|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
30.8.2012 21:35:18   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

aja sem smotana. Sem pozabila še poročat. Smo danes imeli morfologijo in imamo 100% potrjeno, da imamo babiko user posted image in je hvala bogu vse ok. Smo težki že 550g in popolnoma zdravi. Si pa je naš otrok nonstop zakrival obraz in ga je mogla dr.kr fajn zrukat ene parkrat da se je obrazek lepo videl user posted image Jap, že zdaj smo trmasti...

TOOOOOOOOO!!! vijola stokke bo :) :) :) Cestitaaaam!!!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.8.2012 22:37:41   
zvezdica01
Perzija jaz imam pdp 24. januarja, morfologijo pa šele 24. septembra tako da je to popolnoma normalno :) Drgače smo pa super samo malo utrujena. Tuhtam, da bi G prosila za kakšen teden bolniške...pazite na bušije..lp

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 927
31.8.2012 8:19:21   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica01

Perzija jaz imam pdp 24. januarja, morfologijo pa šele 24. septembra tako da je to popolnoma normalno :) Drgače smo pa super samo malo utrujena. Tuhtam, da bi G prosila za kakšen teden bolniške...pazite na bušije..lp

vidim da nas je kr neki takih s tako pozno morfologijo...

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 928
31.8.2012 8:34:06   
nitta
Oooo fino, punčka bo, pri nas bi tudi naj bila, pa bomo videli na morfologiji če ne bo kaj na novo se videlo, sicer šele čez 11 dni ampak saj se hitro obrne.
Mi gremo Mimo pogledat (sicer sem jo videla v Zagrebu kjer imajo tudi ogromno barv), sem tudi jaz razmišljala o sivem oziroma črnem pa nekaj svetlega notr kombiniraš. Ker tista torba ki je spodaj, bi bila v februarju ko bi šli ven v prvih parih minutah tako ali tako črna :)
glede na to da v LJ dežuje se je danes moja beba odločila da me zjutraj za zajtrk malo pobrca zdaj pa je vremensko mirna, saj bi mami tut šla kr nazaj v posteljo najraje :)

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 929
31.8.2012 8:47:11   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Oooo fino, punčka bo, pri nas bi tudi naj bila, pa bomo videli na morfologiji če ne bo kaj na novo se videlo, sicer šele čez 11 dni ampak saj se hitro obrne.
Mi gremo Mimo pogledat (sicer sem jo videla v Zagrebu kjer imajo tudi ogromno barv), sem tudi jaz razmišljala o sivem oziroma črnem pa nekaj svetlega notr kombiniraš. Ker tista torba ki je spodaj, bi bila v februarju ko bi šli ven v prvih parih minutah tako ali tako črna :)
glede na to da v LJ dežuje se je danes moja beba odločila da me zjutraj za zajtrk malo pobrca zdaj pa je vremensko mirna, saj bi mami tut šla kr nazaj v posteljo najraje :)

dj poročaj kako je ta Mima. me ful zanima! predvsem me zanima kk se zloži, če zasede ful prostora, kake ima naklone sedeža, če se da enako poležt v obe smeri in teža. zgleda mi ful težek.

siva bi znala bit lepa. mi mamo tut sivega naročenga. črna mi pa nikkr ne gre skos pri dojenčkih. preveč morbidna barva. pa tut vse se gor pozna: od praha, dlak (če imaš kužka ali muco), ko pa mali začnejo jest, pa se prime z umazano roko... ajme ajme, packarija na kubik! sj ne da je kj drgač pri drugih barvah, sam vidi se pa ne tk user posted image user posted image user posted image pa poletje in črna je tut mal kruta...

pr nas je tut dost mirno down there. itak pa zdj komi ta teden mal bolj čutim premike. prej je blo kr neki. niti ne vem, če je blo to to, al je bla sam prebava. Brina sm dost prej čutla... ampak, dan je pa res smotan. sam pa morm priznat, da mi kr mal paše. mam že pol kufr poletja in te vročine. si že kr mal želim jeseni in skuliranih temperatur.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 930
31.8.2012 9:33:54   
nitta
Upam da se da tukaj v Ljubljani ogledat vozičke tut ob sobotah, drugače bom skoraj mogla dopust vzet :D jojme boga teta ko bo mela dela z nami. Takoj ko ga ogledam napišem tukaj svoje mnenje, če pa katera prej kaj poizve pa prosim prosim za info. Mi bomo voziček nabavili nekje novembra šele, oktobra gremo po sobico, do takrat pa še en kup zidarskih del doma :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 931
31.8.2012 9:40:04   
Inigo

Upam da se da tukaj v Ljubljani ogledat vozičke tut ob sobotah, drugače bom skoraj mogla dopust vzet :D jojme boga teta ko bo mela dela z nami. Takoj ko ga ogledam napišem tukaj svoje mnenje, če pa katera prej kaj poizve pa prosim prosim za info. Mi bomo voziček nabavili nekje novembra šele, oktobra gremo po sobico, do takrat pa še en kup zidarskih del doma :)

sj ga boš zihr mogla čakat, da ga naročijo. pomoje ga nimajo na zalogi. mi smo bugabooja naročili v začetku avgusta, pa ga še zdj ni... 4-6 tednov so rekli... pol pa počakamo na akcijo in ga kupimo.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 932
31.8.2012 9:56:03   
nitta
Kako pa veste da bo akcija? bi še kako prav prišlo če bi lahko kak euro prišparali...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 933
31.8.2012 10:09:41   
Inigo

Kako pa veste da bo akcija? bi še kako prav prišlo če bi lahko kak euro prišparali...

sm se zmenla, da mi ga bodo skladiščli do akcije 50:10, ko za vsakih 50eur nakupa dobiš 10eur nazaj. tk da bomo pol dobli za 800eur nakupa 160eur nazaj bonov. za tiste bone bom pa nakupla cotke in kozmetiko user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 934
31.8.2012 10:16:27   
nitta
O to bi bilo pa super, bom tudi jaz malo pojamrala, vse prav pride, samo da me ta akcija ne prehiti, ali jo imajo večkrat?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 935
31.8.2012 10:26:12   
Inigo

O to bi bilo pa super, bom tudi jaz malo pojamrala, vse prav pride, samo da me ta akcija ne prehiti, ali jo imajo večkrat?

ja sj je večkrat. ampak jst sm dost ziheraš, zato sma ga že tk hitr naročila, da enkrat do januarja 100% ujamemo to akcijo.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 936
31.8.2012 12:07:05   
MooZ
Uh, men tud paše tale moker dan, sem se vsaj likat spravila in zmagala user posted image Pa tud poštar je prinesel kar sem čakala. Bolniško so mi podaljšali za dva tedna, do 14.9., potem sem pa bojda v skladu z veljavno zakonodajo o nosečnicah sposobna za delo. Bom videla kaj še moje zdravnice porečejo na to v naslednjih dneh, sicer bom pač šla probat delat, če pa ne bo šlo, bom šla pa nazaj.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 937
31.8.2012 15:20:02   
lejca
uff,kok ste se razpisale:)))
vidim da ze kr nekaj razmisljate o opremi, jst mam se vse od prejsnje nosecnosti in bo vse lepo prislo prav, ceprav si ful zelim zamenjati vozicek, ampak ne vidim smisla zapravljati brezveze.Aja, sevda nisem se potrdila imeli bomo fantka, juhej:))))))
v ponedeljek sem imela AC in sem morala pocivati 3 dni v postelji, vceraj pa so me ze poklicali, da imamo fantka brez trisomij, hvala bogu.
danes sem ze mal pokonci,ker imam vrtoglavico in se se moram ahtati,pa nc tezkega vdigovat pa to.te tri dni mi je tasca velik pomagala ,sploh zaradi malega,da mi ni prevec nagajal:)
naslednji pregled imam konec septembra,bo delal morfologijo, ma ze zdej mali pridno raste, ima 200g...dve cokoladici:)

pdp potrjen 29.01. 2013

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 938
31.8.2012 16:21:21   
Mala BB
Zdravo vsem, mi smo danes imeli morfologijo ( začetek 22. tedna), vse ok. Je rekla, da je "velik" ha ha, seveda ni rekla da je mali bajsek. Ima 499 g, kako je pri vas, a je to res tako preveč?? Pa še mene je malo grdo pogledala, da moram pazit. Do zdej sem se zredila 7 kg. Hmmmm...

Naj vam samo še povem, da v Zagreb ( West gate) ne še hodit, povsod na veliko čakajo nove pošiljke čez cca 2-3 tedne. Povsod samo stvari za poletje.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 939
31.8.2012 17:43:50   
vesper
malaBB kaj pa klobasa tvoja dr.ki ti je delala morfologijo?? Jaz sem tudi v 22 tednu in sem imela včeraj morfologijo, pa je naš otroček težek 544g in tudi jaz sem se zredila 7kg. Pa mi niti približno ni rekla, da je otrok pretežek in jaz preveč porejena. Sicer sem bila prej suha, ne vem kako si ti bila grajena, pa vendar...Tudi moja kolegica je imela morfologijo v 22.tednu in je bila pupa težka nekaj čez 500g tako da.... Ah daj no, se mi zdi da eni ginekologi kr nekaj pretiravajo no user posted image
Drugače pa čestitke za uspešno morfologijo in zdravo bebiko user posted image pa nič se ne sekiraj za moje pojme.

mooz ppo moje je ful odvisno za bolniško kaj ti koomisija odgovori, glede na to kaj ti napiše na list tvoja G. Meni vedno podaljša za 5 tednov, tako mi komisija tudi odobri in vedno imam dovoljeno gibanje v naravi in sprehode. Ne rabim bit doma 24 ur. Jaz ji sploh ne rabim nič večt rečt, moji G, ona mi vsak obisk kr sama podaljša bolniško, odnesem k osebnemu in imam en mesec mir, pa je to to. Sicer ne vem kje in kaj delaš, vendar če čakaš na to zasluženo plačo, pa je ni od nikoder, zakaj bi se hodila tja mučit!? Pa itak je za delodajalca tudi boljše, če ostaneš doma, kot pa delaš en teden in spet ne itd... boljše da imaš nepretrgano bolniško in potem tudi njemu država povrne prispevke zate...predvsem ti polagam na srce, sedaj glej na sebe in na nikogar drugega!

Nitta na Mimo, če jo kupiš v Lj se čaka nekje 4 tedne, tako mi je bilo rečeno pri gospe od malivragci. Ful prijazna gospa, res. Ti pa moram povedat, da si pa je moja kolegica ravno včeraj privlekla domov mimo in sta jo kupila v Zagrebu v West gate po zelo dobri ceni. Dobila sta še 10% popusta na gotovino in potem vrnjen PDF in ju je stala mima 700eur! Sicer res, da nista vzela celega kompleta, mislim, da sta ga kupila brez previjalne torbe, brez dežnika, ampak je sigurno bolj ugodno kot pri nas. Meni je takrat naračunala pri malihvragcih celoten komplet, to pomeni tudi dežnik, previjalna torba, zimska topla vreča itd...nekje 1.400eur.
Midva bova šla tudi stooka pogledat tja v west gate predn ga tukaj naročiva, ker je menda po njunih izračunih tudi razlika v ceni kr velika user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 940
31.8.2012 19:02:12   
MooZ

mooz ppo moje je ful odvisno za bolniško kaj ti koomisija odgovori, glede na to kaj ti napiše na list tvoja G. Meni vedno podaljša za 5 tednov, tako mi komisija tudi odobri in vedno imam dovoljeno gibanje v naravi in sprehode. Ne rabim bit doma 24 ur. Jaz ji sploh ne rabim nič večt rečt, moji G, ona mi vsak obisk kr sama podaljša bolniško, odnesem k osebnemu in imam en mesec mir, pa je to to. Sicer ne vem kje in kaj delaš, vendar če čakaš na to zasluženo plačo, pa je ni od nikoder, zakaj bi se hodila tja mučit!? Pa itak je za delodajalca tudi boljše, če ostaneš doma, kot pa delaš en teden in spet ne itd... boljše da imaš nepretrgano bolniško in potem tudi njemu država povrne prispevke zate...predvsem ti polagam na srce, sedaj glej na sebe in na nikogar drugega!

Pri meni je šlo za bolniško zaradi krvavitev in nevarnosti ss, pa že tko mi moja G ni napisala nekaj posebnega, ampak se je moja os. dr. potrudila, da sem sploh bla tolk časa doma. Ta je tud nekako mnenja, da bi bla na bolniški do porodniške, ampak ker o tem vseeno odloča komisija, je zdaj tako. Imam pa tud jaz dovoljene sprehode, pa še potrdilo od os. dr., da lahko grem od doma. Kot sem že napisala, bom videla kaj bodo v naslednjem tednu rekle tako G. kot os. dr. user posted image Vsekakor pa nimam želje it delat, ker sem v vsakem primeru brez €.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 941
31.8.2012 21:00:24   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

Pri meni je šlo za bolniško zaradi krvavitev in nevarnosti ss, pa že tko mi moja G ni napisala nekaj posebnega, ampak se je moja os. dr. potrudila, da sem sploh bla tolk časa doma. Ta je tud nekako mnenja, da bi bla na bolniški do porodniške, ampak ker o tem vseeno odloča komisija, je zdaj tako. Imam pa tud jaz dovoljene sprehode, pa še potrdilo od os. dr., da lahko grem od doma. Kot sem že napisala, bom videla kaj bodo v naslednjem tednu rekle tako G. kot os. dr. user posted image Vsekakor pa nimam želje it delat, ker sem v vsakem primeru brez €.

veš kaj sem mislila glede komisije, oni se itak odločijo na podlagi mnenja ki ga poda ginekolog. Če bo tvoja G napisala, da nisi primerna za delo, oni temu sigurno ne bodo oporekali.
Jaz držim pesti zate, da se tvoja G vseeno odloči da te obdrži na bolniški. Če pa se ne bo, pa malo pojamraj user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 942
1.9.2012 13:31:35   
nitta
vesper fuul ti hvala za to informacijo, imam do Zagreba namreč celo bližje kot do Ljubljane, upam da se bo dalo na več računov dat Mimo. Prosim, povej mi je kolegica zadovoljna z njo, verjetno je, drugače ne bi kupila tega vozička :) katero barvo pa je izbrala? ko sem bila zadnič tam, sem videla da so imeli olivno zeleno ki pa sploh ni bila lepa barva...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 943
1.9.2012 13:44:25   
vesper

vesper fuul ti hvala za to informacijo, imam do Zagreba namreč celo bližje kot do Ljubljane, upam da se bo dalo na več računov dat Mimo. Prosim, povej mi je kolegica zadovoljna z njo, verjetno je, drugače ne bi kupila tega vozička :) katero barvo pa je izbrala? ko sem bila zadnič tam, sem videla da so imeli olivno zeleno ki pa sploh ni bila lepa barva...

ni kaj hvalit, upam, da kaj zrihtaš user posted image Zdaj praktično ga še ni uporabljala, ker ima rok komaj decembra, ga je pa sestavila in malo vozičkala sem pa tja po hiši in pravi da je super. Kaj se lepote tiče itak ni debate, ker je itak 1A, pravi pa, da je tudi ful fajn stabilen in masiven. Pa ona ima mini morisa in ji gre prav lepo vložit v prtljažnik, tako da... vzela pa je tisto sivo barvo, tisto temnejšo sivo. Podlogo pa je vzela v tisti zlato-bež barvi. Je pa rekla, da jih imajo ful sestavljenih in kr nekaj barv lepih na razpolago pa tudi neki dve limited edition varijanti razstavljeni, tako da idi pripravljena user posted image Aja, pa da ne boš zmedena, ker ne vem koliko poznaš ta west gate. Imaš dve večji otroški trgovini in v eni imaš ful stokkov razstavljenih, v tisti drugi pa imaš mime! Držim pesti, pa javi kaj, kaj boš zrihtala.

Ampak jaz sem pa ugotovila, da je ta baby center malo nor, kaj se tiče cen. Oni imajo vse stokke za 200 eur dražje kot drugje user posted image pa še nič ti ne znajo razložit prav posebno. Grrr sem jezna. user posted image

Punce imate kakšne podobne probleme kot ga imam jaz danes? Meni recimo danes cel dan trebuh nekam čudno proti mehurju pritiska. Pa kot da mi skozi nekaj otrdeva v spodnjem delu, taki čudn občutek nelagodnosti čutim no. Kr nekaj sma hodla po trgovinah in mi nič ni pasalo, kr vsest sem se mogla al pa prepognit vsake toliko časa. Zdaj sicer že počivam doma, ampak še imam kr nek tak občutek smotan. user posted image Kakšna mnenja? user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 944
1.9.2012 15:06:59   
MooZ

Punce imate kakšne podobne probleme kot ga imam jaz danes? Meni recimo danes cel dan trebuh nekam čudno proti mehurju pritiska. Pa kot da mi skozi nekaj otrdeva v spodnjem delu, taki čudn občutek nelagodnosti čutim no. Kr nekaj sma hodla po trgovinah in mi nič ni pasalo, kr vsest sem se mogla al pa prepognit vsake toliko časa. Zdaj sicer že počivam doma, ampak še imam kr nek tak občutek smotan. user posted image Kakšna mnenja? user posted image

Nekako tako sem se tud jaz dopoldne počutila. Sem tud velikokrat na wcju bla, ker mi je ful pritiskalo, ampak se mi zdi, da je zdaj že malo bolje. Jaz sem obtožila vreme za tole user posted image Upam, da se boš kmalu počutila bolje user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 945
1.9.2012 15:58:44   
vesper
ja sej ja mooz, meni se tudi zdi, da bo kar vreme največji krivec za takšno počutje user posted image Ja, pa tudi jaz hodim kar naprej na wc, potem pa polulam kakšne tri kapljice, zdi se pa mi, kot da me nevemkako tišči user posted image zdaj ko počivam mislim da že gre na malo bolje user posted image
drugače mi pa to vreme prav malo paše.

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 946
1.9.2012 19:34:18   
MooZ
Tud men tole vreme ustreza, čeprav prav predolgo te turobe ne bi želela. Nikol nam ni prav, ne?user posted image Midva sva se šla to popoldne potepat po trgovinah in sem v c&a dobila nosečniške kavbojke znižane na 15€ user posted image Malo sva še pofirbcala na oddelku za naše bodoče otročke, za kaj več pa nisem več mela potrpljenja, ker je folka po trgovinah preveč in pol jaz prva tiščim domov user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 947
1.9.2012 23:47:55   
vesper
res ja, se vidi, da je cel dan dež, tako da so centri in trgovine nabite. Meni osebno gre ta gužva tudi kr na živce, ampak konc konca smo vsi isti, vsi silimo nekam v centre user posted image
Ja, midva boma tudi zdaj počasi začela kupovat in pripravljat vse potrebno. Zdaj še boma prvo malo pregledovala na par straneh, da se preveč ne zaletima kr z nakupom v prvi trgovini, potem pa nama je vedno žal. Sma se že odločila tudi kakšno previjalno mizo bova imela, voziček imava že itak zbran, postlico tudi počasi zbirava, tako da....počasi bo user posted image cotike bom pa sproti malo kupovala, ko vidim kaj lepega. Ampak nič ne bom sedaj na začetku pretiravala, raje potem ko mala prijoka na svet, da bomo videli kako bo velika pupa user posted image

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 948
2.9.2012 10:56:46   
Inigo
Js sm pa glih vceraj v okaidiju kupila zimsko vreco/kombinezon. Na kapuco in rokavicke. Tak srebrno siv. Ful lusten. Zdj en ikend v septembru pa morm prvlect vn cotke od Brina in pozlozit po stevilkah, da vidim kaj imamo in kaj vse nam manjka. Pol pa nardim seznam in zacnemo kupovat pocas. Tk kot smo zdj, vsak mesec neki. Se najvec bom porabla za kozmetiko se mi zdi (kreme, milo, plenice, skarjice in te fore). Se ful nabere ko zacnes studirat kaj vse rabis. Pa ceprav mam se ful stvari od malega...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 949
2.9.2012 10:59:35   
Inigo
Evo, moj seznamcek sam stvari za nego (tu so stvari zame in za dojencka):

Plenicke
Toto krpice
Toto robci
Palcke za usesa
Milo
Krema za rito
Bepanthen
Fizioloska
Gazice
Krema za telo
Crpalka
Kompresice za prsi
Lanolin
Podlogice za prsi 
Krtacka za laske
Termometer za vodo
Baby vac
Vlozki

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?