itd...ampak mi pa je vedno težje, prej je bila to zame mala malica, zdaj pa že sopiham user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 962
2.9.2012 21:26:14   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Jaz za telo uporabljam 100% PURE kozmetiko, za obraz pa uporabljam od ilight kremo, ker imam zelo suho in občutljivo kožo. Vso to kozmetiko pa dobiš na www.or-ca.si Meni je res super, pa vse takooo lepo naravno diši. Drugače pa ko začneš gledat, katere kozmetične hiše vse testirajo na živalih, ti postane kr slabo. Najdeš na internetu poglej pod, Črna lista (ta je najhujša, oni vse testirajo na živalih) imaš siva lista (za te nimajo točnih podatkov ali pa samo kupujejo določene sestavine ki so testirane na živalih, oni pa naj ne bi testirali) in pa imaš Belo listo (oni pa definitivno NE testirajo na živalih). Teh podatkov je zelo dosti in se redno spreminjajo, ker je vedno več ljudi, ki je proti tem testiranjem.
Drugače pa evo, tukaj je nekaj proizvajalcev ki definitivno testirajo: Loreal, Chanel, Hugo Boss, Clinique, Ariel, Vichy, vse te kao taboljše znamke od Diorja do Lancoma itd...tile vsi testirajo, potem pampers, allways, glej ni kaj ni....ne bom te zamorila zdaj tukaj user posted image user posted image

Potem si pa bila pridna danes glede miganja, prav je tako. Saj jaz ravno ne morem rečt, da kaj preveč počivam no, ker imam tri pse, ki so polni energije in smo čez dan itak zunaj pred hišo in potem jaz samo hodim sem pa tja, pa malo poležim na ležalniku, pa si spet najdem neko delo itd...ampak mi pa je vedno težje, prej je bila to zame mala malica, zdaj pa že sopiham user posted image

o šit, a clinique tut?! men pa ful odgovarja, ker mam ful smotano kožo. drgač mam suho in občutljivo, ampak se mi zdle ko sm noseča delajo grozni mozolji po bradi in okol ust. in sm zdj komaj pršla mal na zeleno vejo, da nekak pogojno zgledam... mam še pa tut eno kremo za sušit tele packarije od Avene. Avene trixera mam pa za Brina, ko ma kak izbruh dermatitisa.

za pampers pa vem, da so kruti ja. Brin je mel tok razjedeno kožo od pampersk, da smo dobli celo antibiotik takrat. pa nism vedla da je to od plenic. najprej sm misla, da je od kakca pač in moje prehrane, ker sva se dojila. ampak takoj ko sm menjala plenice je blo pa ok. tko da... pampersk u življenju ne kupim več. je pa res da mnogo mamic pa prisega na pampers. men so katastrofa. isti drek so alweys vložki. me je vse srbel in peklo... sama plastika. nikkr!

a maš še velik trebušček? te kaj moti? tišči? jst sm na 95cm tko, da še kr nekako gre. še vedn se včasih zbudim na trebuhu. sj ne vem kk mi rata... user posted image bo pa vedno težje. tale nosečnost čez zimo bo kr mal smotana. zarad cot. ko se treba tk oblečt. že tko si poln cot, če nis noseča, zdj pa še tale žogca spredaj... hmm... zna bit zanimivo user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 963
3.9.2012 7:05:05   
MooZ

Če ti je slučajno kaj v tolažbo, naj ti povem, da nisi edina user posted image Res je ogromno vsega in bombandiranje propagande je na vsakem koraku, tko da za nas, ki smo v tem čist frišne, ni čist jasno kako in kaj. Jaz sem se odločila, da bom poskusila ne pretiravat in poslušam nasvete mamic. Predvsem tisto o popolnoma nepotrebnih stvareh, ki jih običajno v preveliki vnemi in skrbi ta frišne kupimo user posted image Pa tolažim se s tem, da imamo praktično na vsakem koraku trgovine z vsem mogočim in da bo pa moj dragi letel iskat, če bomo še kako reč tako nujno potrebovali, pa nam bo manjkala.
Sama uporabljam predvsem kozmetiko Just in sem ful zadovoljna. Tud trebuh si mažem z njihovim oljem, pa njihov gel si namažem na meča, da ni kakih krčev v nogah itd..
Indigo ima kr prav, da čim manj kompliciramo, pa je user posted image Pa poslušat moramo sebe in mislim, da bo kr šlo.
Se pa strinjam s tem, da so Pampers, Always ipd. reči totalno sr**je. Sem pri nečakih vidla kaj pamperske nardijo, always sem pa samo v nujni sili uporabila in mi je blo še takrat žal.

Jaz pa sem že v osnovi okrogla buška in se mi trebuh še ni opazno povečal, pa tud s kilami sem še kr pridna...od začetka do danes sem 1,5kg šla gor. Edino, ko ležim v postelji malo težje najdem ta prav položaj, ker sem bla pred nosečnostjo vajena na trebuhu spat. Jaz sem po novem letu ravno toliko shujšala, da sem planirala za novo zimo kupit nekaj manjših zimskih oblačil, pa mislim, da lahko to vsaj za eno leto še prestavim, ker bo tista prevelika bunda še prav prišla user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.9.2012 7:56:11   
vesper
inigo če ti krema odgovarja, jo pač uporabljaj. Kaj hočemo zdaj, svet bomo težko spremenili user posted image jaz moram rečt, da se mi koža sedaj v nosečnosti ni niti malo spremenila. Vedno sem imela lepo, čisto kožo (dobri geni zgleda user posted image ) za zdaj hvala bogu ostaja isto. user posted image Je pa res, da sem zelo občutljiva kaj se tiče kože na obrazu. Menjala sem veliko krem in nobena ni bila prav posebno super. Ta, ki pa jo imam zdaj pa je za moj obraz fenomenalna. Drugače pa za trebušček uprabljam tudi maslo od inlight, čist naravno, tako lepo diši, zvečer pa si ga namažem še z oljem, da bo ja čimmajn strij user posted image Kaj se pa tiče velikosti pa hhmmm, veš da to, da si ga zmerim sploh nisem pomislila na to možnost, tako da glede obsega ne vem. Kar se pa tiče izgleda, je pa že fajn viden. Jaz sem si kupila tistega črva blazino in brez nje ne spim niti dneva več. Drugače pa ja, tudi jaz se še včasih zbudim na trebuhu, ampak potem me vse nekaj tišči user posted image večinoma pa spim na strani, mi najbolj paše. Tišči me pa nonstop nekaj ja, v glavnem moram pazit, da se udobno oblečem, ker neke preozke pajkice mi že dajo vetra user posted image

mooz zdaj si me potolažila, da nisem edina user posted image saj imaš prav ja, itak imamo toliko trgovin pri roki, da tudi če kaj pozabimo ne bo panike. Pa tudi naši moški morajo bit malo koristni user posted image Drugače pa te kozmetike Just ne poznam. Kje pa jo kupuješ?
Aja glede kg pa sem jaz kr fajn gor dobila že potemtakem user posted image 6kg sem se zredila od prvega tehtanja. Jaoooo kaj še te bo user posted image Kdaj pa imaš PDP ti mooz?

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 965
3.9.2012 8:52:56   
Inigo
hja, kaj naj zdaj ja... tk kot si rekla. sam sm pa brala, da menda testirajo samo določene izdelke, ki jih drgač ne morjo al neki tk... neki mutijo no user posted image sam kk pa drgač testirajo stvari? vem, da se testira tut na prostovoljcih...

js sm mela pred nosečnostjo tut ful lepo kožo. tu in tam se mi ne nardil kak mini mozoljčič, ampak to je bla kr redkost. kkr sm pa zanosla, u bistvu še predno sm naredila test, so se mi pa začel taki ful grdi in veliki delat. že takrat sm vedla, da je pa to najbrž to user posted image

js sm si merla obseg v prvi nosečnosti. in mi zdj ti podatki ful prav pridejo, da malo primerjam. kr pravijo, da je v drugi nosečnosti trebuh večji in da se prej pozna. jst že od začetka nism mela tega občutka in dejansko se je izkazalo, da je enako velik kot v prvi nosečnosti. je pa tut res, da sm skos tekla (smo športniki pr bajti, sm noseča še na maratonu tekla pol sm pa zaključla) in migala in sm mela močne trebušne mišice preden sem zanosila. to se najbrž tut kr pozna.

blazino za dojenje mam pa jst tut. še od prej. mama theraline. sm neki časa že spala z njo, zdj pa ne. mi nekak ne paše in mi je napoti. ampak sj bo še prišel čas za to... user posted image

tele trgovine z milijon izdelki... kr strese me! res je tolk stvari in tolk so vsi "najboljši", da te kr glava boli. in se mi prav zasmilite prvorodke, ko se morate soočat z vsemi temi znamkami in produkti in na konc ne veš kaj in kako bi. sj sm šla čez to in vem kk je. sam bom povedala tut še to: pred 4 leti, pa to ni celo večnost nazaj, ni blo toooolk stvari. naravne kozmetike v drogerijah skor ni blo. kar je pa blo, je blo ful drago. u bistvu je bla srednja izbira ravno Bubchen in jst sm pač kupovala to. dost se je kupoval tut johnson, ampak je tolk skomercializiran, da včasih podvomiš potem v kvaliteto. reklame za bubchen pa nikjer ne vidiš. zdj je pa prav nenormalno kaj vse je. noro! že za vato je ene 5 ponudnikov. pa mi povejte kaka je razlika med eno in drugo vato!? halo... eh! user posted image user posted image enako je pr vozičkih. bli so quinnyi, peg perego, hauck, pikolo in stokke. vse kar je blo drugo je bla čista eksotika in noben ni kupoval ker nis vedu kaj sploh kupuješ. pa je samo 4 leta nazaj! user posted image zdle nas pa zasujejo z vsem, da ne veš kaj izbrati. tako, da otroci so še vedno velik biznis!

kile... hmm... men se tk čudne stvari dogajajo user posted image jst en teden gor dobivam, pol mam pa en tak dan za pucanje, kot je bil včeraj (pa ne nalašč! včeraj sm bla tolkrat na WCju da je noro), in vse zgubim. zdj mam spet 64,5kg. tko da se v bistvu od prvega pregleda nism čist nč zredila. tk da sm zdj dobla gor dobih 5kg. sam sj še bo šlo gor... pride un cajt, ko jih nabiješ v dveh tednih po 5 gor... sam nč bat! to je ponavad voda, nč groznega! mal koprivovga čaja, mal več miganja in kr gre.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 3.9.2012 8:56:35 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.9.2012 9:48:47   
elenn
uf ste pridne za pisat....vas spremljam že ves cajtuser posted image pa čeprav sem na facebooku!

sem samo hotela dodat, da sem jaz pred nosečnostjo imela tudi zelo čisto kožo, ker so mi prijateljce skoz govorile kolk mi zavidajo......sedaj je pa katastrofauser posted image na bradi imam grozno rdečico pa na nosu med očmi tud....pa na hrbtu in ramenih mi nastajajo neke pikice....ampak ne mozolji....jih ne moreš stisnituser posted image

glede kozmetike sm pa jaz tako.....vedno iskala neki kar bi mi pasalo....sedaj pa sm ugotovila, da mi najbolj paše NIVEA....od kar mam to rdečico pa mi je mama predlagala naj poskusim nivea baby plus SOS....in vam povem da se je rdečica res zmanjšalauser posted image
glede teh krem za dojenčka sem pa videla pri sestri in bratu...imam že 5 nečakov...pa tud pri mlajši sestrci in še pri komu...in bom sama tudi tako.....nivea baby olje po kopanju, nivea kremco za lička, za ritko pa sigurno borotalko...stara stvar in še vedno najbolj učinkovita,če pa bo z ritko res slabo pa bepanthen. smo tako tud v vrtcu delali, sem namreč vzgojiteljica in sem videla da je to res učinkovali pri vseh!

kg pa so pri meni tako...sem jih imela nekaj že od prej preveč....sedaj pa pravi G, da sm pridna....od začetka do sedaj( 20 tednov skoraj) sem se poredila za 5 kg! imam pa kr velik buši, ker me je kr napihlno že na začetku....pa baje je tud plodek velik.....pa sej bomo vse dol spravleuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.9.2012 10:01:51   
MooZ
Vesper, PDP imam 20.1.2013. Ne se sekirat zarad teže, ker domnevam da spadaš med tiste z normalno TT pred nosečnostjo. Jaz se že vse življenje borim s svojimi kilami in ker sem pred leti na tehtnici vidla tud trimestno cifro, se zdaj res poskušam malo pazit, sploh ker vem, da tisti tedni z neizogibnim pridobivanjem teže še prihajajo. Stradam ne, pa tud kake nore diete se ne grem, da ne bo pomote, samo malo bolj pazim, da ne dobim kakih napadov po nepravi hrani user posted image
Justovo kozmetiko kupujem preko predstavnice Justa in ta kozmetika se prodaja izključno na predstavitvah po domovih. Čeprav nisem privrženka teh predstavitev na domu, je tale moja predstavnica tolk fajn, da že več kot 15 let sodelujeva. Meni pač njihovi izdelki zelo ustrezajo in ker ponavadi hitro kake alergične reakcije fašem, z njihovo kozmetiko pa se mi to še ni zgodilo, se pač tega držim. Po moje je res tako, da ko najdeš nekaj kar ti ustreza, se tega držiš.

Inigo, a samo v 4 letih je že taka razlika po trgovinah? Svašta... Sem en dan firbcala vozičke na netu in naštela preko 30 firm user posted image Človek res skor doktorira preden izbere.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.9.2012 10:13:56   
Inigo
Justovo kozmetiko kupujem preko predstavnice Justa in ta kozmetika se prodaja izključno na predstavitvah po domovih. Čeprav nisem privrženka teh predstavitev na domu, je tale moja predstavnica tolk fajn, da že več kot 15 let sodelujeva. Meni pač njihovi izdelki zelo ustrezajo in ker ponavadi hitro kake alergične reakcije fašem, z njihovo kozmetiko pa se mi to še ni zgodilo, se pač tega držim. Po moje je res tako, da ko najdeš nekaj kar ti ustreza, se tega držiš.

Inigo, a samo v 4 letih je že taka razlika po trgovinah? Svašta... Sem en dan firbcala vozičke na netu in naštela preko 30 firm Človek res skor doktorira preden izbere.

js mam od Justa materino dušico kremo. je zakon! ko mali kj kašla, ga namažem po prsih in po hrbtu, na rahlo potegnem pod nosom in ponavdi v parih dneh neha kašljat. je res kul zadeva. pa olje 31 sm tut mela, je zmanjkal in morm nabavit. sm si včasih po vratu namazala, kadar me je hotlo po grlu praskat. pa je tut pomagal. dobre, če se te angina loteva, ne boš naredu nč. ampak prehladi in to pa kr prežene.

glede trgovin in ponudbe - jp! tk se je spremenilo. res ne morš verjet!

elenn - super za niveo. men pa nivea povzroča lišaje. karkoli od nivee uporabim. imajo očitno neko snov, ki je prisotna v vseh njihovih izdelkih, ki mi povzroča probleme. pa je to milo al pa krema za obraz al pa telo. skratka nč od nivee.

vesper - a veš, da sm zdle šla mal brskat po netu in ugotovila po zadnjih podatkih, da je clinique na beli listi user posted image I feel much better now user posted image

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 969
3.9.2012 10:21:43   
Inigo
Vesper, PDP imam 20.1.2013. Ne se sekirat zarad teže, ker domnevam da spadaš med tiste z normalno TT pred nosečnostjo. Jaz se že vse življenje borim s svojimi kilami in ker sem pred leti na tehtnici vidla tud trimestno cifro, se zdaj res poskušam malo pazit, sploh ker vem, da tisti tedni z neizogibnim pridobivanjem teže še prihajajo. Stradam ne, pa tud kake nore diete se ne grem, da ne bo pomote, samo malo bolj pazim, da ne dobim kakih napadov po nepravi hrani

tut jst pazim, pa sm mela prej normalno težo. sj ni treba, da zdj vso svinjarijo poješ... ene mislijo, da lahk pa med nosečnostjo dajo vase vse kar pride mim. jst, če se le lahk uprem, ne jem sladkarij in teh stvari. sam mi je tolk lažje pri tem, ker imamo doma strogo dieto glede "packarije", ker ima sin težavno prebavo in moramo na vse pazit. tko da avtomatsko vsi zdravo jemo. seveda se najdejo tut keksi pri nas in kakšna čokolada. ampak to so resnično majhne količine - največ tablica čokolade in največ dva keksa (npr. za malico in zraven LCA jogurt). sicer pa ne. mi se poskusimo posladkat s sadjem. naredimo kako sadno solato al pa koščke sadja zložimo v kakšne oblike, da je bolj zanimivo in vse vsi zabavamo. še največje sladkanje je pri nas sladoled in palačinke. ampak to pomen, da imamo naslednji dan obvezno zelenjavno juho in ful sadja za malico.

sj nam nč ne manjka. user posted image smo se navadli.

ko pa malega ni doma, si pa midva prvoščima. greva mogoče v mcdonalds al pa na čevapčiče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.9.2012 10:44:41   
MooZ
No točn to...sej je za vse koristno, če se mal popazi na prehrano na splošno, pa itak da kak dan pride tud kaka pregreha, ampak če se le to ne dogaja ves čas. Ma jaz ves čas pravnim, da moramo sebe poslušat in gre vse kot mora it. V življenju sem sprobala že tolk diet in se presekirala zarad tega, da me je pol le izučilo...vsega v nekih mejah normale in predvsem nič na silo. Zdaj v nosečnosti priznam, da se večkrat tehtam, pred tem pa sem se tolk poredko, ker sem že po splošnem počutju in po oblekah vidla v katero smer grem tist trenutek.
S taščo pa ne prideva glih skupaj, ker se ji ne zdi normalno, da se še skoraj nič nisem zredila. to je še tista miselnost...jest za dva, pa sej zdej ko si noseča si pa lahko privoščiš in ji ne morem dopovedat, da bi bla že ta prav michelinko, če šla po tej poti.

Z Justom se tud v naši hiši cajtamo...prehladi, išiasi, revme, poškodbe, sončno kolekcijo, eterična olja... Predvsem je fajn, ker se da preventivno velik s tem naredit, če omenjamo prehlade in podobna obolenja, pa po poškodbah, operacijah. Ok, ne bi rada izpadla kot da jim delam propagando, ampak je pač tako, da v naši hiši vsi, od malih do velikih to uporabljamo že dolga leta in si kr ne predstavljamo bit brez kake kreme, kopeli ali olja.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.9.2012 11:02:08   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

No točn to...sej je za vse koristno, če se mal popazi na prehrano na splošno, pa itak da kak dan pride tud kaka pregreha, ampak če se le to ne dogaja ves čas. Ma jaz ves čas pravnim, da moramo sebe poslušat in gre vse kot mora it. V življenju sem sprobala že tolk diet in se presekirala zarad tega, da me je pol le izučilo...vsega v nekih mejah normale in predvsem nič na silo. Zdaj v nosečnosti priznam, da se večkrat tehtam, pred tem pa sem se tolk poredko, ker sem že po splošnem počutju in po oblekah vidla v katero smer grem tist trenutek.
S taščo pa ne prideva glih skupaj, ker se ji ne zdi normalno, da se še skoraj nič nisem zredila. to je še tista miselnost...jest za dva, pa sej zdej ko si noseča si pa lahko privoščiš in ji ne morem dopovedat, da bi bla že ta prav michelinko, če šla po tej poti.

Z Justom se tud v naši hiši cajtamo...prehladi, išiasi, revme, poškodbe, sončno kolekcijo, eterična olja... Predvsem je fajn, ker se da preventivno velik s tem naredit, če omenjamo prehlade in podobna obolenja, pa po poškodbah, operacijah. Ok, ne bi rada izpadla kot da jim delam propagando, ampak je pač tako, da v naši hiši vsi, od malih do velikih to uporabljamo že dolga leta in si kr ne predstavljamo bit brez kake kreme, kopeli ali olja.

razen žensk, ki so ble noseče zadnjih 5 let ali pa so zdj noseče, še vsi mislijo, da treba jest za dva. vnos bi se naj povečal le za en manjši obrok - povečerek pravijo. in men glih tist najbolj res paše. čez dan grem lepo, pol mi pa tam ob 21h neki pridiši. ponavad se pol s kakim jogurtom potolažim al pa kozarc mleka in grem čimprej spat, da ne pridejo še večji lušti user posted image

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.9.2012 11:40:59   
Bijoux
Uaaaaau, res ste ble pridne s pisanjem ta vikend. Se vidi, da je bilo bolj slabo vreme user posted image

To glede pridobivanja kg tudi mene malo muči, ker sem v enem mesecu dobila kar 5kg. Gin. ni nič komentiral, sestra je pa rekla, da to ni čist normalno...tko da se zdj mal bolj pazim. Mi recimo v prvih treh mesecih ni nič pasalo kj dost jest in sm še celo shujšala eno kilo, no zdj je pa zgodba čist drugačna. Opažam pa, da če jem veliko stvari, ki imajo pšenico, se mi prebava dobesedno ustavi in sem se odločila, da si bom samo še pirin kruh pekla in pozabila na beli kruh.

Kar se kozmetike in vseh možnih pripomočkov tiče, sem tudi jaz še kar precej zmedena user posted image pač prvi otroček, nekje se moramo naučit user posted image
Drugače pa že iz svojih izkušenj vem, da ima muller bolj kvalitetno kozmetiko kot npr. dm. Plenice, krpice ipd. bom uporabljala kar od Tosame, totko program. Pa bepanthen bo tudi obvezni spremljevalec user posted image

Se danes kaj bolje počutite? Vreme se izboljšuje, pa ravno prave temperature bojo, samo da ne zleze nazaj do 30.
Jaz imam morfologijo čez en teden, čakamo, če bo potrdil, da mamo user posted image . Sicer pa mislim, da sem danes končno začutila prve brcike..ampak še nisem čist 100%. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.9.2012 12:06:17   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Uaaaaau, res ste ble pridne s pisanjem ta vikend. Se vidi, da je bilo bolj slabo vreme user posted image

To glede pridobivanja kg tudi mene malo muči, ker sem v enem mesecu dobila kar 5kg. Gin. ni nič komentiral, sestra je pa rekla, da to ni čist normalno...tko da se zdj mal bolj pazim. Mi recimo v prvih treh mesecih ni nič pasalo kj dost jest in sm še celo shujšala eno kilo, no zdj je pa zgodba čist drugačna. Opažam pa, da če jem veliko stvari, ki imajo pšenico, se mi prebava dobesedno ustavi in sem se odločila, da si bom samo še pirin kruh pekla in pozabila na beli kruh.

Kar se kozmetike in vseh možnih pripomočkov tiče, sem tudi jaz še kar precej zmedena user posted image pač prvi otroček, nekje se moramo naučit user posted image
Drugače pa že iz svojih izkušenj vem, da ima muller bolj kvalitetno kozmetiko kot npr. dm. Plenice, krpice ipd. bom uporabljala kar od Tosame, totko program. Pa bepanthen bo tudi obvezni spremljevalec user posted image

Se danes kaj bolje počutite? Vreme se izboljšuje, pa ravno prave temperature bojo, samo da ne zleze nazaj do 30.
Jaz imam morfologijo čez en teden, čakamo, če bo potrdil, da mamo user posted image . Sicer pa mislim, da sem danes končno začutila prve brcike..ampak še nisem čist 100%. user posted image

a pa si na sebi tut opazila, da si se zredila? mogoče je samo voda. lahko si pomagaš s pitjem kopirvinega čaja - neomejeno, in malo več gibanja. bo voda kr šla. boš pol vidla tut po vagi. jst sicer nism nč zatekala, ampak vem pa, da se nosečkam zelo rada nabira voda.

muller ima res bolš stvari. plenice so že bolš. so tanjše in bolj vpojne. nikol nam ni nč premočlo. fajne so tut pleničke iz hoferja. niso nč plastične, nimajo nobenih super vpojnih granul, ki bi delale alergije, niso beljene s klorom... in tanke. ampak včasih niso mel čist tamalih pleničk. so ble pol za mal večje. zdj pa morm preverit. vem, da sm bla z njimi tut zadovoljna. toto krpice so pa itak zakon user posted image

pšenica rada zapira ja. a tut če ješ polnozrnate reči? mogoč ti manjka vlaknin.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.9.2012 12:18:50   
Bijoux
Ja v tem mesecu mi je zrasel trebušček in tak občutek imam, kot da sem malo otekla..predvsem opazim na stegnih in zadnjici, kjer so se mi vedno odvečne kile takoj poznale. Ni pretirano, ampak nadaljevala pa ne bi rada v tej smeri, da ne bo potem kriza po porodu to težo zgubit.
Hujše težave s pšenico in prebavo sem imela pa zdaj že dobro leto nazaj, sem imela kandido (verjetno je katera že slišala za to) in baje tudi alergijo na pšenico, kar se je kazalo predvsem v počasnejši prebavi. Sem hodila na bioresonanco in oboje naj bi ozdravili. Tudi poznalo se je na mojem počutju in kg, odkar sem noseča imam pa s tem spet težave. Dvomim sicer, da bi se kandida vrnila, ker vmes nisem jedla nobenih antibiotikov, ki bi mi porušili ravnovesje v črevesju. Razmišljam pa, da mogoče težav s pšenico ni konec. Bom poskusila zdaj s tem, da jo izločim iz jedilnika in s kakšnimi probiotičnimi izdelki, pa bom vidla :)

Zdaj ima tosama neko akcijo, kjer so izdelki po 1€ in so med tem izdelki tudi to.to krpice. Si lahko naredite zalogo user posted image Bi prilepila link, samo ne vem, če smem delat reklamo user posted image

Kje pa se kupi koprivin čaj? V lekarni?

A se je katera vpisala na kakšno telovadbo za nosečnice? Jaz sem se odločila za pilates za nosečnice in ob tem še sprehode s psičko user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......