vesper
|
malaBB kaj pa klobasa tvoja dr.ki ti je delala morfologijo?? Jaz sem tudi v 22 tednu in sem imela včeraj morfologijo, pa je naš otroček težek 544g in tudi jaz sem se zredila 7kg. Pa mi niti približno ni rekla, da je otrok pretežek in jaz preveč porejena. Sicer sem bila prej suha, ne vem kako si ti bila grajena, pa vendar...Tudi moja kolegica je imela morfologijo v 22.tednu in je bila pupa težka nekaj čez 500g tako da.... Ah daj no, se mi zdi da eni ginekologi kr nekaj pretiravajo no Drugače pa čestitke za uspešno morfologijo in zdravo bebiko pa nič se ne sekiraj za moje pojme. mooz ppo moje je ful odvisno za bolniško kaj ti koomisija odgovori, glede na to kaj ti napiše na list tvoja G. Meni vedno podaljša za 5 tednov, tako mi komisija tudi odobri in vedno imam dovoljeno gibanje v naravi in sprehode. Ne rabim bit doma 24 ur. Jaz ji sploh ne rabim nič večt rečt, moji G, ona mi vsak obisk kr sama podaljša bolniško, odnesem k osebnemu in imam en mesec mir, pa je to to. Sicer ne vem kje in kaj delaš, vendar če čakaš na to zasluženo plačo, pa je ni od nikoder, zakaj bi se hodila tja mučit!? Pa itak je za delodajalca tudi boljše, če ostaneš doma, kot pa delaš en teden in spet ne itd... boljše da imaš nepretrgano bolniško in potem tudi njemu država povrne prispevke zate...predvsem ti polagam na srce, sedaj glej na sebe in na nikogar drugega! Nitta na Mimo, če jo kupiš v Lj se čaka nekje 4 tedne, tako mi je bilo rečeno pri gospe od malivragci. Ful prijazna gospa, res. Ti pa moram povedat, da si pa je moja kolegica ravno včeraj privlekla domov mimo in sta jo kupila v Zagrebu v West gate po zelo dobri ceni. Dobila sta še 10% popusta na gotovino in potem vrnjen PDF in ju je stala mima 700eur! Sicer res, da nista vzela celega kompleta, mislim, da sta ga kupila brez previjalne torbe, brez dežnika, ampak je sigurno bolj ugodno kot pri nas. Meni je takrat naračunala pri malihvragcih celoten komplet, to pomeni tudi dežnik, previjalna torba, zimska topla vreča itd...nekje 1.400eur. Midva bova šla tudi stooka pogledat tja v west gate predn ga tukaj naročiva, ker je menda po njunih izračunih tudi razlika v ceni kr velika